Deneyen bayan arkadaşlar
eşinizi sevgilinizi göğüslerinize boşalmasından hoşlanırmsınız tiksinirmisiniz?
eşinizi sevgilinizi göğüslerinize boşalmasından hoşlanırmsınız tiksinirmisiniz?
Şunu aklınıza sokun.Herif orasını burasını yalayıp sonra dudaklarınızdan öperken tiksinmiyorsanız..yada seksin iki yala sok çıkar bitir işi diye düşünüyorsanız bu işi yapmıcaksınız ama işte gençler içindeki heyecan zaten dokunsan boşalcak falan ayak üstü yaptığınız seksten ne olurki..o zamanda yalama boşalma falan şeyleri size iğrendirici gelebilir..
Yani gençler mademki seks yapıyorsunuz tiksinmek niye..Onu yapmam bunu yapmam ordan öpme burdan öpme oramı elleme buramı elleme seksin siz erkeğin sadece içinice girip çıkması işini bitirmesi olarak görüyorsanız yanılırsınız...
göğsüme boşalmasından tiksinmem ama içime boşalmasını tercih ederim. Spermleri ile içimi doldurması yerine dışar boşalması sanki bana ziyan olmuş gibi geliyor. O spermler benim vajinamın gıdası gibi hissediyorum.
ben yapmadım yani yapmazdım :) ama kız ilk içime sonra ağsıma sonra göğüslerime diyince kopardım trigel kayışını :D
Çok iğrenç onu ancak oporbulara yaptırırlar en güzeli içine boşalmak
Cevap
4Cevap
tiksiniyorum diyen kadına saygı duyulabilir. ancak bundan dolayı kendini aşşalanmış hissedecek kadın zaten hiç bir anlamda erkeğine haz veremiyordur diye düşünüyorum.
göğüslerimin arasında gidip gelmesi inanılmaz.boşalması ap ayrı zaten:))ama ben genelde ağzıma boşalmasını seviyorum
bana denk gelmez senin gibisi .bi gelse mutlu olcam evlenene kadar götüürür
yanii azda olsa tiskiniriz ama onun zevkide birbaska oluyor...
neresi zevkli ya anlamıyorum bunu yapan erkekte bence iğrenç
bu senin bakis acin herkez bir degil sonucda ama bundan zev alan birsürü erkek arkadasin vardir bundan eminiim ;)
tiksinmiyorum hoşlanıyorum.adı üstünde birlikte olduğum insan diğer yarım
Hoşlanırım ama biz prezervatifsiz sevişmiyoruz genelde, çünkü ilişki sırasında da sperm gelebilir ve ben çocuk düşünmüyorum uzun süre.
bu iyi fikir.
bence erkek sadece kadının içinme boşalmalı başka hiçbiyerine değil
Hmm. :D
hım ya hım:D
bende hmm diyorum :)
sen oylemi yapıyon yoksa.
bir erkek olarak ağza boşalmanın tadı ayrı ama boşalırken o memelere fışkırması ve onunda memelerine iyice sürmesi tekrar kudurtuyor beni
Zevkler ayri karsimda asik oldugum Adam var igrenmem aksine...
fantaziden öte bir duygu ama sadece kadın isterse o kadar...
denedim bisey olmadı oral sexi tercih ederim
cok igrenc bence, asagilar gibi
partnerin yaşadığı hazzın doruğunda zevkini senin üzerine akıtıyor.
ama sen bunu kompleks haline getirirsen tabiki öyle hissedersin. Ya da aşşalık kompleksin varsa!
Ağız,yüz hariç nereme boşalırsa boşalsın
arka tarafın üzeri daha iyi.
erkek olarak ağza boşalmak hoş olsa da kızlara da haksızlık ediyoruz diye düşünmüyor değilim :)
ağzıma olmasındansa göğüsü tercih ederim
hoşlanırım.
neden ağız :( değil ? de her yer itici mi?
Tiksinirlir ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar