Arkadaşlar galiba penisimin kök kısmı çok esnek değil. Yani ereksiyon halindeyken çok fazla sertlik oluyor ve resimdeki gibi karın kısmıma doğru dikiliyor ve yapışıyor neredeyse. O andan sonra aşağıya doğru elim hareket ettirmeye çalışınca da çok esnek olmadığı için zorlayamıyorum çünkü kırılacak gibi hissediyorum. O kadar fazla dikilmemesini ancak elimle tutarsam engel olabiliyorum. Elimi çektiğim anda göbeğime doğru yaslanıyor ve tekrar yere paralel hale asla gelmiyor kan dolaşımı kesilip eski haline dönene kasar. Sizde de böyle sorunlar var mı? Ne yapmalıyım? Çünkü bu durum ileride cinsel birleşmede büyük sorun olacak.
Yorumdaki cevaplara ek olarak bilgi vereyim. Penis, yapısı itibariyle tamamen kaslardan oluşan bir dış genital bölgedir. Cinsellik esnasında ne kadar dik durursa dursun birleşim anında kaslar esneyeceği için cinsel birleşim anında en ufak sorun olmayacaktır.
Yapısı itibariyle nasıl olursa olsun cinsellik için anormal bir tedbir gerektiren bir durum olmayacaktır. Cinsellik için denenmiş, planlanmış hatta kitap dahi yazılmış pozisyonlar var.
Bu tür yol gösterici şeylerden de faydalanabilirsiniz :)
Teşekkürler..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkürler. Baya bilgili çıktınız. Siz birleşme yaşarken yaşamadınız mı benzer sorunlar?
Ürolojiye gitmelisin. Ne yapacaksın başka. Ya da hocaya git sıkıntını alsın. Ürolojiye de gidersen. Bu taslağı götürme. Sinirli oluyor doktorlar. Kağıdı kıvırmasın.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne götürecem saçmalama. Anlaşılmaz belki diye çizdim.
Soran kardeşim, arkadaş doğru söylüyor :) İstediği kadar sert olsun, istediği kadar biçim bozukluğu olduğunu düşün. Emin ol cinsellik anında bu soru işaretleri kalkacaktır. Üstelik şekli bu halde olduğu için mantıksal olarak vajina duvarlarına daha fazla sürterek kadının daha fazla uyarılmasını bile sağlayacaktır :)
Merakınız olmasın bu konuda, o şekilde olacaktır. Hatta cinsel ilişki esnasında penis eğriliğiniz dahi düzelebilir. Çünkü belli bir sıcaklık ve vajinal sıvı ile sıcaklık ve heyecandan sebep bile belli bir düzelme dahi olabilir. Kuşkunuz olmasın :)
1 yıldan fazla olmuş doktora falan gittin mi hiç? Bildiğim kadarıyla herhangi bir sorun yok, belli penis şekilleri vardır benimki de bu şekilde. Mesela kaldırırken daha küçükken elinle sürekli aşağı doğru hareket yaparsan yukarı fazla kalmadığını farkedersin bi dene, kalktıktan sonra eğmek imkansız gibi bisey
Ürolog yok burada. Sağlık sitesine çizip göndersen belki anlarım da, burası olmaz. Utanç verici bir durum da değil. Sağlık bu. Sadece bu şekliyle kendine güldürürsün burada, gerek yok.
En İyi Cevaplar