sözlümle sevişmek istiyorum ama tecrübem yok hiç. ve vajinamda bir görüntü bozuklugu var. İç dudak denilen şeylerden biri doğuştan yok diğeri ise çok uzun. bu yüzden benden soğur mu diye korkuyorum. ve benim onu kudurtacak seksi iç çamaşırlarım da yok. tanga falan alıp evde saklayamam. ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcele etme spontene gelişsin. Sana ihtiyacı yoksa soğutabilirsin. Ama sana ihtiyacı varsa soğuyacağını zannetmiyorum. Ama sana tavsiyem acele etme yine de seni çok hafif bir kız olarak görmesin birde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlduğun gibi ol yeterli. Ayrıca iç dudak dediğin yok kısmı anlayamadım keske bir fotoğrafla destekleseydin. .s.s
10 Yorumla
+1 yılbir birinizi seviyorsanız bunlar sorun olmaz ama bakımlı ve temiz olmak kafi ama tavsiyem evlenmeden cinsel birliktelik yaşama pişman olursun sonra
12 Yorumla
Soran+1 yılbekareti bozdurmucam ya. sevişme sadece
- +1 yıl
olsun ne fark ederki hem bide o aşamaya geldimi ilkinde olmasa ikincisinde oda olur malesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenle ayni kaderi paylasiyoruz bendede ayni sey var ekleselim bence :O
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sevişmezsen evlilğe kadar gider sevişirsen ayrılırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkma canını, acele etme, evlendikten sonra zaten tecrübe edinirsin.. Adam vajinanın resmini yapmayacak seninle sen olduğun için sevişecek, sen onun penisi biraz eğri olsa bırakırmısın onu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini karsıya bırak biraz.amatör olmak her zaman zevk verir karsı tarafa :)
00 Yorumlatakma kafana insan sevdiğinden iğrenmez
00 Yorumlatemiz güzel bir beyaz kilot giy yeter
06 Yorumla
Soran+1 yılvajinadaki sekil bozuklugu ne olacak
Soran+1 yılhayır onlar düzgün. ama iç dudagın biri uzun oldugu icin dısına sarkıyor
Soran+1 yılhmm tamamdir teşekkürler :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoğursa tekrar ısıtırsın...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo istiyor mu peki sevişmeyi
15 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılvajinada siyah lekelerde vardır
Soran+1 yılhayır yok
Cevap sahibi+1 yılpürüzsüzse onları görmezden gelebilir
Cevap sahibi+1 yılo grileri de değiştir millet askerde bile tek renk giymiyor :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörücü mü sözlün?
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır.
Cevap sahibi+1 yılseksi çamaşır dediğin tanga değildir ki, renkli cıvılcıvıl ya da dantelli çamaşırların yok mu?
Soran+1 yılben hep tek renk aldım iç çamaşırlarımı . hepsi gri .
Cevap sahibi+1 yılbu olmadı işte, biraz renklendirmelisin hayatını. o ne öyle :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle sevişmeyi düşünüyorum ama benden soğur mu diye korkuyorum.
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat