+1 yılSertleştiği zaman da 45 cm oluyordur herhalde... Taşaklarında dolu iken asker karavanasını dolduracak büyüklüğe erişiyordur... :)))) Bu durumda KS deki bütün kızlar seninle düzüşmek için kapında sıra olacaklardır... :)))
14 Yorumla- +1 yıl
Cahil ve basit bir insansın sen,komleksin nedir blmiyorum bilmek de istmiyorum ama soruya göre yorum yapacaksan yap hastasın lan sen 12-13 cm pensi kakınca 45 miolur 19-20cm olur ancak,taşaklarda gevşek halinde sıcaksada hava avuç içini doldurur zaten ne var bunda omıyacak nevar psikopat seni.Birilerine sataşim küfür edim senin zihniyetin neyse onu yansıtoıyorsun aslında burada kız yrlamaya çalışan sensin.
- +1 yıl
Benim ki inik halde 2 cm sertleşince 5 cm oluyor :)) Kızların işine yaramıyor ... ama sen dondurma gibi yalayabilirsin :)))
- +1 yıl
Bala badem karıştırıp kafasına sürdüm seni bekliyorum.. senden önceki ahmaklar çok benmişti sen de beğenirsin emin ol...
+1 yılSkinin boyutu kadar aklın olsaydı kilot değil Külot derdin.
Bu bu kadar önemli mi dersen .Skimde bile değil. Maksat açık yakalayıp yazmak .34 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
jsgdkshsjsgsjsvdjs Avuc buyukse sorun da buyuk djavdjahdhs hay * ya
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılTut kes kanka zaten kullandığın yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhhhHsSssSkKkkKtTrr LLaaannn
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhstrlan doğalmış yaşın kaç lan senin sendeki organ değil aygıt maaşallah böyle hatun düşüremezsin ben sana söyliyim.
- +1 yıl
ya yazma ya senin zihniyetin o ben ne deyimki buradan ne bir bayan arkadaşım oldu nede olur veya olmasıda mümkün değil ancak apatallar cahiller bekler buradan bayan arkdş edinmeyi ,ne var bunda kalkmış hal,i 20 cm olsa ne olur veya biraz daha küçük olsa ne olur bura sorunun amacı nedir onu bile anlamıyorsun ,cahil ve basit bir insansın sen.
Cevap sahibi+1 yılulan yaraşım ben sadece 11 yıl üniversite okudum lan marmara ve İstanbul üniversitesi çıkarttırma kimliği g*t olursun valla.
Cevap sahibi+1 yılben yine tutarlı sallıyorum Allahını seversen yazdığın yazıyı bir ok 12 13 cm miş mal a.q
dar boxer giy.
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer