Dünyada ne hayvanlar var ya? Gerçi hiçbir eylem düşünce aşamasındayken suç olmaz ama eğer sendeki saplantı değilse işin gerçekten çok zor. Lakin hayatta çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur ve hiç kimse vazgeçilmez değildir. Buna eşin ve kız kardeşinde dahildir. Sana önerim bir gün kız kardeşini evine çağır, yiyin için eğlenin ve başım çok ağrıyor, çok yorgunum deyip sen git uyuyormuş numarası yap ama bir yere telefonunun ses kaydını aç ve sakla. Ayıca sakın uyuma bak. Sonrasında ise gereğini yap. Zira sen bu yakınlığı yanlış anlamış bile olabilirsin.
17 Yorumla
Soran+1 yılBu mantıklı deneyeceğim. Çok teşekkür ederim. Güvenmek inanmak istiyorum. Silip atmayı bende bilirim. Dediğin gibi hayal olan birşeye müdahale edemiyorsun bu bir suç sayılmıyor. Kişilik karakter meselesine giriyor.
Soran+1 yılİnşallah. Nefsimize hakim olsak yeter Allah'ın izniyle
Soran+1 yılİnşallah inşallah çok teşekkür ederim. Haber vereceğim.
Soran+1 yılİnşallah. Sağolun
En İyi Cevaplar
yazık
şerefsizmiş
baldız fantezisi nedir ya
gitsin anasıyla fantezi yapsın
adam olmaz ondan yol ver en kısa sürece
kardeşini ayrı ele alman lazım
potansiyeli varsa onunla da arayı soğut mecburen
kendini suçlama ama33 Yorumla
Soran+1 yılBiraz olsun içimi rahatlattın. Şu ana bölümünde.
Şimdi kardeşim de salak değil herşeyi biliyor tecrübeli sayılır. Bir fantazi yüzünden evliliğimi bitirmek istemiyorum gerçekte yaşanmaması için başka ne yapabilirim onu düşünüyorum 😔
Soran+1 yılİşi taşınan birşey değil işte 😔
Fantezi kurarım çok şekilde ama kabul etmeyeceğim tek fantezi bu anlattigindir. Çünkü kız kardeşlerim var ve kimse onların hakkında ileri geri konuşamaz
61 Yorumla
Soran+1 yılBende böyleydim...
Şimdi halime bak kocan olunca işler değişiyor 😔
bu çok korkunç bu adamı bırakmalısın
31 Yorumla
Soran+1 yılKorkunç. Allah kimseyi böyle duruma düşürmesin 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu duruma inanki baldızlar getiriyor erkeği evli diilim ama sevgili olduğum bir çok kadının kız kardeşi bana iş atıyordu benimle sevişmek istediler, yani eşin veya sevgilinden ziyade kardeşine mukayyet olmalısın, çünkü çoğu kızda enisteyi ayartma fantazisi var
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız beyefendi. Benimde eniştem oldu ama ben hiç böyle şeyler düşünmedim yaşamadım da. Allah'ım büyük konuşmaya saymasın inşallah. İstemem de zaten muhabbetimi keserim. Herkesin haķkında hayırlısı inşallah atlatırız ve umarım benim kuruntumdur.
Cevap sahibi+1 yıl@Camryn saçma evet ama gerçek
Kardeşine kötü gözle bakıyor iğrençlik mi diyeyim serefsizlik mi bilemedim. Bunu normalleştirmeye çalışan varlıkların yorumlari zaten iğrençlik. Tavsiyem ya boşan ya da uzaklara gidin
15 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğimi kurtarmak için baldız hayalini aradan çıkartmaya çalışıyorum. Denge kurmaya çalışıyorum. Uzaklara gidemeyiz herşeyimiz burda.
Soran+1 yılBöyle biri dediğin gerçekten mükemmel bir insan aslında. 5 yıldır birlikteyiz hiçbir sorun yoktu şimdiye kadar. Her halini tavrını biliyorum ağzından bu cümleler çıktığında ben şok oldum zaten 😔
Soran+1 yılHayır bak bu konuya kadar mükemmeldi. Ama şimdi bu sorun girdi aramıza. Bak evlenip boşanmak çok zor. Ben eşimin bu hataya düşmesini kardeşimi de peşinden sürüklemesini benide bu ateşte yakmasını istemiyorum. Bir kurtuluş bir reset atmak istiyorum o hayale. Zaten geçim sıkıntıları almış başını gidiyor boşanırsam nasıl yaşayacağım tamam çalışıyorum ama nasıl toparlayacağım hem bedenen hem ruhen tek kişi. Yalnız kadına nasıl gözle bakıyorlar biliyor musun sen. Para bakımından demiyorum bak sadece ben yuvamı kurtarmak istiyorum çok emek verdim ilk yanlışta kaçmak yerine toparlamak düzeltmek istiyorum
+1 yıltürkiyede sıklıkla olan bir mevzu ama hep gizli kalır bu işler...
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. ya bunu kocanla açık açık konuş ve söyle güvenimi kırdın de
116 Yorumla
Soran+1 yılDedim
Soran+1 yılSadece fantazi olduğunu hikayelerden videolardan etkilendiğini gerçekte böyle birşeyin olmayacağını
Soran+1 yılİnandırsa burda mı olurum.
Soran+1 yılşu an bir gelişme yok. Ağız aramaya devam
Soran+1 yılIkisini de yapıyorum
Soran+1 yılİnşallah.
Soran+1 yılİşte kendimi topladığımda inceleme yaptığımda tekrar görüş almaya geleceğim o zamana belli olur bazı şeyler. Ben mi fazla takmışım bakacağız
Soran+1 yılSağol
kardeşiniz kocanıza nasıl davranıyo olabilir mi öyle bir şey sizce davranışlarından belli olur
144 Yorumla
Soran+1 yılEniştesi abisi gibi görüyor normal konuşuyor. Birazda yaşın ve bekarlığın verdiği rahatlık var. Bu konuda kimseye güven olmaz. Beynim yanıyor
Soran+1 yılHayır yanımda öyle birşey olmuyor. Ama kardeşimin rahatlığı var diyorum işte bazen ağzından çıkana bazende oturup kalkmasına dikkat etmiyor benden daha açık giyiniyor bazen. Ben kıza karışamam ki kapalı giyin diye. Kızı uyarsam adım deliye çıkar. Eşime gitsem illa birşey söyledik kafamı ütüleme sıkılır oflar puflar sinirlenmeler haklıymış gibi
- +1 yıl
o adam kafasına koymuş illaki fırsatını bulur eğer ki kardeşidede o potansiyel varsa. evde karşılasmalarına gerek yok sosyal medyadan ya da sms le yürür.. bir arkadaş yorumda bahsetmiş kardeşini eve çağır gece yatarken onu ürkütneden konuyu fantaziye getir kardeşini teklif bakalım ne tepki verecek eğer düşerse hemen ondan kurtulmanın yollarına bak!!!
Soran+1 yılBen onaylasam olay şimdi yatağa gider zaten. Belkide beni fazlalığım. Kızlar zaten erkeklerden önce hazır böyle durumlarda ışık yaktın mı iş bitti bakirede değil
Soran+1 yılİnşallah olmaz böyle birşey. Sadece bir kere mutlu olmak istedim sadece evlilik bari yüzüme gülsün istedim. Geçmişim bu kadar karayken geleceğim ışık dolu olsun istedim.
Soran+1 yılEtmez miyim abicim neler yapıyorum neler böyle bir durumun içine düşmeyelim diye. Çocuğumuz olursa böyle pisliklere maruz kalmasın güzel gelecek sunalım diye. Bir erkeğin tenimde olmasını istemedi. Kız da zorladım ilişkimiz zarar alır dedi ya birdaha senden etkilenmezsem hep istersem dedi yarım saatlik iş için soğumayalım dedi. Ama içten ne düşünüyor karar veremiyorum artık
Soran+1 yılİşte son attığın görüşte benim sizlere anlatmak istediğim asıl mevzu 😔
Soran+1 yılÇocuk istemiyoruz zaten erken diye
Soran+1 yılSence nasıl zarf atabilirim böyle durumda?
- +1 yıl
Başbaşa kaldığınız da konuyu fantazilere getir. bir arkadaşının yaptığı bı fantaziyi duydum dersin. O da merak edip sorar mutlaka. Sende bu fantaziyi ona açarsın bakalim ne tepki veriyor. Ama olumlu bakiyomus gibi tavır takın. Soyle ona konu arasında mesela senle enişteni düşünemiyorum de şakavari.
Soran+1 yılGetiriyorum zaten neler neler konuşuyorum. Birdaha konuyu açsa öyle bir cevap vereceğim ki o da kendini bu sitede bulacak. Yok be böyle birşey söyleyemem resmen aklına sokmuş gibi olurum. Ve bu sefer 2 kişinin olaya olumlu bakması benim aleyhime olur.
Soran+1 yılKardeşim açmıyor onun konu ile alakası yok şuanda. Ben bu muhabbetler aramızda geçtikten sonra birçok şüpheye düştüm
Soran+1 yılZarflayacağım. İlgin için teşekkür ederim
Soran+1 yılBilgilendireceğim
Soran+1 yılBurdan devam etsek benim açımdan daha iyi sorunu burdan halletmek istiyorum.
Soran+1 yılGörüş yazan parmaklarınıza sağlık hayırlı geceler
Soran+1 yılSıkmayın siz canınızı. Su akar yolunu bulur inşallah. Umarım en az zararla kurtulurum bu durumdan.
Soran+1 yılİnşallah zekiyimdir.
Soran+1 yılHaklısın. Teşekkür ederim ilgin için
Soran+1 yılİnşallah. Allah razı olsun
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuşup hikaye ile gerçeği karıştırmasın mutsuz olacağınız bişi yapmasın
17 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum kaç kere konuştum. Böyle birşey yaparsa pişman olacağını değmeyecek et parçası için karakterini bozmamasını iradesine sahip çıkmasını söyledim. Hatta başkası ile aldat ama kardeşimden uzak dur dedim. O da haklı olduğumu zevk anında kendini kaybettiğini söyledi.
- +1 yıl
Güzel söylemişsin sen yinede tedbirli ol kardeşinle yalnız kalmasınlar
Soran+1 yılHayal dünyasını nereye yönlendirebilirim yardımcı ol lütfen 😔
- +1 yıl
Kardeşinden uzaklaşacak şeklde fantaziler kurarak dikkatini dağıtmalısın
Soran+1 yılYapıyorum. Ama içimden birşey eksildi işte nasıl anlatıyim ki
- +1 yıl
Yani daha detaylı burdan anlatamıyorum
Soran+1 yılPeki , sağol görüşlerin için
Güven sorunların var.
35 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olmasın ki
Soran+1 yılAma konu bende öyle bir bomba etkisi yarattı ki. Acaba yaptılar da bana mı aşılıyor yapma veya yapacak olma aşamasındalar mı diye sorular uçuşuyor kafamda. Kardeşime ben biraz uzaklaştım ama o da bir uzak sanki ya da ben çok kafamda kurduğum için öyle hissediyorum. Herşey şüpheden ibaret şu an.
Soran+1 yılEvli olmasaydım tekmeyi basardım. Kardeşime hiçbir şekilde yüklenmedim zaten o aynı devam ben eşimin bakış açısını fantazisini değiştirmeye yok etmeye çalışıyorum.
Kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartırım
21 Yorumla
Soran+1 yılAllah kimsenin başına vermesin inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan ayrıl gitsin o nasıl bir arkadaşım
21 Yorumla
Soran+1 yılBakacağım hakkımızda hayırlısı inşallah
Zor bir durum senin ki
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle efendim
+1 yılmal mı lan o bir de söylemiş. ayrıl gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılSöylemese daha kötü olacaktı kendi tuzağına düştü belkide
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Baldız baldan tatlıdır derler. Kocan ilk fırsatta yatağa atar kardeşini. Eğer o da niyetliyse engel olamazsın
056 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ya? Şimdi ben kardeşime uyarı atsam anlamaz, açık açık söylesem aklına sokmuş olurum bu sefer daha kötü
Soran+1 yılÇocuğumuz yok bir senelik evliyiz. Kardeşime de güvenmiyorum ki bu konuda.
Soran+1 yılBen 24 yaşındayım eşim 27. Hiç kimseye anlatmadım özel yatak konularımızı. Kardeşimi bilmiyorum gözü var mı yok mu ama eniştem diye seviyor yani ne yapsın. Biraz yaşından ötürü çok rahat hareketleri var. İşin içinden çıkamıyorum
Soran+1 yılBakire değil
Soran+1 yıl22 'ye girecek
Soran+1 yılTepkisini aldı konuyu açmıyor
Soran+1 yılKafasına göre. Arayıpta gelmesini söyledim
Soran+1 yılHayır öyle değil. Habersiz gelmemesini söyledim çalıştığımı biliyor zaten
Soran+1 yılÇalışıyor. Kardeşim kafasına göre geliyor. Kalmadı daha hiç
Soran+1 yılDaha hiç yalnız kalmadılar
Soran+1 yılTövbe deyin lütfen ya. İstemiyorum böyle birşey.😔
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun
Soran+1 yılİnşallah gerçekleşmez beyefendi. Lütfen sizde yapıcı olun. Sanki yapmalarını istermiş konuştunuz. İçten dua edin ki yaşanmasın böyle birşey. Ben eşi geçtim, kardeş ihaneti yemek istemiyorum.
Soran+1 yılAmin i, zleyeceğim. Güzel görüşleriniz için teşekkürler hayatınızda başarılar. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Hayırlı akşamlar dilerim
Soran+1 yılİnşallah olmaz
Soran+1 yılEvde, aynı koltuktayız uzanıyoruz
Soran+1 yılBu fikri ortamı bulduğum an deneyeceğim ama karşımdaki kişilerde saf değil önce etrafı yoklar kafalarında böyle birşey varsa zaten
Soran+1 yılAma eşim ben yatınca o da hemen yatar ki, kapı tarafında da ben yatıyorum sarmalıyorum onu. Uykum yorulunca derin oluyor bazen. Hem kardeşim hiç kalmadı daha bizde kalmasını da istemiyorum. Ama kalmak istediğini söylüyor genelde yüz vermiyorum.
Soran+1 yılGerek yok beyefendi alıştırmanın lüzumu yok
Soran+1 yılOlamayacağım
Soran+1 yıl24 yaşındayım bu adamın yanında huzurlu buldum dedim büyü bozuldu
Soran+1 yılKonuşuyoruz. Kendimi kaptırdım o kardeşim siz benim ailemsiniz dedi. Eskiden mast yaparken böyle şeyler okuyup etkileniyormuş öyle rahatlıyormuş. Rüyasında kardeşimi gördüğünü de ilişki esnasında itiraf etti. Belkide sadece heyecan katmak istedi benim kuruntum hepsi
Soran+1 yılO cümleden sonra ben kaç kere rüyamda gördüm ilişkiye girmelerini gözümün önünde. Nasıl olduğunu ben bilirim. Neyse iyi geceler yatmam gerek teşekkür ederim desteğiniz için.
- +1 yıl
Rica ederim. Size de iyi geceler hanımefendi. Onların gözünüzün önünde ilişkiye girmelerini rüyanızda görmeniz hiç iyi değil. Bu olay sizi derinden etkilemiş. Bu konuyu mutlaka çözüme ulaştırmanız gerekir. Yarın devam ederiz. Bu konuyu mutlak surette çözmeniz lazım yoksa huzurlu ve mutlu olamayacaksınız.
Soran+1 yılHayır beyefendi normal akışta ilerliyoruz.
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılGelmesin istemiyorum davet etmiyorum. Geleceği zaman kendisi arıyor. Kalmıyor bu kadar
Soran+1 yılSürekli aynı sorular beyefendi. Darlandım
Soran+1 yılAmin
+1 yılayrılık.
24 Yorumla
Soran+1 yılO kadar basit değil ayrılık
- +1 yıl
kadın olarak değil tabi.. Allah yardımcın olsun kardeş farkındayım bulundugun durumun zorlugunun
Soran+1 yılAmin inşallah bu problemi atlatırız ve böyle ortam doğmaz inşallah. Allah kimseyi böyle durumlara sokmasın 😔
- +1 yıl
amin canım benim
Gizli Üye(30-35)+1 yılpsikoloğa git
23 Yorumla
Soran+1 yılGitmem lazım diye bir kere konuyu açtım ne derdim varmış
Cevap sahibi+1 yılkendin git o zaman. gitme dicek tabi sana. pnu da yargilama ama herkes dengi dengine. bu sekilde suphelerle evlilik yurumezki
Soran+1 yılKendime özgüvenim gelirse hepsini parmağımda oynatırım ama şu an yıkılmış vaziyetteyim. Gözdağı vermem gerekiyor bir şekilde
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkızkardeşinin suçu ne burda
114 Yorumla
Soran+1 yılYok işte ama bu işler belli olmuyor
Cevap sahibi+1 yılolurmu öyle şey yaaa güven kardeşine kocanda bir anlık zevkle fantazi ile demiştir fantazi niyetinin gerçek olduğunu sanmam dğünyada kadınmı kalmamış sanki
Cevap sahibi+1 yılbizde öyle fanteziler söleriz konuşuruz falan
Soran+1 yılİşte başkası olsa çözmenin yolları daha kolay. Ama yakının olunca insan ne yapacağını sapıtıyor. Fantazi olarak rüyalarını süslemesi aynı yatakta bizi hayal etmesi güzel birşey değil onay versen yapacak modda. Fantazi olarak sarışın esmer beyaz ten rus zenci vs. vs. dese zoruma gitmez yalnış düşünmem.
Cevap sahibi+1 yılo an aklına öyle gelmiştir bence ciddi değildir ya takip etsene özelden konuşalım
Soran+1 yılCiddi değildir dimi
Cevap sahibi+1 yılsanmıyom kendi ayağına sıkmış olur
Soran+1 yılSiz böyle bir durumda olsanız yatağa atmak ister misiniz?
Cevap sahibi+1 yılbaldız olmaz istemem ama başkaları için konuştuk olablir
Soran+1 yılBende çoğul ilişkilere yönlendiriyorum işte hayal dünyasını. Başta böyle değildi nasıl böyle birşey söyledi anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılhayal işte ya fantazi heyecan hareketlilik kazandırak gecelere baldız demesi içten değildir ya takma kafana artık
Soran+1 yılGörüşlerin için çok teşekkür ederim. Biraz olsun rahatlattın içimi Allah razı olsun. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ne demek seve seve sohbet etmek istersen herzaman beklerim takip edersen :)
Soran+1 yılBelki başka soruda ilginiz için teşekkürler
+1 yılYa olacak ya da olmuştur
016 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben bu iki kelimenin arasında tıkanıp kalıyorum...
- +1 yıl
Hal ve hareketlerden beli olur zaten ama iyice emin ol ondan sonra
Soran+1 yılParanoyak olmaktan korkuyorum. Beynim nasıl çalışıyor bilsen evin duvarlarına bile güvenmiyorum
- +1 yıl
Yuva yıkmak kolay iyi düşün emin olmadan hareket etme derim
Soran+1 yılEtmiyorum, çabalıyorum
- +1 yıl
En doğrusunu yapıyorsun inan acele karar verme biraz gözlem sonucunda bak bir neler oluyor
Soran+1 yılKatılıyorum. Gözlemlemeye devam ediyorum. Kimse haketmez böyle birşeyi
- +1 yıl
Hiç-bir insan hak etmez yani mesele ne olursa olsun bu çok farklı birşey
Soran+1 yılBaya farklı bir durum.
- +1 yıl
Peki bir kenara çekip konuşmayı denedinmi
Soran+1 yılKonuşuyoruz ben konuyu açtığımda. Eşimle şu an normaliz. O bunu bana ilişki esnasında söyledikten sonra ben duruldum zaten. Herşey bir berrak bir zifiri oluyor kafamda.
- +1 yıl
Yani durduk yere söylenecek bir söz değil bu sarhoş falanmıydı?
Soran+1 yılİçki kullanmıyoruz
- +1 yıl
Ozaman tamamen bilinçli bir şekilde söylendi ya da birşeyler yaşandı seninle ve kardeşinle beraber yaşamak istediği için zarf atmış olabilir
Soran+1 yılAnlayacağım kısa zamanda
- +1 yıl
Umarım biran önce düzeltirsin üzüldüm adına gerçekten
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılboşa gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBakacağım hayırlısı olsun inşallah.
- +1 yıl
hayırlısı
- Cinsel Yaşam konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılboşuna dememişler baldız baldan tatlı
066 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel moral veriyorsun
- +1 yıl
Ama dogrudur bu bahsettigin gibi dusunsene sen evde yokken bir yakinlasma atesle barut gibi erkeede degisik kadin caziptir ve tabi burde suphe cekmeden tahatla gelip gidiyolarsa
Soran+1 yılİşte en çok endişelendiren bu. Kardeşim bizde kalacak diye korkuyorum. Ben işe giderken kafayı yemek istemiyorum 😔
- +1 yıl
Zor durum degrrlendirmek ister bencede oncesindede demekki bedeninin her yerini inleyip arzilatip hayal kurduki bahsetti sana
Soran+1 yılHayalini kurmuş zaten istediğini söyledi. Ben aynı cümleleri kursam bacım damgası yerim. Hayal olarak kalırsa problem etmem. Ama bu konular yatağa gidiyor biliyorsun. Er ya da geç sonu yatak.
Soran+1 yılBacım değil o r o s b u yazmıştım aslında
- +1 yıl
Aynen ilk firsatta zaten bahsettigin ortam olsa sakayla baldiza dokunup tahrik eder pek istekli erkegede gizli kalacagini bildikten sonra verir bir sekilde zevk alicagini bilir bakiremi kardesin birde acik oldugunu biliyorsa ilk firsatta yatmak icin ortam yapar kendi soyluyo yapiyosa sana o kelimeyi kullanamaz seninde canin herseyi isteyebilir seninde hakkin
Soran+1 yılİkisine de güvenmiyorum bu saatten sonra
- +1 yıl
Zaten guvenilecek taraflari yok kardesinde cok sicak davraniyor demekki ona kocanin seyi kabariyor belkide daha yatmadilarsa telde filan birbirine kurda yapiyolar bilemezsin zaten eminde baldizinin ona verceginden bunada engel olamazsin malesef
Soran+1 yılİçimi daha çok karartıyorsun. Evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum. Bu devirde evli kalmak çok zormuş. Resmen yatmaları konusunda beni bu fikre alıştırıyorsun.
Sen benim kocam olsan bana böyle itirafta bulunsan ben seni nasıl caydırabilirim bana bunu anlat?- +1 yıl
Caydirman icin bana ozellikle yatakta hayir demiceksin her seyi benden beklemiceksin bakimli temiz arzulu olucan hergun farkli sekilde verceksin kendini kisitlsmadan bana sunacaksin ozellikle oral ve icindeyken off mmhh harika dahs sert diceksin hatta sen istiyosan onuda al diceksin nefesimi kesip gozumu dirasi baktirmicaksin
- +1 yıl
Kelimelerle beni kaybedersinle onu vazgeciremezsin yani zor
Soran+1 yılSen beni bir görsen. İşte herşeyi fazlasıyla verdiğinde de olmuyor. Bak daha da daha da fazlasını istiyor.
Yatakta hayır demedim tenim hep teninde onunla ilgilenmeyi seviyorum. Temizim. Anal hariç kısıtlama yok bunda bile dışarı yönelmesin diye tamam yaparız olur diyorum ama o da yapmıyor zaten sadece konuşma. Oral yapıyorum herşey yapıyorum. Zaten ilişkide kendimizi kaybettiğimiz için bu lafları aldım ağzından anlatabildim mi?
- +1 yıl
Ilginc biri daha ne isterki anala bile onun icin evet diyosun herseyini veriyosun acikcasi doydum sana diyor ama bir eksik gene var belki seni arkadan alistirmak istemedigimden kadin isterik hale geliyor her zaman istiyor onun icinde olabilir kardesinin fizigi guzelse ozellikle kalcalari belki senle yasamadigi gibi onu arkadan istiyor onden doyuruyosun onu soyle yap iklemde kalma en azindan olan olsun dusundum ben eve cagircam senin haberin yok gibi gel senin hic bir istegine hayir diyemem diye ne oldugundan emin olursun ikisi icin
Soran+1 yılYok kardeşimde aynı benim gibi bir farkı yok. Bak ben analda kısıtlama yapmıyorum ama istemiyorum da. Kendisi de bana zarar vereceği için istemiyor zaten ben aklında kalmasın diye dene falan yapalım edelim diyorum doggy pozisyonunda kalınca çok istiyor sonra işimiz bitince konusunu açmıyor zaten. Ikisini aynı ortamda başbaşa görmek istemiyorum olmaz.
- +1 yıl
Anlasildi bir tutki istek vara dile getiremiyor kiyamiyor ama baldizina arada amalda tatmak isteyebilir dogyy de degilde bacaklarin aci sirt ustu onde iuice sulandimi alta anal girisine dayayip parmak iclarinla basini kaydir alsin hevesini disari bakmasin
- +1 yıl
Hani yakin dilan olsak senin evliligini kurtatmak icin kardesini elde edip o benim herkez onune baksin derim ama zor
Soran+1 yılÖnerilerinizi dikkate alacağım sağolun
- +1 yıl
Yardimci olabildiysem ne mutlu o istemeden arkana daya hadi dauanamiyorum artik de ;)
- +1 yıl
Hatta bu gece parmak uclarinla senin icin bende oda senin hissetmek istiyorum icimde de
Soran+1 yılÇoğu cümlenizi anlayamıyorum. Çok çarpık ve eksik yazıyorsunuz
- +1 yıl
Yani belki icinden anal tutkusu var yardimci ol ona parmak uclarinda arka deligine gotur surt oyle bisey varsa iter icine hevesini senden aldimi disari bakmaz yani dene
Soran+1 yılBeyefendi kartlarımı açık oynuyorum heryerden içime alabileceğimi söylüyorum dokunuşlar tabikide yapıyorum kendime. Kendisi zaten p o p o mu sever sürekli. İstese her türlü yapar ama sokmuyor. Sokmaması benim açımdan daha iyi zaten laf olsun diye istekli gözüküyorum.
- +1 yıl
Belki oda farkinda ya da ikilemde bisey kaybetmezsin dedigimi yapsan belki onuda senle yasayinca degisir
- +1 yıl
Birlikte oldugum kadindan bekledim muhabbette sen istiyorsan diyordu ama ondan bekledim bir gun farkindayim diye kendi basini sokunca her iliskimizde fazlasiyla yasadik baska kadinlarin arkalari bile dikkatimi cekmemisti sonra
Soran+1 yılAynı şeyi konuşuyoruz bir uzlaşamıyoruz sizinle de. Beyefendi açıyorum açıyorum sömürüyor bırakıyor bu kadar tamam mı?
- +1 yıl
Ilginc somururken sana kiyamiyor gibi sanki erkeklerde soyle bisey var bir sefer alirtimi kadin devamli ister yapmayinca arayisa girer gibi hosjna girltmesede somurmez degisiklik istiyor ama bunu sana acikca soyleyip kardesini isyemesi aamis kendini
Soran+1 yılBütün kadınlık görevlerimi yapıyorum. Gerektiğinde narin yeri geldiğinde sert , hırçın oluyorum. Hiçte kendimi eksik hissetmiyorum. Zirveye benimle çıkamıyorsa gitsin başkasında denesin bakalım gram zevk alacağını düşünmüyorum. Sadece kafasına gereksiz bir hayali sokmuş çırpınıyor beni de altüst ediyor.
- +1 yıl
Cidden sonuna kadar katiliyorum bulmus bunamis hesabi ne istiyosa fazlasi var anal dememde cogu erkegin gantezisi onuda somuruyo girsin rahatlasin oda degil belki sen her istedinde fazlasiyla vermen don gotunu yat akli basina gelsin
Soran+1 yılSürekli her yerimizle ilgileniyoruz. Teninin her yerini seviyorum. Ben onu ruhumla seviyorum. Neden böyle konuşma geçti aramızda bilmiyorum kendini baya kaptırdı sanırım. Çünkü en son böyle birşey beklediğim insan oydu.
Soran+1 yılEver bazen ters yapmak gerekiyor yatakta bunu anladım.
- +1 yıl
Iste biezsin sana doygunlugundan fatklilikla baskasiula yahrik oluuor birde baldizini gozden gecirip gantezi kirmasi o bambaska o durumda sanmiski sen benim kocamsin nasilsa onu sana hazirlatmak ister gibi
- +1 yıl
Burda onenli olan bir hayat kadinina gitse neyse kardesinle olsa duygusal ve devami gelecek bir iliskinin baslangici olur yani duygusallik gercekten zor bisurude emek verdiginin farkindayim yani
- +1 yıl
Yapta bisey soylerde caninin istedigine hadi de
- +1 yıl
Erdemli kadinsin baskasi cekmez oyleyse bende yaparim der
Soran+1 yılEvet hayat kadını olsa neyse, bunu zor da olsa kabullenebilirim. Demek ki tecrübe arıyor derim. Ama yakın olmaz duygusal bağ girer araya ve birçok sorun en kötüsü çocuk ihtimali. Yani benimle değilde kardeşimle evliymiş bende baldız konumuna geçerim ve şu an yazarken bile tekmeleyesim geliyor.
- +1 yıl
Napsan yeridir inan bence acikca ne isyedin yapmadim vermedim sana diye acikca konussanda alttan alir ozurle gecistirir aklindaki degismez peki ilerleyen zamanlarda napmak istiyosun ayril desem emek vermissin sende onu aldat desem intikam bana yakismaz dersin kabullenmekte olmaz
- +1 yıl
Bazi evli kadinlarla oldugumda uzerimde seni dusunuyorum diyorlardi oda baskasini demek hayal ediyor
Soran+1 yılYa istesem zaafina basıp bir cümlemle biter evlilik. Yaptığı veya yapacağı hataya karşı benimde aynı şekilde kozum olmaz mı sanıyorsunuz ben istesem üstümden bin erkek o istese altından 10 kadın geçer. Benimde kafam basıyor ahlaksızlığa. Tek derdim salak düşüncesi yüzünden yuvamız bozulmasın.
- +1 yıl
Haklisin ama bir derse ihtiyaci var elimden ne gelse sana destek olurdum
Soran+1 yılDesteğiniz bile iyi hissettiriyor çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben tesekur ederim sana samimi mihabbetinden
- +1 yıl
Daha fazla ayrintilara girmek ister. nede olsa sanal ve tanimiyosun ama kiymetini bildireceksin acikca senin gibi kadini hice saymasi yazik gercekten
Soran+1 yılİşte cinsellikte versen olmuyor vermesen olmuyor. Ortasına bakacağız artık.
- +1 yıl
Bakacaksin ama bunu sadece fantezi olarak degetlendirme
- +1 yıl
Yol yapmaya kalkmis kardesine senden
Soran+1 yılHayırlısı
- +1 yıl
öyle tabi ama haketmediğin şeyle karşısın
Soran+1 yılBilmiyorum büyükte konuşmamaya çalışırım her zaman. Evet ama elimde tutulup gösterilecek birşey de yok, verdi bombayı elime gitti resmen
- +1 yıl
aynen öyle hep şüpeyle onu arzulamasıyla seni üzecek elinde tutup gösterilecek bişey yok ama onlar çin yanlız bir ortam ayarlarsın elinde bişey olur
Soran+1 yılÖyle bir ortamı hazırlarsam kaldıramam. Zaten evin girişine kamera taktırmayı düşünüyorum tek benim telde görüntülenecek.
- +1 yıl
bak o olur benimde iş yerimde var pek sen yokken öyle bir ortam olursa izlemeyi nasıl kaldırcaksın ki
Soran+1 yılAy olmasın inşallah ne izlemesi ya 😔 ben aklım evde kalmasın diye öyle yapacağım
- +1 yıl
Anliyorum senin disunceli zevkli hos hatunu var adamin fantezisine bak ya senin gibisiyle eve kapanip insanin gunlerce cikasi gelmez
Soran+1 yılBilemiyorum. İşte insanoğlu olarak nankörüz hep daha fazlasını istiyoruz
- +1 yıl
Yani katiliyorum sana ana fazlasiyla vermissin zaten onuda al istiyosan demissin genis menu gibi senle bir aclik kalmazki hala disarda ariyor
Soran+1 yılNe ekersen onu biçersin. şu an yaptığım muhabbetten bile soğuğum.
- +1 yıl
Normal deymez ona o fantezi yapsin sense onu tak istesen ondan daha iyileriyle fazlasini yasarsin
Soran+1 yılYaşayıp göreceğiz
- +1 yıl
Sana doyum olmaz inan o oyle bisey yapsin alasi sende vardir ;)
Soran+1 yılOlabilir bilemem
- +1 yıl
Bence biliyosun yorumlarda fazlasini sunmussun eger yapmadin tek kalanida al demissin ama o yasamak yerine akli badka yerlerde
Soran+1 yılÖyle oluyor.
- +1 yıl
Ilginc adammis dedigin gibi bulup bunamis bence hazir sen istiyorsan dediginde kucagina alip ordanda doysa pek baska maceralar aramazdi bir tutku olurdu
Soran+1 yılGörüşmek üzere kapatıyorum hayırlı geceler.
- +1 yıl
Uzuldum gitmene simdi hos kadinsin duygulu her zaman goremiyorum seni burda her gun yazmak isterdim sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlimisin?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılVay be 😂😂 adam ne malmış şok oldum
Soran+1 yılEvet ben hiç beklemezdim.
Cevap sahibi+1 yılAma şunu sana itiraf edeyim erkeklerin çoğunluğu bu konuyu sevimli bişeymiş gibi alğılıyor benimde buna yakın bir pot kırmışlığım var 😂 yüz verme böyle konuşarda yoksa yanlış anlıyoruz yanlış cevap veriyoruz sen normalde yataktamı ayaktamıyı sordun o mal anlamadı bende anlamamıştım şunuda alalım bunuda verelim diye cevap vermiş benim karı galiba bunu seviyor diye alğılıyor erkekler 😂😂😂
Soran+1 yılYüz vermiyorum mesafesini takınmasını, sınırı aşmamasını belirttim.
Cevap sahibi+1 yılYa dediğimi sende anlamadın , yüz verme derken erkekler daha açık sözlü o yüzden rizikolu sorular sorma bir daha bence 😂
Soran+1 yılSormam. Alacağımı aldım zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaldiz baldan tatlı dememisler boşuna
03 Yorumla
Soran+1 yılDeme ya böyle nesi tatlı. Allah yazdıysa bozsun inşallah böyle durumlara düşmem. Eniştem zarf atsa bana ya da kardeşim, ben muhabbeti keserim cidden. Kendime hakaret kabul ederim. Aldatmak istesem adam mı yok memlekette.
Cevap sahibi+1 yılYazicaksan gizliyi acicam detaylı konusalim asla rahatsızlık vermem
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat