Kocanız, baldız fantazisinden etkilendiğini söylese tepkiniz ne olur? Ne yaparsınız?

Cidden önemli bir mevzu. Böyle bir konuşma geçti aramızda güvensizlik yarattı bende, hem ondan hem kardeşimden soğuyorum istemeden. Böyle birşey yaşandı mı yaşanacak mı baş başa kalırlarsa bir yere giderlerse ne yapıcam. siteyi o yüzden açmıştım aslında. Açık sormak isterdim cesaret edemedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Konu şöyle açılmıştı. Seks hikayelerinde en çok baldız hikayeleri okuduğunu etkilendiğini ve kardeşimi hayal ettiğini. Sonrası hayal kırıklığı. Ben ilişkimiz canlı olsun derken adam içindeki pisliği çıkardı. Birde ya dile getirmeseydi de salak yerine konsaydım. Ben şimdi hangisini hangisinden uzak tutacağım.
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba. Şuanda bir gelişme yok. İlginiz desteğiniz görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Yapıcı ve yapıcı olmayan görüşlerde oldu yinede, iyi hissetirdiniz. Allah razı olsun güzel muhabbetleriniz için. Hakkınızı helal edin. Bir sorun veya toparlama olursa tekrar yazacağım.
Kocanız, baldız fantazisinden etkilendiğini söylese tepkiniz ne olur? Ne yaparsınız?