Nasıl boşaldınız tatmin oldunuz mu? ;)
Nasıl bir his karşı cins sizi elle boşalttığın da zevk alıyor musunuz?
Nasıl bir his karşı cins sizi elle boşalttığın da zevk alıyor musunuz?
Evet sürtünerek cok yaptim gercekten süper bir duygu iki taraf icinde, kimi zaman pantolona bosaldim, kimi zaman o arada sikimi disari cikara bilirsem disari ya da partnerimin avucuna bosaliyodum.
Elle bosalmaya gelince oartnerim cook bana mast yapip hatta sikim tamamen inikken kaldirip bosaltti oda ayri bir zevk tavsiye ederim herkese.
surtnerek yapldgnda cırlplaktık vajınasını yaladıktan sonra ısalnmstı benım ısslaklgımda orda kaldgı ıcın uzerını yuzustu yatıp bacak arasında surtnerek gıt gel yaptm cok zevklı evet ama ıcınde olmak tabıkı de daha buyuk zevk :)
Cevap
6Cevap
Sürtünerek seks çok yavan içine girmeden sıcaklığını hissetmeden zevkmi alınır. Yapacaksan hakkınu vererek sınırları kaldırarak yapacaksın.
Ben geçen hafta yaptım. Gece cadde boştu, öpmeye başladı kız sonra devamı geldi. Kendinden geçirdim kızı o da beni boşalttı. Kıyı köşe bir yer olsa sokçaktım kızı oraya. Aşırı saldı kendini.
Yani hem sevisiyorsun bende kendini saldi diyosun neden pekindonucys beraber bişey yapıyorsunuz
O pekinli kelimeyi anlamadım da yani saldı derken kendinden geçti. Ayakta bile duramadı. Zannedersem o da boşaldı.
Sene 1997 ozaman 19 lardayım sürtünerek ilk defa hem partnerim hem ben boşalmıştım.
ergenlik dönemlerinde oluyor öyle şeyler. geçmişte kaldı...
sana ne bundan öğrenip ne yapacan başka soru bulamadın mı . yoksa tahrik olmak için mi sordun .
ohoo 15 yaşımda yaptığım şeyler hep
ortaokulda falandım sanırım en son..
evet seviştim ve çok zevk aldım
İnanılmaz uçuyorsun denemelisin :)
En İyi Cevaplar