Zayıflamana yardımcı olabilirim.
Bende 98 kiloydum. Boyumdan dolayı herkes 75 80 sanıyordu :D Dert etmedim hiç o yüzden.
Sırrını çözdüm artık zayıflamanın...
18 günde 4 kilo yağ yaktım her şey yedim ama canım ne çektiyse sadece bir lokma.
Ekmek şeker tuz vs tüketmedim.
Karnitinsiz 1 yıl diyet yaptım diyetisyenlere gittim vs. Hiç yararlı olmadı. En son gittiğim doktor karnitini önerdi. Çok faydasını gördüm.
ÇÖZÜM : KARNİTİN yani.
Düzgün bir marka al pişman olmazsın.
Günde bir saat yürüyüşle verdim o kiloyu. Sonra erteledim tabi ben şu an 94üm.
Ki kilo bir insan için önemsiz. Yani arzuladığın biriyle seviş şuursuzca. Kimseyi takma. Kiloyu dert etme.03 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederıım :)
En İyi Cevaplar
görüntün nasıl olursa olsun mutlaka seni beğenen biri çıkar...kendine güven yeter...ama önce sen kendini beğenmezsen başkalarından nasıl seni beğenmesini bekleyebilirsinki?etrafına bir bak çiftler çokmu süper ötesi yakışıklı seksi çarpıcı yakışıklı vs?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhıc dert etme benım kuzenımde sevgılım hıc olmaz dıyodu kılosu fazlaydı işe gırdı sonra kısa sürede bırıyle tanıstı evlendı ılk geceden bı de cocuk yaptı
24 Yorumla
Soran+1 yılaa iyimiş valla :D
Cevap sahibi+1 yılvalla öyle cocugu bulunca aılesınede baskı yaptı ılla evlencem dıye ve evlendı
- +1 yıl
adam makinistmiş
Cevap sahibi+1 yılne alaka hemen cocuk oldu dıyemı
Sen sevgiliyi falan birak da sagligini dusun.Bu yaslarda kilo vermen daha kolay ilerde cok problem yasarsin.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılniye çok şey isteyesin, senin derdini anlayacak kişiye denk gelirsen asla sorun olmaz, zaten insanlarımıza bakarsan hafif kilon varsa tipin kurtarmıyorsa bırak sevişmeyi, yaşama hakkın bile yok. ama bilmezlerki insanın içindeki güzel olmadıkça dışındakiyle anca matrak geçilir. sen kendine güveniyorsan bunu avantaja çevirip erkeği dağıtırsın bile.
10 Yorumla
+1 yıl10 Yorumlaboşver sevişmeyi sen sağlığına bak. Bu konuda sana hırs yapsın. Kiloluyum diye kimle benle sevişmek istemiyor diye içinde hırs olsun. ver kendini spor salonlarına. Zaman geçtikçe peşinden koşanlar çoğalsın.
00 Yorumlaöncelikle kendine saygın olsun ve özgüvenin olsun ben de kilolu idim kilo iyi birşey değil kendine saygın varsa bedenini fit tutmak için elinden geleni yap sonra da kendine uygun birini bul hayat seksten ibaret değil. kilo vermek istiyorsan da yardımcı olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen ben de istiyorum,son manitam sadece yanaktan öper,omzuma yatardı filan fazla bir şey yaazdı ,hep ben yapardım hayır da demezdi.Ellemediğim yeri kalmamıştı ama bir kere de ben yapayım demedi. Hep okşa okşa sıkmıştı. Şimdi ben de istiremm :)
00 Yorumlaah canımm , herkesin hakkı öpüşmek yemek yenilmek :) bulursun umarım birini , göze kestirilmeye çalış biraz daha dikkat et kendine fiziğine sonrası elini sallasan ellisi :)
00 Yorumla
+1 yılbence çok bişi istemiyorsun en doğal hakkın ama armut piş ağzıma düş olmaz sende az çaba göstereceksin
00 YorumlaBunları ben de istiyorum ama olmuyor işte şimdilik...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yanı neysekı boy var az verdın mı olur sevılır balık etlı ol yeterkı
00 Yorumla
+1 yılkilo vermen lazım bir 15 20 arası en az evet ama bu halinlede bulamazsın diye bişey yok belkide kimseye yüz vermiyosun diye asılmaya falan korkuyodur adamlar :)
03 Yorumla
Soran+1 yılnerden anladın yzu vermedıgımı:D
- +1 yıl
çünkü sadece sevişmek için birini bulamaman imkansız
Soran+1 yılahhahahaahha:D
ilgi çekmiyorsan kilo vermeyi dene. erkeklerin ilgisi varsa sorun yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılYa olay kiloda değilde sende bitiyor istemesini bileceksin sen istedikten nsra olmcak iş değil yani ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olcak pekı ne yapabılırım
- +1 yıl
Yüzüm güzel diyorsun ama kullanacksn biraz makyaj bide kıyafet seçimi çok önemli dolaptan ne bulduysan değilde uyumlu dikkat cekici olcak birazda hatlar bellu oldumu arkandan koşan olur
evet çok şey istiyorsun çocuksun sen ya ... yazdığı yazıya bak tövbe yarabbi. :)
10 Yorumla
+1 yılbence çok güzel şeyler istiyosun. herkes senin gibi bir bayan ister merak etme :)
00 Yorumla
+1 yılahah tam yerine yazmışsın, buradan çıkar biri mutlaka.
00 Yorumlabiraz fazlan var ama çok da fazla değil, bulursun sevgili, olay seksii olabilmekten geçiyor.
00 Yorumla
+1 yılOncelikle masturbasyon veya sanal seksi dene sonra hersey kendiliginden olur zaten üzülme
00 Yorumla
+1 yılBen kolaycacık buluyom. :D Neden yok ki sevgilin? İstediğin gibi birisini mi bulamıyon yoksa kimseyi mi bulamıyon ya da seni istemiyolar mı?
00 Yorumla
+1 yılGelmiş bile abazalar. Sen zevkini düşüneceğine sağlını düşün. Yarın camış gibi olursun kalp falanda çıkar.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten bende senden farksız değilim. Ciddi diyorum ama bigün olacak heralde bekliyoruz.
029 Yorumla
Soran+1 yıloha bende rizeliyim akjfhlaskhfalskfj
- +1 yıl
Ciddi misin? Aman allahım tesadüfe bak. Akshsisjsjskdhdk
Soran+1 yıl:DDDDDDDD
- +1 yıl
İşte bak buldun bence bu fırsatı kaçırma bende rizedeyim :) bu yazdıklarını unuttum bile 0dan başlayacaz.
Soran+1 yılahahhaha ben rızeye gelmıyroum bıle :DDDDD
- +1 yıl
Aaa bu kötü işte Rizede yaşasan mükemmel olurdu.
Soran+1 yılrızede yasasam 10bın tane bulurdum la
- +1 yıl
Emin ol rizede yaşasan ihtihar ederdin gerçi nerde olduğunu bilmiyorum ama bayburt falan değilse böyle.
Soran+1 yılbılıyorum rızeyı yazları ıkıhafta zor dayanıyorum ıstanbuldayım ben
- +1 yıl
Bak sana diyorum buradan ne zamandan beri sevgilim yok yazın gelirsen mutlaka ulaşmanı dilemekteyim.
- +1 yıl
Ama olmadı be :) Kendin dert yanıyorsun ama başkalarının halinden anlamıyorsun be :(
- +1 yıl
Beni umutlandırdın o kadar ama içi boş çıktı maleseff. :(
- +1 yıl
Yazık be yazık boşuna umutlandık sana şunu diyim sen bu durumla hiçkimseyi bulamazsın hayat bolu devam edersin böyle acı ama gerçek.
- +1 yıl
Bulamazsın dememdeki amaç kilo falan değil özgüven eksikliği
Soran+1 yılya bı gıt ne ozguven eksıklıgı senın karsında nıye boyle bı sey hıssedıyım bak ısıne ya boyle yılısıklarda cok ıste rızede bu yuzden gelmek ıstemıyorum :d
- +1 yıl
Siktir lan senden bir cacık olmaz hadi iyi sevişmeler (tabi bulabilirsen) sen burada sevişmek istiyotum yatmak istiyorum deyince birsey yok biz 2 kelime ettik diye yılışık oluyorsak haydi sie go.
Soran+1 yılergen atarını okudunuz arkadaslar ıyı aksamlar KJHASLKAHFLAKSDFH
- +1 yıl
Hahahahahahahahahaha. Ben ergensem seni düşünemiyorum mantıklı bir kelime ettim öyle gizlilikle olmuyo bu işler yürekliysen reelde konuş böyle.
Soran+1 yılya bı sus rize ergeni seni asjhlaksfjhlaksfj
- +1 yıl
Sana acıyorum gerçekten zavallısın hakkaten zavallısın hadi beni meşgul etme rizeli paçi sevgulumle konuşacagum. :D hahahaahahaha
Soran+1 yılseni moron :DDD
- +1 yıl
Yok şaka yaptım zaten rize merkezde degilim ilcedeyim lazim ben sevgilimde yok ama senin durum kötü geçmiş olsun.
Soran+1 yılbende lazım umarım fırtınaya yakın degılsındrı zıra yazın senı gormek ıstemem :D
- +1 yıl
Fırtınaya yakınım ama seni görmek isteyen kim bu yazilarindan ergen oldugun belli oluyor. Koskoca rizede kız mi kalmadi da sana yalvaracam.
Soran+1 yılddkasfjgksajdfgaksjhgaskjd benaaa eyvah eyvah jshfdkljashflkasjf
- +1 yıl
Eyvah eyvah eyvah. Sen olmussun aglayanin yok kizim.
- +1 yıl
Ama seni merak ettim şimdi yazın oralara takilacam. 1,70 boyunda 90 kilo tatil icin gelen birini gorursem takilacam direk simdiden haberin olsun.
Soran+1 yılbu yaz farklı yerlere gıdıcem ya yokum :D
- +1 yıl
Elbet uğrarsın buralara :) Senin beni tanıyıp farklı farklı bakmandan bile anlarım sen rahat ol. :D
Çok şey değil. Ben de aynı şeyi istiyorum. mesaj atabilirsin;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Yoo çok şey istemiyorsun , gel yamacıma öpüp koklayıp okşayayım :P
00 Yorumla
+1 yılBak burda gizliden çık , kaç kişi seninle deli gibi sevişmek istiyor görürsün. Yüzlercesi hazır , seni bekliyor. Gizliden çıkarak yaz
00 Yorumlagel kız sevişelim senle :P şaka biyanada kanka illaki bulursun seni seven birini dert etme ;))
00 YorumlaZayifla bir en azindan 20 kilo ver rahatina bak sonra ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkilonun bir öenmi yok pek. seni eline alan adam her türlü işini halleder. sen canını hiç sıkma.
00 YorumlaBalık etli candır severim elbet senden hoşlanan birisi vardır
00 Yorumla
+1 yılboyun 1.70 den uzunsa istanbuldaysan dediğin gibi güzelse yüzün olabilir
00 Yorumlaofff tam aradığım kişilktesin ya seninle sevişseydik süper olurdu
00 Yorumla
+1 yıllink ataydın iyiydi belki boyun kapatıyordur ki muhtemelen de öyledir
00 Yorumlaistediğin an hazırım iste yeterki tanışalım sevişelim,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsınırları zorlamak istersen ve ciddiysen geleceğe dönük birisini arıyorsan tanışmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 kilo fazlan var.
önce kilo ver, sonra sevişirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılserefsizimm vücudun taass senı varya sevişerek boslatırım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl90 kiloyla pozisyona gelmessin sen be nefes darlığı çekersin ama sabit durursan sıkıntı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 80 kiloyum milyon tane erkek peşimde koşuyor :S
38 Yorumla
Soran+1 yılyav he he
Soran+1 yılbana da ogret asjhkljhgfkasjhf cok becerıksızım keske ölsem
Soran+1 yıllksajhalskfdlaskjdalskjfhalskjhfdklsJDBJS
Cevap sahibi+1 yılSoran, egolarına zarar mı verdim?
Soran+1 yılegolarıma sen zarar veremezsin azizim :D
Cevap sahibi+1 yılZarar yerine tüyo verecektim ama bunu sen istedin. Kal böyle duba gibi tek başına. :D
Soran+1 yılnoooooluur bana tuyo ver jkAHSDLKjljfkhalksdhf dinime kufrede musluman olsa dubaymıs kjASHFKAJSH
+1 yılSana semer vuran çok olur.
10 YorumlaBirazdan burası "taliplerinle" dolar... :)
013 Yorumla
Soran+1 yılne talıbı bu sıskolukla be azızım
Soran+1 yılseni ne tanıcam be bu laf benım lafım
Soran+1 yılahahahaha :D
Soran+1 yılcanım ben askta istiyorum D:D
Soran+1 yılahahahhaha :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. tamam ne zaman istersen janımm
00 YorumlaSeni tanımama izin verir misin ?
03 Yorumla
+1 yılzayıfla ve kimseye yuz verme :)
00 Yorumla
+1 yılBende İstiyorum Napcaz
00 Yorumla
+1 yılhyr az sey ıstıoyrsn 90 kılo balık etlı msn :D
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın ki bu kadar azdın o.O ?
00 Yorumla
+1 yılgercek olduguna inanmaliyimz bunun
00 YorumlaOf of of :) mis gibisin
00 YorumlaBende istiyorum ne güzel anlaşırız:))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 mesajına bakar herşeyinle kabul ederim :)
00 Yorumla
+1 yılburadan bunu ısterssen dokunmadık yerın kalmaz dd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilo ile alakasıı yok :)
02 Yorumla
Soran+1 yılne ıle alakası var
Cevap sahibi+1 yıldoğru kişiyi bulmamışsın kiloyu kafana takma bu konularda
Gel ben sana geçireyim
00 Yorumla
+1 yıldüğület gibi hatunsun ;)
00 YorumlaCok sey degil ekle istersen :)
00 YorumlaGüzel işte ele avuca gelirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoyun nasıl ki?
11 Yorumla- +1 yıl
Boyuna göre aşırı değil kilon ama verebilirsin zaten.
+1 yılEvlensene hayatım.
00 Yorumla
+1 yılBence gayet iyisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldon't eat.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem