Gelen sividan igrenmiyormusunuz ? Nasil oral yapmayi seviyosunuz anlamiyorum. Penis olsa saatlerce yapilir düz vir organ sonucta.
mideniz bulanmiyomu ?
mideniz bulanmiyomu ?
her kadına yapmaz erkekler sandığın gibi.
evet genelde çok güzel fiziğe sahip bayanların bile vajinası iğrenç görünebiliyor.
temizliğine dikkat eden bir bayanda o sıvılar çok rahatsız etmez erkeği. hafif tuzludur ekşidir sadece.
ama hijyenik değilse ki 1 kez denk geldim. oraya burnumu yaklaştırmamla çekmem bir oldu.
bizde organ içeride olmadığından hijyenini sağlamak kolaydır. sünnet derisi de olmadığı için pislik barındırmaz kolay kolay . hem de bir asaleti görünüşü var. kadının organı da kendi gibi nazlı.
Evet temizliği size gore zor . Ki doktorlar su disinda kimyasal biseyle temizlemeyiin de diyorlar zor yami
sade suyla da olmaz ki. içeri kaçırmadıktan sonra sıkıntı yok ;)
sevdiğim kızsa iğrenmem ve zevkle yaparım seviyorum sonuçta teninin her yerine dokunmak isterim ondan gelen sıvı da güzel gelir bana onun arkasına yaslanıp zevk yaşamasını,haz almasını isterim..ama sevmediğim kadından iğrenebilirim oral konusunda yani sevip sevmeme durumuna göre bakış açım değişir..ayrıca penisin de ucu ıslanıyor ve sevgilim penisimi yalamak istemese iğrense üzülürdüm ısrar etmezdim ve bellide etmezdim ama içimde bir üzüntü olurdu açıkcası
Koltuk altinida yala o zaman
erkekler bizim zevk aldığımızı zevkten kıvrandığımızı görmeği çok seviyorlar benim nişanlım öyle yani ve oral yapılması da ayrı bir zevk veriyor bana benimkini bıraksam saatlerce yapar bence tiskinilecek bişey yok canım ya biz onlarınkini nasıl yalıyorsak onlarda bizimkini yalıyor ve onlar daha fazla zevk alıyor...
Yerinde Bi tespit...10 puan
Ama ben sevgilime yap diyemem bencillik gibi geliyo cunku bendemi oluyo tek bilmiyorum boyle istek artınca cok akinti oluyor. Afedersin ama balgam gibi. Bence bunlar cok igrenc.
yok canım bende o kadar olmuyor zaten sen demeyeceksin ki o yapar sen demeden sadece klitorisini yalar o zaman sen mesela onun penisini yalamaktan hoşlanmıyormusun zevk suyu ağzına gelmiyormu onlarda ondan hoşlanıyor...
Işte hic denemedim bilmiyorum severim heralde
seversin diye tahmin ediyorum çok kötü bir şey değil tamam erkekler kadar zevk almıyoruz ama yine de değişik oluyor güzel oluyor...
bu arada teşekkür ederim canım en iyi cevap için...:))
Ben tesrkkur ederim :)
iyi geceler sormak istediğin bir şey olursa her zaman yazabilirsin canım:))
siz neden penise oral yapmayı seversiniz
Cevap
22Cevap
Sevdiğinse, gerekli temizliğe hijyene dikkat ediliyorsa neden mide bulansın, iğrenç olsun ki. Vajinanın o muhteşem baş döndürücü kokusunu alarak yalamak, yaladıkça ıslanmasını izlemek, klitorisi kabartıp emerken dudaklarının arasında hatunun delirircesine kıvrandığını görmek ve bunların verdiği zevk anlatılmaz ancak yaşanır... ;)
Her erkek sevmez oralı,ben de sevmem.Kadının dudak,boyun,kulak memesi,omuz başları öpülür.Bu öpmeler salya sümüklü olmaz.Ve kadının gözlerinin içine bakılır,ruhuna dokunulur kadının.
Evet bence göğüs yalanirken klitorise dokunsa bana cok xevk verir.gerek yok orala
Üzümünü ye bağını sorma :D
Erkeklerde bu konuda çok merak vardır . İstemese bile bazen yapar . Ki kendisini nirvanaya ulaştırmış birisine bu güzelliği yapacak kadar cömerttirde :D
valla bulanmıyor, ben tadına hastayım o tada, ekşi tatlı tuzlu çok mükemmel bir tadı var, saatlerce yalayabilirim <3
Of cok ilgincsiniz iyiki erkek degilim
asıl vajina daha tatlıdır .gelen sıvı daha güzeldir .
Vicik vicik nesi güzel
bole olması asıl çekici yapar .oral yaparken sadece vajina çekici değildir .oral öncesi basenler ve kalça da çok çekici olduğundan boş geçmemek gerekli .
Anladim. Zevk meselesi her erkek sevmez
haklısın zevkler farklıdır .bayan bedeninden en güzel şekilde zevk almak gerekir .
kadınların aldıgı zevkı gormek için yaparım
o hazzı hıcbıseye degısmem
o sesı duymak ıcın nelerı yapmam kı
o ses cok ama cok muazzam bı ses ...
İğrenç bişey değil ayrıca karşı tarafın zevk aldığını görmek hoşumuza gidiyor
Yaratılış gereği kadının vaginayı yalamamayı istemesi erkeğinde penis yalamamsı normal erkek vaginayı kadın penisi çekici bulur
Gecen bir video izledim kiz kiza yapiyordu midrm kalktı dondurma ualar gibi yaladi 10 dk
Erkeğin kadının vaginas yaladığında nasıl hissetin? aynımı
Hayir ama . O izledigim kiz igrenti.
Anlamadım. O tarz filmi izlemediniz.yoksa izledinizde zevk almadınızmı
Izledim. Hosuma gitmedi
kadının erkeğin penisini yaladığın izledinizde hoşunuza gitmediyse oral seksten genel olarak hoşlanmıyorsunuzdur. Nelerden hoşlanırsınız kendinizi tanıyabildinizmi?
Yo ben sevgilime oral seks yapmanin hayalini kuruyorum
Hiç denedinizmi
Hayir
Ne zaman düşünüyorsun denemeyi
Oral evlenemeden yapmam kimseyr heralde yani 5 sene falan sonra ahah
Doğrusunu yaparsın oral dışında neler yaparsın evlenmeden önce
Öpüşme falan. Mini sevisme gogud vs yalar belki
Göğüse kadar inersen tahrik olur devamınıda getirebilirsin dikkatli ol bayanların yaşı sorulmaz ama sakıncası yoksa yaş kaç
Siz kadınlar nasıl penis yalamayı seviyorsanız bizde vajina yalamayı seviyoruz hiçde tiksinmiyoruz zevk sıvınız tadıda çok güzel :)
Hadiya cok ilginc benim midem bulanirdi
Bizim midemiz bulanmadığı gibi partnerimize zevk vermenin heycanıyla bizde zevk alırız ve vajinayla klitoris arasında dilimz gelip gittikce sizler zevkden cıldırınca bizlerde daha çok zevk alıyoruz canım.
lezbiyenler nasıl sevişiyor?
Lezbiyenler igrenc yalasip duruyolar
Onlar hiç şikayetci değiller ama
bende penisden cıkan meniyi ağızlarına alırlar veya yudarlarya bende ondan diksinirim siz?
Bende tiksiniyorum
Nasıl ağızlarına alıp yutarlar anlamıyorum
İlişkiye girmeden vajina yalanır ama penis vajinaya girip ve gel git yaptıktan sonra kadın penisi erkekde vajinayı yalaması nıda sevemem siz de benim gibimi düşünüyorsunuz?
Kesinlikle ya ben ilk orali dusta falan düşünüyorum alisma acisindan daha kolay
Evet ya bende
Karşılıklı öpüşerek o sen sen onu soyacaksın ve birlikte duşa girilecek ve orda hem sevişilecek memde ter konularından arınıp temizlenilecek ve bu aralarda penis ve vajina isteği artirmak için oral ve sonrası yatakda devam edecek zevkin doruklarına gelince penis vajinayla buluşacak ve ..Doğrusuda bu değilmi?
cunku cok guzel paketliyorlar ve arzulamalarini sagliyorlar
Aynen öyle
Hormonlar var hani bizde erkeklik hormon u falan var istediği kadar çirkin olsun bazı zamanlar gram farketmiyor rengi cinsi
yoo gayette zevkli .. Yalamaya bayılıyorum. çok ta hosuma gidiyor.. Sulu sulu .
Iyyy
bence çok zevkli sen yalarken tiksiniyor musun hayır bende tiksinmem neden tiksineyim çok şeker gibi su akıyor :)
sen biraz temiz ol yeter ilişkide iki tarafta zevk almalı
Temizim zaten.
sorun olmaz o zaman sana öyle geliyodur
vajinayı dilleyerek yalıcaksın vajinadan akan zevk suyunu yutacaksın süper oluyo
Of onlar yutulurmu ya nadil bir mide var
Hic denemedim ama yalamak isterim sevgilim üstünde düşünüyorum
Hepsini agzima alamam. Ucunumu yalamam lazim
Ilk sefer icin zor olmaz umarım
19
Yok o bakir bende bakire evlenmeden dusunmuyoruz
Klitorisi ve vajina dudaklarını yalamak emmekdrn çook zevk alıyorum birde vajina dudakları dolgun ve etli oldu mu harika oluyor...:)
Vicik vicik iy
İlk yalandiğinda vıcık vıcık olmaz canim dakikalar ilerledikçe zevkten sulanir seninki hep ıslak mı...
Evet gicik oluyorum. Vicik vicik oluyo
Himm ne renk oluyor peki hem neden çirkin bulalim ki senin vajinanin çirkin oldugunumu düşünüyorsun...
Seffaf ne renk olucak .yo yapisi gerekegi normal vajina iste bir albenisi uok
çirkin yazmişsinda ondan sordum hem erkek olsan ne denli büyük Bi zevk aldiğimizi anlardın sen penis yaladiğinda zevk almiyormusum hiç yalattınmu onu...?
6hayir ama sevgilimin penisini yalamak istiyorum
Sende sevgilinin penisini yaladiğinda zevk suyu gelecek ağzina iğrenmezsin umarım bu arada ağzina boşalmasına izin verme
Neden. Zevk suyu nasil erkeklerin tuzlumu
Güzelim zevk suyu şeffaf olur ve erkeğin aldiği gıdaya göre tadında değişkenlik olabiliyor tamamen boşaldiğimizda beyaz Bi sıvı gelir bazı bayanlar onu yutmayi sever ama ben Bi bayanın ağzına boşalmayı uygun bulmuyorum...
Ben sevgilime istersen bosalirsin demistim oral yaparsam
Çokmu istiyorsun ağzına boşalmasını...
Onun zevk almasi hosuna gider
Sadece senmi ağzina alip yakayacaksın o seninkini yalamıycakmı karşilikli olunca daha zevkli olur
siz nasıl penisi seviyorsanız biz de orayı seviyoruz
19
Opusmedim bile kimseyle
Aklima geldi
Seninkine oral yapmayız biz de ...
Ben yaptirmam zaten o eziyeti cektirmek istemem sevgilime
tamam sen boşver saatlerce penisi al ağzına
Evet
Denemedim hic bir tahminde bulunamiyorum ama yaparim uzun sure sanirim
Agzim uyusur
Olur
Hayir öpüşme vs de yasamadim
Yesd
karşı tarafın mutluluğu erkeği daha mutlu eder
Ben sevmiyorum karşımdaki istemezse yapmam
Sonunda zevkli biri
Hatta son kız arkadaşmla genelde kapışrdk bunun yüzünden tiksiniymusun diyodu benden bende Hayır senden değil o salgının kokusu vb. Anlatıyordum ama alınıyordu her kız senin gibi anlayışlı değil
Evet ama cok istiyosa alt kisimlara inmezsin klitoris yalarsin. Orda sivi yok sonucta
Ve zaten asıl zevk ordan alınır orasını dilleyip hafif hafif emip bırakınca
Sen böyle söylersen bulanir tabi
herkese oral yapılmaz sayılı kişilere :D:D
Bakalim sevgilim bana yaparmi
Acemi :
Evett agdami yaptim sali gunu buluscazbakalim istermi istemezmi
Başka Yorumda Evlenmeden Yapmam Yazmışsın Şimdi Diyorsun Bakalım Buluştugumuzda ister mi Istemez mi
Kadının ki temizse yalarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar