eski sevgilimle kaşık pozisyonunda ilişkiye girmeyi beceremiyoduk rahat edemiyoduk bir türlü neden olabilir? püf noktası ne ve neden yapamıyoduk?sizdede sorun oluyo mu
şu şekil:
link :D
şu şekil:
link :D
Aslında zor bir pozisyon sayılır iki tarafında kendini iyi ayarlaması lazım. Sen kalçalarını iyi dışarı vermemişsin o da kasıklarını öne itmemiş düz durduğunuz için penis vajinaya erişememiş.
Birde bu pozisyonda dizlerini göbeğine doğru kır ki vajina kabak gibi meydana çıksın :))
iyi kaşıklıyamamış demek ki :DDDDDDDDD
harbi iptal oldum nefesim kesildi hıamınım :D
Cevap
27Cevap
hareketleriniz çok kısıtlıdır o anda .birde eski sevgilin birleşme sırasında zorlanıyor du olmalı .arada çok boşluk olur o pozisyonda .rahat ça birleşemez sizle .
Partner deneyiminden kaynaklanan birşey başlarda hep öyle oluyor ama sonradan geliştiriyor insan kendini :)
Bunun pek çok fiziki sebebi olabilir , eğer denerken ilişkiniz kesintiye uğruyorsa , konsantreniz bozuluyorsa ve bu pozisyonun sizin için özel bir anlamı yoksa üzerinde durmayın .
Alet kısa ise olmaz o iş... Uzun alet lazım o iş için... Benim ki gibi :)
hayır çok kısa değildi
reklam yapma reklam :D
O zamn senin popon büyüktür :)
yok oda normal yani çok büyük değil.. ben şekle mi giremedim ki
O halde ikinizde beceriksizsiniz... ayrılın, kendinize becerikli partnerler bulun :)))
ohooo çoktan ayrıldık zaten :D
ha bak o iyi .. sevindim buna.. eğer halen boşta isen gel bana ... Öğretirim sana :))))
sie
sen bilirsin.. büyük bir şansı tepiyorsun bilesin... ;)
mutfak malzemelerini bu işe neden karıştırıyonuz nimetle temas halinde olan şeyleri ki
doggy nin yan yatmısı gibi yapın... aksi takdirde cok zor olur... girse bile ilişkiye baslarken cıkar...
zor bir pozisyon ya bayan sırt üstü baaşlayıp sonradan dönerse olabiliyor
belkide hata senden kaynaklanıyordur hemen erkeği suçlamayalım :))
o genelde sorun olur çok fazla bakmayın p*rnolara hangisinde rahatsanız onu yapın kasmayın
Yaparken cok bitsk deglde braz ayrk drmak gerk ben bir kere yaptm ama ayaktâyken kucaklamayı daha cok severim
eski sevgilinde göbek vardır ya da senin kalçalar büyüktür. zaten bu pozisyonda da yapamıyorsanız daha nasıl yapacaksınız :D
hiç denemedim bilmiyorum. zorlamayın siz de. tatava yapmasın sevgilin.
eski sevgili dedik :D
eski sevgilin eskide kalmış püf noktasını öğrenip napcan yenisinde de sıkıntı olursa sorarsın:)
onda sıkıntı olduysa başkasında da olur ben acaba kalçamı fazla mı çıkarmadım bende mi bir yanlışlık oldu merak ettim sordum işte :D
ondan mıdır:)) genelde can sıkıntısından cevaplamadığım soru kalmadı cinsellik kategorisine de ne zaman girsem işler başka yöne gidiyo hayırlısı:)
başka yöne?
yani tahrik oluyo insan:)
senin tahrik olacağın varmış
hoff pislikleer kıskandım :// ben de sevişmek istiyorum artık :(
niye eksş aldım acaba :( sorsam?
En kolay pozisyon bence.
gidip gelen sen olmadığın için rahat geliyo tabi :)
arkadan olsa kolay desen anlarımda vajinal yoldan zor bence ya bilmiyorum biz mi beceriksiziz acaba
Erkek arkadasimla surekli bu pozisyonda vajinal iliski yasiyoruz cok kolay yeter ki erkek isi bilicek. Arada bende git gel yapiyorum.
ee neden yapamadık bir fikrin var mı
Poponu ayarliyamamissindir ya da eski sevgilin toydu.
banada öyle geliyo .kalçamı biraz daha çıkartmalıydım ..ama ne olursa olsun en kolay pozisyon değil ya abartıyosun.
abartıyo çünkü daha önce hiç öyle bir pozisyonda yapmamış :)
Anal mı vajinal mi denediniz?
vajinal
bakın ilk olarak siz yattığınızda öne doğru eğilir gibi yazmalısınız içinize girdiğinde bacaklarınız birbirine paralel (yani partnerinizle sizin bacaklarınız) olmalı vücütlarınızın üst kısımları uzak olacak şekilde girebildiği kadar derine girdikten sonra üst gövdeleriniz birleşmeli ve siz hafif partnerinize dönük olmalısınız çünkü bayanların kalçaları erkeklerden daha geniş olduğundan tam yan dönerseniz penis boyundan en az 2-3 santim çalacak ve git-gellerde penisin çıkmasına neden olur
kısaysa beceremezsiniz :) canım benim maketler güzelmiş senin mi :D
yoo normaldi
hımm. O halde pek tecrübeli değildi. O yuzden sorun yaşamıs olabilirsin.
benim üzerimde baya bir tecrübeliydi :D
kısmet senin kadar azgın bir kadınla her şeyi deneyebilirim professional ce :)
Kaşık kaşık olalı böyle zulum görmedi.
ya sen şişman geliyodun ya o vasıfsız.
şişmanlık ne alaka.. 54üm şuan o zaman dahada zayıftım
O pozisyonu çok severim ve her ilişkidede yaparım
galiba o kadar da uzun değil :)
fazla p.rno izlemişsin rahatsız bir pozisyon o
ya takarım ben şimdi bunu kafaya ben beceriksizlik mi yaptım sence ya belkide sorun sadece bendeydi adamda üzmemek için bişey demedi :( ?
senle alakası yok erkek için zor pozisyon kafana takma üstünede gitme bir dünya pozisyon var o pozisyona kalmadın ya sktie et
o kadar kolay bişeyi yapamıyacaksam hiçbirini yapmıyım ama yani kıza bak çatır çatır yapıyorum ben diyo çok basit diyo :Dvaaey öleyim ben
yaa off sen niye bakıyosun ona hiç yapmadığına %99 eminim ben onun :) sende ne takıntılısın hee gerçi klasik hatun takıntısı hepinizde var :) başka dene sanki o olmadan seks olmycak başka pozisyonlar yasaklandı hee
herif kesin demiştir buda ne beceriksizmiş bir şekle giremedi diye :( neyse ya umrumda değil çok haklısın :)
bence tam tersi ulen p.rnolarda çat çat çakıyolrar ben niye beceremedim demiştir :)
hahahsah yok sanmıyorum güven patlaması yaşıyan bir tipti kesin benden bilmiştir :D
fazla güven patlaması yaşayanlardan korkma genelde bir b.k bilmedği içindir salağa yattığını düşünenler fena hiç yapmadım deyip eline alışı bile profesyonel olan tipler gibi :)
düşündüklerin yazıcaktım pardon promil fazlalığı
Kasik oyunumu oynuyoruz misyonere ne oldu :D
ya panisi kısa ya da sen kilolusun.. :)
Elemanın göbek mi vardı ? Sening*tmü büyüktü ?
fazlalığı yoktu
benimde gayet normal boyutlarda
yoo tıkırındaydı her şey ..sık pozisyon değiştiriyoduk
iki büklüm olduğum her pozisyonu seviyodu
niye takıldın misyonere bu kadar :D
uyar :p
farkedeli çok oldu
evet? gizli profil mi sanıyodun
tamam kapışırız bir ara :D
var senin gibi sevgisini bu şekilde belli edenler biliyorum biliyorum :D
yoo ağır kezbanım dikkat et :D
hahhah. kökünden keserim bak akıllı olucaksın! :D
benimki dişli ;)))))
gerizekalı. (herkese söylemem bunu bak sadece gerçekten bu sıfatı hakedenlere söylerim )
dediklerimin doğruluğundan şüphe etmemeyi öğrenmişsindir o zaman aptal herif bak bu dediğimdende kuşkun olmasın :D
tamam canım yatıyorum ben
kol dirseği?
tekrar deneyın :D
şeyi küçüktür
ters kaşık yapın :)
45 kiloluk bayana göre bu
Boyu yetmiyodur
yoo normal boyuttaydı yani çok kısa sayılmazdı
Yetmiyor işte. 20cm aşağısı denemesin böyle pozisyonlar veya senin pilatese gitmen gerek. Hızlanamıyodur da o öyle pozisyonda
pilates ne alaka?ne yani bende mi sorun?
höh ne 20si yoktur o kadarda diğerlerinde hiç sorun yaşamamıştık
Bacağını kaldırmak için üşenme diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?