bayanlar bi bakın lütfen ! şimdiye kadar ağda kullanmıyorum geçende bir kere deniyiyim dedim bikini bölgesi için yapamadım dünde deniyiyim dedim ve yine yapamadım :s nasıl yapılıyor bu ya üst kısımlar sorun diil oluyor da alt kısmı hiç yapamıyorum .. bir de yapamadığım için yapış yapış kalıyor hep onları çıkarmak ta iş .. yağı da çok küçük az sürücekmişim ama az sürünce de yetmiyor ? o yağ tek olarak satılıyor mu ? vede bu ağda alt kısımlara nasıl yapılıyor ?
Cevabın nedir?
bende aynı dertle uğraşıyodum ... ama çok şükür halettim ... ağdadan önce kesinlikle duş al sinirleri gevşetecektir.. birde ağrı kesici al vermidon u denedim ben baya faydalı oldu .. ağdaya başladığında yukardan aşağı az az sür gerdir bi anda çek ... biraz acıyacak katlanacaksın .. başka yapacak bişey yok :) ben bu yöntemle alıyorum .. ağda yağı aramana da gerk yok .. zeytin yağı aynı işlemi görüyo ..
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaa bidaa zeytn yağı kullanıcam çok tşkler :) ya arkalar sorun oluyor bi de yumuşak olan kısım çok sürüyorum sanırım çekince bişi gelmiyor :s
En İyi Cevaplar
*yağla temizlemek zorunda kaldığına göre sanırım sir ağda kullanıyorsun
sir ayda yerine kalsik ağda kullanırsan ve alt kısımlar için ağdayı az az parmaklarına alıp yaparsan tüyleri temizlemen daha kolay olur
*sir ağda yağı ayrıca satılıyor kozmetik satan yerlerde bulabilirsin50 Yorumla
ağdadan önce buz ile masaj yap ve ardından yapıştır tüylerin boyunun ideal ölcüde olmasına dikkat et ne uzun ne kısa
00 Yorumla
+1 yıl
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
23Cevap
+1 yılBak şimdi, bir süper markete giriyorsun, sesu sir ağda ve ağda bezlerinden alıyorsun sonra eve gelip bir kapta su kaynatıyorsun kaynayan suya o kutuyu koyuyorsun ki ağdayı ısıtsın ısınınca, çubuk çıkıyor içinden ağda bezinin o çubukla ağdayı bikini bölgenin küçük bir alanına sürüyorsun sonra ağda bezini üzerine bastırıp ne hızlı ne de yavaş çekiyorsun. Bu kadaar
511 Yorumla
Gizli Soran+1 yılçok teşekkürler.çok rahat anlattın ama o anı yaşıyorm sanki:)neyse el mahkum.bir şey sorucam.sir ağda veya ılık ağda kasık bölgesi için farkeder mi?
- +1 yıl
Bilmiyorum ama bence sir ağda kullan. Cidden bak o kadar acımıyor hemen çek ama öyle elin korkak olursa çok acı çekersin. Hızlı çekmen lazım
Gizli Soran+1 yılaslında canım çok da tatlı değildir.yani tatlıdır da bilmiyorum o kadar tatlı mı :D:Dilk olucak,çok sert olur da çekemem kalır diye korkuyorum
- +1 yıl
Yok bişey olmaz ama şuna dikkat et ağdayı kalın bir tabaka halinde sürmemelisin yoksa çekemezsin kalırsın öyle çok acır. Küçük bir alana ne çok ince ne de çok kalın bir tabaka halinde sürmelisin ;)
Gizli Soran+1 yılküçük küçük yapıcam,çok kalın sürmicem,evet yapıcam:///birazdan kadın olmanın ne kadar zor olduğunu görmek üzre markete gidicem.çok teşekkür ederim boomerangg
- +1 yıl
öyle bir anlattınki benim bile yapasım geldi yahu
- +1 yıl
Önemli değil :) tüyleri azaltmak ve inceltmek için bişeyler de önerebilirim tatlım
Gizli Soran+1 yılcanım kasık bölgesi ve çevresini kendim alıcam da bikini bölgesine dokunamıycam ya.bi de arka taraflar://oralar için bir tavsiyen var mı.aynı yöntemle kendim yapamam heralde..
benimkinin azalmak için uzun bir süreye ihtiyacı var kanımca,bi yumuşasınlar hele:D- +1 yıl
Arka tarafları da ağdayla alırsın biraz zor olabilir ama
Gizli Soran+1 yılsir ağda temizlemek için yağ gerekiyormuş sanırım,şu hazır ağda bantlarının verdiği yağ mendilleri olmaz mı ki.bi de onu mu alcam
- +1 yıl
Ben yağ falan kullanmıyorum onlar aşırı ya. Masraf üzerine masraf çıkartırlar sana boşver sen onları
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım kesinlikle ağda denemelisin bende eskiden sürekli jilet yapıyordum ama kıl köklerim o kadar güçlendi ki tüyler simsiyah çıkıyordu. Ben krem falan sürmedim ilk şekerli ağda ile aldım o tüyleri alırken sirli ağdaya göre daha az acıtıyor 1,5 hafta sonra tekrar şekerli ağda ile aldım kıl köklerim zayıfladı yine 1,5 hafta sonra ılık sirli ağdayla aldım 1-2 ay hep ılık sirli ağda ile almaya devam ettim hem kıl köklerim çok zayıfladı hemde tüylerim seyreldi daha sonra sirli ağdaya başladım artık 2-3 ay da bir alıyorum o kadar azaldı ve hiç acı duymuyorum :)
04 Yorumla- +1 yıl
şekerli ağda nası oluyo yani marketlerde filan var mı
Cevap sahibi+1 yılşekerli ağda= çam ağdasıdır ya da el ağdası diye geçer marketlerde bakkallarda satılıyor.
- +1 yıl
peki saol alıcam
Cevap sahibi+1 yılpardon çam sakızı ağdası
+1 yılÖnceden jilet yaotığın için 18 gün sonra hemen çıkar kendin yapma tam güzel olmaz nerde yaşıyorsan en iyi kuaföre git yapsın.
Bende hep jilet yapıyordum 2 aydır ağda yaptırıyorum ilk çok kötü oldu sonra 2. Yaptığımız da hiçbir şey olmadı krem sürersen ağdanın yapışkanlığını iyi almasını önler00 Yorumla
+1 yılBen emla kullandım ne yalan soyleyeyım öyle hıssız falan olmuyor gayette anam agladı :D :D onun harıcınde agdayla almak bence zor her yere bulasıyor. :)
00 Yorumlaevde yapma bence. kuaföre git. evde yapacaksan da sen yapma başka biri yapsın çünkü sürersin çekemezsin acır yarım bırakırsın. kuaförde daha rahat olur
112 Yorumla- +1 yıl
evet evde yaparsam zaten birisi yapcakda işte o kişide gitti yapıcak kimsem yok mecburen kuaföre gidicem perşembe ya da çarşamba günü ama çok utaıoyrum gitmeden önce tertemiz olması için ne yapmalıyım
- +1 yıl
banyo yap daha özenli temizle. kendini çok kasma zaten gittiğinde onlar ne yapacağını söylüyorlar. bir de kullandığım bir kuaför varsa ona gitme! gitme yani. utanacaksın. rahat olabileceğin bir yere git. ve mümkünse sırf ağda yapan bir yer varsa yaşadığın yerde oraya git onlar daha iyi alır
- +1 yıl
bişe sorucam yaşım küçük 13 yşndayım sıkıntı olmaz dime bu yaşta
- +1 yıl
peki acı çektimi ne dedi yapıldıktan sonra
- +1 yıl
istanbuldamı oturuyosun bunun için kaliteli biyere gidim ben ya yani etilerde filan bir kuaföre giitsem iyi olur bide emla krem sürücem işe yarıyomuş
- +1 yıl
açma konusunda utanıyorum sonuçta aramdan konuşurmu yok işte pis filan dermi ne bilim
- +1 yıl
yok kesiyorum zatn saol ya
+1 yılJileti heemen birak tatlim. Evde agdani kndinde yapabilirsin. Bir kere yaptin mi alisiyorsun. Birazacir ama sk disini. Ya da epilasyonu dene alsinca o da actmiyr.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende kendim alamıyorum o konuda çok beceriksizim kuaförler kıl yönlerinin çıktığı yönü hesap ederek bilinçli bir şekilde alıyorlar hem daha az acıyor ve azalma oluyor baya . jilet çok çoğaltıyor tatlım utanma ya
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılya kendim halllediym veya kuaföre gidiym die o kadar kararsızım ki.off bilmiyorum bilmiyorum.ne kadar uzun olmalı onu kestiremiyorum.bu zamana kadar arkaya da dokunmadım,rezil olmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılrezil olacak bir şey yok onlar günde kaç kişiye ağda yapıyorlar uzunsada keseler. sende benim gibi beceriksizsin ve inanki çok acıtırsın git bir kuaföre onlar eğitimli bu konuda ilk seferinde biraz acır jiletden ağdaya geçtiğin için ama ondan sonra ne kadar azaldığına sende şaşıracaksın
Gizli Soran+1 yıloff çok kararsız kaldım valla.bi tarafım git diyor bir tarafım gitme...öyle tabi haklısın da utanıyorum ya.en kötü hal benimkinin durumu gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılen kötüsü sen değilsin :D benim tüylerim çalı gibi ilk gittiğimde ağdaya bile gelmiyordu kadın çekemiyordu canım nasıl yandı anlatamam jilet mahvediyor şimdi çok iyi ama çok hafif bir acı oluyor utanma ya
Kızlar evde ugrasmayin. Ben de eldivenle yapiyodum. Bayadir aklimdaydi agda kalk dedim kuafore. Utaniyosun falan ama utanilcak bir sey yok. Gidiyosun canisi 10 dakika da kaymak gibi oluyo
10 Yorumlabir kuaföre gitmeyi dene ya da gitmek istemiyorsan annenden, ablandan, teyzenden...vs yardım al. bizden daha faydalı olacaklardır
00 Yorumlagüvendiğin bir kuaföre git, ağdanı yaptır. Elbet biraz acıyacaktır ama bilki jilet veya makaslardan daha iyi bir yöntem. Eğer jiletlerle devam edersen yerine daha kalın ve daha çok çıkar. Ayrıca batıkta olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
peki eyer evde alırsam normal bildiğimiz tahta gibi şeyle sürülen ağdadanmı yapıcaz yoksa oraya özel ağda var mı
+1 yılağdayı aşağı doğru sürüp yukarı doğru bezi çekeceksin ters yönde doğru ama alışana kadar kuaföre gitsen çok rahat edersin
00 Yorumla
+1 yıldaha önce hiç ağda kullanmadım diyorsun. Önce bi kişi yapsın ve bikini bölgen alışsın bi ağdaya.Zamanla pratik olur alırsın zaten.
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi bir kuaföre veya ağdacıya git biraz pahalı ama sağlığın açısından önemli
00 Yorumlaçok canın yanıyosa uyuşturcu kremler var onlardan kullan sonra ağdanı yaptır korkma korkacak çekinecek bişey yok
00 YorumlaCinsellik konusunda 333 cevap paylaştı. git .onlar kaç tane görüyor günde.seninki umrunda bile olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacıya dayanabilirim diyorsan eğer doktor eldiveni kullan.gerçi bikini bölgende kullanırsan ne kadar dayanabilirsin bilmiyorum.ben alt bölgede hiç denemedim.ayrıca eldiven azaltıyor.ha bir de eldivenle aldıktan sonra tuzlu su yapıp aldığın bölgeye sür.birazcık canın yanabilir.kıl köklerini yakıp azaltıyormuş.
00 YorumlaEmla kullan bende kullanıyorum uyuşuyor daha kolay alınıyor ama lazerde agda da olur amam bence agdada kullanmama gerek yok 1 saat boyunca uyusuk duruyor
02 Yorumla- +1 yıl
daha iyi değilmi acımaması için yani bilmiyorum
bana soracak olursan tertemiz olmalıdır. tek bir tüy kıl kalmamalıdır. yumuşacık pamuk gibi hissetmeliyim. ama nişanlının tercihi önemli, benimki benim düşüncem.
00 YorumlaNasıl yapamıyorsun? ağda iyice ısınıyor mu?
Sürceksin, tüylerin çıkış yönüne doğru hızlıca çekeceksin.01 Yorumla
Soran+1 yılısınıyor sürüyorum ama çekerken olmuyor .. zaten doğru da süremiyorum çekerken tüylerimi hep almıyor yapışıyor ağda onlara kalıyor orda :s sonra durup çıkarmak için uyraşıyorum
Kuafore git Bence. Aciya zamanla alisirsin. Jiletten cok cok daha iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 haftada faln çıkyo ama sen makas vs ile alıyomssn alşması lazm bir süre senn her hafta alman lazm bir süre snra azalı zaten bn ilk baştan beri ağdayla alıyorm baya azaltı
05 Yorumla- +1 yıl
peki çok can yakıyomu yani bide emla krem sürersem faydasını görürmüyüm
- +1 yıl
sadece makasla kestim bugune kadr
Cevap sahibi+1 yılemla krem hiç kullanmadm üstü acıyo ama yanlrı çok acımıyo bir süre snra alşrsn zaten
- +1 yıl
normal ağdamı kullanıyosun sürerken hani tahta kaşık gibi bişeyle sürdüğümüz ağdadanmı kullanıyosun yoksa oraya özel agdalarmı var
Cevap sahibi+1 yılbacaklarma yaptğmla aynı ağda özel bir ağdası yok
Gelin agdasi yapılır zaten..
Korkmana gerek yok. . Olacak ve alisacaksin00 Yorumlaağdayı aşağı doğru sürüp yukarı doğru bezi çekeceksin ters yönde doğru ama alışana kadar kuaföre gitsen çok rahat edersin
10 YorumlaAğda ya da sir ağda yap bende 12 yaşındayım hatta bu gün ilk defa bacaklarıma ağda yaptıracağım
01 Yorumla- +1 yıl
bende ilk 12 yaşımda yaptırmıştım ilk başta annem aldı canım çıktı biraz kendimi fazla kastım bide sonuçta annem pek fazla iyi yapamadı kuaförde aldırsaydım keske
+1 yılSoruyu okudum ; neremle gülcemi şaşırdım :D :D
00 Yorumlatemizlik önemli bence 2 gün önceden bunu halletmelisin,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce genç kız çalışan bir kuaföre git, kuafördeki kızla arkadaş ol saçını kestir boyat falan bikaç sefer böyle git, sonra arkadaş olursunuz.. Utanmaz açarsın
00 YorumlaSana tavsiyem bir daha jiletle almaman ve kendin ağdayla almayı deneyebilirsin
20 Yorumla
+1 yılanüs ve vajinan'da bitane bile tüy olmamalı hatta bütün vücudundaki kılları aldır erkekler kızların tüylü olmasından çok kötü tiksinir.
00 Yorumla
+1 yılbırak tüylü kalsın benim öyle daha çok hoşuma gidiyor :)
10 Yorumlainsan sadece böle durumlarda mı mahrem yerlerini temizler senı anlamıyorum
her daim temiz olmak lazım00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn ideal çözüm lazer epilasyondur. Doktor kontrolünde olan bir merkezde yaltırabilirsiniz, şimdiden yaptırmanızı tavsiye ederim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben jilet sabun kullanıyorum kaymak gibi oluyor =P
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmarkete gidiyosunn doktor eldiveni alıyosun eldiveni takıyosun ilk tek tek inceleri kopart sonra bölge ateşleniyo zaten acısını hissetmiyosun
10 Yorumla
+1 yılLazer Epilasyon bikaç ay uğraşıyorsun sonra Ömür boyu rahatsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltertemiz olmalı erkekler oraya önem gösterir ben kendi adıma konusayım orasında kıl olan biriyle yapamam
00 Yorumla
+1 yılanlatılanlara bakılırsa testereyle bicmen gerekiyor orayı ...
00 Yorumlabirinden yardımm almalısın kendine zarar verme :)) fiilen yardımm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılağda bandı filan işe yaramaz mı? daha basit galiba onlar
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılonun çekebileceğini sanmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçen acelem vardı jiletledim bende mecbur epilatörle alabilirsin
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılepilatörüm yok olsa da alamam onla ya.çok korkutucu:/
Cevap sahibi+1 yılbenim ağda makinem var kendim alıyorum da istersen çam sakızı dene onu da çok kullananlar var
Gizli Soran+1 yılmorartmaktan kanatmaktan korkuyorum ya.ama illaki kanıycaktır çok sert çünkü.kendim alıcam,alamazsam da gidicem artık napıym
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekten erkeğe değişir. Kimi hafif kıllı sever kimisi tertemiz.. Ama ilk gece için temizlik iyidir iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk bi kaç seferde kuaföre git. acıdan da çekemiyo olabilirsin ağdayı.
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır acıdan diil çekerken bez geliyor elime ama bikaç tane tüy kopmuş .. ağda hep yapışıyor bana :s sonra onu çıkarmakla uğraşıyorum yapış yapış oluyorum :s
yaptır gitsin ya o kadar korkma uzun süre çıkmıycak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEniste killimi seviyor killsiz mi, bilmeden bisey sölemek yaniltici olabilir
00 YorumlaMarketten al bir banyo jileti.
00 Yorumlaepilatörle al sanigin kadar kötü degil
00 YorumlaKuaforde aldirmalisin
04 Yorumla- +1 yıl
açamam ki utanıyorum siz kuafördemi aldırdınız nasıl oldu
- +1 yıl
gitmeden önce emla krem sürsem faydasını görürmüyüm bide eyer evde alırsam normal bildiğimiz tahta gibi bişeyle sürülen ağdadanmı yapıyosunuz yoksa oraya özel ağda var mı
+1 yılbikini bölgesi:D biz ne dicez şort bölgesi mi?
00 YorumlaAğda yap. ¹/ayda ya da 2 ayda.
01 Yorumla- +1 yıl
utangaçlık işte bide çk acı oluyomus 13 yşndyım
+1 yılamerikan traşı yap amk
pehhhhhh00 Yorumla
+1 yılkuaföre aldır kendin alamazsın emla işe yarar
00 Yorumla
+1 yılmakasla nasıl oluyor yahuu
00 Yorumla
+1 yılTüy dökücü işe yaramıyor mu?
04 Yorumla- +1 yıl
hayır tüy dökücünün jiletten farkı yok ki
- +1 yıl
Cımbız desem çok mu acımasız olur?
Gizli Soran+1 yılofff ne yaptın sen.düşncesi bile kötü
- +1 yıl
Epilasyondan başka çözüm yok
Balta girmemiş orman mübarek :)
00 Yorumla..İ: ne çok acı çekmiş birinin feryadı mı
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kuaföre git
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbencede almalisin orman gibi gitme :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerdir ve alttan yukarı doğru çek ...
00 Yorumla
+1 yılKuafored ealdir
11 Yorumla- +1 yıl
çok utanıyorum sonuçta hem ilk olcak hemde açamam
Cimbzla cek baari
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılayy çok kötüsün yaaa:(((
- +1 yıl
bencede çok kötüsün öldürecekmisin kızı ya
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında