Erkek arkadaşımla üstümüzü çıkarmadan seviştik. İlk sevişmemizdi ve penisini dayadığında penisinin attığını hissettim, yani kalp gibi bişey atıyodu ordan ve çok hızlıydı. Penis nasıl öyle oldu anlamadım, biraz aydınlatırmısınız?
Cevabın nedir?
Rahat ol korkacak birsey yok normal yani, o arkadasta senjn gibi ilk defa bir baayana yaklasiyorsa heyecan merak ve istekten dolayi kan basinci artmis ve penisi artik son noktalara yakin bir durumagelmis. Egerki o anlarda dokunsaydin penisine ya da oksasaydin büyük bir ihtimalle hemen bosalirdi. Anlatabildiysem ne mutlu bana.
04 Yorumla
Soran+1 yılilk defa yapmadı yapmadı orasını biliyorum
Soran+1 yılo ilk yaptığında nasıl yaptı bilmiyorum sormadım
+1 yılgenelde kandaki adrenalin seviyesi yükselince olur bu. güzelliğinle nasıl büyülediysen artık erkeğini eli ayağına dolaşmıştır kesin. heyecanlanacak bir şey yok aslında ama daha yolun başında olduğu için böyle tepkiler vermesi normal karşılanmalı. zamanla o da alışacaktır.
113 Yorumla
Soran+1 yılo daha önce sevişmiş başkalarıyla zaten, benim ilk oldu
- +1 yıl
o zaman burada senin güzelliğin devreye giriyor. kendini güzel bulur musun?
Soran+1 yılfazlasıyla :)
- +1 yıl
ben ne zaman yanıldım ki yaa. işte dediğim gibi senin su samuru bundan heyecan yapmış
Soran+1 yılilk seviştiğimizde oldu bu sadece ama, daha sonraki günlerde sertleşti ama atma falan olmadı
- +1 yıl
o zaman güzelliğinden bir şey kaybediyor olabilirsin biraz daha süslen püslen onu baştan çıkaracak şeyler giy. ilk günkü gibi küt küt atmasını istiyorsun sanırım.
Soran+1 yılyoo sadece nedenini merak ettim
- +1 yıl
dedim ya güzel kardeşim güzelliğinle paralel bir durum bu. ha sadece ilk zamanlar böyle oldu sonra o küt kütler azaldı diyorsan o zaman sorunu kendinde aramalısın. seviştiğiniz zaman ne giyersin mesela? ya da ilk zamanlar giyip de (hani özel olur ya ilk gün) şimdi giymeyi ihmal ettiğin bir şey var mı? senin bu giyimine alışıp sonrasında aniden bu huyundan vazgeçmiş olmanda onda büyük bir yıkım yaratabilir. unutma o küt kütler seni ne kadar çok arzuladığını gösterir ona heyecan verirsin.
Soran+1 yılheycanında bir azalma yok, hatta daha çok zevk alıyo bence
- +1 yıl
valla benim küt küt anlayışım bu. kişiden kişiye farklılık gösterir mi bilemem belki de senin erkek arkadaşın en güzel istisnadır. ayrıca nerden anladın eskisinden daha çok zevk aldığını. o baygın baygın bakan bakışlarından mı yoksa titreyen ses tonundan mı yoksa attıkça daha belirgin iz bırakan şaplaklardan mı?
Soran+1 yılorası da bana kalsın
- +1 yıl
peki efendim yanlış anlamayın size yardım edebilmem için bir takım şeyler öğrenmem gerekti. onun için yoksa neyime gerek ühühüh
- +1 yıl
gönlümü alman gerek kırıldım :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk sevişmenin verdiği heycandan penisn kalbi atmış :) Arkadaşının tüm organalrı penisnde toplanmış adeta, çok heycanlanmış ve sanırım uzun zamndır bir ilişki yaşamamış olsa gerek.Dokunsaydın anında boşalırdı galiba, çünkü doruk noktasına gelmiş anlaşılan.
04 Yorumla
Soran+1 yıldaha sonraki günler öyle olmadı, sertleşti ama atma falan olmadı, ssadece ilk gün oldu
Cevap sahibi+1 yılgaliba ilk birlikteliğiniz olduğu için olmuştur.Ten birbirine alışınca artık o ilk heycan geçiyo demekki.Başka seferler daha yaptınız öylemi, peki hep yine üstünzü çıkarmadanmı oldu, sen hiç dokundunmu penise?
Soran+1 yılüstümü çıkarmadım, dokunmadım da
Cevap sahibi+1 yılhm, demekki o ilk birliktelik ona daha bir şehvetli gelmiş, diğerlerini yapınca alışmış penis o zevke. Artık sadece sertleşme oluyo ve atması olmuyr.
Çok arzu ve istek esnasında oluyor uzun zamandır bu işi yapmadığı ortada normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhassaslaşınca öyle hissedilir evet, doğru analamışsın dikkatlisin baya :)
fazla kalp atışından oluyo bir de kan yoğunlaştığı için peniste kalp atışı hissedilir öyle00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalp gibi atmasının sebebi bence ani kan pompalanmasıdır diye düşünüyorum :)
06 Yorumla
Soran+1 yılani neden oluyo peki
Cevap sahibi+1 yılÇok zevke gelince çok hızlı şekilde kan pompalanıyor şonuçta penisin ereksiyon olmasının
asıl sebebi kan zaten :)
Soran+1 yıldaha sonraları seviştiğimizde böyle bişey hissetmedim, yine sertleşiyodu ama attığını falan hissetmedim
Cevap sahibi+1 yıl1 boşalmadan sonra penis 5 dakika sonra ancak toparlanır canlanır ayrıca 1 boşalmadan
sonra 2 boşalma 1 boşalmaya gerek çok zevk vermez :)
Soran+1 yılaynı gün demiyorum, farklı günlerde yaptığımızda hiç böyle olmadı, sadece ilk gün oldu
Cevap sahibi+1 yılO zaman sevgilinle alakalı :) o gün kalp varmış gibi hissetmenin sebebi sevgilinin
hiç mastürbasyon yapmadığı içinde olabilir mastürbasyon yapmamış demek ki
+1 yılpenis kanla beslenirhaliyle damarlar var nabzı atabilir ya da penis kaslarını kasıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılboşalma esnasında ve bittiğinde atma olur.kalp gibi zonklar :)
00 YorumlaBizim kalbimiz penisimizde atar bebişim...sevgi dolu titreşimler...
00 YorumlaMalum kalkmasi icin kan pompalanmasi lazim onu hasetmisindir :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın pensi Sıcak sularda yüzmek istyor canm
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet :)
+1 yılkendi içine boşalmış :D
23 Yorumla
Soran+1 yılboşalsa biraz dururdu en azından, hiç durmadı daha da hızlandı hatta
- +1 yıl
sürtünerek iç çamaşırına boşalmış işte :D
Erken boşalmış canım daha sürtünmeyle :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç durmadı ama daha da hızlandı hatta
+1 yılDonuna bırakmış çömez :)))
00 Yorumla
+1 yılgaribim sanki uzayli gormuş:DD
04 Yorumla
Soran+1 yılgörmedim daha :)
- +1 yıl
ekle:)
Soran+1 yıldefol
- +1 yıl
wuuuuu
Atmamış , attırmış .
022 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek
Soran+1 yılkıyafet bile çıkarmadık
Soran+1 yılorasını bilemem ama bacağımda öyle küçük bişey hisstemedim, uzun gibi de geldi. kıyafet çıkarmasına ben izin vermedim bide
Soran+1 yılikiside değil, bir kaç kere üstümü çıkarmayı denedi ama ben izin vermedim
Soran+1 yılne gey i yaa :D sevişelim diye yalvarıyo
Soran+1 yılsakso falanda yapmam ben
Soran+1 yılsevince sevişmek istemez mi erkek yani
Soran+1 yıleğlenilicek kızsın diyosun yani
Soran+1 yılkimin kimden ayrılıcağı belli olmaz
- +1 yıl
Arkadaş ne yorum dönmüş be . Ben boşalmış demek istedim . Ayrıca sen rajabboltun yorumlarını takma saçmalayıp durmuş . Belli ki daha önce hiç sevişmemiş . Yapsaydı eğer sevişmenin her boyutunun bir ilerisine taşınmadan önemini kaybettiğini bilirdi . Mesela ilk öpüştüğümde boşalacak kadar zevk aldım . Sonra daha ileri daha ileri derken şuan sakso çekmesi bile ilk günkü öpüşmek kadar zevk vermiyor . Evlilikte ki cinsel sorunlar bu yüzden ortaya çıkar monotonlaşmadan ötürü . Bunu rajab gibiler bilmz
Soran+1 yılrajabbolt bencede çok saçmaladı, artık cevap bile vermedim dediklerine farkettiysen :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalbiyle penisi yer değiştirmiş
20 Yorumlaalışırsın zamanla :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam