Penis eğriliği sorun mu sizin için?

Arkadaşlar merabalar, merakımı bağışlayın. Bir sevgilinizle evlendiniz veya birilikte olmaya karar verdiniz. tam da o sırada görüyorsunuz ki partnerinizin penisinde aşağıya doğru hafif bir eğrilik var, yani izlediğiniz p*rno filmlerindeki veya hayalinizdeki gibi bir penis yok? ne hissedersiniz..

Biraz empati yapalım dedim, sorun benimle ilgili ve alakalı değil, çünkü kendimle barışık biriyim :) Anlayışınız için teşekkürler..
Güncellemeler
+1 yıl
bu soruyu şunun için sordum, erkeklerin genelinde bu büyük bir derttir. yani yüzde 90'ında çok hafif bir eğrilik vardır, kiminin aşağı, kiminin yukarı, kimin ise yana. bunlar gerçek. ancak bunlar çok hafif olduğundan cinsel ilişkiye hiç bir problemiyoktur. Ancak erkeklerin çoğu bu durumu kafasına takıyor ve hatta ameliyat olmaya kadar bile gidiyorlar. Belki burada böylebir konu açıp durumu bayanların gözüyle daha da bir açıklık getirebilirim diye düşündüm.
Güncellemeler
+1 yıl
benim kişisel fikrim ise eğer ilişkiye problem etmeyecek düzeydeyse eğri veya dik olması sadece tek estetik fark yapacaktır. YAni ameliyat gereksiz bir girişimdir diye düşünüyorum :)
Penis eğriliği sorun mu sizin için?