Sinif arkadasimi azdirmak icin ne yapabilirim

Bugün en arka sirada bir erkek arkadasla oturuyoduk ben dersi dinlerken farkında olmadan parmagimi emiyodum arkadasimda bunu yapma dedi o çıkan ses neyin sesi siralar tahta oldugu için sıkısik bacagim bacaklarına degiyordu ve onunde sislik vardı bunu azdirmak için neler yapabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar cuma günü yanima geldi bacaklarim bacaklarina degiyodu ve goguslerim gozukuyodu ben bacaklarimi sikip birakiyodum bunun önünde şişlik oldu bide parmaklariyla bacağına dokundu bu sizce kasten mi istemeyerek mo
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bizim sınıftan bir kaç kisi.havuza gidelim diye fakat yukarda soyledigim arkadaş.her defasinda deniz diye tutturuyo fazla kalabalık olmayalim sen gel bide bir kizvar onunda yakin arkadaso o gelsin diyo gitmelimiyim
Güncellemeler
+1 yıl
link link link link link arkadaşlar aniden bu konuya gectik sordu cevapladim o sordu ben cevapladım bir bakın
Güncellemeler
+1 yıl
hey arka sirada dyvar kenarinda oturuyorum eskiden ben gecerken siradam cikar ben gecerdim oyle tekrar otururdu buum ama ayaga.kalti durdu bendd bastira bastira gectim onundr şişlik oldu benim cantam onun tarafindaydi alirken kolum degdi sertto baya ama whatsapptan yazmiyo bir soguk napim ben
Sinif arkadasimi azdirmak icin ne yapabilirim