Biriyle yakınlaştığımda istemsizce nefesim kesiliyo. Öpüşürken falan.. Sizede oluyo mu?
Neden oluyo böyle şeyler ya?
Nefes almayı mı unutuyorum acaba?
Neden oluyo böyle şeyler ya?
Nefes almayı mı unutuyorum acaba?
Ona aşırı heyecan deniyor işte.. Senin yaşında ki çoğu kızda vardır bu yaşlarda.. Kalbinin yerinden çıkacakmış gibi olması konuşurken özellikle.. Ellerini nereye koyacağını bilememek ve sürekli yutkunmak.. Ama zamanla kaybolacaktır bu merak etme.. Yani her yeni tecrübeler kazandıkça bazen yeri geldiğinde ayrılıklar yaşanınca ve her yaşadığın ilişki sende tecrübe oluşturdukça zamanla alışacak ve kaybolacaktır bu heyecan - nefes darlığı olayı - Konuşurken kelimelerde takılmak o an tam rahat akıcı konuşamamak...
Müthiş heyecanlısın ve kendini kasıyorsun bayaa 😄😄😄 Buda hem nefesinin tutulmasına hemde zevk alamamana neden oluyor. Bayanın zevk alabilmesi için mutlaka rahat etmesi lazım.
Çözüm olarak söyleyeceğin bir şey var mı?
Tabi var
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargıların var. 13-14 yaşlarından itibaren aile ve çevre baskısından dolayı cinselliğin çok kötü bir şey olduğunu ve erkeklerden uzak durman gerektiği devamlı bilinçaltına işlenmiştir. Yakınlaşma anında bilinçaltın sana uzak dur diye telkinde bulunuyor. Sende kendini kasıyor ve zevk alamıyorsun. Yapman gereken nedir dersen, bilinçaltında cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmen lazım. Ancak bu şekilde bu sorunu aşarsın. Şöyle düşün.
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Eğer bu önyargılardan kurtulmak istiyorsan cinselliğin çok zevki bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım
Bunun için çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mast teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim
Teşekkürler eig..
Peki bu teknikleri biliyormusun bakalım
Hayır ama gerek yok sanırım.
İstersen sana burdan bir teknik tavsiye edebilirim
Yok gerçekten gerek yok.
Karar senin tabii😄😄😄
Ama en az 15 dk süren yoğun orgamz hazzını iliklerine kadar yaşayıp bu önyargılardan biran önce kurtulman lazım. Aksi takdirde bu sana çok ciddi orgazm sorunu olarak geri dönecek benden demesi
Saol ama şu an buna hazır değilim.
Karar senin ama biran önce bunu çözmen lazım
Gerek yok teşekkürler.
Rica ederim
Cevap
8Cevap
3 harfli musallatı olabilir
Boğulma korkun var mı? Özellikle de suda boğulma gibi
Hahah fazla heyecanlı
Öylemi dersin? O zaman zamanla geçer di mi?
Geçer merak etme normal şeyler bunlar
Tamam o zaman. Teşekkürler..
evet bu bende de oluyor bir ara bogulacam sandım
Nasıl bir çözüm buldun peki?
Tamamdır saol.
Heyecandan
Zamanla geçer öyleyse di mi?
Tamamdır saol.
çok fazla zevk alıyor olabilirsin
Hayır onunla alakalı değil. Nefesimi tutma isteği geliyo.
Ya da farkında olmadan yapıyorum.
hmm cok heyecandan olabilir mi
Yok kesilmiyor
çok normal
Boğulursun mazallah
Zevkten
deneyelim bir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar