Yabancı bir adamla internetten sanal seks yapıyorduk.Uzunca da bir zaman oldu.Dün gece kamera açtığında evli olduğunu öğrendim.Yine buna şaşırmadım da adamın eşi gelip soyunmaya başlayınca şok oldum.Benimde soyunmamı istedi ama bir kadının karşısında soyunmak tuhaf geldiği için yapmadımve kapattım.Dünden beri düşünüyorum bir insan eşi varken niye sanal seks yapma gereği hisseder? Desem ki eşinde aradığını bulamıyor ee kadın gelip adamın fantezisine ortak olacak kadar rahat yani.Sizin bir fikriniz var mı ? Ona sor demeyin tekrar konuşmayı düşünmüyorum :)
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Avrupada yasayanlar icin gayet normal bu gibi seyler ayni seyi ben yasadim kocasi esi adina benle sohbet etti ve telefon numarasini verdi ertesi gün aradigimda esinin haberi yoktu ama konuya sicak baktigi icin bir sonraki sohbetimizde esiyle sohbet ettik cam da ve sonra telefonda sohbet ettik ve bir kac hafta sonra misafir olarak gittim. Yasadigim yer Almanya ve bu gibi durumlar burada daha rahat oluyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Seni araya almak istemişler
118 Yorumla
Soran+1 yılKarsimdakiler yabanci ben Turkiyedeyim.Imkansiz yani o dedigin :)
Soran+1 yılNe yonu ? Karsindakinin ne cikacaginin belli olmamasi mi :)
Soran+1 yılZaten sanal seks basli basina sacma bir olay.Insanin yaninda biri varken yapmasi daha da sacma.
Soran+1 yılMecburiyetten diyelim :)
Soran+1 yılTam olarak oyle degil.Yeni bosandim biri olsun istemiyorum bir sure.
Soran+1 yılAynen ortam da musait olmayinca sanal en temizi.
Soran+1 yılAilemin yanindayim o anlamda dedim.Tesekkur ederim ama bir zarari yok gibi simdilik.
Soran+1 yılHi anladim.Kendimi kaptiracak kadar keyif almiyorum sorun degil yani.
Soran+1 yılSagol ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayet modernler .p ve ilişkilerine heycan katmak istiyorlar belliki . ben şahsen yapmazdım aslaaaa
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
+1 yılFantazi seks de gurup oluyo iki kadın bir erkek oluyo veya bazıları iki kadın sevişiyo erkek bakıyo veya bir erkek adaman karışını beceriyo adamda bakıyo ..Hayatta ne insan turleri var bir bilsen arkadaşım
11 Yorumla
Soran+1 yılBunlari biliyorum da sanal yapmalari tuhaf geldi.
+1 yılsana ilk kez denk gelmiş olabilir, ama bunu yapan çift çok, hele ki yabancılar daha çok düşkün.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFantazik hareketler bunlar. Cf de cok karsilasilan bir durum. Burda o amacli bulunmadigini yazmissin bu isi nerde yapmistin acaba belki takildigim bir yerdir...
00 Yorumlabence hıcbır kadın esını paylaşmaz
onların işi bıraz karısık olabılır ))02 Yorumla
Soran+1 yılEvliyiz dedi olmasada hadi sevgili olsunlar yine sacma degil mi niye sanal yani.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz bisexüel eğilimin varsa çok şey kaybettin diyebilirim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir hic ilgimi cekmiyor.
+1 yılAmerika gibi ülkelerde böyle şeyler çok yaygın. Bir arkadaşım kocasının gözü önünde ev sahibi kadını becermişti.
00 Yorumla
+1 yılswinger cuckold tarzı fantezılerden hoslananlar var ustelık yabancılarda boyle seyler daha normal.sız swınger tarzı bısey yasamadınız sanırım
03 Yorumla
Soran+1 yılYasamadim.
- +1 yıl
ANLAYAMAZSINIZ o zman :D
- +1 yıl
herşey vajınal sekste degıl hem bı saatten sonra sıkılıyor ınsan
+1 yılBu ne yaa ... kızlarda erkeklerde yabancı kişilerle sanal yapıyor g*t korkusundan ... geçen de ben bir kızla konuşuyorum ... baktım yazı tarzı türk olduğunu fark ettiriyor... türkçeye döndüm hemen kaçtı... Hem istiyorsun hem korkuyorsun .. saçmalık..
06 Yorumla
Soran+1 yılBoyle bir ayrimim yok benim hos buldugum kisiyle yapiyorum.Turk olmasi yabanci olmasi beni cok da ilgilendirmiyor.
- +1 yıl
ekle o halde.. belki farklı fikirler buluruz birbirimizde.. :)
Soran+1 yılBu siteyi o amacla kullanmiyorum.Tanidigim insanlar var.
- +1 yıl
nasıl istersen... Tanıdığın insanlar bu yazdıklarını okumuyor mu ? :))
Soran+1 yılGizliyim :)
- +1 yıl
bende onu soracaktım aferin
Fantazileri bu demek belki de swinger seviyorlardir yafa senide aralarına alacaklardı :)
00 Yorumla
+1 yılSanal grup tecrübesi yaşamışsın, insanları anlamak zor fazla kafanı yorma.
00 Yorumla
+1 yılneden olmasın belki aralarına bir kadın almak istiyorlardır.
00 Yorumla
+1 yılsaçma eve bence de eşiyle canlı seks yapsa neden yabanacı ile sanal seks türk ile değil
02 Yorumla
Soran+1 yılDenk gelmisti ozel bir sebebi yoktu.
- +1 yıl
anladım neler yaptınız sınır varmıydı peki
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer sanal seks yapmayı dusunuyorsan birlikte yapabiliriz. :) En azından bekarım :D :D yas 23
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi siteden nerden nasıl buluyorsunuz bu insanları yap cidden çok şaşırıyorum bu kadar mı zevkli sanal seks. yaş kaç sizin cidden soruyorum
152 Yorumla
Soran+1 yılTek tek cevaplayayim.Ben facebookta fotografimi koymadigim bir hesabimdan buluyorum.O kadar zevkli degil.29 yasindayim.
Cevap sahibi+1 yılnasıl peki anlamadım durduk yere mi buluyorsunuz? neden bunu yapıyorsunuz? ve zevk yoksa ne amaçla?
Soran+1 yılBen bir nevi mecburiyetten yapiyorum digerlerini bilemem.Bu tarz gruplar var yerli yabanci zaten bir kac kisi bulunca arkadaslardan falan birilerini buluyorsunuz sonrada skype.
Cevap sahibi+1 yılnasıl bir mecburiyet ciddi ciddi anlatır mısınız gerçekten amaç ne merak ediyorum ulaşmanız mümkün mü cidden merak ettiğimden soruyorum nasıl oluyor bu işler?
Soran+1 yılYeni bosandim sayilir birini istemiyorum bu en azindan risksiz bir yol.
Cevap sahibi+1 yılcidden yanlış anlamayın. merak ettiğimden ve amacını anlamaya çalıştığımdan soruyorum.
Cevap sahibi+1 yılpeki büyükşehirde falan mısınız ya ben şunu anlamıyorum. hani nasıl gruplar var nasıl buluyor insanlar pat diye? ben mi çok safım :D
Soran+1 yılBuyuksehirde degilim.Facebookta kadin olunca cok rahat buluyorsunuz yani hesabi acip normal yerlerde takilsaniz bile illaki ekleyem konusan oluyor cogu zaman baska bir seye ihtiyac duymuyorum.Ama erkek olarak sizin biraz daha cabalamaniz lazim.
Cevap sahibi+1 yılpeki siz seçici mi oluyorsunuz nasıl bir durum gruplar falan mı var cam açıp mı yapıyorsunuz? çocuğunuz yok değil mi?
Soran+1 yılEvet dikkatli davraniyorum kamera aciyorum ama yuzumu gostermiyorum.Cocukla ne alaka ?
Cevap sahibi+1 yılne bileyim acayip geldi de peki zevk alıyor musunuz ? ya da sık yapar mısınız heyecanlı mı bir de tamamen mi soyunuyorsunuz?
Soran+1 yılSorgu memuru gibisin:) hayor tamamen soyunmuyorum.haftada iki ke falan
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim cidden de ondan aslında insan heyecan duyar sanırım yaş sınırınız var mı peki?
Soran+1 yılYasa pek takilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılcidden merak ettim ya zevkli mi? fizik falan önemli mi?
Soran+1 yılO kadar keyifli bir sey degil :)Yani ben hos biri olmasina dikkat ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılaklıma girdiniz ya merak ettim nasıl yapıldığına hangi gruplardasınız sormak istediğim şeyler var ulaşabilir misiniz?
Soran+1 yılBelli bir yer yok ne denk gelirse.Maalesef.
Cevap sahibi+1 yılpeki yapmak istiyor musunuz yine gruplar falan yok mu pat diye ekleyip soruyor musunuz anlamadım ki? çekici bir kadın mısınız onu da merak ettim:) eklemeyin mesajım açık herkese isterseniz ordan yazn
Soran+1 yılYo konu geliyor bir yerdeAsagida da yazdim bu siteyi o amacla kullanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılgenç erkekler ilginizi çekiyor mu peki gerçi ben de 26 yım ama cidden çok merak ettim nasıl bir deneyim diye. denemek isterdim sanırım :S
Soran+1 yılGenclerle ugrasilmiyor genelde sacma sapan dertleri oluyor o yuzden olgunlar daha iyi bence .
Cevap sahibi+1 yıl26sizce genç mi peki?
Soran+1 yılYani ama genc olmasaydinda eklemezdim dert etme.
Cevap sahibi+1 yılama merak ettiriyorsunuz skypeta mı yapıyorsunuz? cidden denemek istiyorum galiba hiç böyle rastgele yaptığınız oldu mu? görüşmek ister misiniz skypeta?fantezi falan seviyor musnuz?
Cevap sahibi+1 yılskyptea konuşmak ister misiniz aramızda kalacak?
Cevap sahibi+1 yılcevap verseniz? ekleyin beni max_raison
Cevap sahibi+1 yıldenemek istiyorum ciddi anlamda kanıma girdiniz;) cevap lütfen
Cevap sahibi+1 yılbir cevap verir misiniz?
Cevap sahibi+1 yılevet ya da hayır der misiniz bari?
Cevap sahibi+1 yılhocam olun bu gece cidden sizinle yapmak istiyorum tamam yüz açmak yok.
Soran+1 yılHayir ya bu ne israr.
Cevap sahibi+1 yıllütfen çok merak ettim aramızda kalacak ve sizin direktiflerinizle gidecek kapris yok merak etmeyin ve fiziğim iyi emin olun;)
Soran+1 yılHayir iyi gecelr..
Cevap sahibi+1 yılneden ama bir şans verin cidden aramızda kalacak beğenmezseniz gidersiniz lütfen.
Cevap sahibi+1 yılhadi ama:(
Cevap sahibi+1 yılneden istemediğinizi söyler misiniz?
Cevap sahibi+1 yıllütfen ama hadi bir şans verin ben de rahatlamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılyapalım mı?
Cevap sahibi+1 yılbirşey söyler misiniz?
Cevap sahibi+1 yılsoymak ister misin beni?
Cevap sahibi+1 yıl18cm ;)
Cevap sahibi+1 yılhadi ama birşey de gel olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılneden istemiyorsun onu de sormayı bırakacağım.
Cevap sahibi+1 yıllütfen?
Cevap sahibi+1 yılkarşılıklı boşalmak ister msin?
Cevap sahibi+1 yılson cevabın ne?
Cevap sahibi+1 yılneden kaçtın ki korkuyor musn?
Cevap sahibi+1 yılekle olmaz mı ya?
Cevap sahibi+1 yılorda mısın?
Cevap sahibi+1 yılhadi bir cevap ver bu gece konuşmak ister misin?yada facete?
Cevap sahibi+1 yılevet ya da hayır desen
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende sizi anlamıyorum, yabancı olunca sanal seks yapıyorsunuz yerli olunca olmaz diyorsunuz.
Burada bir sürü adam sanal seks yapmak istediğini söylüyor ama hiç biriniz onlara karşılık vermiyorsunuz029 Yorumla
Soran+1 yılOyle denk geldi benim boyle bir takintim yok.Ama bu siteyi bu amacla kullanmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım. Kusuruma bakma o zaman. Özür dilerim.
Soran+1 yılOnemli degil.
Cevap sahibi+1 yılBu arada eşi ile olmasına takılma o kadar. Sanal sekste sonuçta bir cinsel fantezi ürünüdür. Zevk alıyorsan devam et. Seni rahatsız ettiyse bu durum, sanal seks partnerini değiştir.
Soran+1 yılNe bileyim sacma bir partnerleri varken sanal seksle ugrasmalari.Sagol yorum icin.
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi sonuçta bu da bir cinsel fantezi yöntemi. Sende sağol. Iyi sohbetler.
Cevap sahibi+1 yılBişey sorabilir miyim?
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılNeyse, sormasam daha dogru sanırım. Baştan gizli yapmadım cevabı...
Soran+1 yılSen bilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir soruda görürsen beni hatırlat orada sorarım olmazsa.
Soran+1 yılOlur.
Cevap sahibi+1 yıl:) teşekkür ederim. Görüşmek üzere.
Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılhala karşılaşmadık mı başka bir soruda?
Soran+1 yılHayir gizlenip simdi sor kim gorucek sanki.
Cevap sahibi+1 yılben sadece nasıl böyle kadınlara denk gelebilirim merak ediyorum. hiç bir zaman denk gelemedim.
Cevap sahibi+1 yılböyle kadınlar derken, yanlış anlama, bu şekilde bir cinsel fanteziye açık bir kadına demek istedim.
Soran+1 yılGuzel bir sey mi sence ? Bana cok hos gelmedi.
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ki... ben o tür paylaşımda bulunmak isterim bundan zevk alan bir kadın ile. mükemmel değilim fiziksel anlamda ama öyle bir partnerim olsun isterim.
Soran+1 yılSunu da dusun bugun kadina kamera acan yarin bir erkege de acar kabullenir misin ?
Cevap sahibi+1 yılben bir erkeğe neden kamera açayım ki?
Soran+1 yılSen degil esin :)
Cevap sahibi+1 yılben yapıyorsam herkes yapabilir... bunu kimse bilemez ki...
Cevap sahibi+1 yılBana bu konunun ilgili yol gösterir misin?
Soran+1 yılNe acidan.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi herkes gibi benimle de yapar misin demem çok manasız olur. Ama bu tür paylaşımlarda bulunan insanlar ile nasıl iletişime gecebilirim onu söyler ya da bir link gönderirsen sevinirim
Cevap sahibi+1 yılsanırım konu ile ilgili sohbet etmek istemiyorsun artık...
Cevap sahibi+1 yılcevap vermeyecek misin?
vay canına neler oluyor
10 YorumlaHer gün kebap yenmez de ondan
11 Yorumla- +1 yıl
Nerden buluyosun eski soruları. Tkp atsana bana sen
Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. zevkeler ve renkler asla tartışılmaz
00 YorumlaYa bu sanal nasıl bişey çok merak ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılHicbir numarasi uok karsilikli masturbasyon yapiyorsun aslinda.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoyumsuzluk olabilir mi
12 Yorumla
Soran+1 yılSanalla doyuma ulasilabilir mi ki.
Cevap sahibi+1 yılzevkelr tartışılmaz misali , vaktiyle bende yapmıştım farklı gelebiliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHssktir o ne biçim fantezi lan
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiycam ama bence cok manasiz.
+1 yılbenimle de sanal seks yapmak ister misin..?
00 Yorumla
+1 yılİngilizce biliyorum benle konus :D yas 26 :D
00 Yorumlaswingerdır bunlar hatunda bir seksüeldir belki :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanal yapmaya devam ediyor musun merak ettim
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi