Arkadaslar 18 yasindayim sevgilim 19 yasinda.. 1 yil olucak sevgili olmamiz.. sevgilim 19 yasinda ama dusunceleri olsun gorunus olsun daha olgun.. simdiye kadar opusmelerimiz oldu.. opusurken elini bacak arama falan atiyodu tutuyodum hep izin vermiyodum , boynumu gogusumun ust kismini opmesine izin verdim 1 kez :( oda cok israr etdi asker gitcem zaten son bulusmalarimiz falan dedi izin verdim.. kendisine istemedigimi bunlarin yalnis ooldugunu soyluyorum, anliyorum falan diyo ama yine istiyo..eger izin verirsem ileride daha cok istiyiceksin falan dedim yok istemicem falan dedi yemin etdi.. bana guvenmiyosan tamam istemiyorum falan dedi sonrasinda bozuldu.. sorum su ki gogusumu opmek istiyo tabi komple acicak gogusumu.. utaniyorum bide huzursuzum bilmiyorum neden gonul rahatligiyla tamam diyemiyorum .. ne yapmaliyim>>? yardim edin lutfen :(
Cevabın nedir?
+1 yıl18 yaşındasın, hatır gönül meselesine kendini harcatma kızım. kadın dediğin süslü paket gibidir. üzerindeki düğümü çözdünmü paket komple açılır. şimdi göğsünü öper sonra el yine aşağı kayar, karşı koyamazsın. ardından iki gözün iki çeşme eve kaçarsın. anladığım kadarıyla hayatındaki ilk erkek arkadaşın. yaşınız da henüz çok genç. yani evlilik gibi bir amacınız da olamaz. bu hatayı bir kez yaparsan geriye dönüşü olmaz.
sakın kendini oyuncak etme...74 Yorumla- +1 yıl
evlilik gibi bir amaçları neden olamaz?
Soran+1 yılaslinda ailesi biliyo iliskimiz bizde de biliyolar yani ciddi bir iliski tabi yas kucuk neler olucak bilemeyiz
- +1 yıl
18-19 yaşlarda evlilik eskidendi. günümüzde köy halkı bile genç yaşta evlenince pişman oluyor. işin aslını sorarsan bu yaşlar henüz çocuk yaşları. hayat konusunda hiç bir tecrübeleri yok. hadi kendimizi anne baba yerine koyup empati yapalım. 19 yaşında bir delikanlı 18 yaşındaki kızımızı istemeye gelse soracağımız sorular neler? bu yaşta aileler ilişkiyi doğal karşılar ama evlilik söz konusuysa önce delikanlının verebileceği imkanları sorar. evlenmek için yaş çok genç... anlatabildim mi Lara
Soran+1 yıltesekkur ederim
En İyi Cevaplar
Simdi sen dogrusunu yapmissin ama eger gercektende guveniyosan kendine ac birkac kere opsun yalasin ama suna emin olki yakin zamandada, birkere kusunu oksayim diyip sonra zaten elledim biraz opup yaliyayim diyecek.
Sonunda senin sirtini yere degdirebilir dikkatli ol. Teklikeli sulardasin arkadasim.51 Yorumla
Soran+1 yılkendisine guveni sonsuz ama hayat isde her sey ola bilir ama anlatamiyorum kendisine bunu
boşversene seven adam eger gercekten adamsa sevdgi kıza yapmaz bunu zaten
63 Yorumla- +1 yıl
kime yapacak o zaman ?
Soran+1 yıladil1kopuz sevgilimde oyle diyo :(
- +1 yıl
ben yazacaktım tam adil yazmış sevdiğine yapmayıp kime yapacak sevmediğine yapıncada aldattı diyosunuz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılo daha 19 yasinda daha neler neler isteyecek tam delikanli cagi
23 Yorumla
Soran+1 yılnasi anlatiyim ona peki? ne dersem yanlis anliyo
Cevap sahibi+1 yıltavir koy evlenmeden olmaz de
Soran+1 yılcok dedim evlenince basqa seyler olcak diyo bundan fazla istemicem diyo.. bende beni oyle seyler icinmi seviyosun bunun icinmi benimle birlikdesin dedim bir kere cok kotu kavga ettik.. beni boylemi tanidin guvenmiyosun bana falan dedi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
29Cevap
+1 yılBENCE İZİN VER EĞERKİ KENDİNE SAHİP ÇIKAN BİR İNSANA İZİN VER SIKINTIOLMAZ SADECE O İŞİ YAPMAYIN YETER BENDE EVLENMEDEN ÖNCE AYNI DURUMLARI YAŞADIM ÖNCE DUDAKTAN ÖPMENİN PEŞİNDEN KOŞTUM SONRA GÖÜSLERİNİ OKŞAMANIN SONRA GÖÜSLERİNİ ÖPMENİN VE ARDINDAN ANAL YAPMAK İSTEDİM YAPTIM SONRA ANAL YAPTIĞIMA PİŞMANOLDUM VE EVLENEN KADAR DAHADA İLERİ GİTMEDİM HERŞEK KADEME KADEME BİRİNE İZİN VERİRSEN DEVAMI TEK TEK GELİR
213 Yorumla
Soran+1 yılsimdi evlimisin?
- +1 yıl
EVET 7YILLIK EVLİYİM SEVGİLİN İRADESİNE SAHİP BİRİSİMİ?
Soran+1 yılyani evet ben istemeden hic bisey yapmaz
- +1 yıl
O ZAMAN KORKMA BUTUR ŞEYLERİ İLERİ GİTMEYECEK ŞEKİLDE YAŞAYIN BİRBİRİNİZE DAHA ÇOK BAĞLANMANIZI SAĞLAR AMA İLERİ KESİNLİKLE GİTMEYİN EVLENİNCE İLK GECENİN BİR ANLAMI OLMALI DEMİ
Soran+1 yılama yasimiz kucuk diye korkuyorum ya bisey olursa ayrilirsak diye
- +1 yıl
YAŞINIZ O KADARDA KÜÇÜK DEĞİL AYRILIRSANIZ BİŞEY OLMAZ NOLUCAK SONUÇTA KENDİNİ BOZDURMAZSAN SIKINTI OLMAZ
Soran+1 yılsonradan kendimi suclu hiss ederim insanlarin yhuzune nasil bakarim diye dusunuyorum
- +1 yıl
O KONUDA HAKLISIN ASKERE GİTTİMİ SEVGİLİN
Soran+1 yılyok gitcekdi ama gitmedi bu gun gitmiycegini soyledi
- +1 yıl
ona ve dürüslüğüne güveniyormusun ne zamandır çıkıyorsunuz ve birbirinizi ne zamandır tanıyorsunuz?
Soran+1 yılevet ona guvenim tam, 1yila yakin suredir cikiyoruz, zaten komsumuz onceden taniyodum..
- +1 yıl
KORMANA GEREK YOK BENCE SÜÇLULUK DUYGUSUNA GELİNCE TABİKİ ORASI SENİN BİLECEĞİN İŞ TABİ DİNEN GÜNAH O KARARI İYİ DÜŞÜNÜP KENDİN VERMEN GEREKİYOR
Soran+1 yıltamam cok tesekkuler yorumunuz icin
+1 yılSanırım ilk sevgilin... Bence bu kadar kasma kedini sonuçta bunlarıda yaşamak gerekiyor. Eğer içinde geliyosa keyif almaya bak. Ama has etmiyosan bunu dile getir mutlaka. Birde yani bunda ne varki ben 19 yaşımdayken 18 yaşındaki kız arkadaşımla yaptığım fantazileri bir duysan :)
13 Yorumla
Soran+1 yılbide namaz kiliyorum ben kendiside baslicak bunalri yapiyosak oyle seyler ters geliyo kendiside biliyo :(
- +1 yıl
Hmm.. Öyle şeyler ters durumu varsa evet ozaman bunu yapmamanız gerekir. Ama şuda bir gerçek ne kadar namazda kılsa erkekler bu işi bir şekilde yapmak siterler. İstisnalar vardır ama yinede büyük çoğunluk böyle. Seninle namus muhabbeti yapıpta başkasıyla seks yapanda çok. Bunlar namazda kılıyolar. Seninki en azından sana yanaşıyo az da olsa biraz müsade et bence ama zaman yay. Çünkü erkek sen verdikçe ister. Tamamen kendini verirsin senden sıkılır... !
Soran+1 yıltamam cok tesekkur ederim ederim yardimin icin
+1 yıliradesi güçlü bir erkekse asla ileri gtmez benm de bakire kız arkadaşlrm sevgililerm oldu ama bekaretine zarar gelmesını istemeyen hiçbir kıza bunu yapmadm sadece oral yaparak orgazma ulaştrdım. bakire bile olmasa karşımdaki kişi istemedikten sonra asla yapmam.
25 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim
- +1 yıl
twice yorum yapacaksan yukarıdaki boşluğa yaz bu benım fikrım katılmak veya eleştirmek zorunda değilsn .
- +1 yıl
ama yıne de tavsiyem yapmamandan yana tabiki
Soran+1 yıltamam cok tesekkur ederiim
Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. 18 yaşındayken kimseyle yatma.. daha çok küçüksün..
Ben normalde cinselliğe olumlu bakan biriyim.. Ama sadece evlilik düşünen yetişkin kişiler arasında olmalı.. Sen de çocuksun, karşındaki de çocuk.. biribirinizden elbet bıkacaksınız.. 18 yaşındaki sevgilinin üzerinden daha çooook sevgili geçecek emin ol.. Sonra pişman olursun..
34 yaşında ve çok şey görmüş bir abin olarak sana tavsiyemdir bu..30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldoğru bildiğinden vazgeçme trip yapan menfaatçi sevgiline de sen beni mi seviyorsun beni mi istiyorsun yoksa bedenimi mi de ve ekle eğer beni seviyorsan gerçekten bir ömür benimle olmak istiyorsan evlenene kadar bekleyeceksin de. senin yaptıkların bile yanlış ya ayrılırsanız ne olacak eşin ya o çıkarcı p*zevenk olmaz sa eşinle yatarken hatırlamayacakmısın bu yaptıklarını kendini nasıl rahat hissedeceksin, fahişeden ne farkın kalacak.
12 Yorumla
Soran+1 yılsoyledim basda soylediklerini, ben seni seviyorum simdi istiyorum evlenince baska seyler olucak dedi, normal seni istemem falan dedi isde
Cevap sahibi+1 yılsaçmalıklarla seni kandırmasına izin verme seven insan seni sevecek bedenini değil demekki Allah korusun bir rahatsızlık geçirsen rahmin falan alınsa ona çocuk veremeyecek olsan seni bırakacak demöekki ne oldu askerlikte yalan oldu dimi
Icın rahat degılse yapmamalısın..şöyle düşün senin huzurunu kaçıracak davranışlarda nasıl bulunmuyorsan aynı şekilde bu şeyleri de yapmıcaksın.Kendı kendını cıkmaza ıtersın ve bır zaman sonra sucluluk hıssıne bogulursun
21 Yorumla
Soran+1 yılsimdiden sucluluk duyuyoum
Ne yani o çocuğun zevki buradaki boş insanların dudaklarının arasında mı ? Bence bunlara sorma. Ne istiyosan onu yap ama illa soruyosan müsade etmelisin o senin sevgilin. Sevgilinle yaşamıycaksın kimle yasayacaksın ? Bulunmaz hint kuması degilsin yarın birgün aldatırsa suçu kendinde aramak zorunda kalırsın.
20 Yorumlaİçgüdüsel olarak kendini ve vücudunu korumaya çalıştığın için böyle davranıyosun ve bence gayet iyi yapıyosun.sen taviz verdikçe hep daha fazlasını isteyecektir ve bu gencecik yaşında üzülmeni istemem..
16 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim
Soran+1 yılama guveniyorum kendine oylebiri degil sevgisine suphem yok.. boyle seylerde celiski yasiyoruz oda hep beni yalnis anliyo ekndimi ifade edemiyorum.. guvenmiyomusun bana diyo.. ne biliyim isde bilmiyorum ne yapsam nasi ikna etsem ne desem yalnis anlamasin diye
Soran+1 yıltamam cok tesekkur ederim yardimci oldun
eğer bir kere izin verirsen hep isteyecek arkasını alamazsın.. ve gönül rahatlığıyla evet diyemiyorsun çünkü vicdanın sana yaptığın şeyin doğru olmadığını söylüyor ve haklıda..
31 Yorumla
Soran+1 yılne yapacagimi bilmiyorum acikcasi
arkadaşım askere gidicek daha bence verme bir şey ufakdan gösterirsin dahasını ister atalarımızın bir sözü var ( kalkmışın dini imanı olmaz askerden gelsin söz kesildikden sonra istedini yapsın hiç bir şey yapma şimdi benden demesi
113 Yorumla
Soran+1 yılama anlatamiyorumki kendisine
Soran+1 yılsoyeldim ben seni seviyorum simdi istiyorum ufak seyler sende kendine oyle birini bulsaydin falan diyo
Soran+1 yılbi sey diyil tesekkur ederim yinede
Soran+1 yıldoru diyosunda onu yapmazki inaniyorum guveniyorum kendisine :(
Soran+1 yılkafam cok karisik dedigim gibi cok guveniyorum ona oyle beni yuz ustu birakacak biri diyil, ben yani bilemiyorum ne yapmam gerekiyo
+1 yılyaşınız daha genç ayrılma ihtimaliniz çok yüksek..eğer ilerde evlendiğinde kocanın yüzüne bakarken utanmıcaksan yapmaya devam et..Bide şu var sen taviz verdikçe devamını isticektir
40 Yorumla
+1 yılNe isterse izin ver... askerde ölürse çocuk *m görmeden gitmiş olmasın...
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun!
- +1 yıl
ver o zmn ne bekliyon...
eyer istiyosan rahat ol kendini ona bırak o olayı yönlendirir ama boşalmadanda bırakmaz,güveniyosan seviş ilki zordur karar senin ama ne istediğini bil önce,
10 YorumlaBence fazlasini bile yapmissin daha ileri gidersen isler degisir dikkat et.. madem askere gidecek gelince sana karsı hisleri senin ona karsı hislerin ne olacak belli değil... hayatta senn tercihte herşey senin elinde
20 Yorumla
+1 yılailenden korkun uzerine olabilir hic yapmadigindan olabilir
22 Yorumla
Soran+1 yılevet aile korkusu bide gunah oldugu biliyorum cevremde boyle seyler normal digil hepsi ust uste gelince bilmiyorum napiyim
- +1 yıl
yollama canım bence sen nerdensun
+1 yılizin vermelisin ya utanma çekinme. bunlar 2 sevgili arasındaki çok normal şeyler. göğüslerini beğenmez diye mi endişe ediyosun?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabi ki de kabul etme ... ilerisini ister ki seni tahrik etmek için ordan başlıyo .
ona eğer nefsine hakim olamayacaksa bu birlikteliğin uzun sürmeyeceğini söyle .20 Yorumla
+1 yılo zaman niye sevgili yapiyorsunuz oturup gökteki yıldızları saymak çinmi ?
20 Yorumlagönül rahatlığıyla cevap verememen normal izin verirsen daha çok isteyecek tabikide
20 Yorumladoğrusu şimdi göğsünü açarsan 2 gün sonra bişey olmaz vajinanı aç yalıyım diyecek nasılsa bişey olmaz der ona göre
20 Yorumla
+1 yılBir kereden bir şey olmaz dersen başına gelmeyen kalmaz.
20 YorumlaIstemediğin ap açık ortada sen böyle ulaşılmaz olduğun için daha çok cezbediyorsun onu anlattıklarından dolayı içime sinmedi tavırları
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapam bunun arkası gelir tecrübeyle sabittir istemediğin hiç birşeyi yapma
22 Yorumla
Soran+1 yılama bana guvenmiyosunmu? seni ortada birakicagimimi dusunuyosun falan gibi seyler soyledi, tabi oncesinde ben bir akc sey soyledim.. kafam karisik ne soyliyim vaz geciriyim?
Cevap sahibi+1 yılaçıkça istemediğin söyle ben öyle kaç kız soydum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgüveniyorsan ileri dönük biraz sınırı genişlet yani tadında bırakmak şartıyla biraz ileri gitmesine izin ver.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 449 cevap paylaştı. eğer sen ıstemıyorsan ve ıcın rahat değilse kesınlıkle bır sey yapmamalısın arkadasasında bunu anlayışla karsılamalı ve ısrar etmemelı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşındaki bir erkeğe olgun diyen 18 yaşında bir bayan :)
40 Yorumla sen doğrusunu yapıyosunda çok istiyosa bassın nikahı alsın herşey onun olsun teslim olma :)
20 Yorumla
+1 yılyapmasan daha iyiy fakat sekss bir ihtiyaç
50 Yorumlabence sakın deneme yoksa fazlasını ister
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSakın isteklerine cevap verme. Doğrusu senin yaptığın. Seviyorsa seni zorlamaz.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. tavrınızda net duruş gösterin.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu senin bileceğin iş biz ilgilendirmez
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın sonra pişman olursun güzelim
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla tatlım devamı mutlaka gelır
21 Yorumla
Soran+1 yılkendisine dun konusmamizda soyledim bu gidisle her sey olur, o kadarina bende izin vermem dedi.. guveniyorum yapmaz o kadarinida ama bunuda istemiyorum.. bana sevgilim digilmisin seninle digilde kiminle yapcam diyor..
+1 yılbence yapma canım ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılakışına bırak
10 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin istelerine karsilik veremiyorum :(( cevap verenlere +1
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler