Her anlamda ilk olan sevgilim hep anal ilişki isterdi.Bekaretimi de ona vermiştim ama ben istemesem normal yolla ilişkiye girmezdi nerdeyse.Ve hep bencildi.Bende onun mutluluğu için bütün acıya katlanırdım.Anal zaten başlı başına bir işkenceydi benim için ağlamaktan başıma ağrı girerdi geçmezdi.ne oturabilirdim ne yürüyebilirdim sonrasında.ben acı çektikçe o daha çok keyif alıyordu.böyle davranan adam seni sevmiyodur kızım dediler bana.siz ne düşünüyorsunuz öyle midir gerçekten? :(
Cevabın nedir?
ben kadınımın istemediği hoşlanmadığı hiç bir şey yapmam önce onun zangır zangır orgazm olmasını bekler sonrada ben boşalırım öyle ağzına mağzına hiç sokmam çünkü ağız yemek yemek konuşmak için vardır yarak emmek için değil
şimdiye kadar hiç onun istemediği bir şeyi yapmadım oda benden hiç anormal bir şey istemedi
işte bu yüzden çok mutluyuz 15 seneden beri hemen hemen her gece seks yaparız adet günleri hariç
hepte önce o zangır zangır boşalır sonra ben boşalırım analmış oralmış hiç aklıma bile gelmedi
bence böyle pislikleri p*rno filmlerden görüp özeniyorlar ve uyguluyorlar yazık hemde çok yazık olan hep kadına oluyor ağzına penis alan kadın gö tüne penis alan kadın hiç birinden zevk almadığı halde kaybetme korkusu yüzünden ezilen hep kadın
ben anal seks yapan hayvan erkeklere soruyorum kendi penisinizle aynı kalınlıkta ve sertlikteki bir şeyi alın g tünüze sokun bakalım hoşunuza gidiyormu kansızlar imansızlar yazık değilmi o kadınlara kızlara67 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun abi.hayret ettim valla sana.az kaldı senin gibisi şu dünyada.var ol
Soran+1 yılBiliyorum.Sözde inançlı birisi.Ama zevkine geldimi günah yasak tanımadı.
Soran+1 yılbiliyordum.ama ne gelir elimden yapmasam kaybedicem.
- +1 yıl
insanoğlu bu dünyada imtihan için vardır sevgilin olduğunu zannettiğin o hayvanı kaybet ama bence öbür dünyayı yani ahiret hayatını kaybetme
sevgilinmiş he başlarım ben öyle sevgiliye senin canını yakacak 5 dk lık zevk için sende ona sevgili diyeceksin öylemi yazık hemde çok yazık
Soran+1 yılanlatamadım.benim için ilkti.doğruyu yanlışı bilemezdim ki.onun yaptığı her şeyi doğru sanıyordum ben.ha acı çektirmesini doğru bulmuyordum tabi ki ama ben hep onun mutluluğunu düşündüm.o mutlu olsun ben mutsuz olsam da olur,o zevk alsın benimki önemli değil,o mutlu oluyosa ben acı çekmeye de razıyım dedim.o yüzden katlandım hep.
En İyi Cevaplar
+1 yılHani bazı hatunlar acıdan zevk alır bunu da erkeğine belli eder ve erkek daha hızlı olur ama seninki canının yanını bildiği halde halen devam edebiliyorsa dediğin gibi " Bencil " dir..
Sevmekle alakası yok, kimi sever kıyamamaz. Kimi ise sevdiğinden daha çok tahrik olur ve kendini durduramaz falan..211 Yorumla
Soran+1 yılçok bencildi zaten kendisi de söylerdi bunu.alışmıştım da bu duruma ama merak ettim sevgiyle bağı var mıdır yok mudur diye
- +1 yıl
Anlayamazsın en azından biz anlayamayız sen tavırlarından daha iyi anlayabilirsin.. dediğim gibi kimi ilişkide iradesine yenik düşer ve boşalmadan kendini geri çekemez..
Soran+1 yılseven adam bekaretini aldıktan sonra başkalarının kollarına koşmazdı zaten.sevmemiştir
- +1 yıl
Bekareti herkese vermiceksin. "onun Bekaretini aldım " deyip gururlanıyordur kendi kendine..
Soran+1 yılbeni nasıl güzel sözlerle uyuttuğunu bilsen.. ilk defa böyle çok sevip seviliyorum dedim,ömür boyu bırakmayacağına dair söz verdi dedim.sözlerimi de tutarım derdi bana.inandım..
- +1 yıl
Ya bak biz erkekler çok fenayız, cidden..
+ yanlış anlama siz kızlarda çok safsınız, her şeye çabucak inanıyosunuz.. Biz erkekler bi' şeyleri elde edene kadar yalanlar atarız =/ sonra elde ettikten sonra da hevesimiz kaçar..
Kusura bakma dünyanın kuralı olmuş bu artık =/ bi' söz var " skersen yaranırsın" diye o yüzden kimseye inanma..
Soran+1 yılbir daha yok zaten.canım yeterince yandı inandım diye.
- +1 yıl
Artık bekaretin gitti bu yüzden sevgili olacağın kişi eğer onunla yatmazsan ve bakire olmadığını öğrenirse " Neden benimle yatmıyorsun, beni sevmiyor musun?" gibi tepkiler / Tripler ile karşılaşabilirsin..
Soran+1 yılumrumda olmaz açıkçası.akıllandım çünkü.saygı duymadan yolunu alır gider.
- +1 yıl
Yaaa başa gelmeden bazi seyleri anlayamiyorsun =(
Soran+1 yılZaten öyle diyen adamdan sevgili mevgili olmaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılpisliğin tekiymiş sevgilin ne mal olduğunu görememişsin.kullanılmışsın.ve asıl endişem bencil erkeklerden birini bulmandır bidahaki sevgililerinde.çünkü kadınlar hep aynı tarz erkeklerden hoşlanıyor genelde.
31 Yorumla
Soran+1 yılbi daha ancak eşimle yaşarım bunu.asla sevgili sıfatındaki biriyle birlikte olmam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet kullanmış seni senin acı çekmenden zevk alıyorsa hiç sevmemiş seni hayvan
21 Yorumla
Soran+1 yılBazen ağladığım için durup öpüyodu sakinleştiriyodu bazen de hoşuma gidiyo çok dar dayanamıyorum diyodu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu resme fetişe giriyor senin acı çekmen ona zevk veriyor tamam her ilişkide biraz acı olur ama sürekli değil yani ara ara zorlarsın kadınını o kdar sadece.karşılıklı zevk alırsınız ama böyle olmaz anlatabildim mi. Bence seni sevmiyordur o benden demesi . Seks dediğin olay tek kişilik eğildir. Karşılıklı düşünmek bencil olmamak gerekir. Sen insansan karşında ki de insan ve onunda ihtiyacı haksızmıyım ?
18 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın.erkek yatakta bencildir derdi.demekki ona özgüymüş o bencillik
Cevap sahibi+1 yılBence öyle olmamalı.kadınına zevk verebilen erkek erşeyi yapabilir. Önemli olan kadınının vücdunu tanımak :)
Soran+1 yılben onu ezberledim de o kendinden başkasını görmedi valla :)
Cevap sahibi+1 yılya boşver :D bırak gitsin ne yapıcan. Erkek mi yok dünya da :D kökümü kurudu güzelim :D
Soran+1 yılevlilik var daha önümde zaten.hayırlısı buymuş
Cevap sahibi+1 yılAynen öye. link versem ekler misin ? konusalım
Soran+1 yılne konuda
Cevap sahibi+1 yılNormal .Yanlış anlamanı gerektiren bir durum yok. Gizliyi açayım 5 dk ..
+1 yılBoşversene !
Aşk mı kaldı artık sevgimi kaldı dostlukmu kaldı
Herkes gördüğünü sever olmuş.
Ne olduğuna değil, ne verdiğine bakar olmuş..27 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmuş.bende yedim bir halt işte :(
- +1 yıl
senin karşındaki insan bilinçli olmuş olsaydı zaten ters ilişkinin ilerde bir bayan için ne gibi tehlikeli sonuçlar doğuracağını bilirdi
Soran+1 yılbencil adam naparsın :(
- +1 yıl
Bazı kadınlar vardır; Şaire şiir olur,Saçları yaprak gibi mısralara savrulur.Bazı anneler vardır; Şiire şair olur,Şiir gibi tehlikeli şerefsiz erkekler doğurur
- +1 yıl
Bazen Diyorlar Çok Ağır ve KüfürLü Konuşuyorsun,Neyapayım ŞerefsizLik Yapana Şiir Mi Yazayım
Soran+1 yılyok haklısın ben beğenerek okuyorum yorumlarını
- +1 yıl
Sorsan düzenli bir ilişkiniz var onunla;
Üzen de kendisi, düzen de kendisi...
Bir hikaye oluşturmuş kıt kafasında;
Yazan da kendisi, çizen de kendisi
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. sevmiyomus canim anal tamam ara sira yapilirda surekli aci cektigin halde yapiyosa kendi keyfinne bakiyosa sadece sevgisi yok demektir
16 Yorumla
Soran+1 yılçok üzüldüm :(
Soran+1 yılbelkide :)
Soran+1 yılöyle yapmaya çalışıyorum.teşekkür ederim :)
+1 yılDoğru söylemişler. Anal seks iki tarafta keyif alıyorsa muhteşemdir. Bunların dışında felakettir.
18 Yorumla
Soran+1 yılkadın nasıl keyif alır ki ordan?
- +1 yıl
Uzun hikaye... Kadını erkeği yok bu işin. Her insan o delikten zevk alır. Ama detayları var elbette. Derin bir konu
Soran+1 yılanlıyorum.doğru yapılınca belkide.ben öyle bir şey de görmedim.hazırlık vs.
- +1 yıl
Elbette. Kadınların en büyük hatası bu. Bir şey yaşamak istiyorsunuz ama doğru kişiyle yaşayın. Hemen zıplamayın. Şimdi ömrün boyunca sıkıntı çekeceksin. Bizde yaşadık. Ben hiç acı çeken kız arkadaşa rastlamadım. Hepsi de orgazm oldu... Rahatsız olan bir tane bile çıkmadı ve çoğu ilk kez yaşadı... Yani doğru zaman doğru insan
Soran+1 yılEn büyük isteğim evlendiğim adamla yaşamaktı bunu.zaten yaşım 21.İlk kez evlendiğim adamın elini tutayım ona sarılayım vs istedim.Hiç sevgilim olmadı o yüzden kimsenin elini falan tutmadım.Çok sevdim bunu,mutlu etmek istedim ama yanlış yapmışım :)
- +1 yıl
Gülüncek bir şey yok bence. Yaşadıklarından ders çıkar bence... Senin götünden başka şeyle mutlu olamayacak mı erkek milleti ? Sabah süprizi, birlikte maç izlemek, balık tutmak sinema, kahvaltı,... Şu dünyada yapılcak binlerce şey var ama o hepsini bırakmış senin götüne girmeye çalışıo. Adı mutluluk oluyo. Kadın da buna razı oluyor. Yazık ediyoruz kendimize
Soran+1 yılHaklısın da güldüğüm bir şey yok. :) yapmak gülmek anlamına gelmez.
- +1 yıl
Her neyse artık... Ben ifade ettim kendimi sana.
Evet böyle yapan kişi bence sadece zevkini düşünen sevdiği kişiyi düşünmeyen egoist kişidir,sizi sevdiğinie inanmıyorum,sizi kullanıyor bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılkullandı diyelim.bitti aramızda ne varsa.Allah versin cezasını ne diyeyim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet sevmiyordur. hiç orgazm oldun mu onunla ilişkide?
18 Yorumla
Soran+1 yılhayır.zevk bile alamadım ki nerdeyse
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşlarındasınız ikiniz?
Soran+1 yıl21-28
Cevap sahibi+1 yılbunlar daha ne ki diyorsun başka ne var ki?
Soran+1 yıloral yaptırırdı uzun süre kendisi bıkana kadar.tamamını almamı isterdi bir de.boğazım acırdı yorulurdum gözümden yaş gelirdi artık o zaman tamam derdi.bi 10 15 dkmı alırdı ama.sonra o boğaz acısından ne yemek yiyebilirdim ne yutkunabilirdim...
Cevap sahibi+1 yılgizliyi açsam mesaj atar mısın? özelden konuşalım biraz seninle yanlış anlamazsan?
Soran+1 yılok
Cevap sahibi+1 yılat mesaj
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk alan kadınlarda var elbette, ama bunu mekanizmaya baglamamak lazım. Hazırlık ister, sabır ister. Durumuna üzüldüm acikcasi
04 Yorumla
Soran+1 yılNe hazırlık ne sabır.Hic birini gormedim malesef.Bir erkeğin hazırlanmasına bile gerek yokken ben neler yapıyordum ama canimi yakacagini bildigi halde hic bir yardımda bulunmuyordu bana.
Cevap sahibi+1 yılAslinda geriye baktığında kurtulduğuna sevinmen gerekiyor
Soran+1 yılBelkide.
Cevap sahibi+1 yılgecmis olsun yinede
+1 yılgider öylelerini seversiniz ne olcaktı ne bekliyordun kim bilir kaç tane masum erkeğin kalbine girdin karşılık vermedin de böyle oldu : ))
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir şey yapmadım.
Soran+1 yılhatta hayatıma giren çoğu erkek yakınlaşma meraklısı olduğu için reddedildiler tarafımca
- +1 yıl
ya bu çocuk niye reddedilmedi : )) arkalı önlü kullanmış seni : )
Soran+1 yılçünkü sevdiğine inandım.asıl amacının bu olmadığını düşündüm.kullandığının farkında değildim
- +1 yıl
yazık olmuş çok yazık
Soran+1 yılfarkındayım
- +1 yıl
umarım hayatının geri kalanında akıllıca davranır arkadaşlıklarını iyi seçersin
Soran+1 yılinşallah.
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle şeyleri gördükçe erkeklerden tiksiniyorum ya 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı b.k
11 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle ama ne gelir elden..
Gizli Üye(30-35)+1 yılkremledikten sonra bırakta sert sert yapabilsin. hatta daha hızlı ve sert davranmasını söyle. haftada birkaç defa yapıyorsanız alışırsınız. istese de canını yakamaz. sevgilimle ilk başlarda aynı öyleydi.
02 Yorumla
Soran+1 yılIlerde o kız arkadasinın yaşayacağı saglik sorununu biliyorsun dimi sen?
Cevap sahibi+1 yıl3 yıldır sevgiliyiz 2 yıldır yapıyoruz. son bir buçuk yıldır aynı evde kaldığımızdan nerdeyse hergün yaparız. tuvalete bile beraber gidiyoruz bir sorunu olsa ben bilirdim ve söylerdi. ilk yapmaya başladığımız aydan sonra artık hiç canı yanmadı. ben içindeyken sert davranmamı kendisi de istemeye başladı. başlarda ben sadece boşalacağım zaman sert davranırdım artık istediğimiz zaman sert yapıyoruz. wcde tuvaletini yaparken birşey olmuyorsa sadece penisin girip çıkmasıyla da sorun yaşayacağını sanmıyorum. artı uzun zamandır yaşıyoruz. sen sevgiline alışamamışsın uyum olmamış.
Cinsellik konusunda 498 cevap paylaştı. Anüsün yırtılmıştır basur da olmuşsundur :(
112 Yorumla
Soran+1 yılZaten rahatsızdım orda.damar çatlağım ve bir kitle gibi bişey vardı.rahatsızlığımı da biliyodu ama düşündük bende onun mutlu olması için izin verdim.
Soran+1 yılama hastalık oluşmadı sandığın gibi
Soran+1 yılne bakımdan rahatsız edecek ve evet tek taraflıydı.köle gibiydim zaten.hep onun mutluluğuna çalışan türden.
Soran+1 yılyok hep acı çektim önden de.değişen bişey olmadı.0 zevk full acı benim için.soğumuştum da zaten artık.ama kaslara falan zarar geldiğini sanmıyorum zaten 3 ay oldu ayrılalı bir problem olmadı
Soran+1 yılihtiyacım yok öyle bir şeye.bir kere yaptım diye her sevgilim dediğimle yapamam.ancak evlenince olur.aynı hataya düşmem bir daha ben.namussuzluk olur benim gözümde
Soran+1 yılpardon :D
Soran+1 yılteşekkürler :)
neler çekmişsin sen yav :)
11 Yorumla
Soran+1 yılbunlar daha ne ki :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoruyu okudukca sınırlerım gerıldı valla
212 Yorumla
Soran+1 yılbunlar daha hiç kalır :(
Cevap sahibi+1 yıliyide sendende var ama :@
Soran+1 yılben onun mutluluğu için ilkimi yaşamak istedim zaten.kendim için bişey istemiyodum.hiç zevk de almadım zaten.ama merak ettim bunun sevgiyle bağlantısı olup olmadığını
Cevap sahibi+1 yılafedersin ama seni resmen kullanmış. seven insan bunları yapmaz
Soran+1 yıl:( keşke yemeseydim o haltı onunla.şimdi iyice pişman oldum.değerlerim vardı benim ama uçtu gitti hepsi
Cevap sahibi+1 yıldedıgım gıbı seven ınsan bunları senden istemez. ağladıgım oldu diyosun ya
Soran+1 yılhep ağladım.
Cevap sahibi+1 yılee bunları göre göre neden yaptın kardeşmm
Soran+1 yılçok seviyordum çünkü.
Cevap sahibi+1 yılsevgi olsun saygı olsun karşılıklı olmalı bunlar değil mi ?
Soran+1 yıltabiki.ama tek taraflıymış benimki :(
Cevap sahibi+1 yılolan olmus artıkk fazla takılmanın manası yok
+1 yılSevgi istiyor gibi halin yok ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılnerden çıktı bu
- +1 yıl
Haha cok abarttim ok. Nerden cıkarabilirim ki iki mutlu cift var karsimda biri bencil ve muhtemelen potansiyel sapik :) gtümden çıkarıp uydurdum heralde.
Soran+1 yılanlamadım ki anlatmaya çalıştığınız şeyi
- +1 yıl
ben senin eski sevgilinim. birde boyle deneyelim :D
Soran+1 yılee yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece seni kullanmış
14 Yorumla
Soran+1 yılBazen çok ağlayınca durup öpüyodu sakinleştiriyodu ama çok darmış ondan çok hoşuna gidiyomuş öyle diyordu
Cevap sahibi+1 yılhikaye bunlar ya. inanma. senin acı çektiğini bile bile arkadan girmesinin bir mantığı olamaz.
Soran+1 yılhaklısınız.çok fena kullanılmışım :(
Cevap sahibi+1 yılbundan sonra yoluna bak derrim
+1 yılonu bşlmemde hayvanın tekine vermişsin bunu bil
01 Yorumla
Soran+1 yılöğrendim.yazık olmuş emeğime.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsızı yetstıren ana babanın bn
03 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle düşündünüz?
Cevap sahibi+1 yılya kızım ya bıraksa kım alır seni vede cocuklarınn suratına nasıl bakcaksın
Soran+1 yılneden? birini sevip kullanıldım diye çocuk yetiştiremeyecek miyim? anlamıyorum sizin zihniyetinizi ben
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası