2 yillik evliyim ve esim 28 yaşında. Evlendimizden beri sertlesme sorunu var. Bunun genç erkeklerde olması normal değil bence neden oluyor olabilir? Hiç böyle bir sorunu sürekli yaşayan ve çözüm bulan var mi?
Genç Erkeklerde Sertlesme Sorunu Olur mu? Çözümü Nedir?
sorun psikolojik. Yani kendine güveni kaimamış. Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir. Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.😄😄 Nasıl yapacaksın Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın. Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum.
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gecen gun uykuda oldu tam erekte idi ilk defa ama uyanmadan ilişkiye girdik gözünü bile açmadı ya. Cok hayret ettim doğrusu nasil uyanmaz. Fazla ugrasmadim içime bosalmasin diye.
Fazla degil benim moralim bizuldu uyanmadigi icin açıkçası tadını cikaramadim. ama uyumayip onu o saate nerden denk. getireyim? Hem de uyanmiyor ya iliski. sırasında böyle olur mu bosalsa olmaz gebelik düşünmüyorum.
Unutma orgazm bir alışkanlıktır ve her bayanın mutlaka çok etkili ve çok yönlü uyarılma sağlayan mast teknikleri kullanarak önce orgazm olma alışkanlığını, daha sonrada kısa sürede orgazm olma alışkanlığını kazanman lazım.😄😄 Bunun içinde çok etkili mast teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim
Bunun için sana çok etkili bir mast tekniği tavsiye edebilirim burdan. Bunu tam yapabilirsen ne kadar kısa sürede orgazm olduğuna sen bile çok şaşıracaksın
Sabaha karşı sağlam ereksiyon yaşar, bir süre o vakitlerde ilişkiyi deneyin, zamanla diğer vakitlerde yaptığınız sekste de bir gösterge olur, bir nevi önizleme gibi
düzgün bir androloji uzmanına muayene olsun. penil doppler ultrason hatta kavernozografi testi yaptırsın.2 yıldır devam ediyorsa sorunun organik olma ihtimali yüksek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende 25 yaşındayım arteriyel yetmezlik ve venöz yetmezlik var Ankarada bu işin erbabı doktor var geçen gün ameliyata çağırdı gitmedim korkuyorum ya düzelmezse diyorum. Çünkü şu an ameliyatla belki düzelir ihtimaliyle hayata tutunuyorum
Ankara 'da işin erbabı dediğin Doktor muhtemelen Önder kayıgildir. venöz cerrahi başarısız bir operasyon çünkü sorun penisin damarlarında değil iç yapısında (isterseniz bunu da açıklarım). venöz cerrahinin 1 yıllık başarı oranları bile yüzde 10 ile 20 arasında değişiyor ki bu sadece 1 yıllık gözlem. uzun dönem sonuçları muhtemelen daha düşük sıfıra yakındır. ki bunlar da seçilmiş hastalarda yapılan operasyonlar.
açıkçası ben venöz cerrahiyle iyileşen hasta ne duydum ne gördüm. karar sizin. istiyorsanız bu ameliyatı olun. ben buralardayım. uzun dönem (6-12-24 ay) sonuçlarınızı da bana bildirin veya bu gönderinin altına yazın.
modern tıp şu an venöz kaçağa medikal yollarla veya cerrahiyle tedavi edemiyor maalesef. performans arttırıcı ilaçlar var ama onlar da sizi bir yere kadar götürür. tek kesin çözüm radikal bir karar da olsa penis protezidir
@necati3459 bütün bunları nereden biliyorsun. evet önder hocaydı dediğim kişi çok hastayı ayağa kaldırmış toplar damar kapakçığı bozukmuş o da toplar damarı düğümleyip karın kaslarından bir damarı oraya bağlayıp toplardamarı da atar damaar haline getiriyormuş ayrıca arter yetmezlik içinde bypass yapacak
Kapasite bu olabilir bir arkadaşım var haftada anca bir yapıyormuş eşim istiyor diyor şimdi alıştırmış eşini haftada bir 5 dk bana danışmıştı transparan giydir dedim eşini kilotsuz ev içinde sütyensiz tişört falan yok diyor tık yok 🤔
Penis zaten sertlesme yetersiz oldugu için fazla büyümüyor ki bir kere uyku aninda tam erekte idi sadece 1 kere o kadar büyümüştü. Vajina da genis olamaz dogum yapmadım hic ve esimden baskasi ile olmadım.
Ben sende kusurlusun demedim problem seninki yeni evlisiniz iki günde bir istemesi lazım yapamıyorsa oral yapsın seni tatmin etmesi gerekir yoksa sıkıntı çıkar zamanla