Bu çocuğu çözemedim bir türlü!! Çok dengesiz davranıyor..

Önceki sorumda da bahsetmiştim, ben eski sevgilimle tekrar barıştım ama artık sevgili değiliz, değişik bir ilişkimiz var. Sevişmek için buluşuyoruz ama tam anlamıyla fuckbuddy değiliz yani fuckbuddylerden daha duyguluyuz ama sevgili gibi de değiliz yani birbirimize aşkım falan demiyoruz ve sürekli mesajlaşmıyoruz. Sevgili olduğumuz zamanlar beni gerçekten seviyodu, ama ben onun üstüne çok düştüm o da sıkıldı doğal olarak. Bir süre küs kaldık ben ona hiç mesaj atmadım, 1 ay sonra attığımda benden bir beklentin olmayacaksa senin cinsel isteklerini karşılarım bende seni özledim yazmayınca dedi.

Ama kendisi bunu dediği halde beni sahipleniyo. Artık o mesaj atmadıkça ben ona hiç atmıyorum o hergün atıyo ama. Ve bana diyorki giyimine hareketlerine dikkat et fazla dar giyme çok makyaj yapma, bir daha seni uyarmam diyor. Ben senin erkeğinsem beni dinleyeceksin diyor. Bende yani beni sahipleniyo musun diye sordum, tabiki sen benim kadınımsın dedi! Şunu merak ediyorum, insan sevmediğini böyle sahiplenir mi ki? Bana değer verdiği kesin bence. Ben ona hiç mesaj atöıyorum o bana günaydın mesajı atıyo, sana deli oluyorum fiziğine ve beni istemene deli oluyorum diyo, hayatımda seni istediğim kadar hiçbir kadını istemedim sen benim için farklısın diyor. Ve artık whatsappa hiç girmiyo, yani 2-3 saatte bir giriyo bu da konuştuğu bir kızın olmadığını gösteriyo. Yinede dün sordum çıktığın biri var mıdiye, hayır yok tabiki dedi. bir de ben ona sadece seks yapalım dediğim halde bana dediki ilişkimiz sadece seks ilişkisinden ibaret olmasın arada sırada bir yerlere gidelim dedi.

VE DÜN GECE WHATSAPPTA TARTIŞTIK, SCREENSHOTLAR AŞAĞIDA LÜTFEN BAKIN YUKARDAN AŞAĞIYA DOĞRU. ÇOK ACIL YORUMLARINIZI BEKLIYORUM BENI BIRSKICAK DIYE ÖDÜM KOPUYO. AMA BANA KARŞI BIŞEYLER HISSEDIYO GIBI

link

link

link

link

link

link

link

link

link

link

link
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bundan tam 2 gün önce sana baya ihtiyacım var biliyo musun demişti. Hatta sizler için onları da screenshot yaptım aşağıda bakın

link

link

Bence bana karşı içinde bişeyler var. Yoksa böyle demezdi
Güncellemeler
+1 yıl
Geceyarısı buna mesaj attım. Tamam ben dün geceden sonra anladım ki sen beni istemiyosun dedim. Tamam istemiyosan bir daha görüşmeyiz ama son bir defa seni görmeme izin ver lütfen dedim. Ve cevap vermedi. Şimdi bişey söyle diyorum söylemiyor da. Acaba ayrılmak istemediği için mi ayrılalım demiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve demin de bunları söyledi bana. Hayır yani anlayamıyorum bir insan nasıl bu kadar çelişkili konuşabilir? Hem beni geleceğinde istiyor hemde bana bağlanma diyor.

link

link

link

link

link
Bu çocuğu çözemedim bir türlü!! Çok dengesiz davranıyor..