Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba Yagmur,
Butun konusmanizi okudum. Daha onceki sorularini da gormustum. Durumu tamamen anladigima inaniyorum. Sen gercekten cok iyi niyetli bir kizsin. Ama nerdeyse benligin yok gibi, sevgin adina, askin adina tum benligini yok etmis gibisin, sanki sadece Mehmet icin yasiyorsun. Lutfen kendine mukayet ol, sadece Mehmet'e degil, hicbir insanogluna kendini yok edecek derecesinde baglanma. Ask da, ya da siradan insan iliskilerinde karsindakine deger vermek, onun icin fedakarliklar yapmak guzeldir. Ama herseyin asirisi fazla inan. Ben Mehmet'i o kadar iyi anladim ki. Gecen sorunda gezelim sadece cinsel iliski yasamayalim dedi dediginde bende senin gibi seni sevdigini dusunmustum. Ama konusmalarinizi okuyunca anladim ki bu tamamen vicdan azabindan kurtulma girisimi. Sen onu cok seviyorsun, cok baglisin, resmen onun icin yasiyorsun. Dolayisiyla cocuk da bu kadar ozveri karsisinda sana sadece cinsel yonden bakmayi kendisine yediremiyor. Kendi agziyla demis zaten kendimden nefret ediyorum diye. Seni sevseydi inan bunlari demezdi. Sevseydi derken, bu cocuk sana deger veriyor, uzmek istemiyor. Ama bir insan olarak. Ask olarak degil. Ve surekli benligini yok edip ona kul kole olmanda cocugu fena halde bogmus. Sana kendi hayatini yasa, herseyini bana odaklama demis. Gezelim mevzusu da dedigim gibi, senin kosulsuz sartsiz askina karsilik seninle sadece cinsel bir iliskiyi kendisine yedirememesinden. Bir nevi kendisini sana karsi borclu hissetmesinden.116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenden hoslanmiyor. Sadece insan olarak sana deger veriyor, ihtiyacim var demesi de, beni boyle kosulsuz seven biri iyi geliyor anlaminda. Sana karsi hoslanma ya da aski yok uzgunum. Lutfen kendini kandirma. Bu saplantidan kurtulman lazim :(
- +1 yıl
Bütün olayı ustaca çözdün valla teşekkür ederim vaktini ayırıp bu kadar uzun yazdığın için. Merak ettim seni psikolog falan mısın cidden çok güzel yazmışsın. Ama üzüldüm beni sevmemesine. Bugün uzman bir psikologla konuştum zaten önceden de biliyordu ilişkimizi. O biraz daha farklı konuştu seni tam sevmese de sana karşı birşeyler hissediyo dedi
- +1 yıl
sonuna kadar haklı bu yorum
Cevap sahibi+1 yılSana karai birsey hissetseydi eger su an birak sevgili omayi, evlenmistiniz bile. Hangi seven erkek senin kadar seven bir kiza sadece imada bulunmakla yetinir? Sevse kosa kosa gelirdi. Oysa o sana bir daha sevgili olmicaz, bu ihtimali unut, hareketlerimi baska seylere yorma demis resmen. Ben de uzuldum, keske karsilik alabilseydin sevgine. Ama bence artik kendini sev, birak onu sevmeyi. Kendine deger ver biraz, bu kadar yok etme benligini canim.
Cevap sahibi+1 yılKimse de askinin pesinden kos demiyor demissin. Sorun su ki sen zaten kosma sinirlarini coktan asmissin, kendini yok etmissin. Daha yapacagin ne kaldi ki? Kilik kiyafetine seni koruma gudusuyle karismis olabilir. Cunku zaten azicik insansa kendisini bu denli seven bir kiza sefkat duyabilir. Ya da en kotu ihtimal, seni bir esyasi gibi gormustur o an. Sen simdi psikologu one suruyorsun cunku senin duymak istedigini soylemis.
Cevap sahibi+1 yılYakinda Amerikaya gidicem, baskalariyla cik, kendi hayatini yasa, sen salak misin saka misin diyen biri icin hala acaba ayrilmak istemiyor mu diye dusunebiliyorsun. Askin gozu kordur de, bu kadari coook fazla. Kendini kandirma lutfen daha fazla, seninki asktan ote saplantiya giriyor artik. Baskasiyla cikmak zorunda da degilsin. Baska ugraslar bul, kendini gelistir, kafani baska seylere ver. Sen caresiz degilsin eger degismek istersen.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılah be kızım. madem sevilmeye ihtiyacın var ne diye fuckbuddy ararsın kendine. sen ne öyle ne böyle değiliz demişsin ama bu kendini kandırmaktan başka bir şey değil. çocuk açık açık söylemiş sana kırmadan kibarca ilişkinizin sadece yatak ilişkisi olduğunu. senin iyi niyetin, bağlılığın karşısında da vicdanını rahat tutmak senden ah almamak için çıkarız gezeriz diyor. ne var bunda? bir gün gezdirir beş gün yatakta olursunuz. çok zor bir şey değil bir erkek için sevdiği anlamına gelmez. hiç seven adam neden başkasıyla çıkmıyorsun diye sorar mı? bana hesap ver hayatında başka biri var mı diye tavrını koyar ortaya. bir bakıma seni başından atmaya çalışıyor başkasıyla birlikte olmanı isteyerek. nolur üzülme. bak ne güzel o da söylemiş güzel ve seksi kızsın diye. daha ne istiyorsun. sana değer vereni bulmak bu kadar zor olmasa gerek senin için. yapma böyle. kop ondan bir an evvel. aklını bulandırmasına izin verme.
47 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneden biliyor musun çünkü erkekleri yine en iyi o tanıyor. fazla davetkar olup peşine yine böyle senden faydalanmak isteyen tiplerin çıkmasını istemiyor. bakarsın o karşına çıkan seni yaralar daha fazla bu sefer sen teselli için ona koşarsın. yani yine kendini düşünüyor. tüm mesajları okudum orda sana ihtiyacım var demesi seks anlamında. yani canı istemişti o şekilde dile getirdi. ya senden zaten hiç hoşlanmasa yatmaz da. burada ki hoşlanma senin ona bağlanmanı istemediği türden hoşlanma.
Cevap sahibi+1 yılkendi de demiş beni hala nasıl seviyosun sorunlu musun sen diyor çocuk daha ne desin?
Cevap sahibi+1 yılson mesajında yatmadan da görüşebiliriz demiş ama bunlar bize dengesiz derler aslında asıl dengesiz onlar. bir dedikleri diğerini tutmaz. benim sana tavsiyem ümitlenme ama gezip tozucaz diye. hayatını yaşa. yazarsa çağırırsa sende istiyorsan çıkar gezersiniz ya da başka şeyler yaşarsınız. ama ne olursa olsun bu kadar umursama nolur. kendine zarar verirsin. yazık değil mi sana.
Cevap sahibi+1 yıldert yapma kendine bu kadar. etrafına bak. başkalarıyla takıl. o umursamadığı için üstüne bu kadar düsüyorsun aslında. baska bir numarası yok
Ah be kızım pembe dizilere dönmüş hayatın var mı haberin? Bak benden söylemesi bu oğlan seni kullanıyor kabullenmesi zor biliyorum ama öyle maalesef, benimde bir zamanlar böyle bir ilişkim oldu 4 yıl sürdü sadece cinsel yakınlık kuruyorduk çok anlamsız geliyordu fakat onuda istiyordum saçma bir durum vardı ortada daha sonra beni kullandığını fark ettim ilişkimizin 2. yılının sonlarında 1 yıl normaldi zaten 2. yılın başlarında anormallik olmaya başladı ilk başlarda kabullenmesi çok zor geldi ama durumu kabullendiğim de aynı şeyi bende ona yaptım ve 4 yıl öyle geçti bitti ondan başkasını düşünemiyordum olmaz diyordum kendi kendime ama şuanda çok mutluyum hayatımda harika bir kız var ve beni çok mutlu ediyor yani birini saplantı haline getirme bu yollardan geçmiş tecrübeli birisi olarak sana söylüyorum bunları, Hiç üşenmeden yazdım bu satırları umarım anlarsın beni kabullenirsin durumu vazgeç bu oğlandan başkalarına fırsat tanı sana tavsiyem daha mutlu olursun belki hayatın daha güzel olur kim bilir...
00 Yorumla
+1 yılBak arkadaşım bu çocuktan sana yar olmaz. Adamın amacı sadece seninle yatarak kendini tatmin etmek. Anlıyorum seni hoşlanıyorsun onunla hayatını sürdürmek istiyorsun ama karşındaki istemeyince olmuyor. Artık üsteleme seni bu halinle olduğun gibi sevebilecek birisiyle birlikte olursun daha sonra. Acele etme. Ama bu adamla da yatma artık amacı sadece kendini tatmin etmek. Bunu yapmak için de senin zaafını kullanıyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma ama açık açık söylicem. Bu çocuk seni sadece yatağa atmak derdinde. Her canım istediğinde elimin altında ol sana istediğimi yapayım arada gezeriz de gibi bir mantığa sahip. Bütün amacı seninle cinsel ihtiyaçların gidermek. Başka hiçbir şekilde yoramıyorum. Kesinlikle ve kesinlikle senden vazgeçemeyişinin tek sebebi var o da seni yatağına almak. Sen hala onun peşinde koşuyorsun. Bas tekmeyi bir daha yüzüne bile bakma ama görüyorum ki sen de pek rahatsız değilsin bu durumdan ?
- +1 yıl
Bak arkadaşım afedersin ama çok safsın. Geleceğinde seni istediği falan yok bunu bence kafandan çıkar. Elbet başka kız bulabilir ancak kimse elindekini kaybetmek istemez her konuda. Bir işin kolay yolu varken kolay kolay kimse zorunu seçmez. Bir de insanlar daha iyi bir afedersin enayi bulana kadar elindekini kullanırlar. Kendimden örnek vereyim geleceğimde birisi kadınım olsun istiyorsam onu her şeyden herkesten sakınırım. Yerinde kıskanır, kimseyle hiçbir surette paylaşamam.
- +1 yıl
Hele hele bir kızı geleceğinde görmek isteyen, hayatını onunla birleştirmek isteyen erkek ona kalkıp da kendine yeni birisini bul, bana bağlanma gibi cümleler kurmaz. Başka da birşey demeyeceğim inanamak istediğin şeye inanacaksın ama olsun ben elimden geleni yaptım. Tercih senin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılevet kesinlikle değer veriyor. aksi takdirde her sabah günaydın mesajı atması sana shaip çıkması falan hoşlanmasa sevmese bunları yapmaz. ben de daha önce sevgili olduğum kızdan ayrıldıktan sonra görüşmeye devam ettim sadece sevişmek için. ama normal zamanda mesajlaşmıyoruz, sadece canımız seks istediğinde konuşuyoruz. ama sizin durum pek öyle değil. hala sevgili olmaktan farksız sana karşı.
112 YorumlaHer sabah günaydın mesajı atmıyo bugün atmadı mesela. Ama yinede ben atmadığım halde kendisi mesaj atıyo ve bu tip sözler söylüyo. Dün sabah whatsappta ikimizde çevrimiçiydik ama ben ona günaydın dememiştim, benim çevrimiçi olduğumu gördüğü halde günaydın demediğimi gördü ve kendisi günaydın yazdı
ya dediğim gibi sana değer veriyor. geçmişte yaşadığınız ilişkiden dolayı uzak duramıyor olabilir. hala seviyor bence çok açık.
aynen öyle bence de ele veriyo :) özellikle seks esnasındaki hallerine dikkat et. aşkım sevgilim hitaplarını o an kesin kullanıyodur :)
Yoo hayır sadece bebeğim diyor :( Ama daha boşalmadığı halde birden kesiyor hadi biraz yatağın altına girelim diyor giriyoruz yorganın altına orda beni kollarına alıyor başını göğsüme koy diyor o şelikde yatıyoruz sohbet ediyoruz okşuyo beni falan, sonra yine sevişiyoruz ama bu aşamayı asla atlamıyo
bunu boşalmadığı halde yapması ilginçmiş :(( boşaldıktan sonra kollarına alıp okşaması falan tamam güzel şeyler romantik duygusal şeyler de ben boşaldıktan sonra yaparım bunu. ee o bırakınca sen de boşalamamış oluyosun.
aynen, yatakta ereksiyon anında bile romantik davranmak geliyomuş demek ki içinden. ben şahsen önce boşalmaya çalışırım :)
aynen aynen. fuckbuddylik dediğin sadece seks amaçlı görüşme konuşma olur. bu çocuk sevgilin gibi davranıyo sana.
seni kullanmasıyla alakası yok. kullanan erkek bunları yapmaz çünkü. aynısını ben de yaşadığım için yaşadığın durumu daha iyi anlamış olabilirim.
Böyle dengesiz tipleri nerden bulursunuz anlamam. Hadi onu geçtim böyle bir dediği bir dediğini tutmayan bir herife nası bu kadar körü körüne bağlanabiliyorsunuz o da ayrı bir mevzu. Aşkın gözü kördür eywallah ama bu kadarı fazla bence. Kendi benliğine saygısızlık ediyorsun sen şu an.
02 Yorumlabunebiçim iş anlamış degilim. senin seks ihtiyacını gideririm diyor mesaj atıyor. aslında kendisinin seks ihtiyacını gideriyor. senide elinde tutmak istiyor. işin sonunda evlilik yoksa bırakın bu tür yaşamayı. birbirinizi seks aracı olarak görmekten vaz geçin.
10 YorumlaSoru başlığıyla içeriği çelişkili bence.. Çocuğu çözemedim demişsin ama ben seni çözemedim kusura bakma.. Çocuk açık açık söylemiş amacını sende kabul etmişsin. Sana karışması koruması vs. sevdiğinden değil... Ben işimi göreyim başkası bulaşmasın mantığı... Neticede yatak partnerisin. Sana bağlılığı bu yüzden. Sense bunu başka anlamlara çekmek istiyorsun.. Ama yanlış yapıyorsun... Üzüldüm adına...
00 YorumlaSeni tebrik ediyorum.
Bir kişi kendini ancak bukadar aşağılatır yazık biliyorum zor bir durum sakin seni anlamadığımı zannetme ama arkadaşim inan şuan o erkeğin gözünde okadar değersizsinki sen bir ümit vardir diye düşünüyorsun ama dünya sadece o kişinin etrafinda dönmiyor ilerde okadar pişman olucaksinki neyse nedesem boş . Keşke yardimci olabilsem senin yaşadiklarini bir çok kişi yaşiyor yanliz değilsin ama işte neden se hep kaçani kovaliyorsunuz ...01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo çocuk gibi birine bende aşığım şu an. o da isim koymadan sadece cinsellik yaşamak istediğini söylüyodu bende kabul etmedim, sonrada tamam sevgili olalım dedi bir kaç gün sonrada ben yapamıycam dedi. ama umrumda değil artık, onun istediği şeyi ben yapamam, sevgili olsak belki ama o bunu bile istemiyo, bence sende boşvermeye çalış benim gibi, zor ama başka yolu yok bence
10 YorumlaCinsellik konusunda 519 cevap paylaştı. abi senin gibi seven kız bana gelmez ki hem seviyor hemde istekli. Bu arada çocuk seni kullanıyor sende kendini kullandırmaya izin veriyorsun. bu ilişkiden vazgeçin yoksa ileride tamamen erkeklerden soğuyacaksın hayatını zindan edecek bu ilişki. zor biliyorum ama isteklerini sevdiğin kişilerle gider. adam para vermek yerine sana geliyor olan bu. sende halimden memnunm diyorsun.
10 Yorumla
+1 yılOnu bu kadar sevme nolur. Yok oluyosun.anlıyorum senı ama bunu yapman doğru degıl. Emınım yanlış oldugunu bılmene rağmen ıstıyorsun yanında. Ama vazgeçmeye çalış lütfen
15 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak bı karşılık yok çünkü bebegım. Inan aşkın yanında oldum şuana dek. Ama bu konuşmalarda göremiyorum
- +1 yıl
canım gıtme o psıkolaga senı boyle yonlendırmesı cok yanlıs. sen ıcın de umut besleemedıgın zaman kazanabılırsın ancak. oşu anyanında olursa onu bu kadar seye ragmen sevdıgın ıcın yanında olur,yani kendını kotu hıssettıgınden yanında olur senı sevdıgınden degıl. eger senın hakkında duusncelerı varsa sen onla sevısmıyorken de aklına geleceksın. mesaj atma. o sana atana kadar
- +1 yıl
ekle ıstersen benı. yardımcı olmak gercekten cok ısterım. ben askın her zaman yanındayım. amaşu andurman gerek
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla aslına bakarsan çözememekle haklısın sen bu çocuğu seviyosun kaybetmek de istemiyorsun yeterki onunla görüşüyümde nasıl olursa olsun düşüncesindesin o ise senden beklentileri tamamen farklı sırf seks içinmi yoksa başka bişeymi var tam anlayamadım garip bir durum ama şunu söyleyebilrim seni sahiplenmesi seni sevdiğinden değil
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazı erkekler isteklerini pekiştirmek için sahiplenirler yani nasıl söylesem eğer 1 kız seviyosa sevgilinin onu sahiplenmesi hoşuna gider. Ama bazen bu sevgi uğruna değil menfaat uğruna olabiliyor senden beklentileri vardır bu beklentilerinin gerçekleşmesi için yapıyor olabilir bilmem anlatabildimmi kafanı da karıştırmak istemem bu benim düşüncem.
- +1 yıl
Sahiplendiğini nerden çıkarıyorsun ki? Sahiplenen adam bir başkasını bul gibi bir yaklaşıma girmez. Sahiplenmek demek onu her şeyden herkesten sakınmak demektir. Seven kıskanır elbet ama tadında güzel, herşey seninkisi bırak kıskanmayı afedersin de bir başkasının koynuna atıyor tabiri caizse. Bununkisi kusura bakma yatak arkadaşını kaybetmek istememek. Benim bir kıza içimde azıcık bir sevgi varsa bir başkasıyla birlikte olmasını hayatta hazmedemem. Kabul edemem. Sen de kendini kullandırma ona.
- +1 yıl
Pardon yanlış yere yorum yazdım :-)
Oldu mu şimdi hepimiz öğrendik senin ismini çocuğun ismini hatta fotoğrafı var. Ya tanıdık biri girer görürse. Bence de benlik saygın azalmış, mümkünse yardım almanı tavsiye ederim.
20 Yorumlaaslında bende seni çözemedim.nasıl bir iş bu seviyorsun ,ayrılıyorsun sevişmek için tekrar bir araya geliyorsun. karmakarışık bir iş
insan sevmediği birisiyle sevişmek için bir araya gelirmi. onu bırakınca evlenecegin insana ne diyeceksin00 Yorumlaresmen kullanıyo sanada kendisini iyimser gösteriyo yarın öbürgün bir sorun çıkarsa eğer aradan sıyrılmak ister sahiplenmez yazık etme kendine kızım çok istekliysende başkasıyla yap adam resmen elinde tutuyo seni
00 YorumlaSevmediği çık ama değer veriyor ama ne kadar veriyor orası da tartışılır o sadece sen hayatında ol istiyor tek istediği bu...
015 YorumlaZaten spor salonunda nerdeyse hergün bir teklif alıyorum bütün erkeklwrin gözü benim üstümde ve yakışıklı çocuklar ciddiyim sallamıyorum. Dün spoedaydım, yakışıklı bi.çocuk yanıma gelip "Bumaramı.versem kaydedermisn" dedi, erkek arkadaşım var dedim, pardon diyip kaçtı hemen. Acaba hata mı yaptım ya :(
Dün gece mesaj attı :)) Biliyo musun sana çok ihtiyacım var dedi, bende şaşırdım seks anlamında mı dedim, benden bir beklentin mi var? Eğer varsa yatmayalım sorun değil inan bana dedi. Nasıl yani yatmazsak nolucak görüşmeyecek miyiz dedim. Yo yatmadan da görüşürüz, sen nerde istersen orda görüşürüz kendini yatmak zorunda hissetme dedi. Tabi ben çok şaşırdım bu lafları duyunca. Bende dedim ki ben seninle yatmaktan çok mutluyum istersen iki türlü yapalım hem yatalım hemde başka yerde görüşürüz dedi
ikinizde bir birinizi yatakta seviyorsunuz
onun seni her gün aramsi biraz ilginc sanki osana karsi biseyler hisediyor gibi01 Yorumlabu ilşkniz çok saçma sana baştan demiş zaten seks için ihtiyaçlarını karşılarım dmeiş böyle bir erkek senı daha ne kadar sevrki evet seks içnde olsa erkek ilşki yaşadığı kadını kıskanır ama bu adam ne yapsada haklıdır bence sana
02 YorumlaBu totos senı kullanıyor.Eninde sonunda seninle yatıcak bana sorarsan seni seven sana gerçekten değer veren birini bul eğer bunu seviyorsa unutmayı dene
00 Yorumlafotograflari incisozlukte kullandim k.bakmazsn dmi :D
16 Yorumla
+1 yılilk defa hepsini okudum öncelikle kendime şaşırdım soruna gelecek olursak çok dengesiz biri gibime geldi
02 Yorumla- +1 yıl
çift kişikli :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi mehmeti buraya çağrıyorum soruna en iyi o cevap verir yağmur asdjksdf o değilde neden ifşa ettin ben olsam çekinirim
01 YorumlaAmacı sana sürekli kaymak kaybetmemek başka ne bekliyordun?
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTAMAM seviyor seni aşk degil ama bu bence insan olarak seviyordur oda istiyor hatırda dememiş sekse onun dedigi gibi yapın arada buluşun girin yataga ikinizde mutlu olun öyle yani
02 Yorumla
Cevap sahibibenim ilişkimde böyle ilk başlkarda kızı seviyordum şimdi kız beni seviyor buluşuyoruz yiyişiyoruz geziyoruz tabi de bide arkadşlarla takılmaz falan var sosyal hayat var yani tek o degil öyle işte ney.
+1 yılYav he he işi bitsin sıkılsın senden gör gününü sahiplenmesine gelince çok var öyle profesyonel yavşak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle yapanlar yuzunden karsi cinsimden tiksiniyorum. Ilerde baska bir adamla evleneceksin, bu gunlerini utancla hatirla o zaman olur mu?
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. yagmur sana daha once salK demistimya hakkatten hakliymisim
00 Yorumla
+1 yılsendende bu çocuktanda biktik sorularından x2 biktik ... bir git artik
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaçın beyler okumayın sakın kız bildğiniz dert ağacı
31 YorumlaSen iyi bir yoldasin yarin birine kendini yamarsin kendin gibi kizlari yetistirirsin iste daha ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmehmetin bir dediği ikincisini tutmuyor
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılburcla falan alakası yok resmen oyun oynuyor seninle ne dediği belli değil yani ne bicim karakter bu?
deme ki neymiş kız bulmak için aptal olmak yeterliymiş
10 Yorumla
+1 yılo zaman gir yatağa neden sevip sevmediği sorarsın sert de davransa onla olacaksan
00 Yorumla
+1 yılsiktir ol ya gerizekalı seni kullanıyo o kesin
12 Yorumla- +1 yıl
Kullanmak istemiyo aslında. Beni sevme bana sadık kalma git başkalarıyla çık diyor. Ve saat k oldu busaatlerde mutlaka mesaj atardı ama atmıyo, demekki kafasında bitirdi beni. Gerçi bana ayrılalım diye bişey demedi ama. Keşke sırf seks için de olsa beni kullansa buna da razıyım
- +1 yıl
çok salaksın valla
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. iste bunlar seks ya bir flort sorularina gidin ya
14 YorumlaFuckbuddy den dost olmaz
10 Yorumlabu hikayeleri seviyorum heyecanlı oluyor
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRelax takiliyo arkadas.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladam sana bağlanmış seni kendine ait görüyor
03 Yorumla
Cevap sahibievet işi sadece cinsellikolsa sana kısıtlamalar getirmez işini görür basar gider
+1 yılkişisel fantazilerini doyuyorur bu
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıldeğer veriyor bence
01 Yorumla
+1 yılKıyamet loading %99.
11 YorumlaXper kazanayım
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaırılı bir konu
00 Yorumla
+1 yılyazık etme kendine
00 Yorumla
+1 yılBİZE NE BUNDAN
00 Yorumla
Detaylı bilgi