Sevgilim MSN'de soyunmamı istedi onu çok seviyorum, doğru yapmış mıyım?

Sevdiğim kişi msnde soyunmamı istedi. Onu acayip çok seviyorum bu yüzden kabul ettim. Gerçekten de bunları yapmak istediğini söylüyor zaten ben de istiyorum onunla birlikte olmayı ama birlkte olduktan sonra ayrılmamızdan korkuyorum ayrıca webcamde gördü neredeyse herşeyimi şimdilik aramız iyi maşallah diyin ama ileride tehdit edebilir mi orasını bilmiyorum ama ona çok güveniyorum güvenmesem ve sevmesem yapmam bunu onu elde etmek için çok uğraştm bir ara ayrılmıştık yeniden beraberiz. Sizce doğru yapmış mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
ben ondan ayrılmak istemiyorum ve kabul etmeseydim başka birine gidebilirdi. ileride sıkıcı olurdu ilişkimiz. ben onu kazanmak için neler yaptım bir bilseniz, böyle bişeyden onu kaybetmek istemem. hem de bu devirde her çıktığınız kişi sizden seks içerkli birşeyler bekliyor. kaçış yok yani..
Güncellemeler
+1 yıl
ben de başlarda olmaz diye düşünüyordum. hayır demiştim bazı günler webcamde konştuğumuzda bi kere görebilir miyim, ben zaten seninim gibisinden şeyler diyo. ouf bende bilmiyorum yani. şimdi bir daha benden böyle bişey isterse ben de hayıra yönelik bi cevap verirsem aramız bozulabilir. ben herşeyimi gören ilk erkekle aramızın bozulmasınıda istemiyorum ama webcame bende sıcak bakmıyorum. ne yapıcam bilmiyorum, baştan düşünmeliydim ama oldu bir kere gördü sonuçta

Güncellemeler
+1 yıl
zaten beraber olucaz bir kerecik göreyim dedi ama bi kere değil ki gördüğü 2 günde bir istiyor webcam neredeyse xs
Güncellemeler
+1 yıl
acaba benim ona karşı sevgimi koz olarak mı kullanıyor yani her istediğini yaptırmaya mı çalışıyor ki, öyleyse ben nasıl engel olucam kendime çok seviyorum
Sevgilim MSN'de soyunmamı istedi onu çok seviyorum, doğru yapmış mıyım?