+1 yılEvet ben bakirim daha bir kızla öpüşmedim sevişmedim karıya bile gitmedim her anlamda bakirim daha 0 km yim yani :) nedeni ise ilkimi eşimle yaşamak istiyorum inşallah oda benim gibi birisi olur beraber öğreniriz yaparız herşeyibirde tabi dini konular olunca yapmak istemiyor insan bakir olan cinsellik düşünmüyor ya da istemiyor diyede birşey yok aksine daha çok ister sürekli seksi düşünür ama yapamaz
13 Yorumla- +1 yıl
his derken ?
Soran+1 yılyani cinselligi bastiriyorsunuz?neler hissediyorsunuz
- +1 yıl
sürekli istek var ama mast yaparak video izleyerek tutyoruz kendimizi bişi hissetmiyoruz sen ne bekliyodun ?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl21 yaşındayım hiç ilişkiye girmedim. İki kızla seviştim sürtme yoluyla falan ama kız istedi ben yine yapmadım. Sonra pişman oldum yaptıklarım için. Dedim ileride de benim eşimin böyle şeyler yapmasını istermiydim diye. O yüzden ilk iliskimi esimle yapmaya karar aldım.
07 Yorumla
Soran+1 yılesin bakire olmasada seversen ilk onunla yasarmisin?
Cevap sahibi+1 yılHani bu nasıl deyim çok kötü bir durum erkek için Allah kimsenin başına vermesin zor gerçekten. O an ne olur bilemiyorum. Ama beni tanısan.. neyse
Soran+1 yılOlur musun?olmaz misin?
Cevap sahibi+1 yılEğer gerçekten çok severek evlenirsem olurum. Ama sevgimi hak etmesi lazım
Soran+1 yılanladim cok sagol.
Soran+1 yılne hissettin
+1 yılBurda "Hergün farklı bir kadınla sevişiyorum, o kadar fazla kadınla birlikte oldum ki sayamadım" diye takılan tiplerin çoğunun elinin kadın eline değmediğine emin olabiliriz.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılBen bakirim. Kendimi evleninceye kadar tutucam. Yaparsamda o kız beni terketmediği sürece terk etmem. Bir kızın namusunu almak kolay ama o namusun değerini vermek zor.
10 Yorumlaben varım.bi keresinde bir kızın memesi koluma değince boşalmıştım.bu sayılır mı ?
40 Yorumla
+1 yılya ben bazen artık dayanamıyorum valla günaha da el sürmek istemiyorum bazen de cinsellik çok baskın hale geliyor masturbasyonla kendimi tatmin ediyorum ama bir gün şeytana uycam gibi geliyor..
07 Yorumla- +1 yıl
valla evlenmek için iş gerekiyor aş gerekiyor bunları temin edebilmek içinde üni 3.sınıftayım ama bilmiyorum ortamda çok fena göz kayıyor benim kaymam da yakındır ya..:D
Soran+1 yılne hissettin
- +1 yıl
ne hissettin derken anlamadım tam olarak?
- +1 yıl
Amin..
- +1 yıl
sen ekle anlatıyım sana cidden yanlış anlamazsan..
+1 yılben bakirim ama bunu övünülecek bir şey olarak göstermek istemiyorum. olması gereken de bu zaten. ama günümüzde bizden zor bulunduğu için bu durum kendimizi değerli hissetmemize neden oluyor.
20 YorumlaTüm bakir ve bakireleri.. selamlıyorum.. tebrik ederim .. onları..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bakirim 30 yaşındayım evleninceye kadar da yapmayacağım
316 Yorumla
Soran+1 yıldüsüncen ne neden*
Cevap sahibi+1 yılDüşüncem derken?Benim stilim şu : Biyolojide bir kural vardır : "Ya hep Ya Hiç" diye.Ben de bu prensibe göre çalışıyorum.20 yaşında evlenseydim en baştan beri düzenli bir cinsel hayatım olacaktı ama artık yarıladım yolu :) hatta 40 a falan gelirsem hiç düşünmüyorum evliliği
Soran+1 yılyani bakir mi bir ömür?
Cevap sahibi+1 yılolabilir neden olmasın.inan az sayıda değil ben gibiler.Artık kadınlara da güven olmadığı için erkekler de cesaret edemiyor evliliğe ve zaten asosyalliğe alışmışlar bilgisayar oyunları filmler diziler falan takılıyorlar
- +1 yıl
naptın birader sen ya.dokunmak lazım
Cevap sahibi+1 yılkanka napıyım ya soğudum her şeyden valla kızlar ayrı bir dert yaşamak zaten zor stres her yerde vakit yok falan filan
Cevap sahibi+1 yılevet çocuk olayı benim de aklıma takılıyor :)
- +1 yıl
O kadar da bekleme yazık ://
Cevap sahibi+1 yılneden yazık?
- +1 yıl
Yazık Diyeceğine
Malinin zekatini versene gız çocuğa:))
Soran+1 yılkiz mi yoktu?sen mi yapmadın?bunu gercekten merak ediyorum bakir erkeklerde.
Cevap sahibi+1 yılyok var tabiki çevremde istemedim yapmak.Orta halli bir tipim ve gelirim var.Gerçekten yapmak istesem yapardım ama şöyle mantıklı düşününce 5-10 dakkalık bişi ve sonunda da hep pişmanlık yaşayanları gördüm duydum.Bu işe hiç bulaşmamak gerektiğini düşündüm ve böyle de gidiyor hayat bakalım Allah hayırlısını versin her şeyin herkese.
Cevap sahibi+1 yılçok saol @bir-adam
+1 yılDinle ne alakası var* insanın içinden gelir bazı şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah hepimizi korusun zinadan--Türkiye gittikçe değişti ama umarım daha da kötüsü olmadan insanlar bazı şeylerin yanlış old. anlarlar
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyakında herşey değişicek--sadece o kadar yakın değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılben varım
evlenene kadarda gitmem karıya kıza
evlenecegim kız buna degermi ? değmez ama olsun allah korkusu var25 Yorumla
Soran+1 yılnasil dinde erkekler icin de mi böyle birsey var?benim bildigim bir kizin evlenmeden baska erkekle olmasi günah?
Cevap sahibi+1 yılne alakası var kadında nasıl günahı varsa aynı şekilde erkekdede var hiçbir degişiklik yok yani
kadın erkek farkı yok zina zinadır
Soran+1 yılhayir benim bildigim kuranda erkegin kadından üstün oldugu yaziyor o yüzden sordum
Cevap sahibi+1 yılhayır öyle bişey yok o üstünlük başka şekildedir güç bakımından filan zinanın her türlüsü günah ama 100%99 evlenmeden mutlaka gidiyor bende söz vermiyorum bende bir hata yapabilirim belki
Allaha sorumluluklarımı yerine getirebilmek için . evlenince yaparız zaten .
02 Yorumla
Soran+1 yılDinde erkekle ilgili böyle birsey mi var?
Gizli Üye(36-45)+1 yılVeren olsa alayı yapar canim yüzde 90 'i.yüzde 10 luk kisim istisna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekte yok öyle bişi bakir kalamazyız nerede çekici kız görsek atlarız üstlerine atlamasa yorgana sıçrar falan aman derim :)
00 Yorumlabuyrun benim :) elime annemden başka kadın eli değmemiştir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkesi kendin gibi mi sanıyosun tabiki bir sürü kişi var, bırak ilişkiyi kimseyle çıkmadım bile fırsatım oldugu halde
01 Yorumla
Soran+1 yılKendim gibi saniyorum degil.saygi gösteriyorum sadece merak ediyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl23yaşındayım bende bakirim .. sadece seks isteği ile Olmuyo bana göre istesem yarın giderim ama mast . la idare ediyorum yoldan çıkarma yan çalışan çok zaten dullar çok bu zamanda
00 Yorumla
+1 yılTuvalet deliğinden başka delik görmedim
Düşün yani halimi :ppp00 Yorumla
+1 yılbu soruyu sorma amacın neydi hangi sonuca ulaştın ? öğrenmek isterim.
04 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim bakir.hislerini merak ediyorum.
- +1 yıl
ama herkes farklıdır. hangi sonuca ulaştın ?
Soran+1 yılbence gayet benzer hisleri.
- +1 yıl
evlenmeden olmaz diyenlerden mi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet var yaş 29 ve bakirim gariplenecek bir şey yok helalini beklemenin...
036 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi olağanüstü istekler var mesela herşeye etkileniyoruz
Cevap sahibi+1 yılYani tam anlasam sorunu :)
Soran+1 yılyani neden hala bakirsiniz mesela?birisi olmadıgı icin mi?karsinizdaki de bakire olsun diye mi?bastirdiginiz cinsel duygularınızdan mı?esinize mi saklıyorsunuz bla bla bla...diyelimki sevdiginiz kız bakire degil o zaman ne yaparsiniz ya da bunlar gibi seyleri merak ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılBunlara özelden cevap versem olur mu uluorta yazmak istemem
Cevap sahibi+1 yılYa vereyim ya da şöyle dini nedenleri dikkate alan biriyim ondan evlilik öncesi cinselliğe sıcak bakmadım hiç... Sevgilimvarkende ileri gitmedik bu yüzden ve şuan yalnızım... Kendimi eşime saklamakta başka neden tabi...diyelim sevgilin bakire değil bana bunu dürüstçe derse sorun etmem sevgi önemli olan
Cevap sahibi+1 yılBaşka?
Soran+1 yıltamam anladim.birde diger cinsellik yasiyan erkeklerden daha farklı baktıgınızı düsünüyorum bu konulara.o yüzden bakire olmayan bir kızla olurmusun diye sordum.genelde sürekli cinsellik yasayan erkekler kiz bakire degilse evlenmek istemiyor tam tersi sizdekinin yani.
Cevap sahibi+1 yılzaten anlamadığım kısım o çevremdeki erkek arkadaşlarım her haltı yiyor ama illede bakire diyor... ben ilişkide sevgi ve saygının ön planda olması gerektiğini düşünüyorum... tabi ki ben bakirken bakire biri ile evlenmem daha güzel ama birini sevmişsem oda beni seviyorsa ve dürüstçe herşeyi demişse neden sorun edeyim ki? peki sen bunları neden merak ediyorsun? bakire misin?
Soran+1 yılhayır sevgilim bakir ben bakire degilim.
Cevap sahibi+1 yılanladım durumu biliyor mu? ve neden birlikte olmadı sevgilin seninle?
Soran+1 yılevet biliyor.ben birlikte olmak isteyince istedi enteresan geliyor.
Cevap sahibi+1 yılanlamadığım şu sevgilin bakir mi yoksa değil mi senle mi bakirliğe son verdi?
Soran+1 yılbakir.benimle birlikte olmayi kabul ediyor?yani bu duruma son vermeyi.
Cevap sahibi+1 yılhmmm bence olayın büyüsü bozulur bakirliği giderse... hiç yakınlaşma falan olmadı mı?
Soran+1 yılneden büyüsü bozulur?
Cevap sahibi+1 yılseni sevdiği için şuan seninle o zaman seninle birlikte olmak cinsellik yaşamak için beraber olur çünkü erkek başlayınca doyumsuz oluyor arkadaşlarımdan biliyorum...
Soran+1 yılevet cunku yıllarca bastırıyorsunuz dogal olarak?
Cevap sahibi+1 yıltabi oda var? peki bir şey oldu mu yüzeysel falan ne kadar ileri gittiniz?
Soran+1 yıl29 yasındasin nedne hic yasamadin?ne düsünerek?
Cevap sahibi+1 yılsöyledim nedenlerini ama bir kere bir yakınlaşma olmuştu eski sevgilimle sonra durdum nedense yanlış olduğunu düşündük... sen peki ne zaman bekaretini kaybettin sadece bir kişi oldu hayatında?
Soran+1 yılhayir.erkek arkadasım merak edip sordu ama söylemedim kac kez oldugunu
Cevap sahibi+1 yılkaç farklı kişi peki burada söylemende sakınca var mı?
Soran+1 yılsizin icin sayı önemli mi?
Cevap sahibi+1 yılilki kaç yaşındaydı diye soralım yani merak ettiğimden sordum sayıyı
Soran+1 yıl19
Cevap sahibi+1 yılanladım... peki sevgili dışında kimse olmadı dimi tek gecelik falan?
Soran+1 yıloldu
Cevap sahibi+1 yılPeki şuan yapmadan nasıl duruyorsun?
Soran+1 yılsevmedigim insanlarla ya da yakınlık hissetmedigim insanlarla yasamıyorum.simdi sevgilimle yasamayi düsünüyorum.lakin onun bakir olmasi biraz beni garip hissettiriyor.
Cevap sahibi+1 yılNe gibi garip? Birde sevgilin varken biriyle oldun mu bakir sonuçta o?
Soran+1 yılhayir henüz olmadim.bilmiyorum kendini bu konuda ürkek biraz
Cevap sahibi+1 yılBuradan ne kadar devam eder bu sohbet bilmiyorum ama merak ettim onunla hiç yakınlaştın mı?
Soran+1 yılbenim yakinlasmam direk cinsellikle olur
Cevap sahibi+1 yılÖpüşme falan olmadı mı ya? Alıştırman lazım bence... Bu arada arkadaş mıyız merak ettim :)
Soran+1 yılsanmam
Cevap sahibi+1 yılÖpüşme oldu mu? Özelden devam etme şansımız var mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bakirim neyi merak ediyorsunuz.. gayet normaliz aslında
00 YorumlaBakirim ve 18 yaşındayım.Bekliyoruz işte :))
12 Yorumla
+1 yılbuyrunuz bana mi seslendiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılDüsünce yapinizi merak ediyorum.aciklarmisin?
- +1 yıl
bakirlikten kastin hic bir kiza dokunmadan yasamaksa imkansiz bunu ancak
dini kurallaradan hic sapmadan yasayan kisiler yapabilir yok mudur vardir hemde cok
ama sevismeden otesi birlesme olarak bakarsan ben bunu basit bir sekilde siradan biri ile yasamak istemiyorum
aslinda acik konusacam da buradan yazamiom ozelden yazarsan anlatayim
Soran+1 yılekledim.
+1 yılharm diye sabrediyorum...
10 Yorumla
+1 yılbakir değilim birkaç ilişkım oldu
00 Yorumla
+1 yılSikecekle yakacagin kotusu olmaz diyenlerdenim
10 Yorumla
+1 yılkaldımı o dedigin bu dönemde
00 Yorumlayoktur galiba zanlımca:)))
02 Yorumla- +1 yıl
Zannımca... Zannetmekten geliyor...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız eli degmedi elime :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim bakir.
15 Yorumla
Soran+1 yılne hissediyorsun?yasamayi düsünüyor mu?sen düsünüyormusun?
Cevap sahibi+1 yılEvlendigimizde olur.
20 yasinda
Soran+1 yılsen bakiremisin peki?
Cevap sahibi+1 yılEvet.
bakirim yaşım 26
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok utanıyorum :(
08 Yorumla
Soran+1 yılevet bende karsimdakinde hissettim.neden böyle hissediyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılherkes yapmış ben arkadaşlara yaptım diyorum ama yapmadım hiç
Soran+1 yılpeki neden?yeterince cekici olmadiginizi falan mi düsünüyorsunuz,utangaclik mi?ya da gercekten kendini esine saklamak mi?
Cevap sahibi+1 yılaslında çok istekliyim ama yapmak istemiyorum yanlış birşey
Soran+1 yılsorumun cevabini tam alamadim?
Cevap sahibi+1 yılyakışıklı olduğumu söylerler utangaçlık var ama asıl sebep herşeyi yerinde ve zamanında yaşamak
Soran+1 yılyani esine sakliyorsun*
Cevap sahibi+1 yılyani
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet ben varım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bakirim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl26 yasindayim bakirim evet esimle birliktr olmak istiyorum ve esimin de bakire olmasini isterim baskasinin esi olcak insani da kirletmek istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet ben bakirim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler