Evli degilim bnu sormzlr herhalde eczanede?
cevaplrnz seviyeli olursa sevinirim
cevaplrnz seviyeli olursa sevinirim
kimsenin san abunu neden yaptiriyorsun evlimisin bekarmısın gibi sormaya hakkı yok ..ancak şu var bizler genel olarak biraz meraklı millet olduğumuz için öylesine iğneyi yapan kişi belki sorabilir onuda işine nasıl gelitorsa öyle cevaplarsın olur biter :)
Su akp zirvaliklari belki hastane raporu olmadan yapmaz diye düşündüm
tam tersi akp bu konuda özgürlük sağlıyor iyi araştır ;)
Bu devirde onu sorgulamadan yaparlar o iğneyi ama onu birde araştırmanı öneririm. link bu linkten biraz oku yan etkilerine felan bak sonra ol derim.
Teşekkür ederim
Rica ederim ama bu tür boş şeylerlede uğraşma derim tabi bana düşmez bu ama.
Bos seyler?
Evet boş şeyler.
Ilac, seks?
Fark etmez ki ikiside aynı.
Hmm
Mantıklı olarak düşünürsen çok saçma yaptığın şeyler :))))
Mantıklı düşünmüyorum hayatimi yasiyorum herkes kendi hayatineden sorumlu burada nasihat dinlemeye ihtiyacım yok her koyun kendi bacağından asılır sen dolu seylr ve mantıklı seyler yap ;)
Ahh ahhh şu kızların lafı tersinden anlamasına hayranım :)))
:) bende patavatsiz konusanlara ;)
Patavatsızlık değil yaptığım. Az mantıklı ol dediğim o cümleyi tekrarlıyorum. Sana hakaret edip öğüt vermek ders vermek niyetinde değildim. : )
Ne icin mantık?
Bana laf etceğine oturup bir düşün bu adam neden böyle birşey söylemiş olabilir diye ? Hemen yargılamak yerine hakaret etmek itici laflar söylemektense oturup bir düşün :) sana attığım linkteki yazıları iyice oku ? ve sorduğun sorudaki niyetini bir düşün. Mantıksızlığı anlarsın.
Sorumda mantıksızlk yok niyetim güvenli bir seks
Eee sorudaki verdiğin yöntem ile ilgili attığım yazıyı okudun mu ?
Henüz okumadım
Oku derim. Zaten okuduğunda direk özür dileyeceğini tahmin edebiliyorum. :) + bu konuda yapabiliceğin bir çok yöntem varken bu tür ilaçları vücuduna enjekte ettirme.
Neler mesela?
Bayağı sürer vaktin var mı?
Yarim saat
İstersen Gizliden çıkayım mesaj at ?
Burdan yazsan?
Amacım sana sarkmak değildi merak etme :) Diafragma mesela ? Spermisidler mesela ?
Ondan degil aslında eklemeyi sevmiyorum
Zaten ekle diye söylemedim mesaj at demiştim. :)) O dediğim yöntemleride araştır derim ki daha çok sayıda var.
Arastircam Teşekkürler
Rica ederim . Bi kaç tanesinin adını daha vereyim :) servikal başlık , Geri çekme , Takvim yöntemi gibi :)
Geri cekme riskli ve bnu sevmiyorum
Takvimde sanırım yumurtlma dönemiyle alakali?
Evet. aslında o sevmediğin riskli dediğin en güveniliri olduğunu biliyor muydun :)
Zevk suyunda bile sperm varken bu guvenlr olamaz ve ben ztn içime boşalmsni seviyorum
İçine boşalmasını seviyorsan riskisiz ve güvenilir 2 yöntem var :)
?nedir
Erkek veya kadın sterilizasyonu ...
Nerden biliyosn bunları
Ben kullanmadım. Bakma bu kadar bu konuda yorum yapıp isimler verdiğime ... Ben daha önce öpüşmedim bile :) Fakat bilgi edinmek için birşey yaşamakta gerekmez araştırmalar sonucu.
Ilerdr hamile kalmak istiyorum ster. Olmaz ayrica kadnligimi.hissetamam ki
Garip garip düzeltmeler yapiyr burasi yazıda
Anlıyorum teşekkür ederim ben çıkıyorum artik
Selamet ile başka sormak istediğin birşey olursa bu cevabın altına yorum olarak yaz ben cevaplarım mesaj göndermeyi sakıncalı gördün ama buradan yardımcı olurum. Sanada iyi geceler.
Çık gizliden bakalim kimsin ekleyim
Al bakalım.
Ekledim
Bu kıza cevap vermek yanlış bir şey arkadaş..
"soran" madem hayatını yaşıyor ve akıl verilmeye ihtiyacın yoksa neden burada soruyorsun?
link
bunu oku bence canım ondan sonra karar ver...
Teşekkür ederim canım
ya şimdi gördüm başkası da vermiş aynı linki:))
önemli değil canım mutluluklar...
:)) sanada mutluluklar kuzum
Cevap
10Cevap
Eczanede enjekdiyon yapmıyorlar doktora yaptırman gerekir. Reçeteyle satılan bir ilaçsa reçetesiz de yapmazlar:)
Hadi ya saol bunlar aklima gelmemisti
Önemli değil. Bir de kondomdan ben de nefret ediyorum mesela partnerin kendini kontrol edebiliyorsa kendini çekebilir boşalmadan. Risk var ama yaşamadım henüz. Sırf bunun için oynama hormonlarınla bence.
Yapabiliyoda ben icime bosalmasini seviyorum onu napcaz?
İşte o sıkıntı:) eczaneden al aile hekimin falan yapar enjeksiyonu. Kimse yapmazsa kendin yap zor bişey değil :)
Aile hekimi direk aileye bildirir baklim belki gizli bir Dr eve getiririm
Reşit değilmisin :s
20 yasndaym
Sanırım doğum kontrol iğnesi o, epey zararlıdır genel olarak. Normal doğum kontrol haplarını veya Spiral kullanmanı tavsiye ederim.
Dogum kontrol haplarni unutuyrm bazen spiralde ugrasamm
Kendinmi takiyosun?
:))) yanlis anladin kendi takabilirmi kisi
Ben erkeğim demis bide :)))
Ne işe yarıyor onu deseydin bilirdik, şimdi kim google'i açacak.
Aspirin bile artık reçetesiz verilmiyecek diye bir haber duymuştum ama...
Bnun ne oldgnu bilmeden yardimcida olamazsn ztn
:) Dogum kontrol
bazı ilaçların reçeteyle alınması gibi bir zorunluluk çıkmıştı bu ilaçta var mı bilmiyorum araştırmak lazım yarın sorayım birine :D
Niye güldun?
Hmm
Hanimefendi tek yan etkisi rahim duvarinla kalinlasma ve istenmedik zamanlarda kanamadir belli bir zaman sonra kanamayla birlikte mukozaninda ciktigini gorursunuz bilginize
arkadaşım yan etkileri çok fazlaymış. Yine de sen bilirsin :)
Oyle ama kullanmam lazim
yan etkilerini bir kenara bırakırsak gerçekten mükemmel bir iğneymiş. haklısın yani. diğer yöntemlerin hiçbiri kesin garanti veremiyor :))
:)) aynen
sizin gibi kızları görünce imreniyorum yaa. özgürlük bambaşka bişey. biz bişey yaşayamıyoruz bari siz bu hayatın keyfini sürün :((
Siz neden yasayamiyrsnz?
mahalle baskısı, çevre vs. diyelim. daha bir kızın elini tutmuşluğum yok düşünebiliyor musunuz :(
Bir erkek olarak? Buna kimse karismaz ki erkeksen
öyle de bir karışılıyor ki. yobaz diye tabir edebileceğimiz çok aşırı çevreler var. ben de o çevrelerden birinde yaşıyorum işte. eğer bir ilişki yaşasam tamamen soyutlanırım çevrem tarafından :(
Hadi ya acidim sana
neyse senin de canını sıktım. kusura bakma :(
Kusurluk bişey yok üzüldüm
boşveeer üzülme bana. sen hayatın tadını yaşa :))
işe yarıyor mu ve acaba vücut dengesini bozar mı?
Bilmiyorum ama hap icmeyi unutanlar icin ideal
adet düzenini bozar mı? doktora danışmalı mı bunun için acep?
Sanirim evet
hangi soruma evet? :)
Dr
beni bilgilendirir misin vurdurursan? dr a danıştığında?
Sevgilin icinmi?
eklesene bir beni.
Hamilelik şön mi
Şön?
Evet
Evet
O olmaz
Bütün dengeyi bozuyor
Adet düzeni gbi dengesz kanamlr gbi
Neden?
ne işe yarıyo o
3 aylik doğum kontrol