Cok tahlisiz bir olay lütfen yardımcı olun arkadaşlar :(

Sevgilimle evde sevisirken üniversiteden ev arkadaşı eve gelip bizi yarı çıplak yakaldi çocuk benim göğüslerimi ve beni sevgilimin penisi emrerken gördü salona girdi önce bir an donup kalip baktı ve sonra Özür dilerim deyip çıktı iki senedir beraberiz birbirimizi cok seviyoruz o benim ilkim ama bu olay beni cok sarsti hemen ustume tshirtimi orttum o çıkınca giyinip sevgilime bittigini soyleyio eve geldim sevgilim kapima kadar geldi yolda bitmesin bunu birlikte asicaz diye yalvardi sizce ne yapmalıyım ?iliskiyi bitirmeliyim en yakin arkadasi bizi öyle gördü sevgilim ne düşünmüştür beni hala sevebilirmi bu durumda ? cok utandım yerin dibine girdim ne yapmalıyım ayrilmalimiyim off çok kötü bir olay bu..yardım edin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Evde bir baskasi yoktu arkadasi sonradan geldi eve okulda dersi vardı normalde derse girmryip eve gelmiş ayriyetten sevismeyide ben istedim hazır evde kimseye yokken dedim o masumca tv izliodu ama arkadaşının geleceğini tahmin etmedim bende oda:((
Güncellemeler
+1 yıl
Ayriyyetn cocugun biri 15 dk önce benzer bir soru sorarak kandırmaya çalışmıs benim sevgilimin arkadasi kesinlikle değil biz salondaydik kendi odamizda değildik sırf kargaşa yaratmak için açmış soruyu itimat vermeyin
Cok tahlisiz bir olay lütfen yardımcı olun arkadaşlar :(