Hem ruhum hem bedenim istiyor.

Bir arkadaşımla birlikte dışarıdaydık iki erkek arkadaşım gelicek dedi. Neyse geldiler, normal konuşuyoruz herşey güzel. Sonra birinin evine gittik oturduk konuştuk. Bana bakışlarını o an farkettim. İstedik birbirimizi. Yatağa geçtik ikimiz, ama ben o gece yatmak istemiyordum bir başkasının evinde ve prezervatifte yoktu. Açık açık söyledim, uzakta bir erkek arkadaşım var bak gelecek bekleme, bu an güzel sadece. Hayatımda ilk kez ten uyumunu yaşadım. Öptü sarıldı kokladı. Kokuna bayılıyorum dedi. Benimle yatmak için çıldırdı yalvardı resmen. İzin veremedim.

Sonra her gün konuştuk, nelerden hoşlanırız nasıl buluşacağız. Bir türlü uymadı görüşemedik. Bir gün beni çağırdı ve resmen naz yaptım. İki saat yol gitmem gerekecekti. Sonra aldım gönlünü. Ama ilk geceden sonra dediğim şey "umarım bana aşık olmaz"dı. Şu an onu düşünüyorum. Neden? Üç gündür konuşmadık çünkü yazmadı. Ben de yazmıyorum. Ama onu çok istiyorum, beni arasın ilgilensin istiyorum konuşalım istiyorum ve onunla yatmayı çok istiyorum.

Aslında haftasonu evde yalnızım onu çağırabilirim, ama istiyorum ki o çağırsın, o uğraşsın o bişeyler yapsın. Ama böyle yapmadıkça konuşmadıkça deliriyorum, resmen tersine döndü durum.

Evet o kadar ilgilenip bir anda bırakan adama deliriyorum çok istiyorum aşık gibi hissediyorum ama biliyorum ki bunu belli edersem 1-0 malup konumuna düşeceğim. Ama o an öyle bir trip yaptım, ve ya soğuduysa istemiyorsa diye korkuyorum.

Ne yapmalıyım? neden böyleyim? Onun yazmasını aramasını ev bulmasını mı beklemeliyim?

Derdim sırf seks değil anlatabilmişimdir, çocuğun omilk günlerdeki gibi beni arzulamasını istiyorum.
Hem ruhum hem bedenim istiyor.