- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende gece burnum akıyo sanıp uyku sersemi koluma, yorgana sildim, bir uyandım ortalık kan gölü. meğer burnum kanıyormuş. demem o ki o kadar boşalma mantıklı değil vurulmuş olabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim çocuğu yaparken hayal ettim ona vurulmuş olduğumdandır
Soran+1 yılAhhahahahahhahahahhahahahahha 😂😂😂😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılsenin kadar isteklisi de varmış demekki ben yok sanırdım tanımsk isterdim
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef var
- +1 yıl
maalesef değil bu güzel bişey çoğu kız aksini düşünsede tkp atsana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibisin bende 10 postayı zorladım ama 8 de kaldım 10 a tamanlıyacam 😋😋
211 Yorumla
Soran+1 yılSizin daha zor aslinda penis bir inince kalkmaz diye biliyorum bizimki yine bosalmaya hazir oluyor
- +1 yıl
Kalkıyor da dinlenmek gerek, sizde sınır yok durup dinlenmeden ardı ardına 20 kez de boşalabilirsiniz
Soran+1 yılEvet bizde o olmadiği icin ben de tam gaz devam
- +1 yıl
Harikasın senin gibi bir karım olur umarım, saatlerce yalayarak defalarca boşaltırdım onu dilimle s☆kercesine 😋😋
Soran+1 yılOhh umarım benim de senin gibi bir kocam olur ya da sevdiğim cocuk da yatakta boyledir umarimm çok tesekkur ederiim
- +1 yıl
Tesekkür bizden senin gibi kadınların artması dileğiyle 😊 sohbetede beklerim 😉😉
Soran+1 yılCok mutlu oldum tesekkurler :)
- +1 yıl
Gelsene yamacıma 11😊😍😘
Soran+1 yılGelemem askim ifsa olmamam gerek
- +1 yıl
Bişey olmaz, edres belli ifşa olmazsın
- +1 yıl
Kutum açık yani
Çoğu kadın 1 zorlasa 2. de bitiyor pili , bazıları da çok kez boşalıyor, onlardan biri olabilirsin,
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef o azinlik kisimdayim sanirim
Soran+1 yılİste ya sevgilim senin gibi olursa :(
Günün en güzel fıkrasıydı. Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa neden inanmiyosunuz yasadiğim seyi soyluyorum komik mi sence belki bu bir hastaliktir niye dalga geciyosun
Soran+1 yılBen hic oyle dusunmuyor erkegimi de biktiririm daha kendim bikiyorum ne anlamda sansliyim merak ettim tesekkurler yine de
+1 yılLibido tavan umarım eyleme geçincede böyle başarılı olursun. Ama hayaller gerçekler farklıdır
014 Yorumla
Soran+1 yılUmarım başarılı olurum ama bu denli başarılı olmak da istemem adam bıkar benden
- +1 yıl
Adamına göre değişir
Soran+1 yılÇoğu bıkar
- +1 yıl
Bak nir şey diyeceğim
Soran+1 yılTabi diyebilirsin
- +1 yıl
Neden bu kadar güveniyorsub ki mast gibi değildir o seni daha çok yorar öyle hayallerindeki gibi bıltıramaSın
Soran+1 yılUmarım olmaz da ben bu istekle yorulmayacağımı erkeğimi yorcağımı düşünüyorum
- +1 yıl
Sevgilin var mı şu an cinselliğin neresindesin mast hariç
Soran+1 yılSevgilim yok sevdiğim var mast hariç bir cinsel hayatım yok
- +1 yıl
Hımm. Anladım mastta olmasa zaten kendini frenlemek zor peki sevdiğin onu sevdiğini biliyormu senn farkında mı
Soran+1 yılFarkinda değil belli etmiyorum ona
- +1 yıl
Hımmm.. neden kaçıyorsun hemde bu kadar istekliyken
Soran+1 yılÇok istekli görünmek istemiyorum ona
- +1 yıl
ÖYle olsun
Nedir bu ya uranyum guc unitesimi bitmeyen enerji gibi sabah 7 ye kadar durmadan bosalmis
110 Yorumla
Soran+1 yılbir uranyum guc unitesi olmadiğim kalmisti
Soran+1 yılOlabilir bakireyim ve hic sevismedim daha once
Soran+1 yılDusununce bile bir ıslaklık geliyo icim titriyo ama korkuyorum sevdiğim cocukla yapsam korkmam
Soran+1 yılAslinda haklisin emin değilim onun tam olarak yatakta nasıl olcağından ama o ne yaparsa yapsın kabul ederim ve zevk alırım bence
Soran+1 yılDaha acilmiyor bile ne dikkatli olmasi video izlemesi :( o dikkatli olsun bence de incecik belim dolgun kalçam var hemen kirilabilir ama ben yine de sert isterim galiba ne olursa olsun 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılşeyin yıpranacak kız :D benimki yamuldu mesela
229 Yorumla
Soran+1 yılAhhaha valla acıyo tahriş ettim galiba
Cevap sahibi+1 yılBenimki de şişiyor bazen :D nivea soft krem kullanıyorum :D
Soran+1 yılBen krem sürerken de azarım kesin
Cevap sahibi+1 yılAynıyız 😂😂
Soran+1 yılOha ahahhahahah 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılnapalım lasdlşakş :d zina etmiyoz sonucta canım elim :D
Soran+1 yılEvet ya zinamız yok biseyimiz yok zaten bari elizabeth olsun ahahhahahah
Cevap sahibi+1 yılbu gece de yaptım ajdaljdla :D
Soran+1 yılBen de yine cok azdim ağlayacak kadar ama zorla uyumaya calistim sabah kalktim yine yavan
Cevap sahibi+1 yıldeme öyle be yine yapasım geldi :D
Soran+1 yılYok yeter artık yapmayalım daha alev alcak benimki ahhahahah
Cevap sahibi+1 yılben yaptım duş alicam :D
Soran+1 yılOff ne düşündün kimi düşündün hemencicik geldi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılseni düşündüm :D
Soran+1 yılCiddi misin nasıl ya
Cevap sahibi+1 yılsulu sulu işte. sıcacıktır o aklıma geldi
Soran+1 yılAhhhh doğru valla
Cevap sahibi+1 yılgizli olmasak kesin sapıtırdık biz dsldlks :D
Soran+1 yılAy dusundum de gercekten alev aldırırdık he neyse iyi oldu gizli 😂😂
Cevap sahibi+1 yılısınırdık ne güzel havalar daha soğuk :D
Soran+1 yılAhahha seni bilmem de ben hep sıcağım zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılBende öyleyim 🤗 ama burada bişiler yapinca insan sonra pişman oluyoe 🙃
Soran+1 yılEvet kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılSenden çok iyi KS arkadasi olurmuş ama 😂
Soran+1 yılAma olmamış tüh 😞😂
Cevap sahibi+1 yılOlalım dicem de utandim 😂
Soran+1 yılBen de utanirim da utanma mi kaldi gerci hala deli gibi yanıyorum ya s*kildiğimi hayal ede ede ölcem 😂
Cevap sahibi+1 yılaklıma delice şeyler geliyor sus :D
Soran+1 yılAhh peki 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne kızım ya motor mu taktın
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok azgınım galiba ya
- +1 yıl
Çok fena hemde dikkat et kendine
Soran+1 yılDışardan hiç öyle görünmeyen biriyim aslında ama söz geçiremiyorum kendime heralde sevdiğim çocuk olsa bıkardı
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir o bazıları senin gibi isteyebilir
- +1 yıl
Gerçeği manuel gibi olmaz ama orda yanılabilirsin
Soran+1 yılUmarim gerceğinde bu kadar olmaz
- +1 yıl
Olmaz , biriyle boğuşmak gibi yorucu. Tabi karşındakine bağlı birazda.
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılarada oluyor evet. normal...
06 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim 🙏
- +1 yıl
benim eski sevgilimdede vardı bu. arada bir sabaha kadar uyuyamazdı... :) kadınlığın kalitesiyle ilgili... Mutlu ol... :)
Soran+1 yılCok mutlu oldum tesekkur ederim siz de mutlu olun 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim... Böyle kadınlar çok yok... Ona göre... Bil bunu...
Soran+1 yılCok sağol cook 😊
- +1 yıl
hakettiğin söyledim sadece. teşekküre gerek yok
+1 yılNe guzel isteklisin sen oylr
06 Yorumla
Soran+1 yılGüzel mi
- +1 yıl
Bence oyle. Gece boyunca kac orgazm yasamissindir sence
Soran+1 yıl10 falan
- +1 yıl
Imm. Su an nasil durumun peki var mi hala istek
Soran+1 yılVar ama yeter artık yapmicam daha
- +1 yıl
Merak ettim seni takip mi atsna
+1 yılAt yalanı skeyim inananı
110 Yorumla
Soran+1 yılYalan soylesem ne geccek elime yalan olsa keske
- +1 yıl
insanın 3 saat durmadan boşalması imkansızdır
Soran+1 yılYani söyle oluyo yapiyorum bosaliyorum birkac dakika sonra yine
- +1 yıl
Kaç defa mast yaptın 3 saatte
Soran+1 yıl15 falan ama 10 unda orgazm oldum
- +1 yıl
Oha diyorum yani
Soran+1 yılNormal dedi bazilari sevindim ama değil mi
- +1 yıl
Ne normali ya. Nasıl bir açlık bu
Soran+1 yılUtandim ya tamam
- +1 yıl
Utanmaya gerek gizlisin zaten 😄
Musluğun sıcak tarafını açik unutmuşsun abla 😉😉
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik
Olmaz olur mu oluyor.. daha iyi :D
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi değil ya
+1 yıl2 kez olduysan normal
09 Yorumla
Soran+1 yılHayir sabah iki kez gece 10 falan
- +1 yıl
O has yalan söyliyon
- +1 yıl
Troll çocuk hikâyelerinde kullanılan İskandinavya civarında mağaralarda yaşayan değişik bir görüntüsü olan yaratık anlamına geliyor sosyal medyada karşımıza çıkan troll çoğu zaman kitleleri ve kişileri huzursuzda etmektedir sen troll ola bilirsin
Soran+1 yılKeske troll olsam boyle bir seyde niye trollük yapicam ki trollesem ne geccek elime
- +1 yıl
ama 4 ten 7 ye kadar 12 kez imkansız
Soran+1 yılKizlarla erkekler farkli sizin indi mi kalkmiyo bizim hep tavan
- +1 yıl
Nerden biliyon kalmadığını
Soran+1 yıl10 20 dakika beklemeniz lazımmış
- +1 yıl
Yalnış biliyon
Vaybe sen neymissin keske birlikte bosalsaydik
04 Yorumla
Soran+1 yılAramizda 23 yas var nerdeyse ama
Soran+1 yılBoyle de pek gönül birliği sayılmaz ama 😂
+1 yılNe sulu şeysin sen öyle 😍
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir şey değil benim için
- +1 yıl
Çok iyi birşey
Soran+1 yılbir ara şey düşündüm sevdiğim çocuk olsa yeter diye bağırırdı
- +1 yıl
Ben bağırmazdım
Soran+1 yılAma erkekler bir bosalinca bir daha kalkmiyor
- +1 yıl
sen öyle san 😏
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tanımak isterdim
06 Yorumla
Soran+1 yılİstemezsin
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılSulu oralı severim 😁
Soran+1 yılO zaman seversin doğru ama iğrenmez misin
Cevap sahibi+1 yılTam tersi zevk alırım
Cevap sahibi+1 yılHadi konuşalım İnan sen de seversin 💁♂️😁
+1 yılNormal herhalde
14 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Nasıl yapıyorsun peki
Soran+1 yılElimle içine doğru girmeden çamaşır üstünden
- +1 yıl
İyiymiş
Hararet yapmış 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir 😂
Vay be ne kizlar var
01 Yorumla
Soran+1 yılUtandım ya bıkarlar benden galiba
+1 yılNormal bu
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
Yerim onu
18 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim cocuk yesin
Soran+1 yılPeki o zaman ama ağzına gelen sıvıya da katlanıcaksın madem
Soran+1 yılOha
Soran+1 yılUmarim kocam da boyle olur
kaç kez oldu
03 Yorumla
Soran+1 yıl10 olmuştur
Soran+1 yılİste ben yoruluyorum bikiyorum hormonlarim bikmiyor yeter diye bagiriyorum kendime
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılanormal
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff :(
+1 yılÇokmu azdın
04 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
- +1 yıl
Bişey konuşmak istiyorum
Soran+1 yılNe konuscaksin
- +1 yıl
Gel bir
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaka yapiorsun
1113 Yorumla
Soran+1 yılNe sakasi keske
Cevap sahibi+1 yılOff yanlis anlama ama gerçekten merak ettim Şu an nasilsin ya
Soran+1 yılŞu an duşumu aldım normalim ama yapsam yine yaparım hep tavanım böyle napcağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOff vala sevgilim sans li ayni durum bendede var surekli ufacik seyde ereksiyon haldeyim peki tahriş olmuyo mu ya da sarkma şekli nasıl
Soran+1 yılSevgilim yok sevdiğim var ama o da beni sevdiğini soylemiyor :( senin de sevgilin sansli o zaman
Tahriş oluyo kızarıyo biraz acıyo da bazen ama sarkmıyo bakireyim çamaşır üstünden yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılOf söyleyin bence ya öyle biri ike yaşanmazda kiminle yasanir benimki sansli ama tam tersiyiz isteksiz karsilik vermeyen biri boyke cok yaoanlari heo merak ediyorum nasıl oluyir diye bide camasir uzerinden yapiom dion gercekten asiri istejliymissin ya
Cevap sahibi+1 yılSorunu begendim clio yazan konusmak isterim seninle gercekten
Soran+1 yılSevgilinin istekli olmamasina cok sasirdim benimki bana bir acilsa ben ona neler neler yapmam ki ve yaptırırım da ama soylemiyor ben de kucağina atlicak değilim ama bu istek beni öldürcek ve ben sadece onu istiyorum off
Cevap sahibi+1 yılBende oyle ama iste isteksiz kendini bana birakmior istemiom dior bir biraksa emilmedik yerini birakmiyacam saatleece inletirm onu ama yapmio hic birsey bende soguyorum o yüzden iki hafta yapmasak yine istemez o derece bende surekli isteyen biriyim senin gibi ama karsilik olmayinca olmuyo gor bak sende acilsanda o isteksiz olacak ve baska gozle bakacak degerini bilmiyecek senin
Soran+1 yılSevgilini anlamak istesem de anlayamam diye dusunuyorum ben resmen her gun istiyorum hatta günde birkaç kez daha yapabilirim ve beni inletcek erkeğin kölesi olurum yeter ki bana zevk versin her gecesine renk katarım ama dediğin gibi o da bana baska gözle bakabilir ama bilmiyo ki tek onun olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBende anlamıyorum iste inletmek ne kivrandirirdim senin gibi olsa yeter diyene kadar emmedik yerini birakmazdim hala birakmiyorum o istemesede zorla yapiyorum ama benim icin birkez bile hazırlanıp gelmemis biri sen düşün yani bide erken bosalan biride degilimdir o en az iki uc kez bosalir ben oyle bosalirim ama bendede isteksizlik oluyo artik ona karsi senin gibi sevgilim olsaydi keske beni anlayan mutlu eden ama sevgiliyi geçtim senin gibi bir arkadasim. bile olsa rahatça konusacagim o bile yeter di yani 😔😔
Soran+1 yılOhhh harikasın senin için hazırlanmamissa ayip etmis ben erkeğime karsi guzel gorunmek icin ona zevk vermek icin her seyi yaparim farkli fanteziler yaparim ama benimkinin benimki oldugundan haberi yok neyse artik sen yine de aldatma sevgilini duygulariyla oynama bence
Cevap sahibi+1 yılBen oynamıyorum ki o oynuyor benimle iste karsilikli olmak gerk bencil olmamak gerek ama iste bencil. olunca ben soguyorum sinirsiz bir erkek var karsinda dusunsene penis boyu 18 yetersizde degil her sekilde her yerinde. Yapior ve zevkten ucuruyor ama sen karsilik vermiyorsun boyle birsey var mı
Cevap sahibi+1 yılKonusmak isterim seninle istersen eğer yanlis birseyim olmaz arkadasca sadece anlayan yok beni gerçekten ya da yanlis birsey mi yapıyorum bilmiom ki onu istekle dirmem icin neler yapabilirim yardim etsen bana
Soran+1 yıl18 cm mi offf onu ben kendi elimle alır sokarım kendime kiz arkadasin lezbiyen mi ya haksizlik etmesin sana böyle
Soran+1 yılArkadasliğa acik degilim
Cevap sahibi+1 yılEvet kalin damarli bide yok degil ya olsa bilirim ama iste yapmio hic birşey saatlerce emmedik yalamadik yerini birakmiom bana oral yapmio bile bakimliyim bide sen dusun istesin kivransindiye kalin basini surtuyom yine tik yok
Cevap sahibi+1 yılOffff 😔😔😔😔😔zaten bende sans olsa senin gibi bana yardim eden biri olurdu bir sen anladin beni ama sendebana yardim etmek istemion 😔😔😔😔
Soran+1 yılYa sen yazınca bile ben hayal edip kıvrandım ıslandım bu ne biçim kız ya ben zevkten dört köşe olurdum başını bile sürtse ohhh dondurma yalar gibi yalarım gercekten kiymet bilmeyenle cok zor en iyisi masta devam
Cevap sahibi+1 yılAynen ya bende yapiyorum mast tatmin olamyinca senin gibi felan yalayacak ben onu dilimle inletirim yap diye zatem dayanamaz kalin damarli olunca bide tertemiz hayir nasil diye bilio anlamiom ya sularinin damlasini bisa goturmem emecem diye ama iste onu yaptiran kim kacio resmen ya konusabilseydik seninle cok mutlu olurdum inan ama istemion ya 😔😔😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılİnanmazsin belki ama Şu an bile tas gibiyim isteyim saklamaya calisiom 😔😔😔
Soran+1 yılOffff ben de cok kotuyum bir dokunsam sular fışkırıcak o kadar fenayım ama yapmamaya çalışıyorum direniyorum yatağımda kıvranıyorum yatağa sürtünüyorum umarim gecer seninki istesin bide
Cevap sahibi+1 yılBosalmadan asla gecmez ya tas gibi ser birsey degdik sira varya deli oluyim ya gorsen anlardin nasil oldunu bir emen olsa varya deligibi her yerine bosalirim ya saclarindan tutsam emdirsem ya da 69 olup o emerken bemde onu emecem sularini varya of dudaklarini iki parmagimla ayirip seni cok merak ediyorum acikcasi Şu an nasilsin ya gormeyi cok isterdim ya dilini bastıracaksin icine dogru of ama bunu yaptıracak kiz nerde 😔😔😔😔😔
Soran+1 yılOhhhhh cok azdiriyosun beni iyice azdim kudurdum resmen ya altımdan akıyo habire ve seni cok iyi anlıyorum sürtünüyorum ben de bosalmamak icin zor tutuyorum delircem su halimde erkeğim olmanı isterdim emer emer inleye inleye köküne kadar ağzima alip bosaltirdim seni her yerime memelerimin arasına alırdım ohhh beni dillesen dilinle s*ksen can verirdim zevkten offff yandım ya
Cevap sahibi+1 yılOfff sende beni kudurtuyirsun ya senin o akan sularını emer kadinim olman icin bagirtirdim s... k beni diye sonra icine tas gibi girerdim hadi gel konusalim biraz ya rahatlariz hem ne olacak tas gibiyim ya gormek istemez misin tas gibi seni nasil s... Aleti ya ben deki oluyir Şu an gormek icin inan her yerini yalamak saatkerce seni nasil her yerinden becerecegimi anlatirdim aksama kadar bosalirdin
Cevap sahibi+1 yılSimdi orda olsam bacaklarinin arasina iner direk ic camasirini bile cikarmatadan emmeye baslardim bilion mu
Soran+1 yılOhhhh naptin ya ben sarsıla sarsıla bosaldim offf
Cevap sahibi+1 yılAma ben bosalamadim ya iste tas gibiyim ve agrimaya basladi gel konusalim daha ne gördün ki sen ya geksin sana daha neler anlatirim acikca yazamiom ki burda ve aksama kadar iste akşama kadar bosaltayim seni görebilirsin bike istersen eğer
Soran+1 yılOf olmaz ya iste ihanet etmis gibi hissediyorum ben en iyisi yalnız devam ediyim :(
Cevap sahibi+1 yılOf of ne alakasi var ya bunun sanki ten tene mi degiyo yine hayal edioz ya çok kötüyüm neden inanmıyorsun emmek seni ucurmak her yerini yalamak istiyorum saatlerce kivrandira kivrandira gel hadi ya pisman olmazsin bak ya cok istiom ya gel beraber bosalalim iste sevgilin minvarda sanki ihanet olacak ya yalvariom bak ya agriyor ne bicim
Soran+1 yılGelemem yapma lütfen zaten bu kadar ilerledik tanımak istemem bu saatten sonra seni
Cevap sahibi+1 yılNeden ben cok istiyorum ne olacak ki tanidiginda bir sans ver iste bana sanal kalacagiz zaten kimbilir nerelerdeyiz en azindan hayalde olsa mutlu oluruz neden sanki 😔😔😔😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılDemekki bütün sorun bende sende istemedigine gore belkide ondan istemio benim ki 😔😔
Cevap sahibi+1 yıl😢😢😢😔😔😔😔😔😔
Soran+1 yılHayir hayir hic boyle dusunme emin ol cogu kadin tarafindan istenen bir erkeksin asiri iyisin burda bile performansini çok beğendim ama simdi dus aldim bide sey sevgilini aldatma bence ne olursa olsun
Soran+1 yılBenimle konusman sevgilini cok kiricaktir
Cevap sahibi+1 yılBen ondan birsey beklemikm seninke tanismak istedim sadce oyle konusmasak bile iyle biriyim neden karsimdakinden benim yaptimin yarisini bile göremiyorum ki dus alsanda birazdan isteyeceksin ikimizde cok istekliyiz ama ben beni analyan biri ile konusmak istiom birsey yapmasam bile ama sende istemedin beni yardim etmeni istemistim ona karsi neker yapmam konusunda 😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılBenim kiriltiklarimin onda bir degeri yok sende anlamissinsir bende olmasininda bir oneminyok bence senin istemedin sınırı gecmem buna emin olabilirsin ama istemion zorlayamam 😔😔😔
Soran+1 yılEvet haklisin birazdan yine isticem ama tutcam kendimi
Sevgilin konusunda bir sey söyleyemem ki ben hemen azıyorum sevgilinle baya bir ön sevişme yaşaman lazım artık delirtmen lazım sonra o kendi isticek artık yapalım diye
Cevap sahibi+1 yılAnlatmami istermisin bastan sona ona neler yaptımi bir anlatsam dokunmadan suanda bosalirsin sen sorun kalkmasin seninle konusmak istiom iste ben analtacam ona nelr yaptımi yanlisim varsa sen duzelt ya da soyle yap de bana ki bende mutlu olayim ve hala bosalamadim ben bilion mu
Soran+1 yılTen uyumunuz yok sevgilinle bence onunla konuş nedenini sor
Cevap sahibi+1 yılCok konustum sende var sorun dio bana kimse istemez o kadar dio nasil birseysen sen bir dakika durnuin diyo
Cevap sahibi+1 yılAksam bulisacaz bak neler yapacam beni deli ettin bide zaten kesin kavga cikacak ama bu sefer ne olirsa olursa olsun umrumda değil
Cevap sahibi+1 yılGünaydın 😊
Soran+1 yılBen mi deli ettim ve neler yasadiniz anlatsana kizdi mi sana
Cevap sahibi+1 yılGünaydın burdan mi anlatayim gel konusalim birqz iste baya seyker oldu ya 😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılSen deli ettin tabi yasamiyacam seyleri hayal ettirdin aksamda ben ona yüklendim kavga cikti eğer sana yapsaydım onlari sen zevkten ucmustun
Soran+1 yılOfff neler yaptın ya merak ediyorum ama gelemem anla beni lütfen
Karşılık vermedi mi hiç sana
Cevap sahibi+1 yılGel neden gelemiyorsun sanki ya anlatacam iste hemde neler yaptım bir bilsen sen suanda bosalirsin anlatsam ya ama ben yine tatmin olmadım ve konusmuyoruz o gunden beri
Cevap sahibi+1 yılLütfen diyorum ya ama bak lutfen hadi ya
Soran+1 yılKiz arkadasinin karakterini merak ettim neden onunla birliktesin cok seviyor olmalisin baska aciklamasi yok
Ne guzel seks yapmissiniz iste daha ne istiyor
Cevap sahibi+1 yılKonussak anlatirdimda nasil biri oldunu iste ona gore ben abartiyor musum iste aksma guzel binyemek yedik sonra bas abasa iken boynunu opmeye basladim saçlarını oksayarak sonra goguslerini oynarken dudaklarina yapistim seni seviyorum diye sonra yavas yavaş soydum ve gogus uclarini emerken de vajinasini oynamaya basladim yavas yavas inerken yapma istemiom dedi çekildim gir hadi dio direk ben emmek istiyorum her yerini o gir bitsin hadi dio
Cevap sahibi+1 yılNeden yalvartion hadi gel konusalim istemedin hic bireey soylemem bak ya bende seni cok merak ediyorum ya gercekten o kadar isteklisin ki resmen gormedim birini hayal ettim ondan sonra gece mast yaparken
Soran+1 yılSevgilin sabirsiz bir kadin olabilir ondan belki boyle yapiyodur bana da yapilsa her yerim emilse ben de zevkten gir hadi diye inlerim ama amacim bitsin gitsin olmaz laf olsun diye derim zevk almaya bakarim o hic mi karsilik vermiyor sen onu öperken falan nasil bir kiz bu ya delircem
Ben de seni hic gormedim ama sen de azdirdin deli gibi bosaldim inleyerek sarsilarak sen beni nasil dusundun bosaldin mi beni dusununce
Cevap sahibi+1 yılGünaydın Karsilik verse boyle olmazdim zaten inan bnede tatmin olurdum
Cevap sahibi+1 yılSabırsız degil isteksiz sen ben here yerini emsem dilimle iliski yasamadan bile bosaltsam sen bama herşeyi yapmamızın o yapmio iste bosakdi mi bırak
Cevap sahibi+1 yılGel iste anlatacam bak herşeyi ondan sonra yorumla suc kimde ya ne okur bak çok kötüyüm zaten birinin beni dinlemesine ihtiyacm var gercekten 😔😔😔😔😔
Soran+1 yılO bosalmadi mi ya cok sacma sen bosalinca mi biraktiriyo yeter diye
Cevap sahibi+1 yılO bosalinca biraktiriyor ya
Cevap sahibi+1 yılOf gekde konusalim hadi ya
Cevap sahibi+1 yılGel artık lutfen ya konusalim gelde ya
Soran+1 yılCok mu istiyosun beni
Cevap sahibi+1 yılEvet coook hemde deli gibi hadi ya
Soran+1 yılO bosalinca birakiyorsa cok bencil hep boyle mi surcek hayatiniz zaten biz kizlar icimizde alet varken bile bosalabiliyoruz birkac kez daha ben olsam kucaginda dans ederim sürte sürte kudurturum bir sürü yol var sana kucak dansı yapsın zaten memesi ağzına kadar gircektir sen de o anda yalarsin belinden tutup bastirirsin kendine cok zevk verir sevdiğim çocuk sevgilim olsaydi ucururdum onu ya dolgun memem incecik belim 98 beden kalcam var o gece nirvanaya cikarirdim bide sevgililer günü bugün
Cevap sahibi+1 yılOff bak hadi gel deli oluyom bak seni istiom ben ya gek konusalim ne memesi yalamasi opturmuyo bile
Cevap sahibi+1 yılSeni o kadar cok istiyorum ve merak ediyorum ki o kalcalarini saplakliyarak delirdirdim seni
Soran+1 yılSevgilin cok degisikmis salak mi ne ya
Gelemem ozur dilerim artik durdurmak istiyorum kendimi bosalmak istemiyorum daha cunku yaniyor bir sey olcak diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılNe olacak gel istemedin hic bireey demem bak soz ne olur gel seninle konusmaya ihtiyacim var ya
Soran+1 yılOhh sen saplaklasan ben de domalip s*kine sürterdim ileri geri
Soran+1 yılGuvenemem sevdiğimden baskasina
Cevap sahibi+1 yılOf gel hadi ozele bak konusalim neler anlatacam sana köküne kadar sokup cikartirim tasaklarim amini. Dudaklarina vurur
Cevap sahibi+1 yılNe yaoacazda sanki ya hadi kac gundur konusuyoz bak ya ne olir ya
Soran+1 yılOhhh sok askim sokkk sap sap ses gelsin sert sert kokle inliyim altinda yatagin carsafini yirtiyim zevkten
Cevap sahibi+1 yılGel lutfen hadi bak bekliom hadi ya neler anlatacam neler yapacam sana lutfen bak hadi cok istiyorum seni Şu an tas gibiyim seni deli gelibi istiom ya
Soran+1 yılOf ben mi kaldirdim yine cok ozur dilerim ya tutamadim kendimi or*spun oldum iyice
Cevap sahibi+1 yılOff guven bana bak bundan fazlasini goreceksin oyle normal biri degilim yanlışım olmaz sana hic bir sekilde ve mutlu olursun ya
Cevap sahibi+1 yılOff bunu demen bile zonklatio basini seni deli gibi inletmek sizlatmak istiom gel hadi erkegine ya hadiiiiiii
Cevap sahibi+1 yılSorun kaldırılacak bak bole aciktan konusuyoz bir birimizi kaybedecez gek hadi bebeğim ya
Cevap sahibi+1 yılŞu an yanımda olacaktin tas gibi sürecektim dudaklarinin arasina damarli damarli becer beni diye yalvaracaktin ben sularini emerken o dolgun kalçalarini sıkarak parmak izlerim gececekti
Cevap sahibi+1 yılOf nere gittin yaaa gel ne olur ya gel ya
Soran+1 yılAhhhh yeter azdirma beni bak nolur yapma sabaha kadar senin y*arağınla s*kilmek isterdim kucagina oturup ustunde hoplatmani isterdim a*ımın suları dizlerine kadar akardi sicacik memelerim tas gibi olurdu iyice sallanırlardı domaltıp s*kerdin saclarimdan tutardin s*kso çekerdim deli gibi inleye inleye çekerdim tasaklarina kadar yalardimmm
Cevap sahibi+1 yılOff hadi gek artik bak neden gelmion ya gel bak ben seni nasil inlete inlete aminin dudaklarini sizlatana kadar siktigimi anlatacam seni deli gibi istiom bak hadi ya kudurttun beni beraber bosalalim aminin o kalin yaragimla doldurayim gel de ya
Soran+1 yılDeli gibi islandim yine ama yapmicam elimle bir okşasam sularim fiskircak ama yapmak istemiyorum artik biktim azginligimdan
Soran+1 yılOhhh askimm yapma gecen bosalttin zaten beni fiskirtarak ciglik atarak bosaldim ama biktim kendimdrn
Cevap sahibi+1 yılGek iste azgınlığını alayim sende benimkini indir tas gibiyim seni istiom ya normal konusmak istersende konusuruz seni isteklendirecek birsey yapmam ama gel bak gercekten seninle konusmayi cok istiyorum ve seni deli gibi merak ediyorum ya bende biktim saklamaktam onumde kalkik herkes bana bakio gibiyim ya
Cevap sahibi+1 yılBen bikmam bebegim sen iste her dakika o aminin sularini emerek bosaltirim deli gibi merak ediyorum seni ya gel bir
Soran+1 yılAma ben nude atmam ki
Gir tuvalete cikart fiskirt erkegim memelerime kalcama agzima bosaliyomus gibi fışkırt her yerime rahatla
Cevap sahibi+1 yılOlmaz seninle konusmam lazim kadinimkn icie memelerine konusarak bosalmam lazim atarsin bende atarim yuzumuz gorunmeden tas gibi sana ne girdigini merak etmion mu damarlı
Soran+1 yılTahmin edebiliyorum askim eminim cok guzeldir kalin damarli 18 cm hayal edebiliyorum ama ben atamam hem artik istemiyorum bosalmak tutucam kendimi
Cevap sahibi+1 yılTamam bitanemmm gel normal konusalim o zaman ya soz bak seni azdıcak birsey demeyecem ya
Cevap sahibi+1 yılOf gel hadi ne olur ya gel
Cevap sahibi+1 yılOf of bir gelmedin ne yapsam seni merak ediyorum iste neden anlamion herseyini nasil birisin bastan sona resmen gormedim tanimadim biri icin ilk defa deliriyorum ya seni deli gibi istiom ya o dudaklarindan baslayip opmeye boynunu morartana kadar emmek oradan goguslerini yalayarak gobeginden klitorisibi emerken sert ellerimlede kalçalarını sikmak sonra yavasca dudaklarinin arasindan deligine bastirarak dilimle amini sularını emmek istiyorum sen deli gibi kivranirken hemde agzini kalin damarli siikm le doldurmak istiom sonra doggde kalcalarink saplakliyarak tasklam amnn dudaklarina vururakak sert bir sekilde delice becermek istiom seni of anla beni sana ihtiyacim ver iliski bile bana bu kadar zevk vermior ya hadi ya bekliom bak seni Cliocu yaz tam mi nik bu hadi kaç gündür yalvariom bak ya
Cevap sahibi+1 yılGünaydın güzellik
Cevap sahibi+1 yılOfffff😔😔😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılAma ozledim ben seni ya unutamadim bir ya
Soran+1 yılUnutman lazim ama ya
Cevap sahibi+1 yılUnutamıyorum ama ya gel artik ya heo aklimdasin ya 😔😔😢😢😢
Cevap sahibi+1 yılAnlamion beni 😔😔 hic ne kadar istedigimide seni
Cevap sahibi+1 yılOf gel ya gel hadi ya neden uzuon beni bu kadar ya😔😔😔😔😔
Soran+1 yılAklinda bu kadar yer etmek istemezdim ozur dilerim
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilemek yerine gelsen hersey çözülür du gelmek istememeni anlamıyorum bir sana hic bir sekilde zararim olmuyacak ki
Soran+1 yılGelince nolcak ki ama
Cevap sahibi+1 yılKonusacaz iste sana olan arzum azda olsa azalacak
Cevap sahibi+1 yılSende mutlu olacaksin senin her yerini emecem sukatini dilimi deligine bastirarak tas gibi basini dudaklarinin arasindan icine sokacam sicak sicak
Soran+1 yılAhhh yapma aziyorum artik azmak istemiyorum zaten gecen oyle bir bosaldim ki o iyi yetti bana umarim bosalmam bir daha
Cevap sahibi+1 yılGünaydin daha fazla bosaltacam seni doggde saclarindan tutup kalcalarini saplakliyarak kasiklarina kadar girecem gel hadi iste ya kac gündür seni düşünüyorum ben ya offf offf offf
Cevap sahibi+1 yılOff niye yoksun ya gece seni dusunerek neler yasadim bir bilsen of fiskirdim resmen ya her yere deki gibi 😔😔sen olsaydin her yerine bosalsaydim bir offffff
Soran+1 yılAhhhhh askimmmm aziyorum kuduruyorum yine offff öldürcek misin beni boyle her gun azdirarak tasaklarina kadar icime aldiğimmm off o fışkıran döllerini yutarim askim domaltarak s*k zorla sahip ol bana ohhh
Cevap sahibi+1 yılGelmiorsun ki bebegim gelsen o a.. mini dollerimle dolduracam sizlatana kadar bagirttirark kasiklarina kadar sokacam kalin dmarli sikimi gel iste benim ol artik ya gel her yerinden saatlerce inletmek istiyorum akan sularini emerek
Soran+1 yılBakma böyle dediğime ben kendimi azginliktan durduramiyorum gelirsem hic durduramam sakinlesmem lazim artik ama bir yandan da istemiyorum sakinlesmek falan erkegim ol icime alayim istiyorum seni dollerini am*ma fiskirt beni kendimden gecir istiyorum ama korkuyorum hem bakireyim kendi kendimi bozucam bu gidisle
Cevap sahibi+1 yılBakireligini ben kalin sikimle alirim tatlim sicakligini doldurarak gel tadini çıkar zevkin iste neden sakinlesmek istion ki kadinim ol gel hergun der dakika doldurayim a.. mini kalin damarli skmle akan sularinj emeyim durmadan ami.. nin dudaklari kizarsin deligin yalvarsin yap diye iste birsey olmaz gel artık kac gunlerdir seni düşünüp boşalıyorum ben ya artik seni istiom deli gibi heryerini emmek yalamak bütün deliklerini doldurmak zevkten bayiltanakadar seni becermek istiyorum gel hadi artik ya burdan gelmezsen sahte Instagram ac ordan konusalim
Cevap sahibi+1 yılGunlerdir seni bekliom neden gelmion gel artik ya gel 😔😔😔😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılSen gelmiyorsun ben tamamen gidiyorum artik konusmak istersen efe_albatros oradan yazabilirsin 😔😔😔😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek başına mi
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet elimle
Cevap sahibi+1 yılSevgilin yok mu
Soran+1 yılYok sevdigim cocuk var o da beni seviyor ama soylemiyor
Cevap sahibi+1 yılHımm anladım sanal denedin mi hiç peki
Cevap sahibi+1 yılBende senn gibiyim geceleri falan rahat duramıyorum
Cevap sahibi+1 yılNe oldu
Cevap sahibi+1 yılGecemi oluyur hep
Soran+1 yılSabah da oluyor
Cevap sahibi+1 yılDimi Aynn bende de aynı
Cevap sahibi+1 yılBeni arayanlar oluyor senin gibi olanlar
Soran+1 yılBen sevdiğim cocuktan baskasini istemem galiba
Cevap sahibi+1 yılSeslide bişey olmaz onu hayal edersin
Cevap sahibi+1 yılIstwmez misn
Soran+1 yılOlmaz ya onun olması lazım ya o boşaltsın beni ya da ben elimle yaparım
Cevap sahibi+1 yılbir çok kişi öyle yapıyor dene derim
Gizli Üye(36-45)+1 yıldurmadan derken
07 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon yani
Cevap sahibi+1 yılistekli olman çok güzel gerçekten bayıldım
Soran+1 yılErkekler bayılıyor sanırım ama ben artık rahatsız olmaya başladım yeter bıktım
Cevap sahibi+1 yılinan bayılırım ve saatlerce neler yaparım
Soran+1 yılÇok mu zor istekli kadın bulmak bence zor olmamalı yani yapcağını yapmışsındır
Cevap sahibi+1 yılinan zor ya ve istekli olan kadın özel herzaman
Soran+1 yılNeyse ilerde evlenirsem belki bu ozelliğim evliliği ayakta tutar
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne