+1 yılbence büyükllüğü güzel ama yumuşaksa biraz daha spor ile sertleştirmen iyi olacak prenses. ama görüntü harika sevgilimin öyle kalçası olsun 2000 dolar borcum olsun! bu arada hangi ilde yaşıyorsun gerçi ankarada yaşıyor olsan kalçandan tanırdım:) güzellik konusunda ankarada yok böyle kalça
03 Yorumla
Soran+1 yılIstanbulda cok var :D ya kalcami lop diye atmiyorum meydana herkes bakar yoksa. Cok sert diyemem ama yumusakta degil kesinlikle.
- +1 yıl
hissetmek lazım prenses kıvamını:)
- +1 yıl
senin gibi biri ile anal yapmayı düşünmek bile gece 02:30 a kadar etkiledi hayal bile edemiyorum...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel olarak soruyorsan tek bir rakibin dahi yok, idealin de idealisin. Ha kotu yani kiz oldugun icin mecbur dar giyineceksin, o fizige bol giyim hakaret olur. Sokakta yururken tum gozler kalcalarinda olacak ve hayran hayran gozlerini dikecekler. Bu sana da sevgiline de rahatsizlik verebilir ama eritmen de riskli olabilir. Dengeyi bozabilirsin fizigin su an cok iyi ve bozma derim ben. Gevseklik varsa sikilastir ama kiyafetle anlasilmasa da soydundugunda guzel gorunmeyebilir gevsek ve buyuk kalca sevgiline.
114 Yorumla
Soran+1 yılCiplak gördü fotograf attim begendi ama. Onunda fikrini aldimşu ancok iyi ama sen bilirsin dedi. Yani herkes kalcama bakarken rahatsiz oluyorum. Yuruyorum benle birlikte kafalarini ceviriyolar birbirlerini durtuyolar farkindayim gicik oluyoru.
Cevap sahibi+1 yılinan her zaman bakacaklar yani en masum erkeğin bile gözleri kalçana kayacak. alışmaya çalışıp görmezden gelsen olmaz mı? sadece kalçayı küçültmek kolay bir egzersiz değildir çünkü.
Soran+1 yılBilmiyorum zayif olup kalca buyuk olunca dahada bir sorun zaten.
Cevap sahibi+1 yılsorun değil işte tam aksine kusursuz bir fiziğin olduğu için bakmak istemeyenler bile istemdışı bakacaklar. sorundan kastın buysa evet sorun. tayt giyerken mutlaka kalçanın üzerine tunik geliyor değil mi? yoksa taciz etmeye kalkan bile olur inan bana.
Soran+1 yılEvet tuniksiz asla giyemem o tayti yani
Cevap sahibi+1 yılçok iyi yaparsın çünkü kalabalık bir şehirde falansan eğer, kalabalık caddelerde olsun, toplu taşıma araçlarında olsun elleyerek taciz etmeye çalışan olabilir. mağlum biliyosundur toplumumuzun tayt giymiş kızları, çıplak dolaşıyormuş gibi görmesi yüzünden sizin için çok tehlikeli bir kıyafet oldu. etek-çorap ikilisi bile senin için daha risksiz çünkü etek kalça hatlarını belli etmez, ilgiyi başka yere çekmiş olursun haksız mıyım? :)
Soran+1 yılEvet haklisiniz
Cevap sahibi+1 yıldaha iyi misiniz peki şimdi? lütfen kalçanızın büyüklüğünü halledilmesi gereken bir problem olarak görüp canınızı sıkmayın.
Soran+1 yılEvet. En iyi cevap secmeseydim sizi secerdim
Cevap sahibi+1 yılsağlık olsun seçmişsiniz kabul edip 5 yıldız vereceğim ben size yine de.
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, başka sorularda yolumuz kesişip yine sohbet edebilmek dileğiyle. hoşçakalın efenim, kendinize çok ama çok iyi bakın :)
- +1 yıl
bu arada bir ip kadar kıymeti olmalı insanın o resimdeki ipin yerinde olmak isterdim prenses
Cevap sahibi+1 yılYeni cevap yazsaniz daha iyi olurdu yani sapkin dusuncenizi benim cevabim uzerinden degil de yeni bir cevap uzerinden belirtseniz iyo olurdu, saygilar.
+1 yılyemeğin salçalısı kadının kalçalısı derler nıye erıtıyon milli servet o yazıktır :D
012 Yorumla
Soran+1 yılYa dar giyindigimde kabak gibi ortaya cikiyor :D
- +1 yıl
ya iyide elbiseyi gösteren ütüdür kadını gösteren götüdür daha nedeyim götünle barışık ol lütfen :D
- +1 yıl
:))))))))
Soran+1 yılAtasozlerinden devam hahha
- +1 yıl
vallaha hemde altın harflerle olan sözler doğruluk payı bence baya var :D
- +1 yıl
Tesekkur ederim sana allah gonlune gore hayalindeki totoya kavustursun seni ;-) dunya toto kralicesi olursun insallah :-D
Soran+1 yılSoruya yildiz verirmisin rica etsem :)
- +1 yıl
Ben tam yildiz verdiydim zati haber etmedilermi sana ;-)
Soran+1 yıl:) hahah etmemisler. Teşekkür
- +1 yıl
Rica ederim demekki birbirimizi desteklemeye kiskaniyolar zaar ;-)
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
;-) destege devam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu şekil bir kalçan varsa o kalçayla ilgili çok fantezi geldi aklıma susuyorum bence harika
14 Yorumla
Soran+1 yılBiraz küçüğü daha iyi degilmi herkes bakiyo diger türlü
Cevap sahibi+1 yılvalla böle kalçalı birini bulsam başından ayrılmam o kadar yani biraz küçüğü bunun kadar çekici değil bence kalça dediğin azcık büyük ve sıkı olmalı bence
Soran+1 yılHmm tesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılgöğüsler küçük değildir umarım bence eritme o kalçayı yazık etme o kalçaya :)
Kalça büyük ve dolgun güzel sevgilin çok şanslı gayet iyi kadın dediğin dolgun olur bana göre daha çekici ve seksi oluyor off bee
00 Yorumla
+1 yılbence hiç elleme yengecim böyle kalsın. orijinal hali gayet güzel görünüyor. :(((
10 Yorumla
+1 yılBence cok mukemmel daha fazla buyutme ama ince bel daha seksi oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBelide aynu oranda incelterim diyordur.
"o göte bülbül öte" diye bir söz var bilir misin? ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılSimdi ogrendim :D
Soran+1 yılSakiyan var zaten tesekkurler :D
Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. benim gibi ölçüden anlamayanlar için ona benzer bir foto koysaydın keşke :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBir bakayim bulursam :)
Soran+1 yılYaa onu yaptim yaptim ondan boyle cikik duruyor zaten :D kizlar bile popoma bakiyor cok kalkik popon cok guzel diyor :D rahatsiz oldum biraz.l
Soran+1 yılNiye yahuu
bumu senın dert ettıgın kalça
dalga gecıyorsun
neredeyse J lopez
yuh sana beeeee!03 Yorumla
Soran+1 yılYa begeniyorum kalcami ama biraz küçük olsa dahami iyi olur diyorum. Cunku herkes kalcama bakiyo
Soran+1 yılAynen bakalim artik.
bence kalçaların gayet iyi küçük filan hoş deyildir erkeklerin söyle bir sözü var ele avuca gelmeli yani
06 Yorumla
Soran+1 yılHmm iyi diyosun yani :D
Soran+1 yılYumusak degil ama sembertte degil.linkteki gibi duruyor
Soran+1 yılLibido diyecektin heralde.
ya sonucta disarda oyle gezmiyorm :) okadarda dikkat cekmez.pantolonla
kadına yakışır ama çok sırıtmayacak şekilde giyinirsen daha iyi olur yanındaki erkek için
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal pantolon giysemde lop diye cikiyor
+1 yılHava yastığı olarak birr hayli kullanışlı bir bölgen var, dert etme beğenirler.
02 Yorumla
Soran+1 yılKalsinmi yani 90 cm icin ugrasmayayimmi
- +1 yıl
Küçültmeye uğraşma, yuvarlak hatlar her zaman avantajdır.
millet boyle vicud ve kalca ister sen sikayet ediyorsun oldumu simdi
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes popoma bakiyo zayifim kalcam kocaman
+1 yıloyşhhh bakarken bosalabilirim
12 Yorumla
Soran+1 yılAbarttma ya :O
- +1 yıl
denemeden bilemezsin :D tabi elle destek gerekebilir .. ama guzel onudemeye calısıyorum
bence takılma.seviyorsa kalçanın 90 nına 94 üne takılmaz. yüreğin büyük olsun gerisi zava zingo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEllemeden iyi mi kötü mü bilemeyiz.
Çünkü biz Türküz.
Ancak elleyerek teşhis edebiliriz kaliteyi :pp07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMilleti kalpten götürecen giz gece gece:)
Soran+1 yılAbartma yahu
Cevap sahibi+1 yılNe abartmasi ya
Ben kudurdum burada
O ipliğin Kalçayi ikiye ayirmasi yok mu
Offfffff oldum burada
Füze rampasi gibi oldu:)
Hiç giydin mi bunu denizde?
Soran+1 yılO ben degilim. Ama ayni kalca.
o şekilde giymem tabiki
Cevap sahibi+1 yılSen değilsin o kesin de
Giymek ister misin peki?
Tek elle yazıyorum bilgine... :)
Soran+1 yılGiymem.giymeden herkes bakiyor bide giysem tecavuz ederler.
Cevap sahibi+1 yılBakılmasindan mutlusun
Bir Şikayetin yok belli de...
Bu fotodaki gibi seni görsem ben de
Tecavüz ederim :)
Delirdim burada offff
+1 yılbı foto koysan daha ıyı olurdu ama buyukte hoş doggyde.yaşın kaç ki hem
013 Yorumla
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
erkek arkadasın yok mu
- +1 yıl
o göte bülbül öte
Soran+1 yılVar neden
- +1 yıl
oyle bı popoya cok sanslıymıs doggyde ıyı gıder
Soran+1 yılSurekli doggyde hayal ediyormus :/
- +1 yıl
olması gereken o.senınle sadece o popon ıcın cıkıyor bıle olabılır :) sevısmıyo musunuz
Soran+1 yılYok :D
okadarda degil.seviyor ama kalcamada bayildigini söylüyor.
Ben biraz tereddutteydim.- +1 yıl
senın ıcınde zor ya herkes bakar yolda gorunce herkes hayallenır falan :) sevgılınde popoya gırmek ıcın ugrasıyodur anal yapmadan bırakmazlar senı :D
Soran+1 yılBir kere ima ettide . Evlenmeden yapmamcilardanim :)
- +1 yıl
bence zor çok uğraşacaklardır :) evlenıncede o popoya bı anal yakısır artık dunyanın en mutlu erkegı yaparsın cocugu :)
Soran+1 yılAnal bilmiyorum ya sikinti
- +1 yıl
o gotle şansın yok kusura bakma :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=SNUCvwe24UEahauah ağzıyla ucak cekmis bu ya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya süpermiş daha ne olsun sevgilin ya da eşin artık her kimse çok şanslı
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimde cok begeniyo ama bir elbisr va giysem cok cikik duruyo herkes bakiyo gibi geliyo rahatsız oluyorum ondan.
Cevap sahibi+1 yılo zaman biraz salaş şeyler giy vucudunu sarmasın
Resimdeki gibi ise sen dokunma ona. :)
04 Yorumla
Soran+1 yılOylemi hosunuza gidiyor
Soran+1 yılHi iyi o zaman ya. :D benimde o sekilde kalsin o vakit.
+1 yılçok güzel anal yapılırdı. sevgilin çok şanslı
02 Yorumla
Soran+1 yılOda oyle diyo anali sevmeyen cocuk sana anal yapmak isterdim diyo :D
- +1 yıl
delice saatlerce girsem bıkmazdım... kıskandım sevgilini... ilk anal yapıgında duygularını öğrenmek isterdim.. hatta gözlemlemek dinlemek...
boy kilo kaç önemli soru bu?
09 Yorumla
Soran+1 yıl163 52 kilo
Soran+1 yıl86
Soran+1 yıl19 . Ya onun biraz kucuk hali daha guzel olmazmi. Bel ince olunca baya siritiyor
Soran+1 yılEvet dar giyinirim . Cekici buluyorum yani.oyle söylerler
+1 yılresimdeki gibiyse süper :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink atsaydın daha düzgün cevaplar alabilirdin
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu sensen bnde adriana limayım a q
Soran+1 yılBen değilim hahah yuh. Benzerini attim
Cevap sahibi+1 yılbnce bu popişin eşi benzeri olamaz :))
Soran+1 yılAyyynisiii
Cevap sahibi+1 yılgörelimmmmmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılresim isteruk resim isteruk
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu karıya kötü diyecek erkek yok senin g.t böyle olsa kendi fotonu koyarsın seni g.tünden tanıyacak halimiz yok ya kezban trollük yapma
Soran+1 yılBen kalcam kötü demedim. Bu seklin biraz daha küçüğü dahami iyi olur diye sordum. Yoksa kalcam guzel. Ama vucuduma göre buyuk duruyor.
Cevap sahibi+1 yılyav he heee ziktireceksen burada talip çok ziktirmeyeceksen manken g.tüyle prim yapma koy da g.t görelim
Gizli Üye(36-45)+1 yılne giyince sırıtıyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılEsofman tayt pantolon ustune dar bir badi giydigimde . Dar bir elbise giysem cok cikik duruyo zaten
Cevap sahibi+1 yılne güzel işte, külot izin belli olmasın yeter, bence fena değil :)
Soran+1 yılKilot izinden noluuo :D
Cevap sahibi+1 yılhoş durmaz, zaten tahrik edici bir popo, öyle olunca daha bir tahrik edici :P
egonu yeterince tatmin ettin mi bari?
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo birseyler soylemek istermisin
Soran+1 yılYa ne bekliyosun idiot kendimimi afise ediyim. Gorsr istesem popom acikta gezerim zaten nasi bir kafa yapisi anlamiyorum ya. .
Super hic dokunma
07 Yorumla
Soran+1 yılAdriana limaninki 90 ama hahha
Soran+1 yılHayir o giymiyorum
Soran+1 yılRahat degil
Bence sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılsüper iyi canım
00 Yorumlaçok iyiymiş be :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!