Bu ne demek yahu :S
Genital bölgemi hangi ağdayla almam lazım?
Bu ne demek yahu :S
kendi başına almak sana eziyetten başka fayda sağlamayacak çünkü kuaför 15dak da bitirirken sen 1 saat küçük küçük uğraşmak zorunda kalacaksın. ama gene de gitmem dersen sir ağda değil sesunun klasik ağdasını kullan çünkü sir ağda şekerli olmadığı için tek seferde çekemezsen yapışkanlığı kalıyor temizlemekte çok zorlanırsın yapış yapış kalırsın özel yağla temizleniyor.
klasik ağdayı parmaklarına alıp küçük küçük çekersen daha kolay olur senin için.
kuaföre gitme fikrini düşünürsen tanga gibi küçük bir çamaşır giyersen sadece özel bölgeni kapatan çamaşırı sağa sola çekerek ağda yaptırabilirsin ama şunu da söyleyim bunda utanılacak birşey yok en güzel temizliğe bu şekilde ulaşırsın hem bir kere kuaföre gidip temizlendikten sonra çıktıkça uzun süre kendin yapabilirsin evde.
utangaçlığını attığında lazer tavsiye ederim ama güzellik merkezlerine değil dr.un yaptığı yerlere git fiyat olarak daha pahalı olsa da güzellik merkezlerinde dr yapmıyor genelde.
Çok teşekkürler
şöyleki kendi başına yapman çok zorlayıcı olacaktır utanmaya gerek yok bunda kadın parasını almak için işini sende işini yaptırmak için kendin için gideceksin sıkıntı duyma derim çok büyük bir rahatlık oluyor 1 ay boyunca bende senin gibi düşünüyordum utanıyordum ama o rahatlıktan sonra hiç aklına bile gelmiyor ve o bayan günde kaç defa yapıyor hiç önemsemiyor bile..
teşekkür ederim
bayanlardan yardım istemişiniz ama görüşümü açıklayayım. mesela bir doktora gittiğinizde ve doktor da erkek ise size aç bacağınızı veya aç göğüsünüzü kist var mı yok mu diye kontrol etmem gerekiyor dediğinde utanırım mı diyeceksiniz.. pek sanmıyorum. Muhtemelen gideceğiniz güzellik merkezinde bu işi yapanlar bayanlardır, ki zaten bayan olması gerekiyor. Bence utanmayın..
Çok haklısınız, da bunun dini boyutu da var ama.
kuafördeki görevli bayansa dinen bir sakınca olacağını zannetmiyorum. Ayrıca eğer dinen ilgli bir merakınız varsa tavsiyem diyanet işlerinin alo fetva hattı var. hiç aramadım, (ararsam sabatak akşama kadar meşgul edeceğim diye :D ) yani sizi yanlış bilgilendirmek istemiyorum, işin içine din girince telafisi zor oluyor :) Allah Korusun..
Cevap
1Cevap
eczaneye gidip paraya kıyıp emla kremi alacaksın geçen sene 58 tl di yanlış hatırlamıyosam uyuşturuyor ve alırken acı hissetmiyorsun. Ama inan bana çok zor oluyor kendi başına almak bende çok utanıyordum ama kuafördeki bayan baya rahatlattı kolun bacağından farkı yok oranın benim için dedi ve aldırdım hem 10 dakilkada alıyor ve tertemiz oluyor:)
tek başına aldın mı hiç ? aldıysan peki hangi markayı kullandın ?
Canım tek başıma almaya çalıştım kabus gibiydi üst tarafları aldım ama alt taraflar çok acıdı ondan sonra bende kuaföre gittim ve ona aldırdım. sesu ılık agda almıştım. ama kendin alma derim
cesaretimi toplayıp gidicem birgün inşallah..
dini boyutu demişsin bende dinime bağlı bi insanım ve inan bana her tarz kadın gidiyor kapalısından açığına... Rahat ol bence git :)
teşekkür ederim verdiğin cesaretten ötürü :)
jiletle aldıysan artık geri dönüşün yok.o kılların artık yumuşaması söz konusu değil..makina ile alsan daha çok acır artık...bence baştan hata yapmışssın...ama araştır bakalım sağı solu acıya dayanıklı değilsen biraz zor durumun...
Araştırdım, ilk ağda yapmadığım için zor oluyormuş evet ama sonradan yumuşuyormuş, yani çoğu kişi böyle diyor.
Beni ekle istersen bazı şeyler söylicem...burda yazmak istemiyorum
Knedin yapmaya kalkma hem çok acı çekersin hem de çok zahmetli. Utanacak bişey yok. Kuaföre git.
Maddi durumun müsaitse en temizi lazer.
Lazeri seneye yaptırcam ya.
Kuaföre gitmezsen çam sakızını elinde cimcik gibi tutup tek tek yolarsın. Bant ağdalar üst hariç hiçbir yeri almaz üstte de çok etkili olmaz
hımm. verdiğin bilgiler için teşekkürler.
jilet
öyle yapıcam artık ya başka çare yok
çam sakızı agda var ya eskı onunla al ben onunla alıyorum rahat oluyo gercekten tavsıye edıerım
Tesekkurler
Gir güzellik salonuna ağda yaptır , komple ağda 35 tl civarı sanırım , uğraşmana değmez ..
emla sürüp acısız alabilirsin.ağda bantları pratik oluyor.ama sir ağda daha iyi.kuaföre gitsen tamamen temizliyorlar hem de 10 dk bile sürmüyor.ben de utanıyodum ama onlar o kadar rahat ki hemen rahatlıyosun
Bikini bölgesi üst görünen taraf genital bölge ise alt. Ben de bilmiyorum o alt taraf nasıl alınır :(((
Artık jiletle almak istemiyorum ben ya :(
Jilet sürme canım tüy dökücü kremle al, jilet kalınlaştırır
emla krem sür acısız al
peki hangisinden almalıyım sizce?
Ben lazerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
çocuk doğurmadan o kadar ışının zararlı olduğunu söylüyorlar, bende korkuyorum ama sürekli uğraşmak yorucu :S
Epilasyon yaptırsan daha mantıklı.
Çam sakızı ağdayla al
onun fiyatı ne kadar ? nerde satılıyor hiç duymadım ben onu ya:S
Lazer en iyi çözüm yada kaliteli bir epilator
Lazeri seneye yaptırıcağım.
Haha aynen :D
Sesu
Teşekkürler
Sir ağda kullan
Lazer şart.
ağda yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?