Baylar bayanlar, herkesten yorum bekliyorum. Bence boyu önemli ama işlev de önemli ikinci sırada.
Boyu.
İşlevi.
Hiçbiri.
Bence...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu srou yanlis soruluyor. Ayni isleve sahip buyuk penis mi yoksa ayni isleve sahip kucuk penis mi dogru soru olmali. Sartlari esitlediginizde boyut muhabbeti daha anlam kazaniyor. Soyle dusunun, iyi bir seks performansi olan, guzel fizikli bir erkekte 12cm'lik bir penis mi olsun, yoksa 18cm'lik bir penis mi olsun diye sorsalar 18 cmderim, her kadin aynisini soyler. Ama bu kucuk penis ise yaramaz demek degil. 11-12 cm penisi olan sevgilim de oldu ve gayet guzel bir seks yasantimiz vardi.
haklısın, güzel açıklama oldu.
ben yine de buyuk penis taraftariyim ama dogru soyluyorsun. soru bu sekilde sorulunca tartisma ortadan kalkiyor.
Tek byan olarak güzel bir cvb düşüncen güzel
Arkadaşım merhaba,
Boy olmadan işlev de olmaz... "Boyu değil, işlevi önemli" lafı kadınların sevdiği erkeklerin kendilerini kötü hissetmemek için uydurduğu bir yalan...
17cm altı bir penisin hiç de bir kadına doyurucu bir zevk vereceğine inanmak gibi bir aptallığa düşmesin kimse...
katılıyorum. :)
Doğru olan bu zaten...
işlevi derken zaten içine zevk ve dolleme de giriyo ... 2 sinedene birisiolmaz ise işlevsiz olur zaten ... 2 sini de sagladıktan sonra ha 5 cm fazla olmus ha 5 cm kısa ...
Cevap
10Cevap
ne uzunu ne kalını mühim olanı en fazla içerde kalanı
Bence erkeğin sevişme esnasnda karşı cinse yaptğı davranşlar yalaması olur öpmesi okşaması ozaman penisin boyu ve işlevi ikinci sıraya gerilio benim düşüncem
Adam kaldıramadıktan sonra boyu eşşeğinki kadar olsun, ne değişir.
ikisi de önemli ya. önce boyuyla kadınları görsel olarak tatmin etmek de lazım bence :))
işlevi boyu 22 cm olsun ama sertleşmezse içinde iken sönerse ne anlamı olacak 12 olsun içinde hep dik olsun :)
katılmıyorum ben tecrubelerime dayanarak
peki sen öyle dersen :) tecrübeli bayan :)
çok aşırı bir tecrübe yaşadığımı söyleyemem ama biri irili, biri de ufaklı iki tecrübem oldu. iriliyi daha çok beğendim.
bak sen kendin dersin uzunluk değil iri :) iri kalınsa penis daha iyi biz uzunluktan bahsederiz :) sende kalın penisi sevmişsin öbürü ince kalın olduğu için hoşuna gitmiş kalın penis evet iyi ama uzunluk fark etmez :)
nasıl anlatsam iri dediğim hem uzun hem iri. yani bildiğin BÜYÜK. anlatabildim mi derdimi?
:) tamam büyük olsun :) sen nasıl mutlu olursan umarım evlenirken öyle biri denk gelir ya değilse sevdiğinin ki kocanın ki iri BÜYÜK napacaksın :)
sevdiğiminki şu anda büyük harflerle BÜYÜK zaten :) o yüzden sorun yok :)
Benimki küçük o yüzden işlevi diyeyim :)
ah bak dürüst arkadaşımız :)
ben de arti verdim o zaman durustlugune :)
ni dimek :)
tesekkur ederim. yo kucuk penise lafim yok, sadece buyuk benm tercihim. kimseyi bu hassas konuda kirmak istemeyiz :) yildiz icin tesekkurler :)
mantıklı düşünürsen işlevi tabiki şimdi 30 cm olsa 3 dakika sürse neye yarar ama küçük olsa 20 dakika 30 dakika sürse daha çok hoşunuza gitmezmi ?
boy candır. işlev geliştirilebilir ama boy olmadan neye yarar ki?
işi bilene denk gelmemişsin sen ;)
oyle oldu biraz. masallah de cok mutluyum :)
mutluluğun daim olsun o zaman :)
amiiiiin :)
:))
İşlevi önemli derler ama benım ikisindede sıkıntı yok o yüzden rahatım.
Kalınlığı diyerek olaya farklı bir boyut getireyim
sana kaç lazım
lazım değil zaten sevgiliminki var. 20 cm iş görüyor. azsa sana ucundan verelim anam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar