Primolut n ilacı adet geciktirici diye aldım kullandım ama düzenli değil ve erkek arkadaşımla birlikte olduk ama içime boşalmadı şubat ayında birlikte olduk ilacıda şubat aynda içtim ama hala regli olmadım :( halsizlik var üstümde inanılmaz derecede midem yanıyor yarın test yapıcam gebelik ama bu ilaç hamileliğe sebep mi oluyor yoksa önlüyor mu ben anlamadım:(
Bana olan Primolut n yan etkileri: duygu bozukluğu (ağlamak, intihar girişimi) aşırı kızgınlık, sinir bozukluğu , baş ağrısı
lütfen birileri yardım etsin inşallah hamile değilimdir ya da ilaç ters etki yaptı ve regli olamadığım için sanırım işkence çekiyorum:( Primolut n yan etkileri neler? of of kimse eleştirmesin bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim
Bana olan Primolut n yan etkileri: duygu bozukluğu (ağlamak, intihar girişimi) aşırı kızgınlık, sinir bozukluğu , baş ağrısı
lütfen birileri yardım etsin inşallah hamile değilimdir ya da ilaç ters etki yaptı ve regli olamadığım için sanırım işkence çekiyorum:( Primolut n yan etkileri neler? of of kimse eleştirmesin bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer