link
Linkte ki 2. kadın. Bikiniyi çıkarmadan daha güzel gözüküyodu gögüsleri. Çıkardığında buzağı memesi gibi. ?
Linkte ki 2. kadın. Bikiniyi çıkarmadan daha güzel gözüküyodu gögüsleri. Çıkardığında buzağı memesi gibi. ?
sendeki videodakinden de küçük yani tahta dediğimiz göğüs tipine giriyor sanırsam ve ego tatmini için buradaki abazaların seni övmesini istiyorsun :D
Bence videodaki kadinin göğüsleri küçük bile... Tek problem belki yaşından belki genetik biraz sarkmış hepsi bu..
geri zekalı. ulan sana ne benim gögsümden. Sarkmış memeyi gösteriyorum. allahıma taşl gibi gögsüm var.
Arkadaşım sen güzel bir göğüse sahip olan bir bayanı kusurlu gibi aks ediyorsun diye ben de senin bir taraflarının fazla kalkmaması için laf soktum.. Yoksa herkezin tercihi, zevki, istediği, beklentisi farklıdır... Ama seninki videodakinden biraz küçük diye videodaki bayanı kusurlu olduğunu sürekli olarak millete yorum atarsan... Kızar ve aşşağılarım tabii..
Senin fiziğini görmediğimden yaptığım hiçbir yorum gerçeği yansıtmaz... Yani söylediklerimi kafana takmayıp kendine güvenen bir kadın olarak hayatı sürmen dileğiyle... :)
memelerin felsefesi dersine hoşgeldiniz memeler bazen sarkık dikikler gibi dik bazen gelgitlerdeli deniz gibi pamuk aşkı hulyayı verır ınsana yala yala yala doya doya memeler vardır hulyalarımda memelerkı tombul ole memeler varkı memelerden bı care upsssssssss:(
senin MEMİŞKOLARIN nasılll
:(
orantılı emılırse guzellesırlermıs dogu mıstızmı ole der yenı dogmus buzagıya emdiir:)
iri göğüsün kaderidir o ama önemli olan zevk meselesidir kimisi küçük sever kimisi büyük sınıflandırmak hata olur. ama sonuçta erkek için her daim güzeldir.
he öyle dimdik göğüslerde ameliyatsız olmaz, bu olay sadece orjinal olduğunu gösterir.
yani
orjinali her daim daha iyidir.
burdaki abazalara balona su doldurup ver gene işlerini görür :))
hahahhahhahah:):):):
:D
en iyi cevap için teşekkürler :)
Cevap
32Cevap
göğüsleriniz her bedende iken güzel ve çekicidir .büyük göğüslerin azda olsa sarkık olması normal .büyük göğüsleri çekici ve güzzel yapanda duruşu ve son derece cekiciliğidr
ama o da bir yere kadar gögüs hep aynı kalmıyo
göğüslerin güzellide burada zaten .ne kadar doğal ve düzgün ise o kadar güzeller .yeterki doğal olsunlar 75 beden veya 80 beden göğüslerde çok güzel
önemli olan kıyafetlerinin içinde iken ne kadar şık ve güzel oldukları önemli .kıyafetlerinle iken düzgün ve hacimlii durduklarında şıklığınız ve güzelliğiniz daha farklıdır .göğüslerinin bu özelliğini giyiminlede zevkini alarak yaşamalısın .senin gibi olmayan bayanlarıda düşün .
göğüs göğüstür yav. ne büyük ha küçük ne fark eder. kızların bu takıntısını anlamıyorum valla. karşındaki senle göğsün için mi birlikte olcak. nasıl olduğunun pek önemi yok bence
öyle de sarkık estetik yönden kötü
yok bea kötü falan değil. sonuçta bu kimsenin bilinçli yaptığı birşey değil. nasıl erkeğin penis boyu doğuştansa, sonradan uzatılmıyorsa, kendi elinde olan birşey değilse bu kadınlardaki göğüs ebatları da öyle. o yüzden aaa onunki çok küçük ıyy, aaa onunki çok sarkık ıyyy, onunki ne öyle dimdik böggh demek çok mantıksız. kaldıki hiçbiri estetik açıdan kötü değil. sonuçta hepsi kılıf içinde duruyor ve hepsi dik görünüyor. sarkık halini akşam evde sevgilin, eşin görüyor.
haklısın insanlardan öyle dıştan iyi görüyorsun tanıyorsun tanıdıkça gerçek yüzünü görüyorsun dış görünüş aldanmıyacaksn
:S:D
bunun nedeni aslında üst göğüs kaslarının güçsüzlüğü.
ben de öyle düşündüm yoksa karının yaşı genç
evet biraz daha kötü çıkarınca ama yapacak bişey yok. meme sarkık olacğına küçük ve dik olsun daha iyi.
ben de onu düşünüyorum 40lı yaşlards böyle bir meme olsa harika ve seksidir
Bence sarkık hoş değil. DAha doğrusu sönük olanlar hoş değil. Uçlarına gelince Kesinlikle pembe olan daha bir temas edilesi :)
kadın ki esmerdi
Evet kadın esmerdı ama benım fıktım o pembe gogus ucu...
ne fark edio la meme memedir.
la mı? taam sen devam et
samimiyetten öyle dedim
Meme meme degıldır bıze gore ya da bana gore. Bu kadına ne gozle baktıgına baglı. Fahıse gozuyle bakıyosan evet meme memedır avucla gıtsın. Ama ona bı eser gıbı bakmak ıcınden gelıyosa senı tatmın etmelı.
amaa önüne aşık olduğun biri çıkıyo ve bir bakıyosun meme ucu kahve. terk mi edeceksin. eğer eser gibi bkacaksan onun seni sevmesi ve sadık olmasıkafi
Asık olduysam zaten ben gormem memesının ucunu falan. Ama kızarlın tıpıne hatlarına sutyenden tasmasına dudak cevresıne bakınca sarkıkmı ucları ve genıtal bolge kahve rengımı hepsı anlasılıyo. ha bıde poponun kıllı olması bıle anlasılıyo. Mesela kızın favorılerı varsa yanaklar tuyluyse ense tuyluyse popo eyvah eyvah ;)
tüy herkete olan bir şey allah öyle yarrattıysa. sen seçemiyosun ten rengini sonuçta ama alıyosada sıkıntı yok
Ben bellı oluyor deım tabıkı allah vergısı... Ve asık olduysam bakmam oyle seylere. Ama ılk goruste askta olmaz zaten yok oyle bısey. :)
olur senin hiç mi karakter önemli değil
Tam olarak ne sormak ıstedıgını anlamıyorum. Asık oldugum kısıye yaklasımımı soruyorsun yoksa fızık olculerındenmı gıdıyoruz. Tabıkı karakterde onemlı. Ben herseyıne bakarım.
Sarkık değil o.. Armut göğüs... Ayrıca silikonlardan aşinalık kazandığımız tipte bir göğüs zaten yok..
sarkık be o. kızız biz anlarız
+1
Aynen Burdaki Abaza Takımına Balon Bile Versen Sevinirler :)
fark ettim ben de:D
milf hatunlar gibi memesi var maşallah. ne o öyle sarkık? dik olsun biraz, sabaha kadar emerim :) senin ki nasıl? böyle mi yoksa.
yok ama bu da seni ilgilendirmez soru ben değilim
hem ilgilendirmez diyorsun hemde yok diyorsun olmaz böyle tatlım :)
biraz daha dolgun olsa eğer tövbe tövbe çadırı kurdurttun isyan etmeye başladı şimdiden nasıl sakinleşicek benim oğlan şimdi hadi cevap ver buna
bilemem
zaten o destekleyıcı sutyenlerınız olmasa ne yapacaktınız bılmem... buyuk olsun camurdan olsun offf offf
o kdın evlendi mi ya da doğurdu mu nebiçim olcağını tahmin edebiliyo musun. sanmıyorum öyle olsa bile sığ bir yorum yapmazdınız
hahha konustu bayan profesör :) herkesın zevkı farklı ama buradan anlasılan senınkıler kucuk o yuzden kıskanıyon bence once gıt slıkon taktır guzelım sen egolarını yenmıs olrsun :D
ohh süper benki :D
kaç numara merak ettım dogrusu 75 mı :D
8o:D
benım ısıme gelmez onlar kısa vadede sevebılırım ama uzun vadede asla :D
he he
bazılarıda güzel görünüyo ama sütyeni cıkardıgında 1 metre sarkıyo dalga gecmek haddimize değil sevdiğimizde kızda nasıl vardır bilemeyeiz
dalga geçmiyoz böyle güzel hatun nasıl memesine bakmaz
memelerine yapcak bişey yoktur belkide estetik istemiyodur barısıktır kendini zaten bir erkeğe el sallasa memeye bakmaz atlar hemen
Bence gayet güzel de bu saatte tahrik etmeyeydin iyiydi.
karı güzel bir kerem
güzel tabi canım göğüsleride güzel
sarkık göğüs iyi değildir, dolgun göğüs herkeste olmuyor maalesef
di mi:(
evet, çok kafanı yorma, olmayınca olmuyor. Bazen fazla sıkı sütyen çare oluyor diyorlar ama hiç sanmıyorum
Buyuk gogus anlayisin bu mu bu bildigin kucuk gogus oldukca hemde
soruyu nerenle okudun ben sarkık ve büyük gögüsün iticiliğinden bahsettim. Sonra karının ssarkık memesini ele aldım. Büyük değil ki. Hem her büyük gögüs sarkık olmuyo
büyük ve sarkık göğüs diyerek bunu paylaşınca doğal olarak bunu bbüyük olarak algıladığını düşündüm. benim gözlemime göre küçük göğüsler daha kolay pörsüyor zaten
yani ortası iyi bence
Sarkık göğüs dik görünmez sütyensiz. bunun için biz erkekler normal veya küçük göğüsleri de severiz çok
ilerisinide düşünürsek küçük gögüs candır.
tabiki ya. hem çok daha seksi oluyor. dik duruyor ve de zayıfsa hafif süper görünüyor. bak sana bir foto bulup atcam bekle
peki
evet bak bu gögüs güzeldir.
senin de mi bu şekilde?
bi tık küçük
sorun yok dolgulu kullan sütyenini
Göğüsler hep dik kalacak değil
ama erken yaştada sarkık öööö
Her güzelin bir kusuru olur ya bence iyi
ayrık da
Ayrık da olsa fizigi güzel ve sevşirken memlerin ayrığını dikkat etmezsin o zevkden.
Teşekürler gözümüz şenlendi :)
1. Daha güzel. Diğeri hiç hos değil
karı iyi bakmış memeye. sen saol
linkteki gibiyse guzel
sarkık ama o gögüs
kendini kandırma asla güzel durmaz
benim skıntım yokki
tamam sana demedim ki zaten gene olarak dedim
Boyle şeyler paylasmayin yasak
niden
Ciplak kadin
aaa öyle miydi:) ama burada onca şey paylaşılırken bunu mu dikkate aldın
Herşey kaldiriliyor.onca şey dediğin ne
sanki p*rno açmışım
Ciplak olan herşey yasak yönetime sor istersen
hmm o zaman cinsellik kategorisi var
Yönetime sorayim bi
2.kadinda migdem bulandi
güzel karıda meme olmamış
esmer sevmiyon galiba knk
bence çok güzel canım
öle mi canım git ospir çek
2 olan daha ilgmi çekiyor benim çöünkü ben
çünkü ben ne? sakık bildiğin meme uçlarıda kara bir dediğiniz bir dediğini tutmuyo
olgun daha yaaaaaa
yivet orası doruuu
işte benimde olgun kadın zaafım varya ondan hak vermelisin bana
+1
teşekkürlrrr
Mal senin malin sevsende sevmesende
evet çıkarmassa daha seksi
yaniii
Ben yalarim onlariiiiiiii
sen abazasın yalarsın
çok fenayım bacım kusuruma bakma. ağaçta bile delik görsem aklım başka yere kayıyor
anlıyom gardaşş
bir erkeği asla anlayamazsın sende 2 taşak ve 1 penis yokk:((
linkteki kötü değil :))
seninkiler nasıl peki
tam tersi de bundan sanane
evet haklısınn
yeappp:)
seninkiler nasıl ? :)
iri gögüs severim
sarkınca göricess
eklesene beni
bu büyükmü