Hep prezervatifle korunduğumuz için bilmiyorum. Beyler siz kadının içine boşaldığınızda ne hissediyorsunuz prezervatifle boşalmaktan farkı var mı ? Veya bayanlar siz sevgiliniz içinize boşaldığında ne hissediyorsunuz sıcaklık falan mı oluyor ?
Cevabın nedir?
+1 yılbastıra bastıra nefes nefes tek vücut olup sarsıla sarsıla o sıcacık ve kaygan deliğin içine spermlerimi akıtırken sanki deşarj oluyorum resmen zirveye çıkıyorum.en güzel tarafı da ayağa kalktığında vajinasından çıkan spermlerimin bacağından aşağı akması oluyor çok güzel bir görüntü.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı. Erkek için bir fark yok.. (var diyen erkek yalan söyler)
Kadın için de tek fark spermi sıcak sıcak hissetmesi, başka bir şey değil..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer boşalma esnasında köküne kadar içimdeyse ve çıkarmadan öyle kalıyorsa boşalırken baş kısmının kasılıp gevşerkendi kabarmasını çok ne hissediyorum ve tabiki sımmsıncakkk fışkıran sıvının akışınıda hiisediyorum :))
22 Yorumla- +1 yıl
güzel anlatmışsınız :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın olarak korunmak şartıyla içime boşalması çok zevkli.Sıcak sıcak içime akan meni beni orgazm etmeğe yetiyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
inanılmaz bir duygu, bir patlama, kadınına sonuna kadar sahip olma duygusu, o sıcacık vajinanın içinde inanılmaz vıcık vıcık bir ıslaklık, bir karışım, etin verdiği lezzete sos eklenmiş bir hissiyat mmm çok güzel çoook.
10 Yorumlabi anlık haz oluyo kendimden utanıyorum tiksiniyorum sanki ama sıcaklık oluyo use condom herzaman
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye utanıp tiksiniyorsun ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılböle sımsıcak bişey işte... aynı zamanda everestin tepesine çıknışcasına doruklarda :)
16 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzel mi
Cevap sahibi+1 yılgüzel demek kafi değil onu anlatmak için :D
Cevap sahibi+1 yılsizde bir etkisi olmuyor sanırım içe boşalmanın... :D
Soran+1 yılİçime boşalmadı hiç
Cevap sahibi+1 yılbende şimdiye içine kadar bir kere boşaldım :)
Cevap sahibi+1 yılbu seferde değişik korunma türleri kullanmak gerekecek tabii :)
Prezevatife bisalcama hic yapmam et ete değecek zevki tarif edilmez yasamak lazim
00 Yorumla
+1 yıliçine bosalınca sıcaklıgı daha iyi hissediyor tatmin daha iyi oluyorsun
00 YorumlaAnlatılmaz yaşanır. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence müthiş. o zamandan beri kondoma karşıyım :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri