Eski sevgilimi çok seviyorum ama artık fuckbuddy iz

Merhaba, önceki konularımdan birinde bir eski sevgilimden bahsetmiştim, onunla kasım ayı çıkmaya başladık ve aralık sonuna kadar bu ilişki sürdü, sonra beni terketti. Sevgili olduğumuz bu süre içinde sevişiyorduk ama bakireydim. 1 Ay sonra ona sevişelim diye mesaj attım, başta hiç istemedi bu seni kullanmak olur dedi, ben çok ısrar edince kabul etti. Ona sevgil olmayı teklif etmedim çünkü bunu kabul etmezdi zaten. Her neyse, seviştik ve bu olaydan 3 gün sonra whatsappta başkalarıyla konuştuğunu anladım sürekli çevrimiçiydi, sorduğumda sinirlendi ve artık seni istemiyorum bir daha mesaj atma numaramı sil dedi. Tabi ben çok ağladım sürekli arayıp durdum bunu ama kararlıydı. Bende umudumu yitirdim ve kabuğuma çekildim. 1 ay saha böyle geçti yani.

Ve 15 gün önce ona mesaj attım, ona bekaretimi vermek istediğimi söyledim, başta yine kabul etmedi bekaretin senin için çok önemli onu kaybetme istiyorsan sadece sevişelim ama bekaretini almayım dedi. Benimde sana ihtiyacım var özledim seni, bak böyle yazmayınca özlüyorum seni, arada yazan özlenir bunu unutma dedi. Eğer benden bir beklentin olmayacaksa yine beraber olalım senin cinsel ihtiyaçlarını karşılarım sevişiriz dedi. Tabi ben sevinçten havalara uçtum, tamam dedim hemen. Ama ben senin bekaretini almam kendin boz sonra bana gel dedi, tamam dedim ama kendimi bozmadan ona gittim, kendimi taamen ona vermek istedim çünkü. Ve tam 10 gün önce, 10 Martta, adım gibi yağmurlu bir günde onun yatağında verdim bekaretimi. Hiç kanama olmamasına çok şaşırdım gerçi, tam 3 kez girdi çünkü. Canım ço acıyordu ama onu çok sevdiğim için sesim çıkmadı. Tabi canımın acımasına kıyamadı, bana sarıldı birlikte yorganın altına girdik, sarıldı öptü beni çok şefkatli davrandı bana saçlarımı okşadı. Ve benim gitme vaktim geldi, yanımda taksiye binmem için fazlasıyla param olduğu halde ve hava da acayip kötüyken beni kendi eve bırakmak istedi. Ve o berbat havada trafik felç haldeyken beni arabasıyla eve bıraktı, yolda giderken de saçlarımı çenemi okşadı, bana bir bakışı var size anlatamam, sanki beni seviyor gibi ama bilemiyorum.

Şimdi sadece birkaç günde bir konuşuyoruz, onu sıkmamak için mesaj atamıyorum. Tabi benim çok büyük bir korkum var, ben regl olmuyorum ve hamile kalmaktan çok korkuyorum. Önceki konularımda da bu sorunumdan bahsettim zaten. Gerçi içime boşalmadı ve ertesi gün hapı da aldım ama yine de korkuyorm. Dün gece bana napıyosun siye mesaj attı, bende ona bu korkumdan bahsettim çok korkuyorum dedim, of yağmur yine başlama bişey olmaz ben kendimi biliyorum içine hiçbir şey akıtmadım dedi, kızdı bana korktuğum için, bir daha seks yapmayız olur biter dedi, bende niye yapmayalım zaten artık canım acımaz alıştırdım kendimi evde dedim (aslında alıştırdığım falan yok da sadece benden vazgeçmesin diye öyle söyledim). O da yağmur uzatma tamam bana böyle konularla gelme dedi ve daha da yazmadı.

Neden benim kalbimi kırdı ki? Ben onu bu kadar severken.

ASLINDA SORUCAK BI SORUM YOK SADECE BU ILIŞKI HAKKINDA YORUM ISTIYORUM

Güncellemeler
+1 yıl
Moralim bozuldu ya. Demin konuşuyorduk onunla, dediki bana gelmeden önce biraz p*rno izle poxisyon öğren beni deli etmesini öğren dedi. Oysaki ben daha yeni seks yapıyorum yani bekaretimi daha yeni yitirdim ve canım çok acıyor, beni alıştırması gerekirken bana neler söylüyor çok üzüldüm ve kırıldım cidden. Napıcam ben yaa :((
Güncellemeler
+1 yıl
Oh be sonunda regl oldum yaa :)))

Ama çektiğim korkuyu bir ben bir allah bilir
Güncellemeler
+1 yıl
Tuhaf ama bir o kadar da güzel şeyler oluyo. Bana artık hergün mesaj atmaya başladı üsyelik gündeiki üç kez atıyo. Ve bana karşı çok sıcak bebeğim falan diyor. Sırf buda değil beni sahiplenmeye de başladı. Giyimine makyajına dikkat et çok dar şeyler giyme bir daha tekrarlamıcam sana yağmur falan dedi dün gece sanki sevgiliymişiz gibi. Ben senin erkeğinsem benim lafımı dinleyeceksin dedi. Yani beni sahipleniyo musun dedim, tabiki sen benim kadınımsın dedi. Bence beni seviyoo :))
Eski sevgilimi çok seviyorum ama artık fuckbuddy iz