Ama çektiğim korkuyu bir ben bir allah bilir
Eski sevgilimi çok seviyorum ama artık fuckbuddy iz
Ama çektiğim korkuyu bir ben bir allah bilir
ya canım anlattıklarına gerçekten çok üzüldüm senin adına bu kişi sana değer veriyor olabilir ama sevgi dersen sadece amacı hem seni hemde kendini mutlu etmek başka derdi yok seni aramadığı zamanlarda başkalarıyla birlikte oluyor olabilir ve boşta kaldığında seninle görüşüyor olabilir ya da sana değer verdiyi için seni de kırmak istemiyor olabilir ama bu ilişkiyi daha fazla uzatma bence ve onu unutmak için telefon numaranı değiştir onun numarasınıda kaydetme tamam bu senin için zor olabilir ama kendine bu kötülüğü yapma başka arkadaşlıklar kur amacın cinsellik değil o belli ama sırf onu kaybetmemek içinde vücudunu kullandırtma başkalarıyla ilgilen zamanla unutacaksın emin ol devam edersen ileride çok pişman olacak ve kendine çok kızacaksın umarım mutlu olabileceğin birini bulursun canım...
tamam öyle düşünmekte haklısın canım ama bu ilişkinin ilerisini görmüyorsa seni heveslendirmek istemiyordur mesela dediğin gibi daha sık mesaj atsa günaydın dese gün içerisinde napıyosun diye mesaj atsa ne düşüneceksin bu bana ilgi gösteriyor acaba tekrar beni sevmeye başladımı diye hayallere dalıp daha çok bağlanacaksın böyle yapması daha iyi hiç değilse ümitlenmiyorsun anladınmı canım sen biran önce onu unutmaya çalış canım kendin için...
ah be güzelim ah be canım bırak şu herifi ya hala gidecekmisin yanına kullandırtma şerefsize kendini dün anlattıklarında belki biraz iyi niyeti vardır diyordum ama yapma kendine bu eziyeti...
Seni anlıyorum canım :( Ben de senin gibiydim eskiden. Aptal aşık modundaydım, karşımdaki kişi benden yaşca büyüktü ve beni sevmiyordu, bunu da dile getirdi zaten defalarca.. Ne yapsam istemedi beni ben de cinselliği kullandım sırf onla vakit geçirmek için.. zekv aldığım için falan değil. sırf ona sarılmak için onu görmek için. pişman da değilim..
O zaten sevmiyordu beni ama senin anlattığın sevgilin gibi çok kibar bir adamdı, değer veriyormuş gibi gelirdi bana hep.. Ben sıkılmadım asla. Hala aşığım ona fakat o başka biriyle birlikte yaşamaya başladı. Benle görüşmek istemedi zaten ben de görüşmezdim başka biri varken.
Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın canım. Kendini geri çek bence değerini anlasın. ben sevgimi çok belli ettim kendini beğenmiş biri oldu çıktı. Ben onun umurunda bile olmadım
Bence senin hatan eğer bedenini verirsen seni sevebiliceğini düşünmen.Sen ona o kadar bağlanmışsın ki kaybetmek istemiyosun ne kadar karaktersiz biri olduğunu da bu yüzden göremiyosun.Umarım kısa sürede bu yanlış düşünceden yanlış insandan kurtulur sana bedenin cinsellik için değil sana sen olduğun için değer veren kişiliğini karakterini seven biriyle karşılaşırsın.
ben anlamadım ki... uşakmıymış katil...
Cevap
19Cevap
Askin gozu kor diye bosuna dememisler iste. Senin bu yazdiklarini okuyan pek cok kisi eminim sana bu kadar mi salaksin sen diyecektir. Ama iste asik olunca gozun hic birseyi gormuyor di mi. Sanki beynimizi rafa kaldiriyoruz o anlarda. Ben anliyabiliyorum seni. Umarim eski sevgilinde senin degerini gecte olsa anlar ve sana vermesi gereken degeri verir.
Simdi bak soyle bir sey var, cogu erkek elindekinin kiymetini onu kaybettikten sonra anlar. Su an ben adim gibi eminim o kisi senin hakkinda zaten ben ne dersem yapiyor beni cok seviyor benden kopamaz o diye dusunuyordur. Klasik erkek mantalitesi iste. Ama ne zaman ki sen onu unutmaya baslarsin, hayatina yeni kisiler almaya baslarsin iste o zaman onun etekleri tutusmaya baslar. Yani bu %90 boyle olmustur. Sen onu unutupda baska birileriyle olmaya baslayinca senin degerini anliyacaktir.
böyle devam etti, etti, etti en sonunda gitti bir kıza aşık oldu o zaman intihar edersin herhalde sen. Sevgi karşılıklı olduğunda güzel. Bu çocuk seni sevmiyor ki :/ Üzül diye söylemiyorum kendine gel diye söylüyorum
tamamen mahrum kalacaksın bu gidişle. Niye yapıyorsun ki bunu basit olduğunu düşünüyor sevmiyor sıkılıyor yapma başka taktik geliştir hatta. Böyle dememin sebebi de seviyormuşsun üzüleceksin sonunda
bence üzme kendini belli ki sana değer veriyor ve üzülmeni istemiyor sadece fazla sıkmışsın onu .. bir az zaman ver eminim kendisi seninle ilgilenecektir
belli ki onunla olmayı çok seviyorsun. kim ne derse desin aldırma gençsin hayatını yaşa kimse senin namus bekçiliğini yapamaz. fakat sana tek tavsiyem her zaman çok dikkatli ol ve kimsenin seni üzmesine izin verme :)
rica etsem beni eklermisin sormam gereken bir şey var
üzüldüm sadece, inşallah seni seviyordur
çok sıkma, boğma, sevgini göster, değerini anlasın
Bence sen de o da mutlu ve süper bir ilişki hiç kafana takma tam tersine keyfine bak derim ayrıca medeni cesaretin için tebrikler...
Yaaa hayatta herşey aşk değildir hoşlanmak birlikte olmaktan mutlu olmak bunların hiç mi değeri yok bizim hatunlar kafayı aşk a takmış bir aşktır gidiyor onunla birlikte olmaktan mutluysan ki gördüğüm kadarıyla mutlusun bence senin için süper zaten zamanla seksten deliler gibi zevk almaya başlayacaksın bu bile yeterli bir sebep bence...
kadın orgazmı çok kompleks bir olgudur kadının karakterinden tut erkeğine ne kadar arzuladığına.. o an kafasının rahat olup olmadığından tut erkeğin deneyimine penis boyutuna kadar bir çok etki kadının seksten alacağı zevki belirler onun için sadece sekse ve zevke odaklanmalı ateşli olmalı hoşlandığın şeyleri erkeğine söylemeli ya da en azından belirtmelisin işte o zaman inanılmaz zevk almaya başlayacaksın ..
O nasıl söz yaaaaaaa cinsel ilişki yaşadın diye namussuz mu oluyorsun çok üzüldüm bunu duyduğuma sen kimseyi öldürmedin kimsenin hakkını gasp etmedin çalmadın insanlara kötülük etmedin verdiğin sözlerden dönmedin yalan söylemedin sadece arzuladığın adamla dünyanın en güzel duygusunu yaşadın o kadar... bunun namusla ne alakası var namus sadece salak bir zarsa ben tanımıyorum öyle namus anlayışını...
Ben bekaretimi daha yeni yitirdim ve canım çok acıdı. Yarın yaptığımızda da acıycak biliyorum çünkü beni tahrik etmeden benim hoşuma gidecek şeyler yapmadan ıslanmadan direk sokuyor ve çok canım yanıyor ağlayacaktım nerdeyse acıdan. Hatta bana oral bile yapmıyo hep kendisine yaptırıyo. Ön sevişme diye bişey kesinlikle yapmıyoruz. Sadece bir 10 saniye öpüşmenin ardından hemen bana oral yaptırıyor ve içime giriyor. Tabi benimde canım acıyo haliyle. Şimdide kalkmış diyorki git p*rno izle bişey öğren
yazık olmuş sana yağmur. bu işler bu kadar basit değil bence. yaratılış gayemizden başlamak isterdim ama yeni nesil duymak bile istemiyor. zor devirdeyiz ve lakin. boktan hayatlar cinsel dürtüler şehvetler ve nefs.
insan seviyorum diye kendini mahveder mi?
bende becerdiğim kadınların kokusunu içime çekince mutlu oluyorum. tek fark sen seviyosun bende sevişmeyi seviyorum. ama sonuçta pişman olacaksın ahada yazıorm.
bak dediğime geldin. adam seni o..pu gibi kullanacak.
Lütfen gerçek olmadığınızı yazar mısınız. beynimi- aklımı- sabrımı sorgulayacağım yoksa...
ben bunu hangi şart ve ortamda kullandım? Nikahları var mı? Kocası mı? Aitlik duygusu var mı her şeyden öte? Hayır. Bu durumda erkeğin eşi ile olan ilişkisi ile bu tarz ilişkiyi nasıl örtüştürebilirsiniz ki? Bana Kezban diyorsunuz, bazen mağarada yaşayın v.s ama bunlar gericilik- modern düşünce yapısından uzak kalınmışlık değildir. Değerler- ahlaki kültürel referanslara göre yaşamak asla bu dediğiniz kelimelerin anlam yükünü taşımıyor.
Birbirini arzulayan iki insanın o muhteşem anları yaşaması için nikah gerektiğini düşünmüyorum kendi istekleri kendi kararları hiç kimse yargılayamaz kadının doğru erkekle yaptığı zaman 10 kat daha çok zevk aldığı bir olgu olan seksi erkeğin kadını kullanması olarak algılayan zihniyeti bir mühendis olarak objektif olarak baktığımda geri kafalı ve cahil bir zihniyet olarak görmekten başka çarem kalmıyor maalesef... siz istediğiniz kadar çaba gösterin insanların hayatlarını baskılayamayacaksınız..
Evet bence bu gericiliktir modern yaşamdan uzaktır. Avrupalılara bir bakın kızlar 12 yaşında cinselliği öğreniyorlar sevgilileriyle istedikleri kadar sevişiyorlar kimsenin bişey dediği yok. Çünkü bu da bir ihtiyaç. Ama ben ihtiyaçtan ziyade sevdiğim adamla birlikte olmak onun kollarında olmak onun kokusunu içime çekmek için yapıyorum buny
sizde istediğiniz kadar çaba gösterin başkalarının düşüncelerini baskılayamayacaksınız. benimki baskı değil- fikir sunmaktı. Baskı daha farklı bir olgu.
ben de bir dilci olarak baktığımda tüm bu metinden gördüğüm resim, bağlamın yazdıklarınızdan tamamen bağımsız olması. ben ''a'' diyorsam siz ''z'' olarak bakıyor, taraflı yorumluyorsunuz.
Ve bende bunu bildiğim için farklı düşüncelerdeyiz anlamsız bu yazışma diye belirttim altta zaten.
Yazının tamamını okudum. Amacını anlamaya çalıştım ama kafam karıştı. Bu çocuğu sevip de kaybetmemek için onu kendin bağlamak için mi birlikte oldun yoksa ihtiyacını gidermek için mi ?
bence boktan bir iliski
bir akilli bir kizin böyle bir indira gandiyi yapacagini düsünmüyorum
ayrica o erkekte erkek degilmis
diger arkadaslarin yorumlarini okuyunca bence sevmyior ama biraz deger veriyor önemsiyor gibi demen sadece kendini kandirman
onun sana acimasini degil sevmesini sagla bence
bence sen sevgiye ac birisin.o adam bir gun gozunde cok kararicak.istedigin erkek karsina cikacak oyle tahmin ediyorum
evet seni cok iyi anliyorum.cunku hep sevgiyi ac bir kiz aradim.mesajlarim ara sira yazabilirsin
Bu hikayenin doğruluğuna inanıyorum çünkü hayatıma hep senin gibi kızlar girdi
Çocuk sonuna kadar haklı bu kadar daraltıp kendini düşürme kaybeden sen olacaksın bir psikologla iletişime geçmende yarar var.
yazının yarısına kadar okuyabıldım devamını sen anlatsana
arkadaşım bu seni sevmemiş sadece senin ihtiyacını karşılamış
ne güzel seks yaparsın işte senin gibi bayan bize denk gelmez :)
Sevilmek sahiplenilmek istiyosun ama o erkeği bulamıyosun
Neden seni sevecek birini aramadın bulmadın? Nerdesin bu arda
Nerde yaşıyosun
Neresinde
Sevgiye olan açlığımızı karşılıklı giderebiliriz. Sadece sevgi..
Kesinlikle sorunlusun
Seviyorsun diye koynuna girmek zorunda değilsin. Sevgi dediğin şey bu kadar basit bir şey değil. O seni kullanıyor resmen. Sende kendini zorla kakalaşmışsın ona.
Masumane bir sarılmakla da tenine dokunmuş olabilirsin mesela amaçlar ten ise. Her şeyi bu kadar erken yaşta yaşamanın ne anlamı var ki ? Çabuk tükeniyorsunuz.
Daha neler isteyecek neler. Çok normal
Azimle sıçan betonu deler demişler :)
biri bunun ozetini yazsin
i'm so seksy
Çocuğun adı ne? Benim sevgilimi anlattın sanki :S
Heh tamam korktum ya
:((( ne diyebilirim ki
hastasın sen hasta
Bekaretinde yok ne yaoacaksin simdi
Bundan sonra hayatına biri girecek nasil olsa
Haklisin ama karsina cikacak kişinin bekarete önem verip vermeyeceğini bilemezsiniz.karpuz degilki gidip pazardan secesin
ee durum ne ?
iyi bakalım :)
wooow!.. diyorum
özeti yok mukardes
güzel hikaye :D
ciddimisin sen
gerçekten bu anlatıkların oldumu
ne desem bilemedim bende benzer bir durumdayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar