Ben neden böyleyim? Arzularıma yenilemiyorum, çok safmışım...

*YAZIYI TAMAMEN OKUMAYACAKSANIZ BAŞLIĞA GÖRE CEVAPLAMAYIN

20 yasındayım Kiminle tanıştıysam hep birliktelik yaşadım sevişmek olsun seks olsun sayılarını isimlerini bile hatırlamıyorum bu kaşarlık olabilir öyle diyebilirsiniz belki bilmiyorum ama arzularıma engel olamıyorum sonrada pişman oluyorum en son tövbe ettim Allaha yalvardım ama olmadı yine biriyle birleşmesemde seviştim ve onlar bana kötü gözle bakıyor... hayatımı mahvettim herşeyimi mahvettim kendimi iğrenç hissediyorum Herkes bana çok saf der herşeye inandığımı söylerler evet doğru saf salağın tekiyim bende sevilmek istiyorum seviştiğim insanlar tarafından sevildiğim oldu ama artık gizemi kalmadığı için ben bıraktım ben istiyorum ki beni engellesinler beni korusunlar belkide bu yüzden sarılıyorum onlara bu yüzden kendimi teslim ediyorum ama onlar beni hiç engellemiyor sonrada benden aşk istiyor yada beni bi kenara fırlatıp atıyolar bazen yolda falan karşılaşıyorum onlarla yüzüme gülüyolar alay eder gibi üzülüyorum çok sanki benim kalbim yokmuş gibi... kendime engel olamıyorum ben kötü birimiyim gerçekten çok utanıyorum bunu kimseye anlatamadğm için cinsel dürtülerime engel olmak istiyorum ben mutlu değilim sevmediğim insanlarla sevişmekten mutlu değilim o pislikleri bedenimle mutlu etmekten mutlu değilim ama engel olamıyorum cinel dürtülerime karşmdaki çok yakışıklı iyi karakterli ayır etmeden kendimi teslim ettim çoğu zaman utanıyorum lanet olsun... bende evlilik hayalleri kuran mutlu olmak isteyen biriyim ama evleneceğim insana yalan söylemek zorunda kalcağm için kendimden utanıyorum kendimden uzaklaştırıyorum çoğu kez çünkü olduğum gibi kabullenmek istiyorum ... buraya yazdım üzgünüm... acaba ben hastamıyım sizce bana kim yardım edebilir. sadece cinsellk yaşayacağn birini bul demeyn ben cinsellikten mutlu olan biri değilim bu çok farklı bi his ve ben aslında çok duygusalım şiir yazan biriyim rahatladım biraz buraya yazınca sizce ne yapayım intihar etmek istemiyorum cehennemden korkyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ilk ilişkimi 14 yasımda yaşamıştım o zamanlar bekaret gibi bişeyden haberm yoktu çünkü yalnız biriydm ve kimseylede hiç bunları konusmadım ama teorik olarak bakire olduğumu söylediler doktor kontrolunda esnek olduğunu doğumda bozulacağını söylediler bana evlen diyenlerde ben aşık olmadan sırf bunun için kmseyle evlenmem mutlu olmam kendimi daha kötü hissederim. yani benim sorunum bekaret değil ben sevdğm insanı kandırabilirim gel doktora bakiremiyim bak diyeblrm sorun bu değil
Güncellemeler
+1 yıl
Kimseyi kandırmak istemem.

sadece size içimi dökmek istedim acaba bunları yaşayan birine ne gözle bakılır diye kimseye anlatamadm sorun burda kendimi gizleyerek anlatmak istedm çnk çok üzgün hissediyorum çoğu zaman.
Ben neden böyleyim? Arzularıma yenilemiyorum, çok safmışım...