Ben bakreyim ama mast.da hep yalandığını düşünüyprum biraz küçük komplekste yapmıyo değilim. Erkekler nasıl yalarsınız ne hissedersiniz? Kızlar siz de zevk alıyonuz mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl75-80 daha büyükler hoşuma gitmiyor zaten, çok severim küçük göğüsleri. göğüs yalarken hissedilen zevk fiziksel değil aslında daha çok zihinsel. kadınının keyif aldığını görmek onun en özel ve saklı yerlerine dokunuyor olmak, kendisini sana sunması, sana ait olduğunu bilmek insana haz veriyor. yoksa tendeki tuzun tadı o kadar da lezzetli değildir aslında. ama işte işin içinde duygular olunca o da lezzetli geliyor. rengi önemli mi diye sormuşsun aslında çok değil ama bazı kadınları göğüs uçları çok fazla koyu ve geniş oluyor bunun hoş göründüğünü söyleyemem. ama onun dışında çoğunluk zaten aşağı yukarı aynıdır. bir de göğüs ucu biraz çıkıntılı olursa o çok çok iyi olur işte :))
104 Yorumla
Soran+1 yılgeniş be çok koyu benimde göz zevkimi bozar
Cevap sahibi+1 yılnapcan zaten sen, senin ne işin var ki göğüsle :D
Soran+1 yılölesine dedim,:d
Cevap sahibi+1 yılneyse :) emin ol eşin bundan büyük bir zevk alacaktır, ve zaten büyük göğüs genç kadınlarda güzeldir. 40ına gelmiş bir kadının büyük ama sarkık göğüslerine çok güzel diyeceklerini sanmıyorum o büyük göğüs hayranlarının :))
En İyi Cevaplar
+1 yılDondurma yalamanin aynisi sonucta ikisinde de yalanir
58 Yorumla
Soran+1 yıldondurmanı ucu mu var
- +1 yıl
Kulahin alti var ya ayni hisss sahi sen peniste yalamadin mi hic
Soran+1 yılevlilik dışı öyle şey yapmam hiçbir şekilde
- +1 yıl
Sacmalama sana kizligini ver diyen yok alti ustu penis yalayacaksin
Soran+1 yılolsun öyle olunca bakire mi olmuş olacağım
- +1 yıl
Biseyler ogrenin biraz. Ewlenince yok elime almam yok yalamam yok domalmam yok bacak omza yaptirmam gibi seyler sayiklamayin. Sonra erkek neden aldatir oluyor... ayrica sen bana eksi verdin bendemsana veriyorum
Soran+1 yılben vermedim dur artı vereyim ne oldu şimdi? evlenince yapmam diye bir şey mi dedim
- +1 yıl
Bende saka yaptim eksi vermemistim. Yoo o anlamda demedim. Yanlis anlama bekaretini ver anal yap demedim. Sadece ewlenince kocana karsi yastik gibi yatma. Onu demek istedim
Mast olayına girince göğüslerine kayganlaştırıcı sür ve uçlarını parmaklarınla sık ve çek mükemmel bir zevk.
80 Yorumla
+1 yılGayet guzel karsindaki erkegede bagli bise once zevke getirmesi lazim uclariyla oynayip emmesi lazim
120 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
38Cevap
+1 yılgöğüsleri ellerimle okşarım ilk ondan sonra yumulurum ikisine hatta uclarını hafiften ısırırım ve o anda başımın göğüse doğru iyice bastırılmasını isterim nefesim kesilircesine haa bide memeler aşşağı sallanır pozisyonda yalamayı ve arasına penisimi sokup git gel yapamaya bayılırım yani çok zevkli birsey bu
928 Yorumla
Soran+1 yılo zaman büyük olması gerekir
- +1 yıl
haliyle ama küçük oluncada zevk veriyo tabiçok küçük değilse senin göğüs ölçün ne uc ve ten rengi ney peki
Soran+1 yıl75 açık kahvrengi
- +1 yıl
gayet güzel yani emin ol buna zaten memelerin dokusu ve kokusu gercekten başka cezbediyo insanı bundan kim zevk almazki
Soran+1 yılen çok terleyen yer deorası değil mi.s hiç denk geldiğin oldumu
- +1 yıl
evet ora baya terliyo denk geldi ha zaten yalarken ederken temiz olduğundan sorun olmuyo oraya çikolata vs sürmek o çatalların arasını yalamak fılan penıs sokmak muthıs yaa
Soran+1 yılpenis sokma devresi p*rno gibi sanki
- +1 yıl
yok be ona kalırsa analda oral da p*rnografik seksin p*rnografik gibi konumumu olur erkeğe baya zevk veriyo zevk alan bayanlarda var neresi p*rno gibi yaa canım fantaziye öyle deme lütfen :D
Soran+1 yıleşim öyle yapsa çok aşaşlanırım
- +1 yıl
hangisini memelerin arasına penis sokmayımı neden ama ya peki anal ve oral seks yapmak ve yaptırmak istese ne düşünürsün
Soran+1 yılanal günah kesinlikle olmaz da
- +1 yıl
hadi analı eledik öbür maddeler hakkındaki fikrin ney oral yapmak ve yaptırmak istedi onaylarmıydın ve benim cevap ta dediğim seyleri özellikle memeye çikolata surup yalamayı penisi araya sokmayı yapsa istemezmıydın
Soran+1 yılkarşımdakine oral yapmak ne bileyim sıcak gelmiyo.
- +1 yıl
ooo üzücü bir durum neden sıcak gelmiyo peki sana yapsalar
Soran+1 yılya şimdi erkeğin penisi hep erekte değil küçücük hali de var şimdi kadın o haliini görünce nebileyim yalarken büymesi felan
- +1 yıl
işte işin zevk noktası orda erekte olması zaten amaç ve onu takip edip senin kontrolunde buyumesi sana hiçmi cazip gelmez sönük haldeyken al ağzına emmeye başla iyice gerisi gelir hiç yaptınmı peki ve nasıl yapardın
Soran+1 yılişte sönükken ağzıma almak.s kadında öyle bir şey yok kadın ilişkide dümdüz
- +1 yıl
işte alıcaksınki o hissi o tadı alasın karşı tarafıda gözetle emin ol bulutlarda uçtuğunu görüceksin ve gördükçe sende onunla ucacaksın
Soran+1 yılişte yaparsam o mutlu olsun diye yaparım
- +1 yıl
emin ol sende zevk alıcaksın ben oral seks tutkunuyum olmassa olmazım yapmayıda yapılmasınıda çok severim yani
Soran+1 yıloralde hijen önemli ama
- +1 yıl
tabikide yaa ne penis pis olacak nede vajina pis olacak traş olmus yıkanmıs kokmayacak mesela 69 yaparken bazen bayanlardan popo kokusu geliyo o bir çuval iniciri berbat ediyo erkeklerdede aynı ona benzer seyler oluyo hijyen müthiş derecede onemli
Soran+1 yılyaniii traş değlde komple temiz olmalı
- +1 yıl
yani temiz olmak zorunda yaa yoksa bitirir temiz olsun zaten vajina ve penisin kendine has erotik salgı kokusu var o yeterli yani ben çok dikkat ederim bunlara
Soran+1 yıliyice bilgin var desene
- +1 yıl
yani vallaha düşkünüm sonuçta haliyle baya bilgiliyim yardımcı olurum fıkır olarak
Soran+1 yıloldunz zaten teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim gerçekten faydası olduysa ne mutlu bana çünkü ot gibi robot gibi seks yaşanmasını istemem kımse yaşamasınkı herkes bırbırını hep sadık ılk gunku gibi arzulasın sehvetle ıstesın boylelıkle ıhanetlerde olmasın istegım bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılkomplekse girmene gerek yok canım benimkilerde çok küçük ama nişanlımın hoşuna gidiyor bende çok zevk alıyorum sende alırsın...
1015 Yorumla- +1 yıl
senin göğüslerinde mi 75 beden?
Soran+1 yılumarım canım,peki zevk alıyo musun sen de
Cevap sahibi+1 yılevet canım alıyorum güzel bir duygu çoğu zaman orgazma göğsümü yalatarak ulaşıyorum...
Soran+1 yılo da kadınlarımızın kurtarıcısı. umarım mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler canım umarım sende mutlu olabileceğin birisini bulursun...
Soran+1 yılteşekkür ederim canım inş cümlemize. sadece bunu istiyorum umarım yapan biri olur
Cevap sahibi+1 yılinşallah canım ama sadece bunu istiyorum derken göğüs yalayan birimi mutlu edecek birimi onu anlayamadım gece 2 olunca aptallaşıyo insan:))
Soran+1 yılya canım sen de anlarsın hiç yapmadım o olayı yaşamadım ama tahrik ediyo beni. tabii ön sevişmedeki diğer eylemlerde öenmli ama gögsümü saatlerce yalasa bu bana yeter.
Cevap sahibi+1 yılsen şu anda kötü durumdasın o anlaşılıyor canım ama herşeyin zamanını bekle bence çünkü o olay o şekilde başlar ve devamı gelir yaş kaç bu arada...
Soran+1 yıl19 yaşındayım. aama hiç erkek arkadaşım olmadı öpüşme faslı hiç yaşamadım
Cevap sahibi+1 yılo öpüşme faslı filan yaşanır ama ileriye gitme yönünde biraz düşün derim canım...
Soran+1 yılyok canım zaten evlenmeden önce yapmayı pek sıcak bakmıyorum ama böyle dizginlediğim gögüs fantazim var
Cevap sahibi+1 yılonuda çok arzuladığın zaman geç odana tamamen soyun yatağına gir mast yaparke diyer elinlede parmaklarını ıslat göğüs uçlarını oyna hoşuna gidecektir umarım...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu gördüm şimdi link
44 Yorumla
Soran+1 yılsarkık ve büyük:D
Cevap sahibi+1 yılYalarun
Soran+1 yıl:S:S:
Cevap sahibi+1 yılEvlenince eşime yapisacam hep
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. meme hem kadında hem erkekte ortak uyarı noktasıdır. yalamak da yalanmak da zevk verir
42 Yorumla
Soran+1 yılerkekler memelerinin yalanmasını ister mi
+1 yılyalarken "ya şimdi ne zevk alıyosunkı emıyonda noluyo yanı" dıyen bı sevgılın varsa hıc ghuzel degıl :)
94 Yorumla
Soran+1 yıldenk mi geldin öylesine
- +1 yıl
yeap malesef
Soran+1 yılaseksüel
- +1 yıl
ben anlamam öyle terimlerden. sırf on saat yalvardıgım ıcın sevişiyoduk
+1 yılÖncelikle okşayıp yumuşatıp sonrasında masaj yapar gibi sıkarak ucuna dil darbeleri atıp hızlanmak, dudağınla ezip emerek içine çekmek.
80 Yorumla
+1 yılÇok hoşuma gidiyor mast. yapacağım zaman bazen kameralı sohbet sitelerinde sadece göğüzlerini görmem ve yalaması yetiyor aşağıya geçmeden geliyorum. Bayılıyorum yani bana çok zevk veriyor.
44 Yorumla
Soran+1 yılcanlı yapmadın mı hiç
- +1 yıl
Yaptım hatta ön sevişmenin en uzun vaktini partnerimin göğüsleriinde geçirdim diyebilirim.
Soran+1 yılön sevişmede en güzel yan o an
- +1 yıl
kesinlikle göğüs yalamaya bayılıyorum karsı tarafın zevk almasıda ayrı bir haz veriyor
yalamaktan ziyade emmekten hoşlanırım. karşı taraftakide öyle istiyor. gelsede emzirse beni.
61 Yorumla
Soran+1 yılher kadın ister
Gizli Üye(36-45)+1 yılben gögüz yalamayı çok severim... yalarken karşı tarafın zevk aldığını düşünmek banada zevk verir... özellikle ucunu hafiften ısırmak çok hoşuma gider... sen karı tarafın zevk aldığı bir şeyden zevk almazmsın bunu düşündükçe...
211 Yorumla
Soran+1 yılalınır ama kadının tüm sinir uçları orada
Cevap sahibi+1 yılsinir uçlarının orda olmasının sakıcası ne peki
Soran+1 yılzevk alıyolar yani maxsimum
Cevap sahibi+1 yıltamam işte bende karşımdaki insana maximum zevk vermek isterim :)...
Cevap sahibi+1 yılhiç yüzeysel sevişme felan yapmadın mı... yani sadece mast mı yaptın şimdiye kadar..
Soran+1 yıltabii muhafazakar bir ailede yetiştim
Cevap sahibi+1 yılhmm... sanal felan da yapmadın şimdiye kadar ölemi
Soran+1 yılo kadar basit değilim
Cevap sahibi+1 yılyani ilişkiye girmek daha basitliktir bence... sanal onun yanında biraz daha masum kalır...
Soran+1 yılmasum bir yanı yok bence biri iğrençbiri daha da iğrenç
Cevap sahibi+1 yıl:))
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHeee burada anlatılanalrı okuyup mastürbasyona malzeme mi çıkartiyon yoksam :D ?
04 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar düşmedim biz kızlar siz erkkeler gibi değiliz sadece sevişirsem bunun için sevişirim demek istedim
- +1 yıl
Düşmekle alakali değil bee canim,
Sadece kimi konuşmayi sever hikaye okumasini bu knoularda konuşmakvs
Onu demek istedim di ;)
Soran+1 yılyok ben hep yapmam zaten yapacaksamda bunlara ihtiyaç duymam
- +1 yıl
Tamam ben espirisine söylemiştim şakayla karışık,
Neylere ihtiyaç duyarsin mesela ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok guzel bir his y adeta ucuyorum o kadar inlerim ki mememi emdirirken
111 Yorumla- +1 yıl
hayal etmesi bile zevkli ıhhhhh misssssssss
Sekste en sevdiğim şey meme emmek ve partnerimin kokusunu almak. :-) Ama memeleri seks bitene kadar emmek geliyor içimden. Sen bu konuda ne düşünüyorsun.
70 Yorumla
+1 yılBayılırım, balon gibi organ ucunu alırım iki dudak arasına, kadın kendinden geçer. Küçük olsa da aynı zevki alırsın, sarkma derdi olmaz.
00 YorumlaBen memelerle olan bağımı sütten kesildiğim zaman bıraktım sanırım. Hiçbir zevk verici yanı yok benim için. Karşımdaki istiyorsa ancak o zaman.
20 Yorumla
+1 yılanlayamazsın o memenın avuctaki sıcaklığı, meme ucunu emerken genleşmesi anlayamazsın :D
31 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D:D
kadının zevk almasını hissetmek çok farklı uçların dikleştiğini görmek ve hissetmek apayrı bir zevk...
30 Yorumlaşahane bişe onları avuçlayıp mıncıklamak,yuvarlak kıvrımlarını hissetmek,uçlarını hafif ısırıklarla emmek
15 Yorumla
Soran+1 yılrenk fark eder mi
Soran+1 yılhiçbiey bunu bende yaapabiliyom
+1 yıl1 yıl önce sorulan soruları hortlatmayi nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum 😂
10 Yorumla
+1 yıldüşünerek bu zevkin alınacağını düşünmüyorum zamanı gelince yalayana sorarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok severim küçük göğüs. kucağımda, ben içindeyken avuçlarıma alıp yalamak beni benden allr. o küçük uçlarını dudaklarımla ezmek, ımmm :)
110 Yorumla
Soran+1 yıldenedin yani
Cevap sahibi+1 yıldefalarca, en sevdiğim pozisyondur. bir elim kalçada göğüsler ağzımda. sen nasıl hayal ederdin?
Soran+1 yılsadece yalasın yeter
Cevap sahibi+1 yılsadece göğsünü mü?
Soran+1 yıleveeeeet
Cevap sahibi+1 yılniye bağırıyorsun ki? :P
Soran+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yılhalbuki 5 yıldız vermiştim ben de :(
Soran+1 yılteşekkür
Cevap sahibi+1 yılrica ufaklık :)
offf harika bir şey. hele uçlarını emek yalamak çok güzel.
21 Yorumla
Soran+1 yılsadece partnerlerinizi mutlu emek için yapmıyonuz dimi
+1 yılgögüsler müyhiştir ya kopartırcasına hoşuna gider mi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşahsen ben göğüs uçlarını emip yalamayı ve küçük ısırıklar atmaya bayılırım.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılburda fantazılerını bıze neden anlatıyorsun madem bakırelıge bu kadar onem verıyorsun karakterınde bakıre olsun yoksa Şu an kırlenmıs durumda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece o sekilde orgazm olabilirim sen anla.
52 Yorumla
Soran+1 yılanladım canım:)
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılemerek yalarım, ellerimle de sıkarım
10 Yorumla saatlerce emebilirim, en sevdiğim...
32 Yorumla
Soran+1 yılideal eş olursun karın için
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmerek, minik minik ısırarak. Sıkarak :)
22 Yorumla
Soran+1 yılhassas bir o kadar da
Cevap sahibi+1 yılavuç içini dolduruyorsa tadından yenilmez :D
Yala sende kendi göğüslerini
Anlarsın nasılmış02 Yorumla
Soran+1 yılküçük diyomm
+1 yılO hissiyatı tarif etmek çok mümkün değil.
00 Yorumla
+1 yılanlatamam görmen lazım :)))
11 Yorumla
Soran+1 yılaz öte de bayıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocukluktan gelen bir duygu.
Anlayamazsınız.12 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum :):)
Cevap sahibi+1 yılBazı kaliteli şekerler vardır karpuzlu falan em em bitmez. Bitsin diye ısırırsın ya bak böyle bir şey.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok isterdim bende öpülmesini oh
31 Yorumla- +1 yıl
öpebilirim :D
+1 yılbu konuda çeşitli söylentiler
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
- +1 yıl
olayin asli her kosulda memedir, hem bilimsel olarak gecerli bir soyleyistir, hem de konusma dilinde bu ograna meme deriz biz halk olarak. ama, meme demeye utanan ya da abes bulan kimi kibarciklar gogus sozcugunu yanlis kullanmayi marifet bilmis ve kirk yillik memeyi goguse cevirmistir. bu durumun daha iyi anlasilabilmesi icin soyle orneklerimiz de vardir
(bkz: fatmaya fatos demek)
(bkz: osurmaya gaz cikartmak demek)
+1 yılkaç beden göğüslerin?
05 Yorumla
Soran+1 yıl75
- +1 yıl
ben şahsen küçük göğüs seviyorum,uçlarını dudaklarımın arasna alıp dakikalarca emdiğimi hayal ederim her zaman,ama genel olarak erkekler büyük seviyorlar
Soran+1 yılhiç canlı yapmadın mı ki
- +1 yıl
yaptım ama 75 beden değildi,uçları büyüktü ve 85 bedendi ama ben küçük göğüs hayal ediyorum,dudaklarımın arasında uçlarını emerek dilimle onamak güzel olur:)
- +1 yıl
göğüslerini merak ettim gerçekten,bi fotoğrafını şekip atarmısın bana
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbayılırım hemen yumulurum
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılherhangı bır deneyımım olmadı bılmıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılhayal ediyo musun
Cevap sahibi+1 yılillaki ediyorum evet ama nasıl bir his oldugunu anlayamayız tabi :D
+1 yılTek kelimeyle muhteşem bir duygu
00 Yorumla
+1 yılgüzel olabilir :ppp
112 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
güzel mi değil mi ben bilmiyorum bir 10 yıl sonra belki yaşayabilirim bu duyguyu =))) daha hiç yatmadım kimseyle
Soran+1 yılinş nasip olur
- +1 yıl
inşallah pek de oralı değilim gerçi
Soran+1 yılneden:S
- +1 yıl
hiç meak etmedim de ondan normal kendi imkanlarımızlar evde bişeyler ypıyoruz ama zinadan uzak dururum
Soran+1 yılahahah tabii bende verecek değilim zaten kasıt eşimin yapması ilerde şimdi ancak dizginleyebilirim çünkü zinayla allahın karşısına çıkmak istemem
- +1 yıl
aman diyeyim yoksa birisini çok seversin sonrao sevdiğin daha önceden zina yaptıını öprenirse olay biter sen o üzlürsünüz
Soran+1 yılasla yapmam kardeş.
- +1 yıl
o zaman bravo sana =)
Soran+1 yılsana da:)))
- +1 yıl
teşekkürler =P lol
Gizli Üye(36-45)+1 yılavuç içi kadar mutluluk yeter :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbüyük meme yalamak harika
08 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılkaç beden