Yanlıslkla eli vajınama geldı ve olanlar oldu açıklamaya bakar mısınız ?

sevgilimle normalde opusuruz falan ama sevısme tarzı falan bısey olmadı bızde evde bulustuk yıne ama yemek falan yıyoruz sadece opusur ve bırakırız yanı devamını getırmeyız sonucta guven bos cıkmaması ıcın bu sefer oyle olmdı ama fılm ızlıyorduk yan yana boyle kucagıma yattı kafasını koydu kucagıma bende sacıyla falan oyndım sonra dızım agrıdı dedım nıye agrıyo faan dedı sımarıklık yaptı tam klkıckken ben ayaga dogru kalktım elını kaldırdı oda yatarken elı vajınama geldı ama net bıseılde elının dısı degıl ıcı geldı tabı benım ısıklar yandı bir anda ondan sonra onume dondu suratım degıstı bıanda seklı galıba oda dedıkı yuzun degıstı cok dedı bende yok dedım kalktım kolumdan tuttu ve sevıstık seks yapıcaktık az kalsın zor tuttum gercekten ustumden zorla kaldırabıldım ne yapıcam sımdı yanı cocuk kontrlden cıktı bır hata yuzunden.. ne yapayım ?
Güncellemeler
+1 yıl
ya ne vermesı sacmalamayın o olmaz ama bna bakısı degıstı ya ne bıleyım sankı 2 katı sevıyormus gıbı sankı boyle 2 katı asık gıbı ama aklı ord bılıyorum gos-gsume falan bakıyor bır daha ev teklıfını kabul etmıcem bu aldıgım bır karar oldu ama nasıl dıcem bana guvenmıyosun dıcek ama guvenmem tabııkı cunku kendınden gectı bırsey degıl benım yeımde baska kız olsa o an dayanamaz gıderdı kızlıgı bılıyorum yanı ben zor dayandım o kadar asıkken fakat ne yapıcam yanı nasıl uzaklastırıcam nasıl ılıskıyı
Yanlıslkla eli vajınama geldı ve olanlar oldu açıklamaya bakar mısınız ?