Üç aylık hamile olduğumu öğrendim. Erkek arkadaşımla bir aydır ayrıyız, ne yapacağım?

Öncelikle yanıtlarınızı okuyacak olanın hamile olduğunu ve gerek fizyolojik hassasiyet gerek istenmeyen bir bebeğin oluşundan dolayı var olan hassasiyetten dolayı kötü bir dönemden geçtiğimi lütfen unutmadan yazın.

Aralık ayında anoreksia nevrosa gibi iğrenç bir hastalığa sahip olup, bu sebeple kırk iki kiloya düştüğüm bir dönemden geçtim. Erkek arkadaşım yanımdaydı ve bana hep destekti. Aramızda cinsel anlamda tam anlamı ile bir birleşme geçmemesine rağmen, birbirimizle yakınlaşmalarımız oldu (çok açmak gerekirse sürtünme gibi) ve her defasında iç çamaşırımın üzerinde son buldu.

Hastalığın yükseliş dönemi ile hamileliğin ilk esnaları birbiri ile çakıştığı için, hamile olduğumu anlamadım, hatta olabileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Sadece aşırı derecede iştahla savaşmak durumunda kaldım ama her defasında yenilerek tıka basa yedim ve sonra yediklerimden gerek pişmanlık duyarak, gerekse bulantı hissederek parmak yolu ile geri çıkarttım. Bunun da bulimik bir durum olduğunu düşünerek hamile olduğumu tasvvur edemedim. Üç aydır adet görmüyorum, birden kilo verdiğim için ilk iki ay garipsemedim, tekrar düzenimi oturtmaya çalıştığım bu son ayda tekrar adet olmadım, ve son günlerde, yumurtalığımda, sol tarafta hissettiğim şişlik ve hareket eden bir şeyin olması dolayısı ile, ve ani kişilik değişimim, yorgunluğum, sık sık tuvalete çıkmam, hepsi testle birlikte hamile olduğumu doğruladı.

Yeni öğrendim, şoktayım ve erkek arkadaşımla ayrıyız. O bir bebeğin babası olabilecek vasfa sahip değil, ben de anne olmaya hazır değilim. Korkuyorum, onu arayıp bunu söylemek istiyorum, fakat ya inanmazsa, vereceği tepkiden korkuyorum. Ya aldıramazsam diye ödüm kopuyor, ya çok geçmişse. Ya ailem öğrenirse. Önümde sınavlarım var üstelik. Ne yaparım? Nasıl söylerim, bu kadar cani olmak istemezdim, onu içimde hissedebiliyorum, bu o kadar can acıtıcı ki, bir ay öncesindedepresif dönemimde intihar edecek iken bıçağı bileğime dayadığımda saniyelik bir çocuk görüntüsü gördüm. Sonra vaz geçtim. Bu öyle bir his ki...
Üç aylık hamile olduğumu öğrendim. Erkek arkadaşımla bir aydır ayrıyız, ne yapacağım?