BAKİREYIM ama Nisanlima aciyorum yardim edin?

Bu zamana kadar 8 yillik sevgilim oldu onunla sevistik herseyi yaptik goguslerime bosaldi , agzima bosaldi memelerimi emdi ben onun penisini tass.. klarina kadar yaladim arkadan verdim vajinami yaladi dilledi bitek önden sokmadi onuda cok surturdu penisine krem santi bile surdurup yalattirirdi. . Ondan oncede yani 8 yil once her ay 2 sevgili degistiriyordum. yasim 26 artik.
Sonra yazin ayrildik baskasiyla tanistim nisanlandik bana ikidebir senin gibi bir kiz zor bulunur bu zamanda bakirelik cok onemli o yzden ilk tercihm sen oldun Allah gonlume gore verdi tovbe eder insallah digerleride diyor sen isinde gucundesin falan diyip duruyor kotu oluyorum bana dedigi elim bir kadinin eline dahi degmedi zaten mutahassip bir aileden geliyorlar biraz gericiler. Aslinda ben fiziksel olarakta onlara benzemiyorum giyimim kusamim v. s
Adam boyle konustkca kotu oluyorum ki zaten sevmiyorumda onu sirf maddi gucu iyi ve artik para hesabi yapmamak icin yanasmistim adam evlenme manyagi cikti soz keselim Allah soz keselim durum buraya geldi bir akil verin bana.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugun bir anlik sinirle soyledim sonra pisman oldum ama baskalarini acimasizca elestiriyordu onun isyerinde ofisindeydik bende daha once 8 yil iliski yasadim birlikte olmak disinda herseyi yaptim onunla pisman degilim dedim cok asiktim ona dedim (ki hala onu seviyorum) baskalarina sallarken benim yanimda daha dikkatli ol dedim şok oldu agladı inanmadi bana inanmiyorum gercek degil beni sinirlendirmek icin yapiyorsun dedi gercek dedim , bana 1 gun muddet ver dusunecegim dedi bende iyi dedim ciktim
Güncellemeler
+1 yıl
Zengin efendi tamam ama yani opusmedik bile bu zamana kadar ben sevmedigimden yanasmadim oda degerleri yuzunden sanirim bu kadari abarti degilmi opusmemek bile? Ve 26 yasindayim kendi isim gucum var cocuk degilm benimle evlenmeyi dusunuyor ama opmuyor ilginc degil mi sizcede? kendiside 31 yasinda.. Ben hicbirsey yazmadim az once sabaha kdar dusunecegim baskasiyla sevismene baskasinin tenine dokunmus olmasina katlanabilirmiym diye yazmis 10 dk da once seni cok seviyorum yzms tam canım dengesiz
BAKİREYIM ama Nisanlima aciyorum yardim edin?