Ben 21 yasinda esime kaybettim, ikimiz icinde ilkti.
Sizce en dogru yas kactir ve siz kac yasinda kiminle kaybettiniz?
Sizce en dogru yas kactir ve siz kac yasinda kiminle kaybettiniz?
Önce bir düzeltme yapmak istiyorum müsaade edersen. Ben olaya "bekaretimi kaybetmek" olarak değil, "kadınlığımı kazanmak" olarak bakıyorum.
Cevaba gelince ben de senin gibi 20 yaşımdan sonra tanıştım seks ile. Yani biraz gözüm geç açıldı. Ve ilk beraber olduğum erkek ile de 3 yıl sonra evlendim.
Bence 15- 16 yaşından sonra bir kız cinselliğe hazırdır. Bekaret takıntısı da bir zulümdür. Kişi kendini ne zaman hazır hissederse doğru yaş odur. Şu yaş erken, bu yaş geç denemez.
En iyi cevap :)
Zinayı haram dediler ilişkiyi engellediler. evlilik için önce okul bitecek, iş bulunacak, ev alınacak ,araban olacak ... dediler dediler.bunlar içinde 10 yıllar geçiyor. sonuçta hadım olmak zorunda bırakılıyoruz. bu gerçekten zulüm. siz gene 20 de yaşamışsınız şanslısınız. ben 25 oldum ilişki yaşayamadım.
ben de zulüm derken bunu kastediyordum berk341
İnsan sevdikten sonra bu konuların hiç önemi yok askerden geldikten sonra nişan düğün telaşımız başlıycak ve inşallah herşeyin ilki evlenince eşimle olucak durduk yere günaha girmeye gerek yok
En dogrusunu yapiyorsunuz :) allah kavustursun ve mutluluklar
buna kaybetmek denmez.. birini kazanmak denir.. tabi herkese aynı şeyi söylemek mümkün olmuyor maalesef.
Evet dogru
Cevap
18Cevap
bekaretin en doğru yaşı nikah yapıldığı gerdek gecesinin tarihidir.
yahu böyle saçma bir soru mu olur. bu yaşlamaı oluyor. yaş sınırı konsa o zaman kimse evlenmeden bekaret kalmaz. herkes yaşını doldurunca bekaretini kaybeder
Yaşı yokta sen en doğru yerde ve zamanda en doğru şekilde kaybetmişsin prefoo
tesekkurler :)
21 yasındayım bakirim henüz 4 yıldır bir birlikteliğim var :) umarım evlenince bize de kısmet olur
umarim hep mutlu olursunuz :)
Teşekkür ederim :) Siz de umarım :)
Amcam sağolsun 14. Doğru yaş diye kesin bir kavramın olduğunu düşünmüyorum. İnsan vardır 12sinde hormonel olarak hazırdır, insan vardır 25inde olgunlaşır. Duygusal olarak hazırsan yaparsın bu iş böyledir.
25 yaşımdayım daha bakirim evleince ilkim eşim olması için caba harcıyorum
umarim evlenecegin kiside oyledir :)
işallah tskler bu arada
rica ederim
21 yaş bende parayla oldu zaten totaldede 1 kere oldu masaj salonunda :(
19 yaşında yaptım ilk seks i ama gerisi geldi en mantıklısını yapmışın bence
Sadece içe girmeyi kastediyorsan Lise 1 =( o da yaş 14'e tekabül ediyor ( sanırım )
İlk ilişkim 16 yaşımdayken oldu ilk aşkımla çok sevdiğim ve istediğim için hiç pişmanlık duymadım ama sonra devamı geldi şu an 23 yaşımdayım ve yattığım erkeklerin sayısı rahat 30 olmuştur
16 yaşında sağlıklı bir karar verdiğini düşünebiliyorsan bravo sana..
Bu yaşıma kadar hala pişmanlık duymadıysam kararımdan eminmişim demekki
yattığınız 30 ise kalktığınızda 30 diye düşünürsek, desenize hayatınıza 60 erkek girmiş :))))
Anneannem 12 yasinda evlenmis annemi 13 yasinda dogurmus. Annem ablami 17 yasinda dogurmus. Fatih Sultan Mehmet tahta 12 yaşında çıkmıştı. 14 yaşında istanbulu alma planları yapmaya başlayınca sadrazam Çandarlı "sen daha çocuksun. aklın ermez" diye engel olmuştu. 19 yaşında babası ölünce Fatih tekrar istanbulu alma planına geri döndü ve aldı. O yüzden 16 yaşında alınan kararlar sağlıklı mı değil mi diye sormak, bir küçümseme edasından başka bir şey değildir
Fatih uçkurunu değil koca bir imparatorluğu yönetiyordu.. Anneannen neysede farih ne alaka...
eşin için ilk olmadığını düşünüyorum.tabi konu bu değil.ben 16 yaşımda kaybettim.böle kaybettim deyince de kötü oluyor be insan:) erkekler kadınlara göre daha erken yaşar
Hic camur atmayin kocama o bana yalan soyleyemez nefes alma seklinden tanirim ben onu :D
bi gel kulağına bişi sölicem:)
teallam yaa iciniz disiniz on yargi kokuyor
yok yok kızma..yaklaş böle ulu orta yazmim.ön yargı değil:)
seninkinin ilk olduğu doğrudurda, onunkinin ilk olduğunu nerden biliyorsun :))
birakta o kadarini biliyim ;)
heee evleninceye kadar beraberdiniz değilmi hergün... yanından hiç ayrılmadın yani :)
12 yaşında kaybettim,okuldaki 12 yaşındaki sıra arkadaşımla :)
kaybetmedim daha
umarim dogru kisiyle en dogru zamanda olur o zaman :)
19 yaşındayım, bakirim henüz :)
En iyisini yapiyorsun aferin :)
16 yaşında sevgilimle olmuştu.
17 yaşındayken 21 yaşındaki komşumuzla :)
vay cakal komsu kizi hemde :D
aynen :) o azdırmıştı napim hesapta yoktu bile :)
doğru yaş değil doğru kişi olması bence önemli
ben 32 de eşimle
sanane A*Q :))))
18
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar