AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Şu an merak ettim ve araştırdım. Amerika penis ortalaması 12.7. Avrupa ülkelerinde ise bu ölçü 16 cm oluyor...
Diyelim 25 cm i buldun peki sende o 25 cm i alacak yürek var mı?
bu koca bir yalan...
zencileri çıkartırsan ki zaten onlar afrika kökenlidir,asıl amerikalı olan anglo sakson ırkı,penis boyu en küçük olan ırktır
elin americalının cukunu översin ama gelir türk erkeginin cukunu içine alırsın .. once sen rus kızları gibi güzel ol da sonra 25 cm cuk iste..(LAfım bu kıza diger kızlar alınmasın .)
25 cm akciğer kanserine sebebiyet verebilir kızlar benden söylemesi <3
akciğere kadar yolu var panpa :)))
afedersin amerikada kadınlar atlarla cinsel ilişkiye mi giriyorlar?
sen cok fazla p*rno izlemisin ... 2. si alamadıgın senyi nerene sokucan merak ettim ..
Ne biliyorsun alamayacağımı?
o zaman sen çuvallıgı da aşmıssın tebrik ederim ..
sen ne kadar azgın bır kızsın sana 40 cm lazım kı ıyı geber
Uzunluk hiç bir zaman önemli değildir. Şu salak saçma düşünceyi kafanızdan çıkarın. Zevk alacağınız nokta belirli bir cmden sonra bitiyor.
haklısın tatlım da benimki 19 cm sünnet olayı olmasa sanırım 3-4 cm daha da uzun olurdu da kalınlığı çevresi 14 cm onuda bazıları çok kalın diyor anlamadım kimisi oh iyiymiş diyor kimisi büyük acıdı diyor buna ne demeli
Haha :) sen varya penis bile girmemissin dir. Gelmis buraya salliyosun.
Hatta dur sen kesin pembe görünümlü mavi uyesin :D
nijeryada 50 cm olanları vatandaşlıktan atıyorlarmış, artık normali neyse orda:)) ilk uçakla git bence:D
bende var kalını ,sende var mı yürek alabilecek misin hepsini ,emin ol taşaklara kadar sokacağım?
Özür dilerim sayın bayan ama bu prnisi senin için büyütecek değilim.
46 numara ayak var istersen ayağımı sokayım ne lan bu :D
kıvırıp kendilerinimi beceriyolar bir sektörün gidin yav 25 cm ye küçük diyolarmış
Allah akil fikir versin amerikanin mikiyle gerdege girmeyin elinizdekilerin kiymetini bilin.
bukadarda cahil olma 25 cm alabilceek ve orgazim olabileceginimi saniyorsun güldürme insani.
Sanki herkesin tadına bakmıssın da konusuyorsun , genel konuşma ;)
bende sünnet olmasam cinselliğe 10 yaşında başlasam o kadar büyük olur her şey zamanında güzel gerek yok 15 yaşlarında ortalıkta sapık gibi gezmeye
ne alaka benimki 14 cm ve bugüne kadar hiç memnun kalmayan partnerim olmadı ve hepside büyüklüğün önemi olmadığını söyledirler sorun sizdemi acaba
sen bir green card al git amerikaya orada çalış, seni çok güzel doyururlar.
Emin ol senin icinde 25 cm alacak delik varsa ben seni z.kmem bile! Anlatabildim mi ;)
o işten hiç anlamadığın belli :D neyse sana arayışında başarılar :DD
25 cm denersen daha sonra migdende sorun yasarsin aziyla yetinemeyen cogu bulamazmis
Valla o Amerikan kadınlarının hiç midesinde sorun olduğunu felan zannetmiyorum.
olctun mu ?
arkadaş önemli olan işlev ayrıca türkiyede 20cmlikler çok yani bnce senin buldukların küçükse suç bizde mi
17 cm ve kalın penisimle gayet mutluyum ve mutlu ediyorum.
17 cm bence de yeterli bir buyukluk, acaba bu kizlar baskayolarda bilmiyorlar mi? Bir kadinin bosalmasi yalniz vajinasina penisin girmesiyle olmaz, Bu arada ltf yanlis anlamayin, size yonelik bir seyim yok, siteye degisiginden beri cok nadir giriyorum, Sorularia bir bakiyim dedim, Hangi sorulara cevap vermisim, ve en iyi cevp secilmis,,, En ustte bu soru vardi ben de tikladim...okuduklarim icinde, sinirlenmeden ve komplekse girmeden tek cevap veren kisi siz geldiniz. Benden yorumu mu size yapiyorum.:)
orgazm olmak büyüklükle alakalı değil profesyonellikle alakalı 16 cm ie bile orgazm edebiliom ben partnerimi
Okuduklarimin icinde kisa ama en dogru ve mantikli cevap size aitti. Cok eski bir soruydu, anck ben cok uzun suredir hesabimi dogru durust kullanmiyorum, asagiyukari son degisiklikten bu yana...Bir erkek bu konudaki porfesyonelligini, kaadinini, bir sekilde memnun etmeyi bilerek gosterir... Bu boyutla filan da alakali degildir.
sana kaç santim lazımdı?
Niye sende var mı?
Bende var...
:D
erotik shoplar boşuna yok B|
Sana kaç lazimdi :p
25 zencilerde bile yok abartma. Türkiye nin ortalamsı 13 zencilerin ise 18 cm
Azönce izlediğim p*rnoda hiçde 18 değildi arkadaşım.
bilimsel veridir bu
Sen hiç 1.50 boyunda basketçi gördün mü ? Herhalde p*rnolardakilerin çükü uzun olacak. Olay zaten çükü memeyi kukuyu pazarlamak orada
izlediği p*rnoyla gerçeği birbirine karıştırıyor gerizekalı, gerçekte zenciler bile penisi ortalama 18cm onlar abartı, hem penis büyütücü satmak için yapılan bir kampanya
sen ye gidip amerikada doğmadın o zaman .. madem sana penisler burada kısa geliyor git oraya .. ya da izinver kolumuzu sokalım sana ?
ordaki kadınlarda isteyince veriyolar ona bakarsan .. nazları tripleri yok sizin gibi :/ karşılığında buluyolar işte 25 santimi :)
merak etme seni 12 cm orgazma ulaştırır da işi bilmek gerek canım
Sen 25 cm'i icine al sonra konusalim.
hahahaha aynennnn :D
zevk almak istemiyor acıdan bağırmak istiyor bu :D
Sen önce amerikan kadınları kadar dayanıklı mısın bir düşün. Amerikan erkekleri sünnet olmuyor
sana rast gelmemiş türkiye de ve fazla sallama yiyemeceğin zikin altına yatma..
Hangi eyalettesin sen ablacım, yozgat mı :D
Beyrempasha
HAHAAHAHAHAHAHAHA beyrempasha hahaahahahahhaah koptum
dünyanın en uzun adamının penisi 30 cm çok büyük istiyorsan onunla görüş derim ^^ artık işlevimi büyüklüğümü önemli o zaman anlarsın
çok istiyorsan git amerikaya. seni tutan yok.
Aynen ya katılıyorum lafa gelince laf icraat yok.
ne alaka benimki 14 cm ve bugüne kadar hiç memnun kalmayan partnerim olmadı ve hepside büyüklüğün önemi olmadığını söyledirler sorun sizdemi acaba
sen çok hayal görüyosun
Bu kimseyle birlikte bile olamamış canım milli bile olamamış bu belli :D
birincisi hakaret etme karışmam ikincisi ben yaşadığımı bilirim ben de benimle beraber olanlarda gayet memnun
Senle kimse beraber olmadı olmayacakta ölene kdr milli olamayacaksın ezik :D klhdshd uydurma
Tamam ya sen takıl kendi çapında.Bencede ya sallıyor yani.14 santimi görecek bir kadın ve terk etmeyecek öyle mi? Öyle kadını bulduysan al bağrına bas bir daha bulamazsın çünkü.
siz genişseniz bize ne yahu ozaman siz fisting falanda yapabiliyorsunuzdur önden arkadan anca el kol sizi doyurur yakında
link
O kadar kadınla birlikte oldum diye zırvalıyorsunuz ama vajinanın elastik bir yapıda olduğunun asla genişlemediğinin genişlese bile dakikalar sonra aynı daraltıya ulaştığının farkında değilsin. kuzum sen sktiğin damacanayı kadınmı sandın?
ayrıca uzunlukla genişliğin ne alakası var matematiğinde sıfır hangi damacana bu açıkla hadi? eşekmi yoksa
En derin vajina 10 cm , buda demek oluyor ki 10cm büyük bir penis işinizi fazlasiyla görürü.
Konustukca batıyorsun en derin vajina 15 cm dir 5 ila 15 cm arasında değişiyor.
Yaaa tamam yaa seninle uğraşamicam,
Veli efendi hipodromuna git ahirlarda bir sürü var senin istediğni ölçülerde.
Tamam ben damacanaya sende Atlara git anaştik mi ;) ?
cinsellik hakkında bu kadar kaba konusman senin cinsel konuda açlık çektiğini gösteriyor cinsellik yaşayan kadınlara bu tarz pis hakaretler ediyorsun ama yaşadım diyorsun ne garip kendinle çelşmen
Senden ötürü senden ötürüüü, bak diğer yorumlarimda gayet ılıman efendi efendi yaziorum, ama senin gibi türk erkelerine ön yargisi olanlara ön yargiliyim :P
Sanirim anlatabildim derdi mi ?
penisinin küçük olması benim sucum değil insanlığın karakterinde küçükşu ançok ağır hakaretler işittim türk erkekleri böyle işte hep ağır hakaretler ediyor aşağılıyor kadınları sen bana resmen o... diyorsun neyse affetmeyeceğim bilesin!
Neyin kafasını yaşion sen ne o... dedim ne diyorsun ya allah aşkınaa ?
direk açık açık demedin gizliden gizliye dedin
Yaa yok sence ben lafi eveleyip geveleyip söylicek birimiyim, direk derim merak etme ama sen hakikaten ne içtin ?
Hep çook farkli yorumladin kafanda,
Ben sadece sen ve senin gibi türk erklerine karşi ön yargili bakanlara ön yargiliyim, yani zenciler ya da Rocco , mandingo gibi adamlarin penislerine özeniyorsunuz ama sonuçta yine bizlere muhtaç kalıyorsunuz? o yüzden neden zevkini çıkartmaya ya da ne bilim bunu olumluya çevirmeye çalişmiyorsunuz?
Ben senen daha çok düşünüyorum partnerimin orggazım olup olmadiğni emin ol.
benim erkek arkadaşım zenci neden o tarz birini bulamayacağımızı düşünüyorsun ki ben çok fazla yurt dışına çıkıyorum mesela ama aldatmıyorum onu
Eee tamam şimdi eksik parçalar tamalaniyor bak,
Yani sen şimdi dediğni ölçülerde ve büyüklükte bir penisin tadina bakmişs keyfini zevkini almişsin,
Seni artik bundan küçüğü kesmemesi normal,
Nasil biz erkeler Rus ya da yabanci kadinlarinin tadina bakinca türk kızlarina ekmek veresimiz gelmiyorsa ayni sebeplerden,
Tamaaaaaam şimdi oldu.
Sustum
3
2
1
Tıb
gizli yaş kaç senin
Siz gönülsüz yatağa girince zencide gelse orgazm olamazsınız. 14 cm. içinize girince "acıyooo" diye ağlayarak kalkıyorsuuz sonrada 25 cm isteyip "orgazm bizim de hakkımız" diyorsunuz. Geç bunları geç.
sen Türk erkeğine küçük penislimi demek istedin, hamını zenci penisiyle genişlettikten sonra onlarınki bile küçük gelir, biraz kendinize bakın vajinaya o kadar penis alırsan tabi genişler, burada milletime hakaret ettin sakın benden saygı bekleme
:'(
çık dışarı oğlan... kendini mi parmaklıyosun bunu yazarken..
Gerçekten Orgazm olmak istermisin
seni tutanmi var.git abd ye zenci bol :)
benimki 84 cm yeterli mi uzatayım mı daha
ne diyeyim ki allah gönlüne göre versin ...:))
bence bayan no yes erkek
Gidip amerikalılarınkinimi ölçtün :)
tercih ettiğin kişileri dikkatli seçmelisin
sana zenci ayarlıyayım :)
Sende onu alabilecek kapasite varmı?
yapma ya içine alabiliyormuymuş o kadınlar
Yavrum o dediğin zenci senin
Seninkide ekmek teknesi tabi ..
kızım seni soba borusu bile kesmez : )
Doğru kişiyi bulamamışsın henüz :)
zenci bul o zaman bir soksun agzindan ciksin :))
Zenci istemiyorum?Sizinki de büyük olsun istiyorum anladın mı.
ee napalim ne kadar oksasakta olmuyor :) seni kac cm mutlu ediyor ki doktorlar 10 cm bile kadini mutlu eder diyor iyi kullanilirsa :)
soran madem bu kadar çok istiyorsun bütün Türkiyeninkini eline alıp kendin büyüt o zaman
Büyüklük önemli değil önemli olan işlevi
maharet peniste değil kullnmayı bilmekte :))
De get..
Deliye bak...
25 cm küçük mü?saçmalık
Bence sen bir balta sapı al kendine :D
25 cm demek hiç sanmam
baksana kızlara yıllardır içlerinde neleri saklamışlar nasılda kusmuş hepsi 25 bile az geliomıuş
:D