Eşimle başım belada mi?

1 senedir beraberiz hemen hemen her gün seks yapıyoruz ikimizde bu durumdan çok memnunuz erken boşalma olmuyor iktidarsızlık sorunu yok ama ben bir acıdan memnun değilim. Eşim ne opusmeyi seviyor ne yalamayi seviyor. Neredeyse göğüslerini bile ellemiyor. Ben zorla elletiyorum. Benden önce ilişkisi olmamış. Benim oldu. O yüzden biraz pişmanlık duyuyorum. Eski günlerimi özlüyorum. Onunla ilişkiye giriyoruz ama ben tatmin olmadigim için kendi kendime yapıyorum bir şeyler. Onu her acıdan memnun etmeye çalışıyorum. İkimizde biraz kilosuyuz bu yüzden pozisyonlarda sıkıntı olabiliyor ama ben filmler falan izliyorum ki farklı pozisyonlar bulabileyim aynı şeylerden sıkılmasın diye. Benin aksime eşim göğsüme dokunmuyor öpüşmuyor bile. Tek istedigim bana dokunmasi tabiri caizse kivama getirmesi. Yanagima omzuma iki buse kondurunca sevismeye hazirim saniyor. Onu Oksadigim zaman uyuyor ya. Kalkıyor ama benim eşim horlaya horlaya uyuyor. Benimde ondan sonra butun istegim arzum kaciyor. Bana bir careee... kimse git konus falan demesin konusuyorum konustuktan sonraki seksimiz BIRAZCIK istediğim gibi oluyor. Sonraları yine aynı.
Eşimle başım belada mi?