Ya cidden p*rno izlemek suç mu ?
ne gibi bir suçu var bunun ?
ne gibi bir suçu var bunun ?
Hangi anlamda ? Şuana kadar sıkıntı olmadı olacağını da sanmam. Suç mu derseniz telif hakkı kapsamında görüşler mevcut.
"Almanya’nın Köln eyaletinde görev yapan bir mahkeme internet üzerinden p*rno izleyen 20.000 kişiye 250 euro da ceza kesti. P*rno izleyenlere ceza kesilmesinin nedeni kullanıcıların p*rno izlemesi değil. Cezanın kesilmesinin asıl nedeni söz konusu videoların telif haklarının ödenmeden izlenmiş olması. Redtube.com üzerinden video izleyen kişilerin isimleri ve ev adresleri de mahkeme tarafından adli bir ‘yanlışlık’ sonucu açıklandı."
"Fakat bazı hukukçuların görüşüne göre Alman mahkemesinin verdiği ceza doğru değil. Çünkü Alman mahkemesi söz konusu p*rno videoların internetten indirildiği için ceza kesiyor. Fakat IP’si sonucu isimleri açıklanan p*rno izleyicilerinin hepsinin videoları bilgisayarına indirmiş değil. "
Haber: link
Bunun dışında yeni yasada yetişkinlere yönelik içerikler ile ilgili bir değişiklik olmadığından eski düzen devam edebilirsiniz.
p*rno suç sa mastürbasyon yapmak ta suç
yakında kimse birden fazla mastürbasyon yapmıcak derler
yanımıza da bizi izleyen bir görevli koyarlar 2 tane yaptıkmı aha yedin cezayı
link
:D
açılın ben doktorum
Cevap
18Cevap
her akşam izliyorum ceza meza anlamam tek derdim bir kaç kere banyo yapmak zorunda kalıyorum :)
oooofffffff dünya kadar soru soruldu bu şekilde yaaa araştırın biraz a m k yaaa
heralde suçç
Millet grup seks yapiyo sen hala p o r n o mu izlicen
napsın yokluk :D
Yapmayi birak aklimdan bile gecirmiyom
:))
:))))))))))
Yok yaa ne suçu delinin biri kuyuya bir taş atıyor ondan sonra 10 tane akıllı çıkaramıyor suç falan değil izlemeye devam edin rahat rahat...
kanunen çocuk ve liseli p*rnosu izlemek o girdiğin sitede çocuk p*rnosu varsa suç
o siteyi nasıl seçebilecez peki ?
normal aç izle suç teşkil edecekleree tıklama klasik izle
Suç falan değil ama çok korkuyorsan başka şeyler deneyebilirsin. Bu soru sıktı artık
canım korkuyorsan skype gel beni izle ne suç ne ceza ne para var bedava :)
ewet hayatım onun için en sağlıklısı cam açıp sanal yapmak
Akebelerden değilse evine her an ceza gelebilir :)
hayır az önce izledm :D
Çocuk por nosu değilse sıkıntı yok rahat ol ;)
yaa değil bir gidin artık
suş degil yapılanma başka amaçlı
degl ya hatta sıte var bende verym ıstıosan
kanunlara gore suc degıl neden suc olsun?
Suc degil kafani yorma
ferre.in buradan indir izle sıkıntı yok ;)
idam...:) yok ya daha gelmedı o
suç değil..:)
yasak artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar