Ben esmerim ama oyle yanik esmer tarzinda diil... fakat penisimin rengi ten rengimden daha esmer daha koyu... sanirim baba tarafina cekmisim arap cinsi mi var ne... aynanin karsisinda bakiyorum tenim farkli penisimin rengi farkli bu ne istir anlayamadim bilenler bir el atabilir mi;)))
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
:)) Cok komiksiniz,gercekten bir el atabilirmiyiz hahaha? Bunun cok garip bir durum oldugunu dusunmuyorum, her ne kadar basima gelmemis olsa da... Sizin de aynada kendinize ciplakken baktiginizda ilk dusundugunuz seyin bu odugunu hic sanmiyorum...:))
11 Yorumla- +1 yıl
Gercekten kafama takildi yaaa... kizlar soruyor bu niye boyle diye... sizin kucuk memeyi sorun etmeniz hibi bisi yaaa... nasil ispatlayayim ki sana
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorun mu buda?
188 Yorumla- +1 yıl
Bilmem saglikli bir cevap alamadigim icin karara varamadim
Cevap sahibi+1 yılarkadaşlarına sormuyor musun?
- +1 yıl
Onlarinki normal hatta ten renklerinden daha acik renkte. Derdim buyuk bir kiz gorunce aynen soyle dedi. Cok acayip biseyyy gok kusagi gibisin dedi
Cevap sahibi+1 yılhiç sanmıyorum. eşimde siz gibi çünkü.
- +1 yıl
Nasil yani... penis rengi ten renginden farkli mi... nihayet bana inanan biri oldu. Tskkr ederim.
Cevap sahibi+1 yılevet en az 2- 3 ton.
- +1 yıl
Sasirtici gelmiyor mu sanada... onceleri umurumda degildi ama bir gun kiz arkadasim gulunce kafama dank etti
Cevap sahibi+1 yılhayır neden şaşırayım gördüğüm tek erkek organı:) hiçde garip değil.
- +1 yıl
Kocaninkinden baska penis gormedin mi hic
Cevap sahibi+1 yılelbette hayır.
- +1 yıl
Ne mutlu kocana
Cevap sahibi+1 yılolması gerekeni, çok normal neden şaşırdınız ki? bakmayın burası değil gerçek hayat. burada hemen hemen çoğu bir çok erkekle yatmış- kalmış. Türkiye bu değil bence.
- +1 yıl
ondan sasırdım ya... burası farklı bir yer amaçlar farklı sizi tebrik ederim
Cevap sahibi+1 yılherkes kendisinden mesul. kimse aynı amaçla bir yerde olmaz. kimin ne için burada olduğu kişiyi bağlar.
ben ortak paylaşım platformu diye buradayım. Sosyal sorunlar v.s
Eşimden başkada erkek hayalimde bile Allah korusun düşünmedim.- +1 yıl
bende o yonunu tebrik ettim zaten. baska anlam yukleme lutfen.
Cevap sahibi+1 yılanladım sorun yoktu ki zaten:) herkes kendisinden sorumlu.
bir sorum olabilir mi size?- +1 yıl
tabiki buyrun sorunuz...
Cevap sahibi+1 yılçekinerekten de olsa soracağım. Eşim ilkim olduğundan- deneyim olmadığından farklı bilemediğim bir sorum var kendim cevap veremiyorum çünkü deneyim yok .
ilk beraberlikte benim çok fazla canım yandı ve bir ay kadar bu acı hali azalarak da olsa devam etti. bu normal mi? Boyutla alakalı mıdır? Ama ilkinde en fazla 3-4 cm gir..tir buna rağmen ciddi canım yandı.- +1 yıl
bir penisin o daracık deliğe girmesi kolay değil. penis başı, kalınlığı, uzunluğu önemli. erkeğin tecrübesi bayanın sakin olması da önemli. acıma konusuna gelince uzun yıllrdır ewli olupta hala girişte acı duyan bayanlar var. sanırım fiziksel özellikten kaynaklanıyor. ilklerde fazla girmez. hatta yeni ewlilerde 2 veya 3 ay surer bu hepsini alamama. hatta klasik pozısyon dısı yapamaz bayan. doggy, üzerine oturma falan yapamaz canı yanar. hep kızlarımız der ya büyük penis... bence acı verir.
Cevap sahibi+1 yılne kadarın üstü acı verir?
benim ki klasik acının üzerindeydi.- +1 yıl
ben eşininkinin ebatını bilemem. ama sen zayıf narin bir yapıdaysan 15 cm yeter sana...
kafası büyükse ondan da acıyordur.
ben benimkine bakınca küçük geliyor ama kız arkadasım yatak çarsafını kopartacak neredeyse
Cevap sahibi+1 yılboyut ne kadarki acı çekiyor?
- +1 yıl
BURADAN YAZDIĞIMDA BAZI ARKADAŞLAR YALAN DİYOR İŞ İNATA BİNİYOR LİNK ATINCADA ADMİN UYARI GÖNDERİYOR. ama sarkık ve büyük bir çift testise bağlı 19.2 cm cikkk:))) bir peniss
Cevap sahibi+1 yıllink görsem yanlış anlaşılmasını da istemem. Eşiminki de 19 cm benzer mi diye.
- +1 yıl
Gizlidir linki nasıl gönderirim kı
Ben
Cevap sahibi+1 yılburdan olmaz mı? veya resim kendi sayfanıza ekleseniz onun içinde profilinizin gizlilikten çıkması lazım sizin. sonra silseniz. zahmet vermiş olur muyum?
açıkçası merak ettiğimden asla değil. umarım yanlış anlamazsınız.
eşiminki de böyle ve acıyor. ortak nedenle midir diye anlamaya yönelikti.- +1 yıl
Su an arac kullanmaktayım sıze lınk atarım.
Cevap sahibi+1 yılkendi sayfanızda resim olarak ekleyeceğinizde belirtirseniz sevinirim. araç kullanırken başka meşgaleniz olmasın tehlikeli olabilir. Yolunuz açık olsun.
- +1 yıl
Tmm
Cevap sahibi+1 yılhemen ekler misiniz silersiniz sonra. ben profilinizden bakayım. haber verin ama bilemem eklediğinizi.
- +1 yıl
ordamısın
Cevap sahibi+1 yılEvet.
- +1 yıl
bekleyiniz haber vericem
Cevap sahibi+1 yıltamam.
- +1 yıl
profilime bakabilirsin
- +1 yıl
baktınız mı sildim ama umarım yarım kalmamıştır
Cevap sahibi+1 yılbu kadar koymanıza gerek yoktu bir kaç tanesine baktım, silin.
eşimle aynı. acı bundan kaynaklı olabilir mi benzersiniz.- +1 yıl
aynı boyuttaysa ewet. sanırım küçük değil sizce nasıl?
kız arkadaşım kendini yırtıyor alırken - +1 yıl
ordamısınızzzz
Cevap sahibi+1 yılbenimde çok acım oluyor. şimdi çıkmam lazm sonra yazarım ok.
- +1 yıl
tamam iyi geceler.
- +1 yıl
Gunaydin
Cevap sahibi+1 yılgünaydın.
- +1 yıl
Sitede baktim yoktunuz. Hos geldiniz
- +1 yıl
Ordamisinizzzzz
Cevap sahibi+1 yılsitede nasıl bakıyorsunuz ki gizliyim sonuçta.
- +1 yıl
Benim sorumacevap erdiniz bende size yorum yaziyorum eger sitedeyseniz c p veriyorsunuz, hepsi bu... kizdin mi
Cevap sahibi+1 yılhayır neden kızayım. siteye baktım da dediniz ya onu anlamaya çalıştım.
öncelikle şunu belirtmek isterim. Size daha öncede söylemiştim, bende acı oluyor ve sizinde boyut eşimle aynı olunca ortak bir bağ kurulabilir mi diye görmek istedim. Başka hiç bir nedenim yoktu. bunu belirteyim de öncelikle netleşsin durum.
Şimdi sıkıntıya gelince, hemen hemen her pozisyonda acının olması doğal mı yoksa ben mi böyleyim cevap bulmaya çalışıyorum.Dog. üst ve diğerleri misyo. dışında acı oluyor.uzun sürdüğünde- +1 yıl
Ben size sarkintilik, terbiyesizlik yapmadim. Sizi taciz etmedim. Sizden bir istegim olmadi. Haddimi saygimi asmadim. Beni ekle arkadas olalim diyemem. Bir konu acildi konustuk.. size medeni sinirlar icinde biseyler yazdim. Haklisiniz bu sitede amac belli. Ama ben o amacta degilim. Olamam. Saygi duyarim. Ben size sadece bisi sormak istedim. Kac yillik ewlisiniz.
- +1 yıl
Ordamisinn
Cevap sahibi+1 yılelbette ki saygısızlık yapmadınız. Olsaydı şu an bu yazışma yapılıyor olmazdı zaten. O tarz bayanlardan olmadığımı ifade etmek için açıklama yaptım.
Hani x birisinin pen..ne bakma merakı gibi. bunu kendi acı sıkıntımla ilişkilendirmek için görmek istedim ve hepsine de bakmadım zaten. Sanırım aynısınız eşimle ve bu mu acıya kaynak sizce? sitede bu tarzda insanlar- bayanlar özellikle var diye- yanlış algılamamanız için belirtme gereği duydum. Evlilikte çok yeni sayılmayız beşi geçtik.- +1 yıl
Sairim siz biraz arinsiniz 5 yil ise alismis olmaliydiniz. Esinizdede beim gibi 1 veya 1 bucuk sat suren gec boselama sorunu varsa ondanda olabilir. O resimlere gelince 1den fala attim ki degisik durumlarini degerlendir diye. Neyse. Ikimizde birbirimizi anladigimiza gore sorun yok. Yasiniz kac sormasi ayipp
Cevap sahibi+1 yılsizin yaş aralığındayız.
bilmiyorum neden olduğunu ama misyoner dışında her pozisyonda acı hissediyorum. Eşimde de geç boşalma sorunu var. En erken 1 saatte bitiriyor. istediğinde sonlandırabiliyor ama süre bundan az olunca tekrar olacağı için böyle uzatıyor 2. ye gereksinim duymuyor böylelikle.
Acaba boyut daha kısa olsa acı duyulmaz mıydı ne dersiniz?- +1 yıl
O zaman hepsini sokmasin acidigini soyleyin. Yada kayganlastirici kremler kjllanin
Cevap sahibi+1 yılsizde de benzer mi acı sıkıntısı ben mi anormalim? Kremlerle alakası yok. keskin bir acı sanki bir yere değme gibi. o yüzden soruyorum ortak mı sıkıntı sizde de böyle olmuyor mu?
- +1 yıl
Sizin vajina dar o zaman. Kiz arkadsimda aci cekiyor ama onun sorunu hepsini sokunca birde ilk giriste... o yuzden ki iliskiye yanasmiyor uzun surunce agladi aglayacak neredeyse. Sanirim sorun ayni. Penisler de ayni. Cozum yok sanirim. Gerci su ara ayrildim kiz arkadasimdan. Rahat eder artik bensiz :((
Cevap sahibi+1 yılöyle mi geçmiş olsun diyelim.Hyırlısı.Ama bana alınmayın size bir şey desem. tamamen benüim düşüncem..
evlenmeden beraber olan birine ben pek olumlu- sıcak bakamıyorum. kocası dışında bir bayanın bu rahatlıkta iradesizlikte olması bana çok doğru gelemiyor. Belki bana dar görüşlü yobaz diyebilirsiniz ama böyle düşünüyorum. Mahremin sadece kocayla sınırlı kalmasını. Bunun eğitimle de pek alakası yok. Ünv. mezunuyum . Tamamen hayata bakış. Bir bayanın en önemli değeridir namusunu korumasıdır bence.
Cevap sahibi+1 yılbizde ilk gir..ten ziyade tamamı olunca acı oluyo. sanki derinlerde bir yere baskı yapıyor gibi. bu darlıktan mıdır nedendir ki? belki geniş ama buna rağmen acıyor nasıl bilebilirim ki?
- +1 yıl
Penis size buyuk geliyor agri yaptiriyor hepsi bu. Sonucta 1 yil sevgiliydik. Simdi baskasiyla beraber.erkek olarak beni ilgilendirmiyor cunku esim diil. Bekar bir erkek icin cinsellik cok onemli bu da kesin. Ee ne yapalim bizde boyle idare ediyoruz. Sizin esinizle konusmaniz gerek
Cevap sahibi+1 yıleşinizin böyle bir bayan olmasını kabullenir miydiniz? erkekler farklı olabilir biz bayanlardan. Ama bizim kendimizi tutmamız- irademizi devreye koymamız kendimize olan saygımızdan diye düşünüyorum. Bir bayan bu genişlikte olmamalı. Erkek için de namus kavramı var, fakat onlar irade gösteremiyor diye evlilik dışı cinsellik yaşamamız gerekmiyor. Kendimize olan saygı- yüklediğimiz değer v.s. değil 1 yıl- 10 yıllıkta sevgili olunsa bayan için değil mi kocası değil olmamalı.
tüm bunlardan bağımsız
Cevap sahibi+1 yılaynı olduğundan boyutunu sizin partnerlerinizde de böyle sıkıntılar oluyor muydu? evetse boyut o halde neden. siz de de benzerse acı olayı kontrollü mü olarak çözüm buluyorsunuz? ne yapılmalı?
- +1 yıl
Erkek ne kadar kontrollu olsada bosalmaya yakin sert girip cikmaya baslar bu durumda kiz cafsaflari yolar
Cevap sahibi+1 yılbunu biliyorum zaten. siz ilişkilerinizde tamamını kullanıyor muydunuz yoksa belli kısmını kullanmıyor muydunuz? bu çözüm olabilir mi? diğer yorumum için ne düşünüyorsunuz bayanların kocaları dışında bu rahatlıkta olmaları ile ilgili?
- +1 yıl
Cinsellik 18 in altina dusmus vajinal degil analla tnisiyorlar artik. Zaman berbat olmus... ben penisimin tamamini ilk baslarda sokmasamda bir sue sonrr sokuyorum. Testislerime kadar gitmeli.. bu aci veriyor ama elimden bisi gelmez.. erkekler daha fazlasini ister hep.
Cevap sahibi+1 yılanal veya oral fark etmez. önemli olan bir bayanın bunları yaşaması. iradesine sahip olmaması. siz mesela o sevgilinizle neler yaşadınız. sizden önce veya sonra da yaşayacak. kabullenebilir mi bir erkek x erkekle yatabilen birini?
bu soruyu eşime sorduğumda kesinlikle evlenmezdim demişti.
tamamı olduğunda acı oluyor haklısınız. ama olmadığında acı olmuyor sizde de mi böyle? evetse sorun kesinlikle boyut o halde. Eşimde sizin gibi tamamı olmadan nedense olamıyor.
- +1 yıl
Bende ewlenmem ama karsilikli istekle olur yasananlar. Ben kiz arkadasimla vajinal, oral yasadik. Ayrilmadan 15 gun once de ilk kez anal denedik. Kendisi istedi israr etti. Ama basi girice vaz gecti.
Cevap sahibi+1 yılo halde hemen hemen her erkek böyle mi düşünür? Bazen çok şaşırıyorum burada okuduğumda, benden öncesi beni ilgilendirmez evlenirim diyorlar. samimi değiller mi?
Bir de sorun boyut mu bu durumda sizde de hep aynı mıydı tepkimeler bayanlarda? Tamamı olmadığında acı olmaması ama tamamında olması gibi? evetse sıkıntı belli aynısınız eşimle çünkü.- +1 yıl
Tabiki samimi degiller...
Cevap sahibi+1 yılneden yalana gerek duyarlar ki kabul etmezler? Ben bayan halimle şaşırıyorum. Nasıl düşünmezler her beraberliklerinde daha önceki erkekle de bunları yaşamış mıdır diye.
ikinci paragraftaki sorumu da yanıtlar mısınız altta ki.- +1 yıl
Diyorumya penis buyuk geliyor aci veriyor. Kiz arkadasim carsaflari yoluyordu
- +1 yıl
Slm
Cevap sahibi+1 yılsize de.
haklısınız da ne olacak peki, bir çözümü var mı? sonrasında da ağrı devam ediyor muydu? uzun sürünce sonrasın da da oluyor acı hissi kasık altında sanki. Bu bana özgü mü? Hepsi boyuttan mı kaynaklı mı ki?- +1 yıl
Ewet sizinki boyuttan kaynakli...
Cevap sahibi+1 yılnasıl çözümü olur ki bunun? Tamamını kullanmama gibi bir anlayış nerde siz erkeklerde.
hayır birde büyük pen. diye yazmazlar mı burada bayanlar ifrit oluyorum ya. ne yapacaklar fazlasını. acı veriyor bilmiyorlar mı .- +1 yıl
Onlar boylesini gormedikleri ya da yemedikleri icin buyuk diye yirtiniyorlar... acisini sadece alan bilir... ben ilk baslarda tamamini sokmam ama zevk aldikca kadinin darligini hissettikce dibine bastiriyorum...
Cevap sahibi+1 yıldoğum n her bayan dar mıdır var mı böyle deneyimler?
tamamı olan her bayan da cı duyuyor muydu sizde? misyoner dışında hepsinde var bizde bu sıkıntı. hele bac. omza mümkün değil olamıyor.- +1 yıl
Ben kiz arkadasima aldiramadigim 2 pozisyon...
Bacak omza
Doggy
Aglamaktan beter oluyor
Cevap sahibi+1 yılaynen . bu ikisi de bizde çok fena ağrı yapıyor. sanki keskin bir acı, bir yere dayanıyor gibi bir his.
misyonerde sıkıntı yok ama bu ikisi çok fena.
bende kendi kendime üzülüyordum, ben de mi var bir anormallik diye. 15lik kısmına kadar sorun yok ama sonrası hep acı. sizde de benzer mi durum?
diğer sorumu yanıtlamadınız. doğum yapmayan her bayan dar mıdır diye ve bunu nasıl anlarız bayan olarak dar mı geniş mi olduğumuzu.- +1 yıl
Dar mi genismi oldugunu sen anlayamazsin. Icine giren erkek anlar. Dogum normal dogumsa genisler elbet. Birde penis vajinadayken siser daha da genisler oda aci verir
Cevap sahibi+1 yılerkek vakum gibi kasdığını - hareketlilik ritmik hissettiğini söylüyorsa bu hangisine girer?
- +1 yıl
Dibine degiyor penis
Cevap sahibi+1 yılonu biliyorum. bu dar mı geniş vajina mıdır diye sordum. ritmik hareketliliği- sarma hissini erkek hissediyorsa.
neye göre dar- geniş olur erkek nasıl anlar?- +1 yıl
Dar vajina.. kocan sansli... penisi sıkarsa giriste zorlanirsa icindeyken sana dolgunluk hissi veriyorsa buyuktur penis. Vajina da bir o kadar dar
- +1 yıl
Uyudunuz sanirim
Cevap sahibi+1 yıliçin..de iken de, evet o hisi veriyor. özellikle dog. de. diğer bac. omza olamıyor zaten.
ıslakken ilk girişte zorlanma olmaz ki ama. dar olanlarda ıslakken de mi zorlanma olur? özellikle hareketli değil de iç..de sabitken belli kısmını kullanırken erkek, bu ritmik kasılmaları daha mı çok hisseder ki? bu da geniş vajinada olmaz mı?
- +1 yıl
Ya senden rica etsem benim samimiyetime inanaraktan eklermisin. Buradan reklam oluyoruzzz... diledigin an silersin
Cevap sahibi+1 yılözelden kimseyi eklemiyorum. Şahsi değil.
burdan yanıtlar mısınız sorularımı- +1 yıl
Peki
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
+1 yılseninki çürümeye başlamış. yakında morarır. sonra da düşer.
112 Yorumla- +1 yıl
Mor ve burusuk dedikleri bu mu oluyor
- +1 yıl
görüyor muyum sanki
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan sen ilk önce şunu bil araplar zenci değildir... ıraktakilerde arap, suriyedekilerde, mısırddakilerde... baba tarafı arap diyorsun ama arabın aslında zenci olmadığını bile bilmiyorsun
60 Yorumla
+1 yılanalda penise zıçmışlar asdghhdkkfd
21 Yorumla- +1 yıl
hahahaha
vay la uğraşcak başka bişey kalmamış gibi elin sikinin koyuluğunu açıklayalım...
52 Yorumla- +1 yıl
Siz vajina rengini soruyorsunuzya laaa
- +1 yıl
ahahhahahah güldüm lan
+1 yıldote fazla mi zorladın bilader:)
21 Yorumla- +1 yıl
;)))))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlısı be gülüm :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası