Nekrofili, latince nekro (ölü) ve pihilia (sevgi, hoşlanma) birleşmesinden oluşan , ölülere yönelik cinsel istek duymak. Canlılar tarafindan uzun yıllar reddedilme sonrasında, ölülerden medet umma şeklindedir.
Rol yapanlar ”romantik nekrofilileri” ve sekssel sapkınlıkları genellikle bizim nekrofiliyle bağdaştırdığımız kural ihlallerini kapsamayan nekrofilik fantezicileri içeren zararsız fanteziler yelpazesinin ilk basamağı, birinci sınıftır. Bu insanlar cinsel olarak, ölü gibi davranan canlı bir partnerden ya da seks aracılığıyla vampir gibi davranarak bir partneri yeniden canlandırmayı içeren oyunlardan tahrik olan kişilerdir. İkinci sınıf, kocası öldükten sonra bir yıl boyunca çürüyen cesedin yanına uyurken bulunan dul kadın gibi, sevdiği kişiyi kaybettiği gerçeğini kabul edemeyen romantik nekrofilileri içerir.
Nekrofilik fanteziciler ya da üçüncü sınıf, cenazelere ya da mezarlıklara tabutun karşısında seks yapmak için ziyarette bulunan, ölüler hakkında fantezilere sahip olan ve ölü bedenlerin fotoğraflarıyla tahrik olan insanlardan oluşur.
Bunun ötesinde nekrofili, gerçekten ölü insanlarla cinsel ilişkiye giren insanları içerir. Aggrawal’ın sınıflandırma şeması, ölü bir bedene basitçe bir dokunuştan cinsel uyarılma hissedenlerden (4. sınıf), mastürbasyon yaparken ölü bedenlerin bir yerlerini koparanlara (5. sınıf ) ve cinayetsel nekrofiliye (6. sınıf) yani ölü bir bedenle seks yapabilmek için birisini öldürecek kadar çaresiz olanlar kadar çeşitlilik gösterir.
Yemek masasında şiddetli bir cinayetten bahsedin ve insanlar konuşmaya katılsın; nekrofiliden bahsedin ve bütün masa sessizliğe bürünsün.
Bu hastalık hakkında ne düşünüyorsunuz? Çevremizde belki de yakın olduğumuz insanlar arasında böyleleri var mıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
Açık ve net olarak söylüyorum ilgim yok ve insanların düşüncelerini merak ettim, psikoloji genel olarak hoşuma gidiyor. Saçma saçma şeyler yazmayın sırf konuşmuş olmak için.
Tukiyede buna rastlama durumu çok düşük bir olasıdır. .. mezarlıklarda cinsel ilişkiye giren haberlerde duyduk ama, olay farklı bir şekilde tatmin etme duygunun en tepe noktalardan biri , ama burda psikolojik olarak fazlasıyla yansıttığı şeyler ölü birinden bu hazzı duymak beyin yakan fikirler. . insanların bu tür şeyleri bilinçaltına ne şekilde yerleştiğine bakmak gerek, bunarı yapanları hepsi katil değil, kocasının ölümü üzerine onunla yaşayan çiftlerde var. . .. buna iğrençlik diyebiliriz, ama temelde karşı insanı fazlasıyla aşşaılama durumu var temel olarak. .. her ne kadar toplumda konu dışı olarak görürsede, buna etki edecek konu ile ilgili yasal bir film bile çekilmiş, Nekromantik 1987 bir çok ülkede de yakalandığını belirtelim. ...
Bu tarz bir sapkınlığım söz konusu değil. Sadece her konu ile alakalı gereksiz bilgi sahibiyim... Eğer yeteri kadar dökümantasyon bulamadıysan %100 bakman gereken indikasyonlar au revoir .
Hayır, sapkınlığımın olup olmadığı kimseyi zaten ilgilendirmez. Ben oraya ufacık bir anekdot başlığı gibi bıraktım. Ben burada sadece yersiz ve gereksiz herşeyi öğrenme gibi bir hastalığım var. Bununla alakalı sana bilgi aktardım. Umarım yardımcı olur.
asıl ürkütücü olan toplum içinde ne kadar var blinmiyor, kendilerini belli edecek bir unsurları olmadığı için her an çevremizde ya da her gün karşılaştığımız belkide arkadaşlık ettiğimiz insanların aralarında yaşıyorlar.
Bunlar kötü ama hedef belli bizde daha çok; damacana. Hayvan, manken, heykel, araba egzozu deliği, mayonezden şehvet duyan sapkinlar ve hedefsiz rospu coccuklari var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şahsen güzel bir kadınsa ilişkiye girerim. Ölü olması hiçbir şeyi ifade etmez. Önemli olan o teninin sıcaklığı nefes alsın yeter.
Aslında böyle bir şey o insanların neden hoşuna gider bunu biliyorum ve çok iyi empati yapabiliyorum. Bende psikolıji severim. İstiyorsan özelden anlatabilirim. Kesinlikle sapık değilim sadece konuşmak için...
En İyi Cevaplar