Ben memurum ve 2 kızım var , sizce ayrıldıktan sonra rahat geçirebilir miyim? Yeni hayta alışmak zor mu? Eşimi sevmiyoeum, aşık değilim, cinsel ilişki kesinlikle yaşamak istemiyoeum onunla.😒 ama çok kararsızım?
Cevabın nedir?
arkadaşım çocuk olunca bazı sorumlulukları tek üstleneceksin biraz zorlanırsın
ama huzurlu mutlu olursun. zorluklar seni yıldırmasın. önemli olan senin iç huzurun. şu an belli ki huzurun yok mutlu değilsin.
ayrıl bazı sorluklar yaşarsın ama düzene girer. bir çok bayan arkadaşım var. valla mutlular. mutlu olunca zorluklar onlara dokunmuyor.125 Yorumla
Soran+1 yılEn ayrı olsam daha mutlu olurum eşim olmadığı her yerde mutluyum
Soran+1 yılSürekli CAnım sıkılıyor eve gelince onla konulunca bana sarılınca 😞
Soran+1 yılVar tabi memurum
Soran+1 yılAynen yıpratıyor
Soran+1 yılİnşallah yaa 10 yıldır hayırlısı dedim hayt geçmiş bu lafımla, 4 yıl önce inanılmaz şiddetli kavgalar vardı keşke o zaman bıraksaydım tan zamanı idi.
Soran+1 yılBakalım en yakın zamanda konu açılır muhtemelen o zaman söyleyeceğim
Soran+1 yıl🙈 durup dururken olmuyor ki , bir tartışma anında sinirle söylemem lazım
- +1 yıl
tartışma çıkmazsa o zaman evliliğe devam.
yanlış anlaşılacak da sizi boşatmaya çalışıyorum gibi bir intiba oluşmasın.
ama böyle boşanılmaz. boşanmak için karar alırsınız size gülücükler bile saçtığı an da olsa pat söyler işe başlarsınız. böyle sizin anlattıklarınız bahane arama falan ertelemedir. sizin cesaretiniz yok ve siz daha boşanmaya karar vermemişsiniz.
boşanmaya karar veren insan romantik bir yemek davetinde bile söyler. tartışma falan beklemez.
neyse yaşam sizin. ama 5 yıl sonra beni hatırlamanızı isterim. siz hala boşanmamış olacaksınız
Soran+1 yılNe desen haklısın , kararsızlık ve boşandığında nasıl hayat bekliyor korkusu yüzünden 10 yılım gitti siz evli misisnşz
Soran+1 yılHımmm anladım tecrübeli siniz bu konularda
Soran+1 yılYönetici olduğunuz belli 😊 tecrübeyi hissettim
Soran+1 yılAnladım tamam 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılYani aslında hayat zor.. bu net.. ama bu değildir ki senin mutsuz olduğun bir yerde kalman gerek.. Kocanın sana olmasa da çocuklarına bakma gibi bir zorunluluğu var.. boşan.. çocuk nafakanı al ve hayatına devam et.. Bundan sonra ki tek derdin ise mutlu olmak olsun.. hayat bitmiş değil.. hatta yeni başlıyor :)
112 Yorumla
Soran+1 yılHayat bitmiş gibi 😔 çok mutsuzum karar veremiyorım
- +1 yıl
Bitmedi tabii ki de... Her son yeni bir başlangıçtır.. yani şu an bunu yaşamadığın için muhtemel bilmiyorsun.. ama hayat her zaman devam eder.. Yani daha ne kadar mutsuz olacaksın ki? bunu düşün? boşan çık kendi ewine.. ilk muhtemel biraz sancılı geçer süreç.. ama sonra taşlar yerine oturur ve yeni hayatına başlarsın... biraz nefes alır ve hayatına devam edersin..
Soran+1 yılÇok güzel yorumladın, ama 10 yıl yaşanmışlık alışkanlıklar var gözlerim arar mımbilmiyoeum ama aşk sevgi de YÖK yan yana yürümek dahi istemiyoeum, sevmediğim bir işi yapmak çok zor karekterime ters. Ben mutlu olmak kızlarımla kafama göre gezmek istiyoeum
- +1 yıl
Yahu 10 sen tabii ki de gözün arayacak.. kolay değil bir alışkanlığı bitirmek... ama ne kadar çabuk bir karar verir ve arkasında durursan o denli iyi senin için.. otur ilk başta planını yap.. bu evde mi kalacaksın.. kendine ew mi tutacaksın.. düşün bunları sonra davanı aç derim.. sonrada ya o gitsin ya da sen kendine ew tut.. :) hayata mutlu olmak için geliriz.. seçtiğimiz insan ile de mutlu olmak isteriz.. haricinde mutsuz isen ki öyleyim diyorsun. yaşamanın bile anlamı yok bence :) en önemlisi dir mutlu olmak.. ne kadar çabuk bir adım atar ve mutlu olmak adına hayatında ilerler isen o denli iyi senin için.. gerisi zaman kaybı sadece..
Soran+1 yıl10 yılım gitti ama bana koydular, elim mutlu ve şanslı, ona göre genç ve güzelşm. Olan bana oldu. Karekterim sağlam güçlü biriyim ama bir kendime çare bulamıyor çm, ayrılanlar nasıl bu kararı veriyor anlamıyorum, ben kork kez düşünüyoeum , bir daha tartışır ayrılık konusu geçerse herşeyi anlatmak istiyoeum. Maddi gücüm yerinde şükür. Bir gün ayrılırım umuduyla işi kazandım maddi olarak güçlendirdim kendimi
- +1 yıl
aslında giden bir şey yok.. 2 çocuğun var.. miss gibi.. ayrılır onlarla hayatını geçirirsin :) şu an içinde bulunduğun karmadan dolayı geleceğe muhtemel umutla bakamıyorsun.. kafanda deli sorular :) ama şimdi ayrılsan 6 ay sonra hepsi geçmiş olacak.. bu kadar yani binlerce insan ayrılıyor , evleniyor.. normal şeyler bunlar.. her zaman seçtiğimiz insan ile mutlu olacağız diye bir şey yok.. nasıl eskiden hıyar çıkınca sevgilinden ayrılıyordun.. şimdi eşinden ayrılacaksın.. bu kadar aslında..
Aslında zor olan şu bundan sonra birisini hayatına aldığında.. mutlu olduğun birisi olmalı.. ve mutsuz olduğun anda ondan kurtulmalısın :) mutluluk kıstasın olmalı..
Soran+1 yılEvet haklısın bekarken çok rahat bırakıyordum. Bu insan ölse üzülür müyüm? Üzülmezsem ayrılayım o zaman derdim 😁
Eşime saygı duyuyorum, ben ne dersen yapar , evine bakar, bizi mutlu eder. Ama bunlar benim için yetmiyor. Ben aşık olmak istiyoeum. eşim bana dokununca çok sinirleniyorum, belli etmemeye çalışıyorum. Sevmediğin birimin bana dokunması iğrenç birşey keşke 1 çocuklu olsaydım. Ama büyüdüler şükür 🙏 doktora mı gitsem be yapsam, bu arada boşanma davalarına ben bakıyorum 😔- +1 yıl
Bak saygı duyman.. karşındakinin iyi birisi olması her zaman yeterli değildir zaten.. insan tutkulu bir şekilde bir ilişki yaşamak ister.. karşısındakine baktığında her zaman olmasa bile dalıp gitmek ister.. yaşadığı mutlulukları iliklerine kadar hissetmek ister.. gibi gibi.. :) yani doktorluk bir durum yok aslında.. sadece istemiyorsun.. ve bunun bilincindesin.. çocuk sayısını da kafana takma derim.. senin çocuğun onlar..
Soran+1 yılTabiki Çan’ları sağolsun , evlatlarıma aşık bir anneydim onları da yanıma alıp yeni hayt istiyoeum. İki kız annesiyim onlar arkadaşım. Emin’im onlar da benle mutlu olurlar... çünkü ben kafa nereye ben oraya modunda bir insanım... sırf başkaları mutlu olacak diye bu hayt böyle de gitmez
- +1 yıl
Kesinlikle.. Ki bence zaten senin korktuğun ve çekindiğin şey senin ve onun ailesi.. cünkü bizim kültürümüzde neredeyse kimseye ben aşık değilim bana dokunmasını istemiyorum sevmiyorum gibi argümanları anlatıp ta bunlar için de boşanmak istiyorum diyemezsin pek :) 50 tane laf yersin.. :) Ama bunlara bir süre göğüs germen gerekecek bu net. :) sonrası zaten senin için miss gibi bir hayat olacak.. :)
Soran+1 yılBen bir karar vereyim kimseyi tınlamam kendi aileme bile anlatmıyorum boşanmak istediğimi boşandıktan sonra görsünler ben kendimi düşünüyoeum İnan ki elalem ne der diye beni ateşe atıp evlendirdi ailem bu saatten sonra umrumda değilller saygı duyacaklar. Millet niye ayrıldın derse anlaşamadık bu kadar konuşmak istemiyorum derim kaptırın konuyu
- +1 yıl
Yani böyle ise zaten çok güzel :) normali de bu aslında ama geneli bunu yapamadığı için yaftaladım seni pardon :) yani o zaman neyi konuşuyoruz ki kararını da ver mişsin. her şey de senin elinde.. :) maddi durumun yerinde.. tut bir ew kendine ve ayrıl o ewden :) sonrada davanı aç.. 1 haftaya yeni yaşamına başlarsın :)
+1 yılOooı memursan neyi düşünüyorsun ki bende boşandım zoelandım mı hayır kafam o kadar rahat ki
Ama zor yanları çocuklarımdan ayrı olmam
Senin öyle bir şansızlığında olmaz al çocuklarını otur vallaa24 Yorumla
Soran+1 yılNasıl karar verdin neden ayrıldın. Ben 10 yıldır bekliyoeum ayrılmayı önce çocuklar için işi kazandım şimdi büyüdüler peki yanına gelmiyorlar mı alışabildin mi onlarsız hayata
Soran+1 yılHaklısın özelsen konuşalım
Soran+1 yılSenşn yorumları mı
- +1 yıl
Evet
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
+1 yılBekar mutlu çocukluyum 🤗 mutlu değilsen bosan zamanla alışır kendi düzenini kurarsin
19 Yorumla
Soran+1 yılSen ne zaman ayrıldın kaç yıllık ilişkiyi bitirdin
- +1 yıl
2 yıl sevgililik 5 yil evlilik 7 yıllık ilişkiyi 1.5 yil once bitirdik
Soran+1 yılSüper yaaa peki neden
- +1 yıl
Detay vermiyim ama mutlu değildik 😊 Peki seni mutsuz eden durum ne
Soran+1 yılOna aşık değilşm sevmeden evlendirildim hiç istemedim baştan beri... 10 yıl geçmiş... belkş severim diye bekledim olmadı
- +1 yıl
Peki sana ilgisi nasıl tartışma vs var mi
Soran+1 yılBana ilgili seviyor. Tartışmamakta çalışır ama ben sevmediğim için her yaptığı batıyoe
- +1 yıl
Bence sen abartıyorsun. Hadi seni tatmin etmez bencildir anlarım. Sana iyi davranmaz anlarım. Ama herşey yolunda ise sevemedim diye ayrılmak bence hic iyi degil
Soran+1 yılBencillik mi YÖK artık aşk YÖK sevmiyoeum diyoeum yeterli değiş mi aynısını sen yaşa o zaman
+1 yılvalla sen bütün seyşi bitirmişsin kafanda evlilkte bir zaman sonra aşk bitiyo deniyo bunu bilerek evlenmişsin sonucta ama cinsellikte kalmadıysa zombi gibi yaşıyosun bide memursan gecinirsin niye gecinmeyesin
012 Yorumla
Soran+1 yılMemurum, aşk, sevgi olmadan evlendim yani ayrılmayı Ümit ederek evlendim ama hala cesaret edemedim
- +1 yıl
işte cok dikkatli olmalısın bu cinayetler ws ws seyler oluyo üzülüyoruz duyunca o yüzden böyle bir sıkıntı yoksa boşnmak isteyebilirsin dogal hakkın memur maşası gayet iyi bir maaş kafana takmana gerek yok gecinirsin yani
Soran+1 yılAllah korusun, eşim de bazen olmadığını anlıyor , cahil biri değil, cinsellik istemiyoeum eşim istiyoe ben istemezsem kesin biter bu ilişkş. İki medeni insan gibi konuşmak istiyoeum
- +1 yıl
ozaman kararını vermişsin başarılar
- +1 yıl
cocuklarınıda iyi düsün derim
Soran+1 yılTam emin olamadım hala eşim iyi biri beni seviyor ama ben ona bakınca mutsuzum
- +1 yıl
hayırlısı olsun karşına al konuş anlayışlı biriyse düzeltmenin yollarını ara derim evlilik zordur boşanmakta daha zor
Soran+1 yılEvlilşk çok zor bakalım hayırlısı
- +1 yıl
valla ayrıldıktan sonra cok pişman olanlar var işi yok gücü yok sıgınma evine gidenler ama senin böyle bir sıkıntın derdin olmuycak ama inş konuşup bir yoluna koyarsınız karsındakide anlayışlıysa
Soran+1 yılAnlayışlı biri. Benim maddi sıkıntım YÖK eşim yardım eder. Memur maaşı yeter herhalde
- +1 yıl
asgari ücretle gecinen insanlar var bu ülkede yeterki paranı iyi harca yeter
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılMutlu olanda var olmayanlar da var nerde yaşıyorsunuz büyükşehir ler zorlar
14 Yorumla
Soran+1 yılAnkara
- +1 yıl
Statü ye bağlı memurluk ssviyenize bağlı geçerli sebepler varsa hayatınızı harcamaya in boş insanlar için
Soran+1 yılKesinlikle bakalım artık
- +1 yıl
Söyleyecek çok şey var da burası yeri değil aslında..
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 2 kızın ile yaşayabilirsen o maaşla yaşadığın yerde sen bilirsin. ama zor
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılbu işkenceyi daha fazla sürdürme o zaman. aiken yakın mi çocuklarına bakmak için
04 Yorumla
Soran+1 yılAilem uzak, kızım 11 ve 5 yaşında okula gidiyorlar. Ben getirip götürürüm
- +1 yıl
hiç vakit kaybetme, psikolojik olarak da güçlü olman için ben yardim ederim burdan sana
Soran+1 yılBen de o anı bekliyoeum, bazen ayrılma konusu geçiyoe ama son noktayı koymayı bekliyoeum
- +1 yıl
cesaretli ol, ya z bana paylaşmak istediklerini ben de sana destek olurum
+1 yılNeden böyle düşünüyorsun
18 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü mutsuzum, sevmiyoeum bana dokunmasını istemiyoeum., sevmeden evlendim
- +1 yıl
Sevmeden evlendin 2 çocuk yaptın
- +1 yıl
Offf of zor bir hayatın olmalı
Soran+1 yılBaba zoru şle imza attım ayrılıcam diyerek evlendim ama hayat şartları iki çocuk oldu işte 😔
- +1 yıl
Allahım ya böyle yapanlari anlamıyorum konuşmak ister misin
- +1 yıl
Dert arkadaşım ol. hahahaha ,😂😂😂
Soran+1 yılNeden anlamıyorsun herkesin hayatı farklı
- +1 yıl
mesaj atsana bana
+1 yılNeden evlendin o zaman
14 Yorumla
Soran+1 yılBaba soru ile
- +1 yıl
Geçmiş olsun ne diyim🤦♂️
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Önemli değil iyi günler
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılmutlu olan da var olmayanda
12 Yorumla
Soran+1 yılPekş sen evli misin bekar mı
- +1 yıl
evli
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişman olurlar genelde.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBeklenti yüksek olur ama karşılayacak kişi bulamazlar
+1 yılçocuklarının yaşları büyükmü?
05 Yorumla
Soran+1 yıl11 ve 5 yaşında
- +1 yıl
en azından o beş yaşındaki yavrunun hatırına bir süre daha devam et. babasız büyümesin. bu hakkı onun elinden alma. ana baba olmak fedakarlık gerektirir. en azından okuluna babasız başlamasın.
Soran+1 yılBenim hattım gidiyoe istediği zaman babaya gidebilir
- +1 yıl
kocan sana şiddet uyguluyormu
Soran+1 yılHayır şiddet YÖK beni sever
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. sevmeyi denesen
05 Yorumla
Soran+1 yılDenedim olmadı
Soran+1 yıl10 yıl😒
Soran+1 yılZorla evlendirildim
Başkası var
05 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası Yok, başkası için yuvamı tıkmam sorun sevmemem
Soran+1 yıl10 yıl
Bir şans daha ver
08 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıldır şans veriyorum 10 yıldır düşünüyoeum yani
Soran+1 yılBen 33 o 40
Soran+1 yılÇocuklar için üzülüyorum ama istedikleri an görebilir kalabilir babada
Soran+1 yılBurda yazalım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimden ayrılmak istiyorum, ayrılanlar varsa ayrıldıktan sonra mutlu mu oldular mutsuz mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler