Annenin eşini bırakıp 23 yaşındaki oğluyla yatması normal bir şey mi?

Söze nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum aslında. Erkek arkadaşımı seviyorum evliliğe yönelik 3yıllık ciddi bir ilişkimiz var. Efendi birisi ufak tefek şeylere kızsamda genel anlamda iyi biri. Fakat şöyle bir sorun var ki; memleketine gittiğinde annesiyle uyuyormuş. Bilmiyorum çok garip. İlkkez böyle bir şeye rastladım. Hatya benimle konuşurken annem beni bekliyor iyi geceler dedi. İyi geceler bile yazamadım kalakaldım. Anne ve evlat tabiki birbirini sevmeli ama bu nedir? Aşırı bir durum değil mi sizcede? Benim aklıma evlendiğimizde annesi misafirimiz olduğunda ya da biz oraya gittiğimizde eşim yine onunla mı yatacak gibi sorular geliyor. İşin açığı daha evlenmeden bu olağanüstü bağlılık gözümü korkutuyor. Konuşamıyorum, yanlış anlaşılmaktan korkuyorum çünkü. Bu asla kıskançlık değil. Ailesine sevgisi zaten kendi ailesini seveceği anlamına gelir ben ilk tanıdığımda onu bu yönünü takdir etmiştim zaten. Bu benim annemi dışarı atıp babamla yatmamla aynı şey değilde ne? Benim gerçekten mantığıma sığmıyor. Ailemi bende çok seviyorum ama bu kadarı ne gerek, fazla değil mi? Ben ne yapmalıyım bana yardımcı olun lütfen. Günlerdir delirmek üzereyim artık.
Annenin eşini bırakıp 23 yaşındaki oğluyla yatması normal bir şey mi?