cd olan biri artık bu durumdan rahatsız oluyosa bu bir tür bağımlılık olduysa onun için nasıl vazgeçebilir. ne kadar rahatsız olsa da hoşuna giden bir durum ve bırakmak istediği halde bırakamıyosa kimden nereden neyden yardım alabilir. ve ne kadar işe yarar bu? acil yardımcı olursanız i yi olur teşekkürler şimdiden.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Herşeyden önce , dünyada 2 cins değil , DMV4 sıralamasına göre insanlar arasında genetik anlamda 5 cins insan bulunduğundan başlarsak erkek arkadaşını anlamak kolaylaşır. Bunlar:
Erkek
Kadınsı erkek
hem kadın hem erkek
erkeksi kadın
kadın
olarak sıralanır. 1 ve 5 dışındakilerin psikofizyolojik özellikleri farklıdır ve buna uygun bir ruh durumu da geliştirirler , ancak dünya için cins 2 tane olduğundan bunu davranışa çekinik olarak aktarırlar.Yani , diğer cins işlerini yapmazlar ama onlar gibi görünmek gibi bir duyguyu yaşamaya çalışırlar ve bu onları gerçekten rahatlatır. Yine de dönemseldir, bir çeşit mast gibi bir zaman süreci ve güvenilir ortamda crossdressing ile o duyguyu doyururlar.
Bu insanlar eşcinsel değildir, kendi ruhlarını arayan insanlardır. Bunun bir çizgi gerisinde ise ebeveyn hataları vardır. Yani 1 veya 5 içindedir ancak çocuklukta diğer cins bebek sahibi olmayı arzulayan ebeveynlerin bunu kendi değil karşı cinsten biri gibi giydirip yetiştirmeye kalkmasından da kaynaklanır ki bu da psikososyal kökenli eğilim olur. Yine eşcinsellik olmaz bu , ancak neyi model alacağı hakkında kafası karıştırılan çocuk , buyudugunde de aynı ilgi ve huzuru karşı cinse burunerek edinmeye calısıyor olabilir de .
Bu konuyu en iyi şekilde bir cinsel terapi konusunda ylisans almış sertifikalı bir uzman psikolog çözer , kendini kendine bulur ve tanıtır , devam ya da durmak onun kendi kararı haline gelir. Önemli olan da budur zaten , bilmediği temelden kaynaklı bildiği hareketleri yapmanın nasıl sıkıntılı olduğunu kimse bilemez , yaşamadığından ..43 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler :) değişecek bir durum yoktur yani öyle mi bundan sonra?
- +1 yıl
Psikofizyolojik ise hayır hiç birşey değişmeyecektir. Psikososyal ise , yani ebeveyn özenme hataları temelli ise VE KENDİSİ BUNDAN RAHATSIZLIK DUYUYORSA uzun bir terapi destegi ile temeli tanıdıkça bırakacaktır.
Tekrar ediyorum , kendi cinsine öykünmekle hiç bir alakası yok bu konunun. Bu durumda ilişkinizin gidişatında da karar senin .
Soran+1 yılteşekkürler ..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılşahsen vazgeçmesi zor. bende seviyorum cd. bazen evde yalnızken giyiyorumda. hatta öyle uyuduğum zamanlarda oluyor. fantezi olarak bakıyorum. bazende psikolojim bozukmu diye düşünüyorum ama hayır değil. hoşuma gidiyor. mesela kıllı göbekli olmayıda sevmem. bu beni gay yapmaz. düşündüm gay olup olmadığımı bile. ama yok dünyaya kız olarak gelsem lez olurdum o derece kızlara aşığım. o kişiyi ya öyle sev ya da bırak onu öyle sevecek birilerini bulsun. işin tadını çıkar yani. toplum baskısı yüzünden veya bizim cahil insanımızı dinlemene gerek yok.
39 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız da bu durum fantazi olmaktan biraz daha uzak. bağımlılık gibi. sabah akşam onu arqştırmakfantqziden biraz fazla bence. ben onu böyle de seviyorum yoksa
Cevap sahibi+1 yılnasıl mesela biraz açıklayıcı olurmusun rica etsem.
Soran+1 yılyani tamam bir durumu seversiniz ama sabah akşam bu nasıl şu nasıl diye kafa patlatmazsınız. zaten bildiğiniz şeyleri araştırmazsınız. geceniz gündüzünüz bu durum olmaz, olursa kötü bence.
Cevap sahibi+1 yılbak bende cdliği seviyorum sevgilimde var şu an biliyor. hatta kadın kıyafeti giyip straponla ilişkiyede girdik. bu hem onun hem benim hoşuma gidiyor. ama ben üstüme düşen görevimide yaparım. sonuçta sevgilime karşıda görevlerim var. erkekliğimi unutmam. zaten o da bunun farkında ki genelde ben istemem o istediğinde yaparız. ama seninki biraz bozmuş gibi erkeklik görevlerini unutmuş gibi. onunla konuş. hangi konudan rahatsız isen. anlamazsa yapacak bir şey yok mutsuz olmak kimsenin hakkı değil.
Soran+1 yılhaklısınız sanırım sağolun ilginiz için :)
Cevap sahibi+1 yılson olarak sakın yanlış anlama gay falan değilim gayet karizması yerinde olan biriyim ve kızları çok seviyorum :) her şey gönlünce olsun.
Soran+1 yıl:D sevgilimden biliyorum merak etmeyin :D sağolun size de mutluluklar.
Cevap sahibi+1 yılne biliyim çoğu kız gay gözüyle bakıyorda hani ne olur ne olmaz diye demek istedim. ayrıca haddim değil ama erkek arkadaşında bu tarz bir ilişki istiyorsa sende hoşlanıcaksan denemekte fayda var bence. en azından kafasını kurcalamaz. yani ona istediğini ver birde elbisede giydir keyfine bak. bu şekilde de düzelebilir. ama öteki tarafta bir de hep isteyebilir o yüzden ona erkekliğini unutmaması gerektiğini söyle. bu sondu iyi akşamlar :)
Bende giymeyi çok seviyorum ve bu bir zevk benim için, o yüzden bırakmak hem zor geliyor hem de vazgeçemiyorum :) Kadınsı hislerim yok ama cinsel hazdan ötürü ilgimi çekiyor her zaman... Bunun adı transvestik fetişizm... Psikolojik destek alınmalı eğer tamamen bırakmak istiyorsa, diğer türlü yine bir yerlerden ilgisini çekebilir...
12 Yorumla
Soran+1 yılSana özelden bir kaç şey sorabilir miyim?
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğum kontrol hapı kullanmaya başla
112 Yorumla
Soran+1 yıldalga mı geçiyosun ne alaka anlamadım:(
Cevap sahibi+1 yılseninki düzelecek bir durum değil, hormonlarında dengesizlik var. hormon kontrolü yaptır, vücudundaki hangi hormon fazlaysa ona göre hormon tedavisi yapsınlar. kadınlık hormonların fazla olabilir. çoğu zaman karşı cins olma isteğin oluyormu?
Soran+1 yılpardon belirtmedim. cd olan benim sevgilim görseniz anlayamazsınız gayet ağır abi falan ama cd. baya bir özentisi var artık bağımlılık. ve vazgeçmek istiyo. erkeğin kullanması olur mu peki kontrol hapını?
Cevap sahibi+1 yılo kendinede, sanada itiraf edemiyordur. bu bir süreç, içinde kadın olma hissi olabilir ama bunu kabullenecek kadar cesareti yoktur. çünkü bir erkek sadece kadın gibi giyinip mutlu olamaz, arkasında onun dahi bilmediği bir his yatar. doğum kontrol hapını söyleme sebebimde kadınlık hormonlarını arttırması, sevgilinde büyük ihtimalle kadınlık hormonu fazla. erkek halindeyken mutlu olamaz. anca böyle cd yim diye kendini motive eder ama dediğim gibi durum büyük ihtimalle.
Soran+1 yılyani hormon testi mi yaptırmamız gerekiyo. durum çözülür mü yani
Cevap sahibi+1 yılhormonlarında problem varsa düzelmez, düzelecek birşey olsa dünyada transeksüeller olmazdı
Cevap sahibi+1 yılayrıca şu yukardaki yazılara kulak asma, yok dünyada 5 cins varmışta bunların hepsi psikolojikmiş falan. yalan dolan hepsi. eşcinsellik ve benzer durumlar doğadaki hayvanlarda bile var. doğal birşey olmasaydı eşcinsel hayvan olmazdı zaten. hayvanlar doğaya göre yaşarlar.
Soran+1 yılinanın bu konu hakkında bildiğim şey çok az. ve gerçekten bizim istediğimiz bu du ru mu en makule indirip mutlu olmak ama ne yapmamız gerektiği konusunda hala net fikirlere sahip değiliz
Cevap sahibi+1 yılcanlılar anlaşılamaz, çok fazla seçenek var.
kadın olmak istiyor olabilir, beyni kadın vücudu erkek olabilir, biseksüel olabilir, poliseksüel olabilir. daha saymadığım milyon tane çeşidi var. dünyada sadece 2 cinsiyet yoktur, doğal birşey buda. senin yapman gereken onu üstelememek, yanında durmak hep. sende ona destek olmassan intihara bile girişebilir. çünkü bizim ülkede köpekten daha değersiz hetero olmayan insanlar.
Soran+1 yılözellikle bu konuda çok haklısınız tek fikirliyiz genelde. sağolun çok.
Cevap sahibi+1 yılönemli değil
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler en iyi cevap içinde
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. walla arkadasım ben cok bılgı sahıbı degılım ama cd sanrıım kadın gıbı ggıyınen demek . sanırım sende cd sın yanı erkek. bılmıyorum yardımcı olmak ısterım sana. ama sımdı buradan yazaman servıs saatı geldı. netıcede senın kendının asman gereken bır durum ama
30 Yorumlabu yolun dönüşü olduğunu sanmıyorum. yani istiyorki yapıyor. istemezse ve bu durumdan dediğin gibi rahatsız olsa çoktan bırakırdı.
17 Yorumla
Soran+1 yıltamam hoşuna gidiyo ama gerçekten vazgeçmek istiyo
Soran+1 yılona benim için vazgeçmemesini söyledim ama yine de istiyo vazgeçmeyi
Soran+1 yılzaten cd olduğunu bilerek başladım. ama benim de kaldıramadığım şeyler oluyo ondan da vazgeçemiyorum tabi. vazgeçmek de istemiyorum
Soran+1 yılteşekkür ederim.
Sen aşağıdaki yorumlarında sorun yok hemcinslerine ilgi duymuyor sadece karşı cinse ilgi duyuyor demişsin ama bundan emin olma şansın yok belki de sana bile söylemediği duygular var içinde belki de seni kaybetmek istemediği için söyleyemiyor..
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltek hayalim cd bir sevgilim olması ciddi anlamda :( bunu o kadar çok istiyorum ki...
onunla gerçek ve tutkulu bir aşk yaşamak istiyroum ama yok işte :( eski sevgilim cd ydi ve hayatımın en güzel zamanlarını yaşamıştık onla... ayrıca hayatımda gördüğüm en güzel kadındı :(
ya öyle bir soru sordun ki canım... içimin yağını erittin şimdi... :/21 Yorumla
Soran+1 yılben cd değilim ama sevgilim cd. umarım nasıl birini istiyosan öyle biri olur hayatında tekrar. merak ettim sen cd misin peki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende aynıyım .bırakmak çok zor .her gün istiyorum .
130 Yorumla
Soran+1 yılkusra bakmayın da istemek derken kıyafet olayını mı kastediyorsunuz sadece.s?
Cevap sahibi+1 yılevet kıyafet demek istedim .her biri çok şık ve güzel değilmi .çok seviyorum giymeyi ve bedenimde görmeyi .
Soran+1 yılpeki teşekkürler yorumunuz için :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim .pardon sen bırakmak istiyorsun ben ise kendimi anlatıyorum afedersin .seni isteklendirmek istemem .sen nasıl olmak istiyorsan olabilirsin .bırakmak vazgeçmek senin için en iyisi olur inşallah .
Soran+1 yılya ben sorumda belirtmemişim ama diğer yorumlarda görebilirsin vazgeçmek isteyen sevgilim. çok zor demişsin ama sen istesen bırakabilir misin mesela?
Cevap sahibi+1 yılsorunu görmüştüm hatırladım .ben hergün bayan kıyafeti giyen evde bayan gibi yaşayan biri değilim .sadece her gün ince çorap ve bayan ince askılı body giyerim .ama elbisemde olsa ,mini eteğimde olsa .kısa bir şort ve bayan taytlarım olsa her gün giyerim ama kadın gibi olmak istediğimden değil kıyafetleri beğendiğim için .ama yapmamam gerekli ama kıyafetleri çok beğeniyorum .istersem hemende bırakırım zor değil .sadece aklıma koymam gerekli .sen nasıl farkettin erkek arkadaşının cd olduğunu
Soran+1 yılher şeyi bilerek başladık açıkçası. onu seviyorum nasıl olursa olsun da kabul ediyorum bu yüzden ama bilirsin işte her zaman güzel gitmiyor aramız bu yüzden sorun yaşıyoruz bazen ve artık vazgeçmek istiyor. ama zor biliyorum. o da öyle söylüyor zaten. yani aslında vazgeçmese de benim için sevgisi değişmez ama vazgeçmesini tercih ediyorum diyebilirim :( bir de o artık baya kaptırdı kendini bunlara, sen öyle değilsin sanırım henüz.
Cevap sahibi+1 yılerkek arkadaşını bir süre rahat bırak .bu konudan bahsetmeyin .kendi halinde kalsın ve düşünsün .sizle birlikte konuşurken baskı hisseder .bunalır ama bir yalnız kasın uzun süre bir kafasını toplasın bırakması için yararlı olabilir .ben yalnıız yaşasam inan bana her gün bayan kıyafeti giyerim evde iken .çok hoş modeller var sizlerin kıyafetlerinde .ince çorap ve mini dar siyah bir elbisem olsun yeterli .
Soran+1 yılama o da bana beni bir dakika yalnız bırakma ancak böyle uzak duruyorum falan diyor mesela. ya bir de şu siteler var ya cd lerin takıldığı o onlara da sarmış. ben tamamen değişmesini beklemiyorum zaten. yapabileceğini de düşünmüyorum, sadece en aza indirsin, küçük bir fantazi olarak bari kalsa yeter. ayrıca o benimle konuşmak dertleşmek de istiyor ki başkalarıyla konuşmasındansa bu daha iyi değil mi
Cevap sahibi+1 yılerkek arkadaşının bence cd lerin olduğu sitelere girmesi hiç iyi değil .crossdresser olan biri gerçekten severek yapar .isteyerek yapar .ben ise o sitelere asla girmem .girmemde de bir amaç olmaz .erkek arkadaşın çok şanslı .senin gibi bir sevgilisi olduğu için .eminim senin de yardımınla bırakır .hiç olmassa aza indirmeli .bayan iç giyimi giysin gün içinde ya da ince çorap giysin .sitelere girmek gereksiz .hiç bire bir paylaştınızmı .senin yanında bayan kıyafeti giydimi .
Soran+1 yılbiz birbirimizden uzağız aslında. açıkçası o sitelere girmesine ben de çok uyuz oluyorum. yani hepsi değil belki ama çoğu yanlış kişiler. bazı şeyler paraya dökülmüş bile artık.biz çoğu şeyi bilerek başladık yani o istediği sürece ben onun kıyafetinden rahatsız olmam, böyle bir hakkımın olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.
Cevap sahibi+1 yılbu ilişkinizi nasıl devam ettirmeyi düşünüyorsun .erkek arkadaşın bir karar vermeli ilerisi erkek arkadaşın için çok zor olacak .sen madem seviyorsun .erkek arkadaşında seni seviyor .erkek arkadaşın nasıl sana bağlı kalacak .ileriyi düşünün biraz .
Soran+1 yılbizim endişemiz de ondan zaten. tamam sorunlarımız var ama emek harcadığının da farkındayım. her şey için teşekkürler. çok sağol :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ben teşekkür ederin sende beni anladığın için . : ) bir tercih yapmalı erkek arkadaşın .senle daha mutlu olmak istiyorsa bırakmalı vazgeçmeli
Soran+1 yılsitelerden tamam da kıyafetleri de mi bırakmalı sizce?
Cevap sahibi+1 yılevet kıyafetleride bırakmalı eğer senle birlikte olmak mutlu olmak istiyorsa .hiç olmassa istersede evinde iken bir tayt veya ince çorap olsun giysin .ama zamanla her şeyi senin için bırakmalı .
Soran+1 yılbu biraz ağır olmaz mı. ondan diğer yarısından vazgeçmesini istemek..
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım var ya sende çok hoşsun .çok tertemiz bir kalbin olmalı .erkek arkadaşını bayan kıyafeti giyerken görmek çok hoşuna gidiyor olmalı .nasıl bole bağlandın erkek arkadaşına ...
Soran+1 yılsağol bağlandığım doğru da bunun hoşa gitmekle bir alakası yok aslında. onu zorlamak istemiyorum diyim. rahatsız da olmuyorum.
Cevap sahibi+1 yılo zaman arkadaşım erkek arkadaşından vazgeçmesini hiç isteme .bırak istediği gibi giyinsin .
afedersin merak ettim .madem erkek arkadaşının crossdresser olmasından rahatsız olmuyorsun .başka bir erkeği bayan kıyafeti içinde görsen beğenirmisin .?
Soran+1 yılhayır. asla hatta. yani yanlış anlama beni lütfen. bu tarz şeyler için kimseyi yargılamam kötü bakmam ama hoşa gitmekse beğenmekse konu; hayır.
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım bakın sana tavsiyem gerçekten mutlu olabileceğin bir erkek arkadaşın olsun .bole olmaz .erkek arkadaşın değişmeli .sen de bir bayan olarak kendine layık erkek arkadaş bulmalısın tamam seni anlıyorum erkek arkadaşına karşı anlayışlısın onu her hali ile seviyorsun ama bir erkeğin bayan kıyafeti giymesini beğenmiyor ve yakıştırmıyorsa seninde erkek arkadaşın giymemeli .cressdresser olamak bir zevk ve bayanlarıa özel olan kıyafetleri giyme zevki ve de merakıdır .hissini yaşamaktır .
Cevap sahibi+1 yılbayanlara özel kıyafetleri giymek ,beğenmek le olmalı .yada rahatlığa önem vermek olmalı .erkek arkadaşının düşüncesi önemli .sizlere özel kıyafetleri giymenin yeri ve zamanı olmalı ..crossdresser olmak ancak bole olmalı .ama bir siteye üye olup ordaki erkeklerlepaylaşmak hoş değil .
Soran+1 yılhayır yanlış anladın sanırım. evet o sitelere giriyor da paylaşımı yok. dışarıda da giymiyor, hatta arkadaşlarıyla kalıyor ve onların yanında da giymiyor. görünüşünde bir sıkıntı yok yani. bilmeyen biri bunu anlamaz hatta söylesek inanmaz bile. yine de iyilik yapmaya çalıştığın için çok sağol..
Cevap sahibi+1 yılrica ederim arkadaşım .gerçekten senin ve de sizin için yorum yapmaya çalışıyorum .bende sanki çok düzgünüm ama çok beğeniyorum kıyafetlerinizi .şu an ince çorabım var üzerimde ten rengi 15 denye .neyse pardon senin için için önemli değil ...
erkek arkadaşın da ben gibi .kendini biliyor .fazla düşkün değil .anladım seni ve neler anlatmak istediğini .erkek arkadaşına zaman ver .arasıra konuşun bu konuyu .merakını senle paylaşarak gidersin .senden bilgi alsın .merak ettiği ne varsa öğrensin
Cevap sahibi+1 yılmesela arkadaşım sen erkek arkadaşın sana sormadan kıyafetler nasıl uyumlu olur .nasıl giyinilir söyleyebilirsin .erkek arkadaşının bedeninde hangi kıyafetler güzel durur söyleyebilirsin .etkili olabileceğini düşünüyorum .zamanla kendi aklında çözecektir .kendine göre olmadığını bu işlerin .bayan kıyafetlerinin ve bayan giyiminin ne kadar zor ve kendine göre olmadığını anlayacaktır
Soran+1 yılhaklısın çok teşekkürler hepsi için :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim bende teşekkür ederim .senle görüşünce kendimde ki yanlışları gördüm .benim de yapmamam gerekli .zaman vermem gerekiyor benimde kendime .ama kısa dar mini bir elbise ve ya mini dar etek veya kalem etek giymeden bırakmak istemiyorum .: )))))))))))))))))))))))))))))))
Soran+1 yılkıyafetten ne zarar gelir ki zaten. tabi abartmamak lazım. belki bıkarsın bile :)
Cevap sahibi+1 yılmutlaka bırakacağım zaman gelecek ama bu zevki de yaşamak istiyorum .: ))
karşı cinse yönelirse ? en yakın samimi arkadaşından
23 Yorumla
Soran+1 yılzaten ilgi duyma konusynda sorun yok. hem cinslerine ilgi duymuyo. kıyafetler falan.
Soran+1 yılbu konu hakkında çekinmeden konuşabiliuoruz
+1 yılpisikooğa gideceksin canım başka kimse yardım edemez
10 Yorumla
+1 yılcd likten sıkıldıysa DVD olsun hem o içine daha fazla şey alır :)
30 Yorumla
+1 yılPsikoloğa gideceksiniz..
21 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyosunuz da aslında biraz utanmak da var işin içinde. intwrnetten falan yazabileceğimiz birini bulabilsek aslında da ha. iyi olur
+1 yılilk işi psikoloğa gitmek olabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılertek arkadaşın vazmı geçmekistiyor bu durumdan
02 Yorumla
Soran+1 yılevet vazgeçmek istiyor. bir kaç gündür diğer cd lerle bile iletilime geçmiyo. ama başka ne yapqbiliriz bilmiyoruz
Cevap sahibi+1 yılvalla birdeuzman desteği alabilirsiniz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam