Masaj yapacağım diye elini tişörtün içine sokup çok erotik bir şekilde yaptıysa seni istiyor demektir, tepkini ölçmek için yapmış bence, sen ona hoşuma gitti yalnızken bir daha yap desen bak sana neler yapıyor.. güvenme amacı seni götürmek niyeti iyi olsaydı tişörtün üzerinden masaj yapardı..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
herkesin içinde elini tişörtünün içine soktu orada bişi diyemedin de buraya gelip burada mı sorgulama ihtiyacı hissettin? uyarılma biraz geç olmuş sanırım.
59 Yorumla
Soran+1 yılsırtımı elledi sadece...
Soran+1 yılhayır ne demek fikrini söyledin :)
cevapladığın için teşekkür ederim :)- +1 yıl
mesajını güncelledikten sonra şunları söyleme ihtiyacı duydum izninle. bu çocuk ya kendisi çok rahat biri ya da sana istediği her şeyi yaptıracağına inanan biri. ilk söylediğim doğruysa eh derim tamam böyle alışmış böyle görmüş alışkanlık meselesi vs. şayet ikinci söylediğim doğru ise büyük bir felakete doğru sürükleyebilir seni uzak dur derim. sen bence her iki ihtimalde de uzak dur bundan. benim gözüm tutmadı bu çocuğu pek.
Soran+1 yılrahat biri zaten kızlara karşı ama bizimkisi arkadaşlık ilişkisi arkadaşlarına böyle davranmaz ya da davranmazdı..
Soran+1 yılekledim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılya canım bir erkeğin yaptığı masaj her zaman etkiler insanı ve emin ol yanlızken yapsaydı o masaj farklı yerlere giderdi büyük bir ihtimal hafifde olsa ıslanma ya da tahrik olma olayı olmuştur sende eyer devamını istiyorsan tekrar buluşabilirsiniz istemiyorsanda biraz sert çık çocuğa...
24 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumun için sert çıkacağım sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım tabi hangisini istersen onu yap :))
Cevap sahibi+1 yılyuh ya yüzsüzlüğünde bu kadarı yani abartmasana dedi ha :))
allahtan sırtına ellemiş bya göğsüne elleseydi ... şimdi bundanda tahrik oldun dimii yaz bunu yeni sorun "göğsüme elledi neden elledi yoksa benmi evhamlıyım"
not: sokto kelimesinin açılımı : soktu diye yazılır soktu diye okunur10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılÇok merak ettim, şu "arkadaş"ına bi' sor bakayım ne amaçla böyle bir şey yapmış? Olayın geçtiği ortamı anlatmışsın da gayet normal bir ortam heyecanlanacak bir şey de yok ortada. Bu durumda geriye tek bir ihitimal kalıyor: Bu çocuk senden hoşlanıyor! Ve burnuma yüksek libido kokuları geliyor. Unutma, erkek dediğin canlı 3 saniyede bir aklından seks geçirir :p
Yorumların tamamını okuduğumda gördüm ki ıslanma konusu sıkça konuşulmuş ve sorulmuş. Islandığını itiraf etmişsin ve çocuğun ıslanıp ıslanmadığı sorulduğunda bilmediğini, olaydan sonra konuşmadığınızı söylemişsin. Madem bu konuları rahatça konuşabileceğiniz bir çevre içindesin o zaman açık açık konuş bu konuyu çocukla. Mesela baş başa olsaydınız olayın nereye gideceğini bi' sor bakalım ne diyecek.
NOT: Mesajlardan birinin altına yazdım gerçi ama buraya da yazma gereği duydum. Dış görünüşünü çok merak ettim.01 Yorumla
Soran+1 yılbu konuyu onunla konuşursam daha garip yerlere gider diye korkuyorum sadece yaptığın hoş değildi diyicem :) hahah ekledim seni
Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı. Öncelikle ortamı bilemediğimiz için pek fazla yorum yapamacağım.
Detaylandırırsan sevinirim.
Mesela nerene masaj yaptı.?
Ne kadar sürdü..Ve masaj konusu ortada yokken mi masaj yapayım dedi.
Eğer öyleyse sana yazıyor..15 Yorumla
Soran+1 yılakşam havuz kenarında okulda yemekteydik birden sırtım çok ağrıyo keşke biri bana masaj yapsa dedi sonra yanıma geldi ve birden bana yapmaya başladı sırtıma ve belime yaptı sadece ben dondum kaldım o an etkilendimde bira arkadaşlar noluyo falan dediler de öyle bıraktı. sonra dans ederkende sarıldı biraz ama anlayamadım normalde böyle değildir. alkollüde değildi
- +1 yıl
Sana sormadan yaptığını anlıyorum..Ama alkollüde değildi diyorsun..
O zaman fırsat bu fırsat deyip yumulmuş sana.
Şimdi asıl soru şu; sende masajdan etkilendiğini söylemişsin..Bel bir bayan için hassas bölgelerdendir. Peki çocuğa karşı hislerin neler.? Cinselliğe açtığına göre konuyu libodomların tavan yapmış.
Soran+1 yılyani vücudum tabii tepki verdi ama duygusal olarak böyle bir ilişki istemiyorum ve cidden yakın bir arkadaşım bozmak istemiyorum
Soran+1 yılteşekkürler :)
söyliyicem bunları aynen
önce arkadaşın baymı bayanmı. erkek arkadaşsa toplum içinde tişörtünün içine elini sokacak kadar ileri gidebiliyorsa bu işte bir terslik var demektir. kız arkadaşınsa yine toplum içinde masaj yapılmaz. herhalde yanlışın büyügünü sen yapmışsın
04 Yorumla
Soran+1 yılerkek fakat bunun sorumluluğu bana yüklenemez
Soran+1 yılBu senin düşüncen böyle düşündüğün için seninle kavga edicek değilim tabii ama ben öyle düşünmüyorum...
- +1 yıl
burada soranlarda cevap verenlerde her türlü eleştiriye açık olmalı. eleştirilerde hakaret ve aşagılama olmamalı. kavga meselesine gelince zten mizacıma uygun degil.kavgayı değil barışı tercih ederim. o zaman yorumu şu şekilde degiştireyim.o kişi sizden yüz bulmasaydı böyle bir şeye cesaret edemezdi
+1 yılHaz algılarını kontrol ediyor yemek sonrasına evine götürüp daha iyi masaj yapmak olabilir.Yada bu arkadaşın sana aşıkta olabilir.Biraz daha ayrıntı ver arkadaşınla aranı falan de mesela daha net bir teşhis konulabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılyani arkadaşım beraber sınavlar falan çalışırız arkadaş grubumun içinden biri her sabah beraber kahvaltı yaparız yalnız değil tabii arkadaş grubuyla
- +1 yıl
o zamansa durum senin haz almanı sağlayıp hani seni memnun edip öyle sevgili mevgili olmadan götürmeye çalışmak olabilir.Arkadaşını tabi sen daha iyi tanıyorsun.Sana bakışları falan nasıl aranız nasıl durumda ?
Soran+1 yılgayet arkadaşçaydı valla.
herkesin içinde bunu yapabiliyorsa senin sesini çıkartmayacagını çok iyi biliyor izin veriyorsun değişik bir karakterin varmış gerçekden ama dikkat et her an sakata gelebilirsin :)
12 Yorumla
Soran+1 yılsadece şok oldum o yüzden ne diye bilirdim ki zaten inkar ederdi
- +1 yıl
bir arkadaşın sonuç da sevgilin dahi değil senin ve elini tişörtünden içeri sokup senin vicudunu masaj yapma bahanesiyle ellemiş bunu bir erkek bir kıza yapamaz asla imkansız birşey sevgilisi degil çünkü sevgilisi olsa bile arkadaşlarının içinde yemek masasında yapmaz kendini bu kadar basitleştirme lütfen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyetinin iyi olmadigina emin olabilirsin. Hic bosuna yakin arkadasim falan diye ayak yapma boyle bir arkadaslik yok. O an cok mu seksiydin veya genel anlamda seksi bir kiz misin? Dis gorunusun de onemli cunku erkege boyle seyler dusundurmen icin.
07 Yorumla
Soran+1 yılyoo normal biriyim
Cevap sahibi+1 yılAsiri seksiligin yok yani? Peki o gunku kiyafetin tahrik edecek kadar cekici miydi? Eger buna da hayir dersen arkadasin azmis seceneginden baska ihtimal yok uzgunum kuzucum :/
Cevap sahibi+1 yılGuncellemeden sonra acik ve net konusuyorum: senden rica ediyorum o abazanla gorusmeyi ve tum iliskini kes.
Soran+1 yılarkadaş grubumun içinde ama yapabiliceğim bir şey yok maalesef :(
Cevap sahibi+1 yılSacmalik. Arkadas grubunun icinde diye seni her gun taciz etsin o da nasil olsa ses edemez diyip her yerini ellesin. Valla boyle saf kizlari gordukce deliriyorum. Gerekirse arkadas cevrenden de vazgec ama kimsenin sana el surmesine izin verme.
Soran+1 yılbi daha yaparsa cildiririm zaten...
Cevap sahibi+1 yılBak israrla rica ediyorum bir dahaaki en ufak hareketinde tum gucunle bacak arasina diz at ve sakin yerden kaldirma birak aglasin. Anca o zaman anlar durumdan ne kadar rahatsiz oldugunu.
bugün elini T-Shirt'üne sokan yarın ..? :)))) gerçi sende pek hayır dicek gibi durmuyosun :)))
15 Yorumla
Soran+1 yıltabii ki hayır derim şok oldum sadece
Soran+1 yılfiziksel olarak evet ama bir ilişkimiz olamaz...
üfff sende çok fesatsın ama canım ya bence çocuğun eli üşümüş ve tişörtünün içine sokmuş işte sende hemen yanlış anlıyosun yaaa :D
32 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersin
+1 yıltishortundan içeri elini koymuş ve masaj yapmış hemde herkesin içinde daha evham mı denir buna... karşılık versen istediğini alacaksın demiştir :D
00 Yorumla
+1 yılcocuk mu tuhaf sen mi anlamadım
herkesin içinde üstelik tişört içinden masaj da ne oluyor
sanırım sen yangınsın ama o senden yangın
ayıp yaaa milletin içinde oldu olacak bir de oral yapsaydınız ya10 YorumlaCinsellik konusunda 742 cevap paylaştı. Aşırı erotik masaj nasıl oluyor milletin arasında? Tişörtünden içeri nerene soktu ellerini?
04 Yorumla
Soran+1 yılsırtıma ve beline dokundu...
Soran+1 yıldondum kaldım
harbi ne ayak ki herkesin önünde bide yapmış sınır çiz bence çocukla
03 Yorumla
Soran+1 yılne demeliyim
Soran+1 yılaynen
Adam malı götürmüş. Akşam da mastürbasyon yapmıştır kesin
18 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yapmasına gerke yok istese kız bulabilir her an...
Soran+1 yılşok oldum çünkü
Soran+1 yıliddiaya girse bilirdim bana söylerdi yakınız baya bütün arkadaşlarınıda biliyorum imkansız yani
Soran+1 yılben de anlamadım neden böyle bir şey oldu...
+1 yılTecavüz kacinilmazsa zevkini al allahtan gazoz yok evde :))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocugun amacı neydi bilmiyorum ama senin etkilendiğin kesin.
Tahrik olup,için akıyor gibi hissettin ve birazda ıslandın değilmi?12 Yorumla
Soran+1 yılşok oldum...
arkadaşım olduğu için
Cevap sahibi+1 yılArkadaşın olması tahrik olmayacağın anlamına gelmez ki. Aynen dediğim gibi oldumu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzgüveni yüksek biriymiş demek ki. Tabi herkesin içinde ve biraz ileri giderek yapması hoş olmamış. Onun dışında rahatlatıcı olabilir aslında masaj öyle değil mi?
00 Yorumlahahahaha :) yav ne adamsınız ya herkesin içinde yapılır mı böyle şeyler =)
00 YorumlaBelliki hoşuna gitmiş birşeyler olurmu ümidiyle burada sormussun umarım istediğin sonuca ulasırsın
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır çocuk arkadaşım arkadaşlığımız bozulsun istemem
Soran+1 yılhahahaah bakire değilim ama neden erkeklerin alıcağını alıp terkeden kısım olucağını düşünüyosun ki belki ben tekederim diğelim ki bakertimi birine verdim onunla evlenmek zorunda değilim ki ben de hayatımı yaşıyorum değişik insanlar deniyorum o da...
Soran+1 yılöyle kafada biriyle evlenmem zaten merak etme sen
+1 yılBence o anki durumdan faydalanmak istemiştir. Kalabalıkta nasıl yaptı anlamadım. Evhamlı olup olmadığını görmeden bilemem ki .s
00 YorumlaBari tenhada yapsaydı bir kzıı azdırmanın en kolay yolu :))
06 Yorumla
Soran+1 yılazdırmak için yapmamıştır bence arkadaşım çünkü
Soran+1 yılekledim seni bakarsın
- +1 yıl
Ben de merak ettim soruyu soran kişiyi. şimdi ne olacak?
Soran+1 yılhaha seni de ekledim
o yemekteki erkekler seni ottan boktan sebeplerle aramaya başladılarsa evham yapmaya devam et
00 YorumlaÜniversite mi okuyorsunuz? Duygusallik olmasada siz iyi fuckbudy olursunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama arkadaşımı kaybetmek istemem... bir garip olur aramız
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmasaj tehlikelidir ben kaç kızı öyle kandırdım bir bilsen
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha nasıl oluyo ::)
Cevap sahibi+1 yılvalla masajla başlayıp farklı pozisyonlarda bitiyor ister istemez dokunuş tahrik ediyor
Seni siikecek aman diyeyim bacım kolla göötünü
50 YorumlaBuna Taciz derler normalde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltenhada onunla fazla dolaşma :) bir kızı baştan çıkarmanın güzel bir yolu dikkat et kendine :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl aşırı erotikti?
09 Yorumla
Soran+1 yılmasaj işte
Cevap sahibi+1 yılya erotiklikten kastı anlamadım. mesela ne yaptı okşadı mı atıyorum sutyen askını mı indirdi?
Soran+1 yılgibi gibi
Cevap sahibi+1 yılGibi gıbı derken ozelse ozelden konuşalım mı
Soran+1 yıltabii gizliden çıkarsan..
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yıl;)
Soran+1 yılhahaah neye ;) yaptın ki
Cevap sahibi+1 yılMesajlasma ozelligini acar misin eklemeden konusalim biraz sonra eklicem seni
- Cinsellik konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılEvcilik oynarken hamile kaldım 'a benzettim
10 Yorumla Masum görünüşlü sana yavşamış.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmayı değil, sadece seninle seks istiyor.
10 Yorumla sana s*ki kaldırmış :)
10 Yorumla
+1 yılsen ne hissettin bunlar olurken
08 Yorumla
Soran+1 yılyani böyle titredim birden
- +1 yıl
göğüs uçlarına falan mı yaptı
Soran+1 yılhayır sırtıma ve belime yaptı
- +1 yıl
o masajın devamını istersin eminim çocuktan
Soran+1 yılarkadaşım o benim...
- +1 yıl
ıslanmışın ama
- +1 yıl
bende merak ettim şimdi seni )
Soran+1 yılekledim
+1 yılçocuk seni istiyor :))
00 Yorumla
+1 yılherkeısn ıcınde elını soktu sn nesın :D
00 Yorumla
+1 yılkaç kaç kötü şeyler olcak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana kabaran birşey var dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçıplak tenine mi dokundu?
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılE sen neden izin verdin?
Soran+1 yılşok oldum o yüzden kaldım
Cevap sahibi+1 yıl:) ateş barut mevzusu. Hoşuna gitti mi bari birinin ince dokunuşları? herkesin içinde yapmayaydı iyiydi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana masj yaparken sende ıslanma oldumu
08 Yorumla
Soran+1 yılevet sanırım
Cevap sahibi+1 yılgögüslerıne ellerı degdımı
Soran+1 yılhayır sırtıma sadece ve belime
Cevap sahibi+1 yıleger vajınanda ıslaklı oldusa senınde hoşuna gıtmıştr .o erıksıyon oldumu
Soran+1 yılbilmiyorum ki hiç konuşmadık
Cevap sahibi+1 yıldeavımının gelmesını ıstertmydın
Soran+1 yılhayır..
Cevap sahibi+1 yılbazen dokun mak sevışten daha haz vererırr..
+1 yılevet doru demiş ne yaptı ki
00 Yorumla
+1 yılşok oldum sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılben de...
- +1 yıl
Böyle davranislardan hoşlanmadigini söylemeliydin
İslem tamam yani:)
11 Yorumla
Soran+1 yıl?
?
Gizli Üye(36-45)+1 yılamaç ağır tahrik ;)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat