merhaba arkdşlar dün kuzenimle (kız) buluştuk.sevgilisyle beraber olmuş geri çekilme yöntemimi ne ondan yapmşlar .kuzenim boşalmş ama erkek boşalmamş.zevk suyundan bişe olurmu dio ağlıo.bnde zevk suyundan hamile kalınmz die teselli etmeye çalştm.burdaki arkdşların tecrübesi vardır die sormak istedim şizce bir kaza riski var mı?
Cevabın nedir?
Erkekten gelen zevk suyunun içindede ay miktarda sperm vardır bunu herkesin bilmesi gerekli aslında. Bence kuzenin eczaneye gitsin Norlevo (ertesi gün hapı) istesin ve kullansın.
Bundan sonra yapacaklarsa Kondom ya da Doğum kontrol hapı kullansın.
Sende dikkat et o bilmiyorsa sen anlat02 Yorumla
Soran+1 yıldün öğle saatlernde olmuş şimdiye etksi kalmzki
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdet gününe kaç gün varmış?
18 Yorumla
Soran+1 yıl19 şubatta olmuş son adetni
- +1 yıl
Boşalma yoksa risk az.
Soran+1 yılboşalma zaten yok. yumurtlama tarihi ayın kaçı oluyor yani
- +1 yıl
O günlere denk geliyorda lisede filan mı kuzenin?
Soran+1 yılyok üniverste
- +1 yıl
Çok çekiniyorsa hap alsın bence.
Soran+1 yılbi dedğin bir diğerni tutmuyor ama
- +1 yıl
Yüzde yüz konuşmak zor o yüzden dedim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZevk suyu mu ?
O nedir la şimdide bu moda oldu ?
Zevk suyunu ayird edebilecek kadar bu knouya hakimse, o zaman hamile nasıl kalınır kalınmaz biliyor olmasi gerekmiyor mu ?02 Yorumla
Soran+1 yılhaır internete grdiğinde görmüş zevk suyu nedr ne değildr die
- +1 yıl
yaa erkekte zevk suyu yok yaa, ya da bende yok :P o spermdir işte kadinda zevk suyu olur hafif kaygan islaksı birşey flaan filan işte :D
Cinsellik konusunda 742 cevap paylaştı. Risk her zaman vardır da sadece erkeğe bağlı değil hamile kalması. Bu arada ilginç olan kuzeninin boşalmış, zevk almış olması ama ağlayan da yine o.
116 Yorumla
Soran+1 yılama işte kendsi gerizeklı olduğu için sonrdan ağlar böle. yani risk çokmudur
Soran+1 yılerkek hamile kalmasn die geri çekme istemiş zaten. ama nete grmiş işte zevk suyundan hamile kaldm dienler varya onları görmş zırlıo
Soran+1 yılsen kız değilsin görüşmiyimmi diyim.:) sen 15 yıldır nasl kaza yaşamıosn ya kısır olmadgna eminsn dmi.
Soran+1 yıl:))))) tm tm :) o zmn zevk suyula hamile kaldm dienler aslnda boşalmşşşşşşşşşşş ama bilmiolr
Soran+1 yılson adet başlangcı 19 şubat.
Soran+1 yılzaten bnce yapmz bdha o korkuya kapılmş. rskli tarih die bu soruyu sorma gereği duydum.ama yorumların rahatlattı
Soran+1 yılya bu salak korunmayıda unutur braksn bnce kesn çözüm :)
Soran+1 yılhahaha :) evlennce bşka o zmn mecbur korunuck .evlenmeden yapması zaten hata
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. riski azda olsa hamile kalma ihtimali var.
Zevk suyundan hamile kalinmaz diyen cok bilmislere diyorumki biraz arastirin örenin bilip bilmeden yorum yapmayin.02 Yorumla
Soran+1 yıleminmisn zevk suyuyla hamile braktnmı
korkuyorsa hiç kalkışmayacak bu işe. başı sıkıştı mı aman kuzen yetiş.
06 Yorumla
Soran+1 yılmaalesf. sence ne olur
Soran+1 yılyok allaha şkür olmadı
Soran+1 yılhaha bu ülkede etmek gerekio haklsn :)
+1 yıldüşük ihtimalli olsa da zevk suyundan hamile kalabilir. ama boşalma olmadıysa dert etmesin. bir dahakine de korunsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten bir dha yapmaz zannetmiorm yaprsada oh olsun derimm .netten araştrınca kötü yorumlar okudum yok hamile olunablr die içimde şüphe kaldı
- +1 yıl
yani hamilelik ihtimali var ama sıkıntı olmaz heralde.
Soran+1 yılsen bu yntemi kullandmı
- +1 yıl
geri çekme yöntemini mi?
zevk suyuyla beraber spermde gelebilir kesin hamile kalmaz ya da kesin kalır gibi bir kural yok, arada kaçan yaramaz bir sperm işi bitirebilir
10 Yorumla
+1 yılzevk suyundan tabiki hamile kalınmaz kuzenin tadını çıkarmış ya gerisini boş ver onu herkes yapamıyor çünki
04 Yorumla
Soran+1 yılhahaha sonrası nlck :)
- +1 yıl
artık olmuş bikere bir atasözü var bilirsin mutlaka içilmiş suyun davası olmaz dönüşü yok artık gerçi var çakma kızlık çin işi kızlık ya bunlardan pazarlayanlar köşeyi döner bence
Soran+1 yılzarı geçtik artık hamile kalmsn yeter :)
+1 yılaptallık hangisi
biriyle yatmak mı
zevk suyundan hamile kalmak mı ?
yazık genç kızlarımıza
sadakat diye bir şey kalmadı
namus zaten yok00 Yorumlakuzenin bu değil mi? eminsin yani...
kuzenine söyle kadınlar boşalmaz.017 Yorumla
Soran+1 yılyani işte zevke gelmiş kız rahatlamş biz kızlar da ona boşalma diorz
Soran+1 yılbn ymurtlama dönemni sordum zatn ama yumurtma tarhine yakın dedi.19 şubatta olmuş işte en sn regl
Soran+1 yılciddmisn ama ikimz nete grip baktık öyle yazmıodu ya.yüzde 80 flan diodu.ondan ağlayp zrlıo zaten
- +1 yıl
alakası yok, hamile kalmak kolay bir iş değildir, ihtimal %20'den fazla olamaz. bir çok insan neden tüp bebek, aşılama, yumurta çatlatma yöntemi denemek zorunda kalıyor sanıyorsun. kuzenine söyle gönlünü rahat tutsun. bir süre cinsel ilişkiden uzak dursun ve kafasına bu durumu takmasın. çünkü böyle stres yaptıkça adeti de kesilecek ya da gecikecektir.
Soran+1 yıluzman tvdeki doktorlar nie öyle ihtimal var dio o zmn ya amaç korkutmakmı
Soran+1 yıloo çok iyi o zmn ya. aslnda yumurtlama dönemi olmasaydı bn bu sruyu bile sormazdm ama 19 şubatta regl olunca sordum mecburen :(
Soran+1 yılçok saol ya bizi bilgilendrdğin için
- +1 yıl
rica ederim. kuzenin yaşı cok küçük galiba. başka kafasına bişi takılırsa bu yorumun altuna yaz cevap veririm :D
Soran+1 yılya tek korkusu şu saçma span zevk suyu dene şey hamile bırakırmı :)
- +1 yıl
zevk suyu saçma sapan bir sıvı değildir ve ilişkinin başlangıcında gelir, sperm içermesi için daha önceden meni boşaltımı gerçekleşmiş olaması gerekir. yani daha önce boşalmış olan bir erkek, tekrar eden ilişkide salgıladığı zevk suyu içerisinde sperm de bulunduruyor olabilir.
Soran+1 yılçok teşekür ederim aydınlattğn ,için
zevk suyundan hamile kalan arkadaşım var.. şehir efsanesi gibi gelebilir bazılarına ama buda oldu
110 Yorumla
Soran+1 yıloha diormmmmmmmmmmmmmm
Soran+1 yıladam karısına boşaldgnı sölememştr azcık meni kaçrmştr içine belki
Soran+1 yılprezervatf patlaktı o zmn :)
Soran+1 yılne kdardr geri çekilmeyle korunuolrmş peki :)
Soran+1 yılyaa şimdi nolck peki bzim hikaye :)
+1 yılzevk suyunda da azda olsa sperm bulunur olma ihtimali var canım
link00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzevk suyundan hamıle kalınmaz ..bu zevk suyu erkekmı yoksa kızınmıı
013 Yorumla
Soran+1 yılerkeğn zevk suyu tabki. kız kndi kenedenmi hamile bırakıck :)
Cevap sahibi+1 yılsen bu işe ne diyon pekı senın görüşünn
Soran+1 yılvalla bn belki kalablr diorm. çnkü nette grmedğim site kalmadı
Cevap sahibi+1 yılilk defa mı yapmışmış kuzenı yoksa daha öncede omuşmu
Soran+1 yılilk defa olmuş penis içeri giriyor ama boşalma yok
Cevap sahibi+1 yılboşalma yoksa çok az ihtimal belkı olabılır hamıle ..bence kan tsestıu yapsınn
Soran+1 yıldün yaşanmş çkmazki testte
Cevap sahibi+1 yılbu çocuk sık sık masturbasyon yapıyumu yapmyumu
Soran+1 yılbilememki 2 senedr çkıolar işte
Cevap sahibi+1 yılsen bır sor bakım kaç arayala masturbasyon yapıyumuş bu çocukk
Soran+1 yılçocuk abaza falan dğil ya 15 günde bir yapıomş
Cevap sahibi+1 yılanladım hamlıe degıll
Soran+1 yılsadece buna bakarak nasıl anldn şaştım
Her an her şey olabilir...
00 Yorumla
+1 yılkorunmasız ilişkide daima risk vardır.
00 YorumlaSorun olmaz kardeş zevk suyundan birşey çıkmaz
00 YorumlaHer ihtimale karşı evlenmelerinde fayda var...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi pozisyonda yapmışlar oda önemli
05 Yorumla
Soran+1 yılhaha onu mu sorayım şimdi :)
Soran+1 yılerkek üstte pozisyondaymş
Soran+1 yılo zmn doktorlar nie insanı korkutuo ya nie aklım almıo
Cevap sahibi+1 yılçatır çatır ne mikmiştir kızı :))))
erkek içine boşalmışmı belirtmemişsin...
05 Yorumla
Soran+1 yılerkek boşalmamış dedim ya.
Soran+1 yılverilmiş sadakası varmş o zmn :))
Soran+1 yılkesnlikleeeeeeeeeeeeeeee
+1 yılher ihtimale karşı test yaptırsın
010 Yorumla
Soran+1 yılilşki dün olmuşş son adet 19 şubat
- +1 yıl
ben onu mu hesaplıycam şimdi test yaptır işte
Soran+1 yılya deli nasl çksın 2 güne hamilelik testte :) ama teşekkür ederm ynede :)
- +1 yıl
günün de çıkanlar var sen ne diyorsun bas parayı pahalısından al 22 lira bir şey kalitelisi
Soran+1 yıloha var mıöyle bişey ilk kez dyuyorm
- +1 yıl
sen işi ehline sor ;)
Soran+1 yılama saçma geliyor bna adet 10 gün gcikirse test yapılıomş dktor sölüo bnu
- +1 yıl
doktordan çok vademecum, wikipedia okurum ben sen bana güven
Soran+1 yılo zmn bnde okuyummi:) ne yazım :)
- +1 yıl
bir şey okuma git test al yaptır
+1 yılertesi gun hapi yutsun
05 Yorumla
Soran+1 yılama dün olmuş
Soran+1 yılyararı olurmu ya kaç sa geçmiş aradan
- +1 yıl
zamn gectikce ilacn etkisi azalir
- +1 yıl
24 saat icinde alnmali
risk var tabi erke farkedemez kaçar
00 Yorumlakız boşalmışsa birşey olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılhaha o ne dmk ya :)
Soran+1 yılyani bana dediği boşalmadı.ama işte zevk suyundan hamile kaldm dienler çok internet dünyasnda onları okuyup kafayı yicek
Gizli Üye(36-45)+1 yılsürtünerekmi yapmışlar yoksa içinemi girmiş
032 Yorumla
Soran+1 yıliçine grmiş
Cevap sahibi+1 yılaa çok kötü olmuş... sperm bulaşmışmı
Soran+1 yılboşalma yokki .zevk suyundan şüphelenio
Cevap sahibi+1 yılboşalmadan hamile kalması çok zor ama... ilk defamı yaptı bunu
Soran+1 yılewt ilk kez.. farkediomuki ilk kez yapıpyapmaması
Cevap sahibi+1 yılzarda kalmış olabilir spermler... bir kezmi girip çkmış
Soran+1 yılbirkaç kez.. zarda kalsa nluck
Cevap sahibi+1 yılhamile kalmaz.. siz herşeyi böyle açıkça paylaşıyormusunuz :)
Soran+1 yılewt ikimzde kızız snuçta normal değilmi :)
Cevap sahibi+1 yılama o senden şanslı gibi :)) belki seni kıskandırmak için de demiş olabilir... zevk aldım falan diyormu
Soran+1 yılne kıskandrması ya korkudan gebericek .halini bir görsen. hem bn istesem yapamazmıyım yani erkek dolu çevremde
Cevap sahibi+1 yılbekaretini vermek zor bir durum yaparsın ama bunun ağırlığını kaldıramazsın.. peki adeti ne zamanmış
Soran+1 yılson adet 19 şubatmiş
Cevap sahibi+1 yılsonraki adete daha çok var.. siz kızlar ne cadısınız öyle:))) sen olsan böyle bişey yaparmısın
Soran+1 yılilşkinn uzunluğuna bağlı o. nyse sperm zarda kalır dedin kafamı karştrdn
Cevap sahibi+1 yılhamile değil bence... boşuna canını sıkmasın yoksa adeti gecikir iyice panik olur.. ne zamandır bu çocukla beraber
Soran+1 yıl2 sene
Cevap sahibi+1 yılbaya olmuş... adet olursa sorun yok diyeceğim.. daha testte falanda çıkmazki..neden prezervatif takmamış kızmadınmı ona
Soran+1 yılsordum tbi manitası istememiş. geri çekme yapalım demiş
Cevap sahibi+1 yılişte bu fedakar kuzenler sonra peşinden koşturur :)) bir anlık zevk için hayatını karartır. bir daha yapmasın.. sen ona öğret nasıl yapması gerektiğini.. hanginiz büyüksünüz :)
Soran+1 yıl1 yaş var aramzda. inş bişe olmaz ya salağa
Cevap sahibi+1 yılsen ona bir tane yapıştır aklı başına gelsin.. yapacaksada prezervatif taksınlar.. öyle de zevk gelir zaten.. sende çol olgunsun sanırm bu tür olaylarda :=))
Soran+1 yılbnde tırstım tabi hamile kalır die.
Cevap sahibi+1 yılmasturbasyon neden yapmamış ta ilişkiye girmişki
Soran+1 yılhey allahm yaaa :))) nerden bilim :) sen kaç kere ilşkiye grdn arkdşm .d
Cevap sahibi+1 yıl8 ya da 9 kız oldu ama uzun sürenlerde oldu... sen çokmu bilgilisin bu konularda
Soran+1 yılhayır sen neyle korundun merak ettm
Cevap sahibi+1 yılben bir kısmında condomla yaptım... bir kısmınıda korunmadan geri çekerek... ama kız önceden hap almıştı kontrol için... sorun olmadı.. sen peki nasıl dayanıyorsun
Soran+1 yılyani kuzenim hapmı alsın
Cevap sahibi+1 yılalsın tabi... ilişkiye girmeden önce... bu arada soruyu atladın:)) sen neyle idare ediyorsun mast. yapıyormısın
Soran+1 yılewt yapıorm.. ilşkiden sonra haplarda varmş
Cevap sahibi+1 yılvar ama garanti değil.. önceden almak en güzeli.. bence ilaç alsın.. sence en güzeli ne
Gizli Üye(36-45)+1 yıl%0 ihtimal
021 Yorumla
Soran+1 yılbenim söledğim doğrumuymş yani eminsn dmi
Cevap sahibi+1 yılevet. hamile kalmaz
Soran+1 yılbn yumurtlama dönemn ne zmn die sordum bu hfta içerisndeymiş yinede birşey olablrmi
Cevap sahibi+1 yılhayır. zevk suyu ilişkide gebeliğe etki etmez.
Soran+1 yılsüpersn gizli
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. döllenme spermle olur. doktor bir sevgilim vardi. o söyledi bana da
Soran+1 yılbu internette saçma sapan şeyler yazmsa keşke full bilgi kirliliği. kıza teseli vericem die netten baktık araştrdık bir görsen ülkenn yarısı zevk suyuyla hamile kalmş
Cevap sahibi+1 yılbugun devlet yumurtadan ergenekon çıkartiyor :D. ilişkide spermle bile hamlie kalman kolay değil. spermlerin döl yatagına gitmesi lazım. her boşalmada olmaz. tutturmak önemli. kimi bir defada kimide 10 15 defada hamile kalıyo. sperm olsa bile ilkinde hamile kalma şansı cok düşük iken. zevk suyu ile imkansızın imkansızı :D
Soran+1 yılaaa ama türk dizilerine baksna tek bir ilşkide çocuk meydna gliyor hahahahah :)
Cevap sahibi+1 yılsorma şaban şey diodu. ceketi atiom karinin üstüne hamile kalıo :D ben eskiden öpüşürken hamile kaldıklarını sanırdım hey gibi günler hey
Soran+1 yılbn küçükken neler neler sanmazdmki :) ama dün nete grdikk yaa kuzenle kız bayılcktı nrdeyse her sitede risk vardr risk vardr dio. ama sen içimizi rhatlattn :)
Cevap sahibi+1 yılbak islama göre zevk sıvısı gusül bile gerektirmez. kuzenine söle daha dikkatli olsun :D her zaman cocuk kendini tutamayabilir
Soran+1 yılzaten bidaha olursa bn dicem inş hamile kalmşndr die :)))
Cevap sahibi+1 yıl:D seks güzeldir ama riskie girmeyegerek yok. sonra kürtaşmış hapmış :D
Soran+1 yılson adet başlangcı 19 şubat.bu risk olurmu snce
Cevap sahibi+1 yılhayır adetle alakalı bir durum değil. zevk suyunun icinde ana rahminde tohum etkisi oluşturacak birşey yokkkk:D hamile olmazz .
Soran+1 yılhani doktorlar dio ya yumurtlama döneminde seks yapın die çocuk istiosanz ya da çocuk istemiosanz yumurtlama dönemde seksten uzak durun die o yüzden sordum
Cevap sahibi+1 yılyok kardeş .zevk sıvısı bu :D olmaz
Soran+1 yıltecrübeliye bnziosn :):))
Cevap sahibi+1 yılhayat onunla güzel :))))
Soran+1 yılsen neyle korunuosn peki bu yöntemi kaç kere kullaneden .d
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem