soyle soylim cinsellik yasamdim konusmasini bile sevmem ama bir arkadasimdanteklif aldim ciddi dusnyr ama problemim var dedi 22cmmis iste o yuzden cok istekli oluyrmus midem bulandi benmde red ettim.gercekten bilincsizm bir akil verin hatra oha dedim ona duyuncs kirildi sanrim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl22 cm'in zararları;
1-Çok acır.
2-Çok hırpalar.
3-Çok bağırırsın yakındaki kişiler duyup polise haber verir ve kendinizi karakolda bulursunuz.
4-İç organlarda kalıcı hasar bırakabilir.
Yararları;
1-Çok zevk verir.
2-Zevkten bayıltabilir uyku sorununu çözmüş olursun.
3-Ağzına aldığında çok ileri geri yaparsın uzun olduğu için buda boyun kaslarını gelişmesine yardımcı olur.91 Yorumla- +1 yıl
boyun kasları hahaha
En İyi Cevaplar
Reklam uğruna girilen maskaralığın sonu hüsran olmuş , kendini bereket tanrısı ilan etmek istemiş ama , büyüklüğün aslında kalp krizine sebep olabilecek kadar ciddi sorunlardan biri olduğunu hesaba katmamış.
Böyle ilanlar ile kazanç nedir bilmem ama , böyle bir cm alacak olan kızın rahat edemeyeceği, biraz geri çek de boynumu çevirebileyim diyeceği kesin .25 Yorumla
Soran+1 yılreklami degilmi bilmyrm ama bana priblem olarak gordugunu soyledi bende zaten korktm
Soran+1 yılyani buyuk olmasi insani olumsz etkiler demi iy dusunmusm
- +1 yıl
İç organlarına , o heyecanla habire gelecek vurgulu baskı , ilk aylarda ilginc gelse de sonraları bu acı vermeye başlayacaktır. Bir de haşin erkek kafası varsa , bu işleri güç izahına döndürme şeklinde bir öğretisi varsa , kollarından da kurtulamazsın. Ancak asıl mesele , böyle abidei hürriyet timsali showlara girmesi ve bunu senin önüne ennn büyükk benimmm ( ki ) reklamından medet umması . Bunları ciddi ciddi ortada bisey yokken dusunmen sağlığın için iyi olur
Soran+1 yıltamm çok teşekür ederim
bunu diyenlerin pipisi 10cm den yukarı çıkmadı daha :)) haha kızım bilgisizim diyorsun bilmiyorum diyorsun ilk defa resimle gördüğün şeye büyüktü kalındı diyorsun ne iş ? erkeklerin yorumları doğru sağlam adam bu şekilde yaklaşmaz ayık olun az ;)
62 Yorumla- +1 yıl
laf aramızda herkese söylemem bunu ama benimki onunkinden daha büyük fotoğraf atabilirim ama seninde miğden bulanırmı ki :P
Türkiye de bütün erkeklerin maşallahı var 20 cm den aşağı kimsenin yok tabi lafta. Ama işin gerçegin de de 17 cm den de büyügü de pek yok :D
58 Yorumla- +1 yıl
umarım Türk erkeklerine küçük penisli demek istemiyorsundur
- +1 yıl
ne yani Türk erkeğininki küçük ama dert etmeyelim diye bizi tesellimi ediyorsun, yanlış anlama benimki 16-17cm civarı Türk erkeği hakkındaki düşüncenizi merak ediyorum
- +1 yıl
tanımadığım kişileri neden teselli etme çabasına giriyim :D ya valla bu türk erkeklerinin egosunu anlamıyorum yaaaa... ya önce sizler adam olun karşınızdakine nazik davranın yeter. kadın içene kaç cm girmiş bunun hesabını yapmaz. bunu bir tek erkek düşünüyor ya bunu anlamıyorum. içine alan bizleriz tasasını erkekler çekiyor
- +1 yıl
kusura bakma ben Türk erkeğinin kızların gözünde küçük penisli, güçsüz, testessteronu düşük görünmesini istemem o yüzden sordum
- +1 yıl
ispatlarım iddaya varmışın ünili ?
- +1 yıl
hay senin agzını öpeyim ya
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1 oradan çocuk çıkıyor dolayısı ile 22cm den büyük yani bişey olmaz
2 siz yatarken iffet nerde kalacak evdemi kalacak?
3 evlenince kocana ilk geceye saklasan alemmi darılır
4 arsılığın bukadrına da pes derle: "ben 22 cm alıyorum kızlaaarr sizlerde duyuruumm"10 Yorumla
+1 yılÖlçtüğü cetvelin ilk 10cm kırıkmış herhalde, 10cm'den başlamış ölçmeye...
Ayrıca penisin uzun olması çok istekli olacağı anlamına gelmez, bu salak istekli olduğu için konuya direk ordan girmiş...50 Yorumlavajinanın tüm esneme payları dahil alacağı maksimum 15-16 santimdir zaten, ondan gerisi servikse çarpar geri seker. zarar vereceğinden değil de, haberin olsun
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekur ederim
iyi güzel tamam ben de bayılırım cinselliğe ama teklif ederken de 22 cm demem açıkçası, her işin bir adabı var. adam bence sırf seninle cinsellik yaşamak istediği için böyle yaklaşmış.
25 Yorumla
Soran+1 yılbende dedim amacn ne 3 yildir senden baskasini dusunmyrm dedi zaten tutcu biri bende sasrdm boyle davranmsina
- +1 yıl
++
Soran+1 yılhaklisin simdibide ben yok deyince arkdas gibi yazmaya devam.edyr arkdasligida bitireyimi peki
amunagoing ne sallamış o da büyüklüğüyle isteğin ne alakası var hem baya sallamış 22 cmmiş :) o kadarsa büyüdüğünde madem istekte artıyo kıvırıp kendine soksun :D
10 Yorumlacinsellik sevmiyorum yaşamadım ? ama teklif aldım ? bende teklif ediyorum arkadaşın kaç para verdiyse iki katını veriyorum hemde. şehir dışındaysan tüm masraflarını da karşılayacam.
20 Yorumla
+1 yılhepsini alabilecen mi
asıl soru şu...senin vajina ne kadar dar ya da geniş...
illa ilişkiye gireceksen
tavsiyem
ağrı kesici hap al
kas gevşetici hap al
kaydırıcı kullan hani vajinan sulanmaz ise00 Yorumlaal sana cevap
https://www.youtube.com/watch?v=IqXDJzgaj38
düşmeyin büyüklük peşine insanmı ona bakın :)10 Yorumla
+1 yılne memleket ya, kamerun sanki her taraftan 22 cm fışkırıyor :D :D :D bu kadar bamya nereli o zaman diye sorarlar adama
10 Yorumlaarkadaşından teklif aldın ve probleminin penisinin 22 cm olması olduğunu mu söyledi...
adam ciddi değil, seni düzüp işi bitirmenin peşinde.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinselık yaşamadım ve konuşmasını bıle sevmem dıyon ama yorumlarda arkadaşım bana penıs fotosunu gönderdı gördüm dıyon çelıiki yok mu ya fakesin ya yalancı karar ver hangisisizn :))
24 Yorumla
Soran+1 yılvalla hicbiri :-( ben inanmdm problem dedi konusrken madem inanmyrsun al sana foto dedi oyle yapinca bende red ettim.zaten yoksa iyi birydi hata kabul edecktim
Cevap sahibi+1 yıliyi biri arkadaşına penısın fotosunu göndermez
Soran+1 yılbende anldim degilmis vala cahilim bilmyrm ogrenmek icin sordm zaten arkadsligida hak etmyr demi :-(
Cevap sahibi+1 yılarkadaşlaığı hak edıp etmedığını bılmem orasını ama iyi biri deme
Gizli Üye(36-45)+1 yılya yok 22cm falan çok abartılı resmen uydurmuş penis kalkık halde 16-17cm yi geçmez orkmana gerek yok rahat rahat ilişkiye girebilirsin sadece zevk almaya bak
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılteklif aldım ciddi düşünüyor derken ?
miden nedn bulanuıyorki ?016 Yorumla
Soran+1 yılya iste dedi konusalim anlasirsak evlilik yolunda ilerleriz dedi zaten 3 yillik arkdasim ama buyukmus falan hem bagsetmesinden hem resim gondermesinden midrm bulandi iste
Cevap sahibi+1 yılhımm sen ne yapmayı düşünüyorsun ?
Soran+1 yılsevmiyrdun zaten zamnlada olmaz dedin ama arkdas olarak yazyr iste arada :-(
Cevap sahibi+1 yılyatak arkadaşı arıyor adam net söylemiş ne istediğini karar senin
Soran+1 yılayni sehirlede bile degiliz ki neyse yok ded zaten
Cevap sahibi+1 yılolsunnn illa aynı şehirdemi olmanız gerek hadi aynı şehirdesiniz nasıl yapıcaksınız nasıl olur sence bu işler?
Soran+1 yılya yok sen desin ya yatak arkadasi ariyormus diye oyle bir niyet yok onu demk icin dedim
Cevap sahibi+1 yıleeee neymiş niyet aletin resmini çekmiş göndermiş boyunu söylemiş eeee niyet neymiş peki ?
Soran+1 yılkendini tatmin etmek istyrmus oyle hemde anlasrsak evlenmek istyrmus daha ilerisini yapmazmis ama midem bulandi bir kere oylemi yaklasilir ya
Cevap sahibi+1 yılnasıl yaklaşacaktık ?
Soran+1 yılseni niye üzerine alınıyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılyaklaşacaktı dedim k koymuışum pardon :)
Soran+1 yılhımm ya demek istedgm ilk teklifte böyle yaklaşmasını yadırgadım hani belli birsüre konuşup anlştıktan sonra diyebilrdi bunları nneyse
Cevap sahibi+1 yılseninde gönlün var bak istiyorsan çek adamı sende net ol bencee aranzıda kalır mevzu
Soran+1 yılgönlüm olsaydı evet derdim zaten
Cevap sahibi+1 yıleee de o zmaan belli bir süre konuşun ondan sonra hee de ozamn
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk etapta zorlansanda alışırsın hepsinide alabilirsin benim ki 19 cm gerçi rahime değiyor bazılarıda acık daha yok mudiyor farkediyorum bazı kızların ama ben dikkat ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıloha rahime nasil degiyr
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ya erkeksin ya da arkadaşın sana iyi sallıyor...
18 Yorumla
Soran+1 yılyok valla resim atti hatta midem bulandi :-( buyuktu cok kalindida kizim yeminle dogru soyluyrm :-(
Cevap sahibi+1 yılresim dediğin nedir senin. ortalamanın 12 cm olduğu bir yerde millet 20 den aşağı düşmüyor...
Soran+1 yılnasil yani
Cevap sahibi+1 yıltürkiyede erkek penis ortalaması 12 ile 13 cm arasında ama nedense sallayan sallayana 19 20 cm den aşağı söyleyenini görmedim...
Soran+1 yılbilmyrm vala oyle dedi hatta gonderdigi resimde buyuk duryrdu sanki bende bilmyrmki hic :-(
Cevap sahibi+1 yılo şekilde olanları hemen p*rno yıldızı yaparlar sen kafanı yorma öyle şeylere. ağzını açan yüksekten eline alan küçükten. millette 22 cm varda neden p*rno yıldızlarınınkileri görünce hayretlere düşerler.en alası bile 19 cm yok. dünya yarak ortalaması en fazla araplarda 16 cm ile ama milletinki 20 den aşağı inmez. yalan...
Soran+1 yılvala yalan malman resim atti zaten gozumden dustu
Cevap sahibi+1 yılbirisi tanıdığıma yollamış resmi yerini buldum telefonunu buldum yerine gittim oruspu takliti yaptı.
Boyu ile istek arasında bağlantı kuranıda ilk defa gördüm
00 Yorumla
+1 yılyine büyük bir pipi, yine moral bozukluğu.. üzgün üzgün uyumaya gidiyorum... :(
00 YorumlaNormalden büyük, ama zarar vermez. Pozisyon ayarlamak lazım. Evlenmen lazım biran evvel.
00 Yorumla
+1 yılaraya yastık koyar artık evlendiğiyle bir litre kola ile 2,5 litre kola aynımı 2,5 içemessin üstelik gazı kaçar
00 Yorumlahahaha gülmekten karnın ağardı :)
seninle cidi düşünüyoru ama şeyim 22 cm çok istekliyim :)10 Yorumlasöylerken 22 cm dir ama çıkarınca 14-15 cm olur o merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim ki 21 cm ve sevgilimle ilişkiye girmeye çalıştık fakat onun canı baya yandı girmeden daha tam yani canın yanar o kdr ama sonrası büyük zevk
00 YorumlaGerçek se ki bizimkiler atmayı sever bu konuda,aci cekersin
00 Yorumla
+1 yılak zaten bu türkiyede bir benimki sadece 16 cm herkesinki 20 ve üstü
10 Yorumla50 cm çocuk çıkıyor içinizden neler kuruyorsunuz düşünüzden k
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ecuk kesmiş cetvelle git vur yüzüne değilse
41 Yorumla
+1 yıl15 santim var diye kimse arkadaş olmadı evlenmediler ufak diye 15 santim mikro Penis mi
00 YorumlaBen kimseye zara vermedim vermiyor yani korkma :) aci zevke engel olmuyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürkiyenin ortalaması 14cmden 22cmye yükselmiş ne ara arttı böle mk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet zarar verir doğru karar vermişsin 8cm ideal bence :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyani iyk teklifte adam seni becerecem demiş sende ciddiyetten bahsediyon bu ne hıs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıliyi ki bamya pipiliyim,kıslar benden hiç korkmuyor
00 Yorumla
+1 yılOnda 22 cm varsa bendeki de 45 cm... :)))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDibine kadar sokmasın o da
32 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılBu arkadaşın ataları zenci mi :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılRuhsatı varmıymış önce sen onu bir sor.
00 Yorumla :D :D yatakta bayıltır seni
00 YorumlaŞu ana kadar benimkinin bir zararı olmadı.
00 Yorumlasallıyordur, 22 cm se gitsin prno yıldızı olsun
10 YorumlaDİKKAT : Uzak dur :D
10 Yorumlaiç organlarını delip geçer dikkat et yavrum :DD
00 Yorumlakadına zarar vermez kıza verir
00 Yorumlafazla değil ya kazma sapı gibi işte :)
10 YorumlaMuhtemelen sallamıştır.
00 Yorumla
+1 yıliyi ettin yanardın parçalardı vajinanı :)
14 Yorumla
Soran+1 yılvala demesydi kabul edecktim cok iyi biri ama korktum
- +1 yıl
ben de olsam korkarım one ya :)
Soran+1 yıl:-)
- +1 yıl
bayanların işi zor ya allah yardımcıları olsun sen kaç cm olsun istersin
+1 yılsana zarar verebilir bide küçükse senin şeyin
00 Yorumlabüyük ama zarar vermez kıvamına gelirsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZurna gibi Tırrik Varmış dikkat et bence
01 Yorumla
+1 yıloha kucuk at deseydin
02 Yorumla
Soran+1 yılbende oha dedim red ettim bu yuzdenmi red ettin dedi ya napim korktummu desetdm
- +1 yıl
bence 22 oha söyle abartı olma ihtimali yuksek ve buyuk olması degil onu kullanabilmesi önemli
+1 yılSevgilin zenci galibaa...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir problem olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalan söylemiş bamyadır o :)
19 Yorumla
Soran+1 yılyok valla resim atti hatta midem bulandi :-( buyuktu cok kalindida
Cevap sahibi+1 yılsana büyük gelmiştir ilk mi yiyecen
Soran+1 yılne yemesi be evliliik dusunyr evlnmeden olmaz zaten tovbe tovbe
Cevap sahibi+1 yılevlilik düşündüğü birine mi gönderiyor malını
Soran+1 yıloyle diyr dogruluk payi ne :-(
Cevap sahibi+1 yılyalandır tatlım
Soran+1 yıldemi niye foto atsin midem bulandi zaten arkdasligimida bitrm demi
Cevap sahibi+1 yılboşver öylesini kendinin değil sana zarf atıyordur
Cevap sahibi+1 yılsen parmaKLamaya devam
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimki 16 tam sana layık
00 Yorumla