Türk kadınlarının nasıl karakterde insanlar olduğunu bu site sayesinde görüyoruz. Ha bir de instagram sayesinde. ;) Hepsi cinsel objeler sonra neden tecavüz şiddet toplumda ahlak yok.. Sizin gibi annelerden işte böyle çocuklar çıkar. Kadınlarda sizin gibiler yüzünden kadın-erkek eşitsizliği yok kadınlar 'cinsel objedir'. Cinsiyetimden utanıyorum ve soğudum nefret ediyorum kadınlardan.. Genel konuşuyorum sadece bu resim ve şahıs için değil.
Erkeklerin obje görmesinden şikayet Edip obje olmak için yirtinan, erkeklere sapık deyip sapığa aşık olan vs s iki yüzlü türk kızı bol bol var maalesef
ohhhh dehşetttttt. çok bakımlı çekici ve hoş gözüküyorsun.. sabahlara kadar saatlerce sevişirdim. ayrıca dehşettt zevkli dogyylik kalçaların var kıymetini bil, çooook hoş bir hatunsunn erkeğin çok şanslııı, umarım bu güzelliği doyurabilir ;)
Ferace kapalı kadınların kıyafetidir o elbiseleri şeytanlıklarınıza alet etmeyin çoğu kadın vücudu etkiler ki çünkü çoğu kadının zaten vücutları etkileyici seksi giyinmesede etkiler
Senin gibi o. lar yüzünden insanlar hakikaten kapalı olanlarda yanlış gözle bakicaklar giyme bundan sonra o feraceyi kimi kandirdigini sanıyorsun sen srtk
En İyi Cevaplar